|
|
#151 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Rossmann cz. XXXII
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;82816806]Ja tak samo
![]() Nie lubiłam tej pomadki Lovely, obyś była bardziej zadowolona ode mnie L No jest w tym dużo racji, ale co poradzisz... Rossmann ustala zasady, a my musimy się podporządkować (albo zrezygnować z zakupów i skorzystać z innego sklepu). Moja mama tak samo, nie umie "obsługiwać internetu", ma stary telefon. Moja siostra niby ma 30-kilka lat, a też nie ogarnia takich rzeczy w ogóle Ja z kolei ogarniam, ale mam stary telefon, nie mam pamięci, więc po zainstalowaniu aplikacji i wydrukowaniu sobie "karty" ją odinstalowałam + dodatkowo telefon jest zepsuty i jak mi się wyłączy "na mieście" to się nie włączy dopóki go nie wepnę do prądu więc jeżeli będzie później konieczność pokazywania aplikacji (nie wydruku) to jestem w [/QUOTE]Ja znowu Lovely bardzo lubie, 05 ma pieknych chlodny kolor. Ciezko mi taki znalezc, bo u mnie wiekszosc nude wyglada jakos tak brazowo, ciemno... Ja mam bardzo podobnie z ta kartą. Mam zainstalowana na brata telefonie, bo na moim nie mam zwyczajnie pamięci. Też wolabym kartonikowa wersje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2018-04-10 o 06:39 |
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama też ma starszy telefon i nie da się na nim zainstalować aplikacji Rossmanna. Ale moim zdaniem świat idzie do przodu i trzeba iść z postępem.
Papierowa wersja karty jest wygodniejsza, bo nosimy ją w portfelu i bez problemu wyciągamy ją podczas płacenia za zakupy. A teraz trzymam w ręce portfel, komórkę i jednocześnie muszę pakować zakupy. Bardzo nie poręczne. Zawsze się boję że ktoś mi tą komórkę ukradnie, albo wypadnie mi z rąk. Jest to po prostu mało komfortowe.
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
Ja w przeciwieństwie do Was uważam, ze karta papierowa to już przeżytek i jak codziennie zmieniam torebki to wrzucam do niej jedynie kartę bankomatowa i dowod, cała resztę mam w telefonie, który zawsze mam przy sobie, inne karty to dla mnie strata czasu na myślenie. Jak ktoś, ma starsza wersje zawsze można mamie przesłać screena i to jak najbardziej przejdzie
|
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#156 | |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#157 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jeżeli Rossmann narzuca własną aplikację, to tego wyboru po prostu nie ma. Ja sobie wydrukowałam, ALE przykładowo nie mam możliwości sprawdzenia stanu punktów. A jeżeli pojawi się konieczność okazywania aplikacji, to cóż. AngeOuDemon89 być może nie jesteś na bieżąco z wątkiem, ale była tu mowa o tym, że podczas promocji trzeba pokazać APLIKACJĘ. Nie screen. Nie wydruk. Aplikację. Jak ktoś nie ma telefonu lub nie ma na to miejsca, to |
|||
|
|
|
#158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj ją przetestowałam i tak idealnie i naturalnie nałożonego podkładu jeszcze nie miałam Cytat:
|
||
|
|
|
#160 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie tak samo - każda pomadka mocno ciemnieje i rudzieje dla niektórych ta lovely 5 może wyglądać jak korektor, ale w moim przypadku wygląda po prostu jak nude ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
no chyba, że będzie tak jak z pudrem bananowym, który tak wykupili, że nawet po promocji ciągle nie było
|
||
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Tez chce gabeczke
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
Wg mnie sklep może narzucić formę promocji i udzielania rabatów jaka mu pasuje. Wiadomo, ze dzięki aplikacji może przesyłać informacje o różnych promocjach. Nie wiem gdzie miałyście pokazywać aplikacje? Wysłałam koleżance screena i jak najbardziej to przeszło, mnie w sklepie tez nikt na ręce nie patrzył czy to zdjęcie czy aplikacja. Wiec sam screen jak najbardziej przechodzi, można papierowa kartkę zamienić właśnie na taka formę
![]() Ja z zasady żadnych kart lojalnościowych nie nosze przy sobie, wiec aplikacji do tego tez nie potrzebuje systemy będą raczej szły w taka stronę jaka idzie rossmann. Generalnie jak mnie jakieś zawiłości regulaminów czy programów lojalnościowych denerwują to po prostu zmieniam sklep, bo jest duży wybór na rynku. To jest tak samo jak ze sklepami gdzie zwrot można dokonać jedynie na zasadzie wymiany, nie pasuje mi to wiec tam nic nie kupuje.
