Zakończony Ulubiony trik urodowy, który poznałaś dzięki Wizaz.pl –wygraj urządzenie Remington! - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Konkursy na wizaz.pl

Notka

Konkursy na wizaz.pl Forum z informacjami o konkursach na wizaz.pl. Zapoznaj się z paletą naszych konkursów, weź udział i wygraj cenne nagrody. Powodzenia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-07-27, 06:30   #151
Gogonek
Przyczajenie

Dot.: Ulubiony trik urodowy, który poznałaś dzięki Wizaz.pl –wygraj urządzenie Reming

Cytat:
Napisane przez aniolek-tasmanski Pokaż wiadomość

Ulubiony trik urodowy, który poznałaś dzięki Wizaz.pl – daj znać i wygraj urządzenie do stylizacji włosów Remington!

Na pewno macie swoje sprawdzone triki i patenty urodowe, które poznałyście dzięki Wizaz.pl. Nowe sposób na wykorzystanie starego kosmetyku, produkt który kupiłyście dzięki Wizażowi i nie możecie bez niego żyć, a może sprawdzony sposób na problem innej Wizażanki stał się również Waszym ukochanym patentem?

Co ciekawego wyczytałyście na Wizaz.pl? Jaki jest wasz ukochany trik urodowy?

Każda odpowiedź w tym wątku, zamieszczona w dniach 18 lipca – 1 sierpnia bierze udział w urodzinowym konkursie, w którym do wygrania aż 18 fantastycznych urządzeń do stylizacji włosów marki Remington!

Stwórzmy bazę sprawdzonych trików urodowych Wizażanek!
więcej na stronie urodzinowej: wizaz.pl/urodziny

zapraszamy
Dzięki Wizaz.pl nauczyłam się prawidłowo nakładać krem do oczu, bo okazuje się, że wszystko jest bardzo proste, jednak pod warunkiem, że się o tym wie. Niby banalna sprawa, ale zawsze myślałam, że krem wystarczy rozsmarować na powiece i pod nią, jednak od paru lat robię to w sposób prawidłowy, a wyczytany u Was.

Weź udział w konkursie Dove i wygraj atrakcyjne nagrody!
Gogonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-27, 18:37   #152
eifersucht12
Przyczajenie

Dot.: Ulubiony trik urodowy, który poznałaś dzięki Wizaz.pl –wygraj urządzenie Reming

Moim ulubionym trikiem urodowym jaki poznałam dzięki dziewczynom z wizażu i ich opiniom jest użycie szamponu dla dzieci w piance do mycia rzęs. Jest to dla mnie duże ułatwienie, ponieważ nie muszę szukać specjalnego kosmetyku i przepłacać, a za kilkanaście złotych mam idealny produkt. Dodatkowo biorąc go w podróż nie muszę już zabierać ze sobą szamponu, więc jest to dla mnie kosmetyk wielofunkcyjny. Szczerze wszystkim polecam ten pomysł
eifersucht12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-27, 22:30   #153
martaB02
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Ulubiony trik urodowy, który poznałaś dzięki Wizaz.pl –wygraj urządzenie Reming

ukochanym trikiem urodowym, który odkryłam dzięki Wizazowi, było oszczędzanie pieniędzy.takie triki to ja lubię! chodzi mi dokładniej o artykuł z okazji osiemnastki-18 super kosmetyków za mniej niż 18zł.szok! ileż ja przepłacałam! podpowiedzieliście mi rewelacyjne, przydatne rzeczy, co również odczuł mój portfel dzięki wielkie!
martaB02 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-29, 08:13   #154
delfu
Przyczajenie

Zawsze bardzo podobały mi się idealnie namalowane na powiekach kreski, jednak moje próby użycia eye linera kończyły się fiaskiem. Kupowałam najróżniejsze - we flamastrze, w płynie, w żelu - wierząc, że znajdę taki, którego użycie będzie prostsze. Pewnego dnia zobaczyłam na wizażu zaskakującą poradę - aby ułatwić namalowanie idealnej linii, należy nakleić kawałek zwykłej, przeźroczystej taśmy klejącej jako "przedłużenie" dolnej powieki, a następnie nad taśmą namalować kreskę. Trik okazał się dla mnie, niewprawionej nowicjuszki, strzałem w dziesiątkę! Dzięki taśmie linia jest idealnie prosta, a ewentualne drżenie ręki i wyjechanie poza nią nie jest problemem - wszystko zostaje na taśmie. Teraz maluję kreskę prawie codziennie i często jestem pytana, jak udaje mi się zrobić ją tak równo Zawsze polecam innym swój trik i odsyłam do Wizażu, jako do skarbnicy modowej i urodowej wiedzy
delfu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-29, 11:37   #155
magdalenka2
Zakorzenienie

GG do magdalenka2

Hej wszystkim Wizażankom

pewnie dla nikogo nie będzie zdziwieniem, że na Wizaż zaglądam codziennie Czy to na forum czy na wątki wymiankowe, no po prostu muszę choć raz dziennie zajrzeć i sprawdzić co słychać...to chyba uzależnienie Jestem na Wizażu od 9 lat i to chyba moje najlepsze uzależnienie bo dzięki portalowi i Wam Wizażanki poznałam wiele fajnych trików urodowych.
Natomiast moim ulubionym jest wykorzystanie rozświetlacza w nietypowy sposób Sama aplikowałam go zwykle tylko na łuki kości policzkowych, a dzięki Wizażowi nakładam go także np w kącik oka i pod brew by rozświetlić spojrzenie, nad brwiami i na środku nosa, czasem na dekolt i ramiona by uzyskać efekt rozświetlonej skóry na większe wyjście. W połączeniu z różem w kremie uzyskuję piękny glow na policzkach, a odrobina wmieszana w balsam czy masło do ciała rozświetla i nadaje zdrowego blasku całemu ciału No i coś co szczególnie lubię czyli rozświetlacz nad górną wargą Dzięki temu usta wydają się większe, mokre, ponętne i kuszące, nie wychodzę bez tego z domu, no cudo

Dzięki Ci Wizażu za te lata nauki i wspaniałych porad
magdalenka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-29, 11:40   #156
jvlia_wincenciak
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Ulubiony trik urodowy, który poznałaś dzięki Wizaz.pl –wygraj urządzenie Reming

Jestem tak wdzięczna Wizaz za ten wspaniały trik
Czy wy też macie problem z wiecznie puszącymi i elektryzującymi się włosami ?? Ten problem wiecznie mnie prześladował do czasu kiedy przeczytałam wpis na Wizaz.pl 10 urodowych trików ułatwiających życie. Nigdy bym nie pomyślała ze mój problem może rozwiązać zwykły krem do rąk, każda z nas ma go przy sobie. Kiedy moje włosy zaczynają się puszyć wystarczy że posmaruje sobie ręce kremem i delikatnie przeczesze rękoma moje włosy i jest po problemie. Na początku byłam bardzo zdziwiona jak to krem do rak ?! przecież moje włosy po tym będą tłuste. Kiedy wypróbowałam ten trik kilka razy zauważyłam ze moim włosom nic się nie dzieje i nie przetłuszczają się , a nawet są piękne, błyszczące i wyglądają bardzo zdrowo
Polecam ten trik każdej dziewczynie, ponieważ wiem jakim problemem są elektryzujące włosy u nas.
jvlia_wincenciak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-29, 12:21   #157
Anna0726
Recenzentka Miesiąca - Luty 2019