|
|
|
|
#163 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no chyba, że będzie tak jak z pudrem bananowym, który tak wykupili, że nawet po promocji ciągle nie było
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
A wiadomo w jakie dni Rossmanny mają dostawy? Czy nie ma reguły i każdy rządzi się swoimi prawami? Ja jestem strasznie rozczarowana tą promocją. Zrobiłam 9.04 zamówienie online rano - zamówienie niepełne. Poszłam stacjonarnie, wszystko wymiecione, nic nie dołożone bo pewnie nie ma, no dosłownie jak po szarańczy
Nie było niczego co chciałam kupić. Wyszłam z Rossmanna z kaszką dla dziecka, szok, w taki dzień i w taką promocję
|
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
Ludzie przeważnie wykupują w pierwszy dzień. Z tego co pamietam ja na poprzednich promocjach robiłam zakupy w soboty z rana i były pełne półki.
Swoją droga weszła sobie na fp rossmanna i aż się chwyciłam za głowę. Ludzie oskarżają o oszustwo a w rzeczywistosci nie potrafią zrobić prostego przeliczenia na kalkulatorze... |
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Czy polecacie jakis kosmetyk do twarzy ktora ma dolki po przebarwieniach potradzikowych? Tak zeby byly choc ciut mniej widoczne?Moze jakas baza? Laser aktualnie nie wchodzi w gre wiec chcialabym sie czyms podratowac.
Krem z filtrem nakladacie na krem nawilzajacy czy pod krem? A moze zamist niego? |
|
|
|
#169 |
|
goniąca własny ogon..
|
Sorry, jeśli pytanie jest głupie, ale cóż
jestem blondynką. Czy podczas zakupów w Ros mam pokazać taki kod kreskowy z aplikacji w telefonie? To jest to, o co pytają kasjerki? Czy jeśli kupię wielokrotność trzech produktów, czyli np. 6 albo 9 produktów to też zaliczę się na 55% czy tylko przy trzech? ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Sorry, jeśli pytanie jest głupie, ale cóż jestem blondynką. Czy podczas zakupów w Ros mam pokazać taki kod kreskowy z aplikacji w telefonie? To jest to, o co pytają kasjerki? Czy jeśli kupię wielokrotność trzech produktów, czyli np. 6 albo 9 produktów to też zaliczę się na 55% czy tylko przy trzech?
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki bronzer z Roska polecacie ? Skóra sniada 😀
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie wkurza, że nie aktualizują danych - zarówno w aplikacji i na stronie mogę zamówić gąbki Wibo, w każdej drogerii są dostępne ale jak byłam stacjonarnie to w żadnej nie ma. W szufladach również bo pytałam. Były, owszem, ale w tych pierwszych dniach od 3-go.
|
|
|
|
#172 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
większość się zachowuje jakby poza tą promocją dostęp do kosmetyków był niemożliwy, bo zaraz będzie koniec świata i nie dostaniesz już nigdzie kosmetyku. Szkoda, że ta promocja przerodziła się w coś takiego
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
I baza pod cienie?
Którą paletke Lovely polecacie ? Jak się nazywa grupa Roska na fb bo znalazłam jedną ale tam.jest mało członków xd Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#175 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale tak patrząc na buteleczki to mam wrażenie, że Match perfection są bardziej beżowe/różowe niż Fit me, ale to tak na oko tylko bez żadnych testów ![]() Przed 18,99, po tak jak dziewczyny pisały minimalnie ponad 8,50 ![]() Cytat:
Cytat:
) i też była niedostępnaCytat:
nawet nie musi być wielokrotność, możesz wziąć, np. 4 czy 7 produktów i naliczy promocję
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://womancosmeticsreccomending.bl...turowania.html Bo mat moim zdaniem wygląda na co dzień bardziej naturalnie. No, ale na inne okazje ja mam jeszcze taki błyszczący z Yves Rocher. Zależy czego szukasz.
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli w trakcie trwania promocji nie uzupełnią produktów to chyba pożegnam się z Rossmannem. Wygląda na to, że niektóre rzeczy udało się Wam kupić tylko dlatego, że miałyście wcześniej dostęp do promocji. Sprawdzałam sobie teraz różne rzeczy, które chciałabym jeszcze kupić ale w każdym sklepie są niedostępne.
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

Ale przynajmniej mam wszystko, co zamawiałam, żadnych braków i wszystko świeże i niezmacane.
dla niektórych ta lovely 5 może wyglądać jak korektor, ale w moim przypadku wygląda po prostu jak nude

Nie było niczego co chciałam kupić. Wyszłam z Rossmanna z kaszką dla dziecka, szok, w taki dzień i w taką promocję
Zosia 
tp