Mój ulubiony trik makijażowy, który poznałam dzięki Wizaż.pl to: Trik na idealną cerę - jak nałożyć podkład?.
Zanim przeczytałam ten artykuł zazwyczaj pod podkład stosowałam jakieś serum lub bazę. Zawsze czekałam, aż każdy produkt idealnie się wchłonie i dopiero nakładałam kolejny. Efekty wydawały mi się poprawne, chociaż czasami miałam wrażenie, że jednak fluid wygląda na twarzy sztucznie i tworzy maskę, dlatego chciałam to jakoś przełamać kolejnymi kosmetykami, pudrami w kamieniu, bronzerami, różami, rozświetlaczami. W efekcie miałam na twarzy dużo wszystkiego i w upalne dni to się potrafiło bardzo nieestetycznie zważyć.
Dopiero niedawno wpadł mi w ręce ciekawy artykuł na temat trików makijażysty gwiazd. Postanowiłam go wypróbować i o dziwo efekt końcowy przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Zacznę jednak od początku, zakupiłam krem nawilżający i przeciwzmarszczkowy na dzień, Nivea Q10 Plus. Po dokładnym oczyszczeniu twarzy i tonizacji, nabieram porcję kremu i dokładnie rozsmarowuje na twarzy, po paru minutach kiedy czuję, że krążenie zostało pobudzone, nie czekam aż krem całkowicie się wchłonie tylko od razu nakładam korektor i podkład. Efekty są cudowne, skóra jest promienna, zyskuje taki delikatny, naturalny glow. Twarz od razu wygląda na młodszą, wypoczętą i zdrową, a wcale nie stosuję kosmetyków za setki złotych. Co dla mnie bardzo istotne, nakładając makijaż w ten sposób, podkład nie wchodzi bardzo w zmarszczki i wygląda naturalnie. Przed wyjściem z domu muskam jeszcze policzki różem i jestem gotowa na cały dzień.
Metoda zdecydowanie daje widoczne rezultaty, ponieważ koleżanki w biurze od razu zauważyły zmianę na mojej twarzy i myślały, że to zasługa nowych kosmetyków A tu jednak niespodzianka, wystarczy zmienić troszkę metodę nakładania podkładu i twarz wygląda jak milion dolarów
Anna0726 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-29, 19:21   #158
nulkaa2204
Przyczajenie

Ulubiony trik urodowy, który poznałam dzięki wizaż.pl

Dzięki wizaż.pl poznałam bardzo dużo trików urodowych. Moja wiedza na temat nowych kosmetyków do pielęgnacji twarzy, włosów i ciała stała się tak ogromna, że niejednokrotnie zadziwiam informacjami swoją kosmetyczkę z 10-letnim doświadczeniem w zawodzie
Nauczyłam się odpowiednio dobierać podkład do twarzy, używać odpowiednich kosmetyków do demakijażu, odpowiednio wybierać kremy chroniące przed mocnym słońcem.
Jednak najlepszym trikiem urodowym, który poznałam dzięki wizaż.pl jest mała buteleczka zawierająca wzmacniający krem do włosów bez spłukiwania z Garnier Botanic Therapy.
Jest to produkt, który zajmuje podium na mojej łazienkowej półce z kosmetykami do włosów.
Kosmetyk ten miałam okazję przetestować właśnie dzięki wizaż.pl. Gdy otrzymałam przesyłkę z tym i z dwoma innymi produktami podeszłam sceptycznie, pomyślałam sobie "hmm...krem bez spłukiwania..., pewnie sprawi, że moje włosy będą tłuste".
Okazało się, że bardziej mylić się nie mogłam, krem z Garniera okazał strzałem w dziesiątkę!
Krem ten zawiera olejek rycynowy i olejek migdałowy - dzięki ich właściwościom moje włosy są odżywione, miękkie, wzmocnione, mniej się łamią. Krem ten stosuję zarówno na mokre, jak i suche włosy. Dzięki niemu włosy się błyszczą, ale nie są tłuste, wyglądają na prawdę bardzo korzystnie.

Z całego serca polecam wszystkim Botanic Therapy Wzmacniający krem do włosów bez spłukiwania

Wizaż.pl - DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE KOSMETYKI, KTÓRE POZWALASZ MI TESTOWAĆ I ZA WSZYSTKIE PORADY, ARTYKUŁY, KTÓRE PUBLIKUJESZ, KTÓRE WZBOGACAJĄ MOJĄ WIEDZĘ!
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  38005637_1416287171848097_6402811775997181952_n.jpg
Wyświetleń: 10
Rozmiar:  84,9 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
nulkaa2204 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-29, 20:55   #159
princessa8587
Raczkowanie

Malowanie rzęs z głową odchyloną lekko do tyłu - dzięki temu nie brudzę powieki i ładnie rozczesuję włoski.
princessa8587 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 07:32   #160
Iwa_90
Rozeznanie

Mam długi i ciemne rzęsy i równie długie i ciemne włoski brwi.
Szczęściara - pomyślicie
Rzeczywiście, moje rzęsy nawet bez malowania są dłuższe i ciemniejsze niż niektóre kobiety mają po wytuszowaniu. To jest niezaprzeczalnie mój atut.

Moim koszmarem były brwi. Nie potrafiłam ich ładnie wyregulować, nadać im odpowiedniego kształtu i sprawić że będą wyglądały po prostu ładnie. Moje brwi żyły swoim życiem i za nic miały moje próby okiełznania ich.
Pewnego dnia trafiłam na stronę wizaz.pl i zaczęłam przeglądać artykuły. To dzięki tej stronie dowiedziałam się jak dobrać kształt brwi do kształtu twarzy, jak je wyregulować. Nauczyłam się jak delikatnie przycinać za długie włoski, oraz odkryłam kosmetyki, które pomogły mi w pielęgnacji i makijażu brwi oraz poznałam wiele trików, ja na przykład malowanie brwi z pomocą łyżeczki. To świetny patent dla osób, które rozpoczynają swoją przygodę z makijażem brwi i nie mają jeszcze wprawy w precyzyjnym rysowaniu. Jestem za to niezmiernie wdzięczna temu serwisowi. To dzięki niemu moja twarz nabrała nowego wyrazu i w końcu pozbyłam się swojego największego kompleksu, a nie sądziłam, że będzie to takie łatwe.
Iwa_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 08:39   #161
bbincomplete
Przyczajenie

Zapewne powtórzę to, co niejedna z nas, Wizażanek zdążyła napisać -€“ wizaż.pl to kopalnia trafnych recenzji i trików urodowych. Uratował wiele portfeli od kupienia bubla, stojącego później na półce w łazience, przypominając o kolejnych pieniądzach wyrzuconych w błoto.
Chwała za recenzje, które wybawiły od złego!
Jednakże mój ulubiony trik urodowy, który doprowadził niemal do rewolucji w moim makijażu to BAKING. Przeczytałam o tej technice makijażu z dobre 2 lata temu właśnie na wizaż.pl i... przepadłam! Nie sądziłam, że ta niepozorna, dość komiczna metoda nakładania pudru w większej ilości na określonych partiach twarzy nie dość, że rozświetli skórę, zapobiega jej świeceniu i (co najważniejsze) przedłuża trwałość makijażu, który na mojej kapryśnej, mieszanej cerze nie trzymał się dostatecznie długo, ścierając się. Oczywiście, że lubię ciasta, ciastka, ciasteczka, ale nie w takiej postaci. Dobrze wykonany baking to ratunek!
Autorce tekstu - p. Ewelinie ślę ogromne podziękowania!
Wdzięczność moja i moich przyjaciółek nie zna granic!

Edytowane przez bbincomplete
Czas edycji: 2018-07-30 o 08:41
bbincomplete jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-07-30, 08:57   #162
flexi_88
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2020 , Październik 2017

Śledzę Wizaż na bieżąco i niejednokrotnie triki zawarte w publikowanych artykułach w dziale Uroda czy Fryzury uratowały mnie z opresji. Podsuwane w publikacjach pomysły okazywały się na wagę złota w podbramkowych sytuacjach makijażowych, gdy liczył się czas albo stawały się świetnym trikiem ratującym moją kapryśną skórę przed krostkami czy innymi niespodziankami.

Jednak moim produktem numer 1, który prawdziwie odmienił moją skórę twarzy, a przy tym okazał się produktem wielofunkcyjnym czyli coś co lubię jest Olejek L'Oreal z serii Nutri Gold . Prawdziwe płynne złoto dla mojej skóry. Poznałam go i miałam prawdziwą jak się później okazało przyjemność przetestować ten olejek w ramach #KlubuRecenzentki. https://www.instagram.com/p/BcZXk51D...zna_pasjonatka

Olejek zaskoczył mnie pod wieloma względami, ale już kilka kropel od pierwszych dni zastosowania postawiło moją cerę na nogi. Stała się świetlista, jędrna i nabrała kolorytu. Olejek urzekł mnie swoim zapachem a znalazł również zastosowanie pielęgnacji włosów. Wspaniały. Obecnie zużywam już chyba 3 czy 4 buteleczkę a moja miłość do serii Nutri Gold od L'oreal nie maleje. Dzięki Wizażowi miałam okazję poznać to cudo, kto wie czy skusiłabym się na nie sama nie wiedząc jakie ma właściwości i działanie bez uprzedniego testowania.
Kocham!

KWC
IG

Edytowane przez flexi_88
Czas edycji: 2018-07-30 o 09:00
flexi_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 10:38   #163
Anaitis
Rozeznanie

Hejo dziewczyny !

Forum wizaż śledzę od 2006 roku, więc naprawdę bardzo wiele takich urodowych tricków by się znalazło.

Po pierwsze, jestem wdzięczna wizażowi za RECENZJE! Są niezwykle pomocne i dzięki nim znalazłam wielu swoich faworytów

Jeśli chodzi o taki prawdziwy "urodowy" trick i lifehack to..

po pierwsze stosowanie OLEJU KOKOSOWEGO -do wszystkiego! Do olejowania włosów, bo balsamowania ciała, do nakładania go na brodawki (teraz w okresie ciąży) , do wybielania zębów

po drugie SIEMIĘ LNIANE jako żel do stylizacji włosów !!! Czasem służy mi do podkręcenia (podkreślenia skrętu) a czasem po prostu do nawilżenia i wygładzenia włosów dzień po prostowaniu.

Najlepszy patent ever!

Forum wizaż, od zawsze mega skarbnica wiedzy, wypełniona samymi dobrymi duszami, które się takimi trickami dzielą : oklaski:
Anaitis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 11:21   #164
wordila
Wtajemniczenie

Dobra baza pod makijaż to ważna sprawa.
Dzięki niej skóra zachowuje się wzorowo pod podkładem.
Wczesniej nie używałam baz, ale się w z nią polubiłam.

Edytowane przez wordila
Czas edycji: 2018-09-10 o 08:37
wordila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 11:32   #165
Hotaru90
Recenzentka Miesiąca - Grudzień 2018

Hej wszystkim i ja chciałabym się podzielić moim cennym trikiem poznanym dzięki Wizaz.pl Generalnie, dzięki temu portalowi bardzo poszerzyłam swoją wiedzę odnośnie pielęgnacji czy makijażu. Lubie czytać wszystkie artykuły, bo zawsze znajdę coś ciekawego dla siebie! Przyznam, że przed wizażem nie byłam aż taka wkręcona w te wszystkie beauty sprawy miałam coś tam do mycia twarzy, coś tam do posmarowania, i oczywiście podkład i puder Od paru lat to się zmienia i na dzień dzisiejszy staram się bardzo dbać zarówno o swoje ciało jak i włosy Jednak mój trik, który poniekąd odmienił moje wakacyjne życie odbiega trochę od głównego tematu Dzięki artykułowi z tamtych wakacji, zawsze na plaży mam ze sobą puder dla dzieci! Po całym dniu plażowania wcieram trochę tego niepozornego produktu w stopy i mam spokój z paskiem mogę spokojnie wskoczyć w trampki i wracać do domu. A zazwyczaj biorę ze sobą pełne buty, gdyż przypada mi zaszczyt bycia kierowcą... Ze względu na komfort jazdy wolę mieć stabilne obuwie na nodze. Do momentu wypróbowania tej prostej metody piasek w butach był moją zmorą i po prostu nie mogłam go znieść. Teraz ten problem należy do przeszłości a ja mogę się cieszyć spacerami bez butów po plaży do woli Dziękuję Panie Redaktorki, za proste i skuteczne pomysły, sama nigdy bym na to nie wpadła! Właśnie to cenie na tej stronie, że nie są to tylko artykuły na tematy, o których można przeczytać dosłownie wszędzie, ale fajne życiowe rady, które są oryginalne i bardzo przydatne Pozdrawiam
Hotaru90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-07-30, 11:55   #166
Ana1307
Przyczajenie

Nie będę ukrywać.Jestem tutaj nowa,"świerzynka" od niedawna się zalogowałam na Waszej stronie.Aczkolwiek śledzę nowości i przeglądam forum od dłuższego czasu.Jeśli mam jakiś problem, z czymś nie mogę sobie poradzić, to pierwsze co szukam odpowiedzi na stronie "wizaz.pl"!Ulubiony trik urodowy, który poznałam na Wizaz.pl hmmm .... jest ich sporo. Ale jeśli miała być postawić tylko na jeden to na pewno na suchy szampon do włosów.
Hit nad hitami. Nie wiem ile już zużyłam opakowań.Ale wiem jedno suchy szampon jest nie zawodny.Ratuje mnie, jeszcze teraz w te upalne dni.Nie lubię myć często moich włosów bo są długie i grube.I dodatkowo muszę je prostować za każdym razem.Ale jeden trik suchym szamponem i wyglądają jak świeżo spod prysznica.
Polecam serdecznie.
Ana1307 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 13:53   #167
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
Trudno nazwać go po prostu urodowym trikiem, bo stał się on moją bazą pielęgnacji. O nim dowiedziałam się na wizażowym forum - a mianowicie o przecudownym oleju arganowym.

Żaden duży to wydatek, pomyślałam, i po dwóch dniach buteleczka z 50 ml zbawiennego oleju była już w moim posiadaniu. Wtedy jeszcze, naiwna!, nie sądziłam wcale, że może okazać się takim hitem, strzałem w dziesiątkę, KWC, jak zwał, tak zwał.

Tak jak radziły wizażanki, użyłam go po prostu zamiast kremu na noc. O dziwo nie przeszkadzało mi uczucie tłuściejszej niż po żelu/ kremie (co oczywiste) twarzy. Żadnego drażniącego zapachu, ulga dla skóry... tak też położyłam się spać. Gdy rano przemywałam twarz, zauważyłam, że jest taka... fajna nawilżona, promienna. Wiedziałam już, że olejek zostanie ze mną na zawsze.

I został, jesteśmy już w kosmetycznym związku od kilku lat. Jest moim jedynym preparatem przeciwzmarszczkowym (bo przecież trzeba zapobiegać, nie leczyć
Mam dla niego wiele zastosowań - nie jest tylko zamiennikiem kremu na noc, jest też wzbogaceniem innych kremów, chroni i odżywia końcówki włosów (i nie tylko końcówki!), koi skórę głowy, nabłyszcza paznokcie, "naprawia" słabe brwi, odżywia zniszczone dłonie, sprawdza się do suchych kolan, łokci, pięt.... Na pewno o czymś i tak zapomniałam.

Jeden niepozorny olejek, a z powodzeniem zastąpić może całą gwardię drogeryjnych kosmetyków.

Gdzie zamawiasz olejek?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 14:13   #168
helenabobek
Przyczajenie

moim ulubonym trikiem urodowym stalo sie konkutrowanie twarzy , o ktorym dowiedzilam sie i nauczylam sie go wykonywac wlasnie dzieki wizaz.pl!
dzieki konkurowaniu moja twarz jest optycznie smuklejsza, kosci policzkowe uwydatnione, ja czuje sie piekniej i pewniej!dziekuje za ten urodowy trik wizaz -bo jak nie wy to kto oswiecil by mnie tak jasno!?
helenabobek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 15:06   #169
Gogonek
Przyczajenie

Na Wizaz.pl poznałam wiele ciekawych trików, korzystam oczywiście do dziś, ale jednym z najważniejszych jest umiejętność korzystania z korektorów i podkładów. Niby wiedziałam coś tam, ale nie do końca, co psuło efekt albo tego efektu nie było. Teraz jestem już wystarczająco mądra by wybrać odpowiedni podkład czy korektor i jeszcze umiejętnie go zastosować. Dzięki Wizaż!!!

Weź udział w konkursie Dove i wygraj atrakcyjne nagrody!
Gogonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-07-30, 17:01   #170
maraszka
Przyczajenie

Mam włosy falowane i grube. Niestety ich wadą jest to, że zdarza im się puszyć. Trikiem poznanym na wizażu, który pozwala mi przywrócić ład na mojej głowie jest użycie kremu do rąk na włosy (podobnie jak np. pianki). Dziękuję Wam za to bardzo. Często ratuje to mój wygląd <3
maraszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 17:50   #171
olaaniolek
Przyczajenie

W maju przeglądając zakładkę Pielęgnacja natknęłam się na bardzo fajny artykuł dotyczący domowych patentów na rogowacenie okołomieszkowe, z którym borykam się od kilku lat. Na szczęście z pomocą przyszedł mi artykuł zwłaszcza, że próbowałam już wielu sposobów, aby się tego pozbyć. Na moją przypadłość nieskutecznie. Ale oczywiście musiałam wypróbować patent w postaci toniku z octu jabłkowego i peeling z sody oczyszczonej i już po kilku dniach zauważyłam ogromne efekty. Zamierzam jeszcze wypróbować maseczkę z kwaśnej śmietany i kąpiel w płatkach owsianych

Z kolei innym fajnym trikiem, który mnie zaciekawił jest aktywny węgiel, choć przyznam, że nie wierzyłam w jego moc, a jednak okazało się inaczej. Jak pisze w artykule aktywny węgiel to prawdziwy hit pielęgnacyjny. I w 100% mogę się z tym zgodzić. Nie dość, że pomógł mi w trądziku to także sprawdził się na przetłuszczające włosy. Zwłaszcza, że ma zbawienne właściwości oczyszczające, złuszczające i regulujące

Nic tylko pogratulować wizażowi tak fantastycznych porad bo to skarbnica urodowych mądrości i wszelakich pielęgnacyjnych porad! Każda z kobiet znajdzie tu zawsze coś dla siebie a nawet i mężczyźni
olaaniolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 18:03   #172
OlkaKhalisi
Przyczajenie

Smile Dot.: Ulubiony trik urodowy, który poznałaś dzięki Wizaz.pl –wygraj urządzenie Reming

Witam Od kilku lat Wizaz pomaga mi w wyborze wielu kosmetyków i wiele razy trafiłam na wspaniałe propozycje. Szczególnie mam problem jeśli chodzi o olejki do włosów stymulujące porost. Mam wypadające włosy, więc śledzę z dużą uwagą kosmetyki z tej kategorii. Perełką w tym morzu okazał się ajurwedyjski olejek Sesa, który okazał się strzałem w dziesiątkę! Po niecałym miesiącu stosowania zauważyłam dużo nowych włosków, a same włosy wzmocniły się, zrobiły lśniące - cudowny efekt! Zarówno ja jak i cała masa wizażanek opłakujących stan swoich włosów poczułyśmy się uratowane dzięki temu specyfikowi. Stosuję go już kilka miesięcy i nie zamierzam go zamienić na nic innego jeśli chodzi o olejki. Chwała Wizazowi za ten cud urody włosowej
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_20180730_184218.jpg
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  64,3 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
OlkaKhalisi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 18:59   #173
karolina7125
Przyczajenie

Od lat zmagałam się z notorycznym rozprostowywaniem loków zaraz po ich zakręceniu czy to przy użyciu papilotów, czy przy użyciu lokówki/prostownicy. Na moje włosy nie pomagała nawet tona lakieru do włosów - przez godzinkę loki się trzymały, ale po upływie tego czasu z włosów robiły się smętne strąki. Na szczęście kilka lat temu odkryłam w którymś z wątków o lokach metodę na przedłużenie trwałości loków. Otóż tym trikiem jest, uwaga, uwaga: PIWO! Tak, właśnie piwo. Należy zaaplikować je na pasmo włosów, nie spłukiwać, poczekać aż włosy wyschną. Po tym czasie można kręcić włosy. Ja zawsze używam tej metody w przypadku tworzenia loków bez użycia ciepła czyli np. przy użyciu papilotów. Nie wiem czy metoda ta sprawdzi się w przypadku urządzeń termicznych, ponieważ w ten sposób nie została przeze mnie przetestowana. A jakie są efekty? Otóż spektakularne - piękne loki, które trzymają się cały dzień (dosłownie!), niezależnie od pogody. Także bardzo dziękuje platformie Wizaż oraz Wizażance, która zamieściła post z tą metodą. Dzięki wam moje loki są w stanie przetrwać w każdych warunkach

Edytowane przez karolina7125
Czas edycji: 2018-07-30 o 19:14
karolina7125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 19:08   #174
Pinkname
Przyczajenie

Smile Dot.: Ulubiony trik urodowy, który poznałaś dzięki Wizaz.pl –wygraj urządzenie Reming

Na wizażu jestem od niedawna, nie mniej jednak udało mi się skorzystać z "dobroci" tego serwisu. Skorzystałam z rad https://wizaz.pl/Pielegnacja/Trwalosc-opalenizny i użyłam masła kakaowego do opalania. Opalenizna piękna, brązowa i co najważniejsze skóra nie jest sucha.
Pinkname jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 20:16   #175
Knoblauch
Przyczajenie

Wizaż pomagał mi zawsze- odkryłam mnóstwo świetnych kosmetyków, które uwielbiam do dziś, wiele miałam okazję przetestować, za co jestem bardzo wdzięczna. Wizaż to moje kompendium wiedzy o urodzie, pielęgnacji, makijażu i kosmetykach- na pewno był jednym z bodźców, dzięki którym z dziewczyny stałam się świadomą kobietą
Moim największym dotychczasowym problemem, najważniejszym, w którym pomógł mi wizaż był problem z wypadającymi włosami. To dzięki KWC i forumowiczkom (włosomaniaczkom) znalazłam wyjście z sytuacji- wcierki, herbata ze skrzypu i pokrzywy, ampułki, różne inne preparaty- nie poddawałam się, czytałam porady.. Po regularnym stosowaniu w końcu zauważyłam upragniony efekt- baby hair, a później ograniczenie wypadania "starych" włosów. Odzyskałam wiarę w siebie dzięki waszym poradom, forumowiczkom.. Wiedziałam gdzie szukać odpowiedzi
Teraz jestem w kolejnej ciąży i wiem, czego się spodziewać jeśli chodzi o kondycję włosów, jak sobie z nimi radzić.. I jestem o nie spokojna
Dziękuję Wizaż i stooo lat z okazji Twoich 18-tych urodzin
Knoblauch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 20:36   #176
soophi
Przyczajenie

Ulubionym trikiem jaki poznałam na stronie wizaz.pl jest napewno:
OLEJ RYCYNOWY i jego zastosowania.
Jest to jeden z najstarszych produktów do dbania o wszystko.

Jak się dowiedziałam można stosować go do pielęgnacji rzęs, włosów i skóry, a chyba to jest najważniejsze dla kobiety. Rzecz -produkt,który można kupić za grosze a ma wszelkie zastosowanie.
Polecam go Wam kobitki.
Dziękuję Wizaż!!
Jesteś wielką encyklopedią urodowych trików!
soophi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 21:21   #177
igaja
Przyczajenie

Moj urodowy trik ,ktory poznalam dzieki Wizaz to smarowanie kremem twarzy przed nalozeniem fluidu.Najpierw smaruje twarz kremem i zanim sie wchlonie rozprowadzam fluid.Dzieki temu trikowi o ktorym przeczytalam na Wizaz juz kilka lat temu podklad swietnie sie rozprowadza i dlugo utrzymuje a co najwazniejsze latwo go rozetrzec bez plam i smog.
igaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 22:19   #178
akinom44
Przyczajenie

oleju arganowy-dodaje chuci!
akinom44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-30, 23:39   #179
skarby
Przyczajenie

Skórę i włosy myję systematycznie, w zależności od potrzeb odpowiednimi kosmetykami. Oczyszczam włosy poprzez szampon, odżywki i peeling, ponieważ poprawia on kondycję włosów oraz skórę głowy. Ulubiony trik urodowy, który poznałam dzięki Wizaz.pl to nakładanie odżywki na mokre włosy przed ich umyciem szamponem. Dzięki temu włosy nie plątają się, nie puszą i są zwiększone u nasady. Ten trik jest dobry dla cienkich i przetłuszczających się włosów. Włosy nabierają objętości i pięknie błyszczą. W moim przypadku sprawdza się ten trik, a moje włosy zachwycają swoim wyglądem.
skarby jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-31, 06:49   #180
Bonnemort
Przyczajenie

Dla mnie ogromnym problemem jest sucha skóra oraz walka z tym problemem. Dzięki wizaz zrozumiałam, że głównym problemem był skład kosmetyków, im jest krótszy tym ja mam mniej problemów ze skórą. Dlatego teraz najpierw sprawdzam opinie oraz skład, a dopiero wtedy kupuję wybrany produkt.
Bonnemort jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Konkursy na wizaz.pl

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości