![]() |
#151 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, część 3
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Jest któraś z Krakowa? Będę prawdopodobnie w weekend i będę miała kilka godzin na shopping, polecicie jakiś sklep z dzieciowymi rzeczami? Jakieś śpiworki, otulacze, ciuchy też mile widziane?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jedno jest pewne moja droga.. po stokroć wolałabym twoje piersi i sylwetkę niż swoje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do staników to źle się wyraziłam ![]() ![]() ![]() Screenshot_20190129-045608~2.jpeg Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Eceea Czas edycji: 2019-01-29 o 04:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |||
Dostojna peema.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie sukienka z linku jest za mało na chrzest. To tak jakbym jako gość na ślubie się tak nie ubrała. Bardziej plażowa. Więc szukam czegoś pomiędzy... Pomiędzy ![]() Mój mały został w domu... Nie wypocnze na tym l4 nigdy :/ Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#157 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam majtki z VS i stroje niezniszczalne mi przed ciaza mialam biust z miseczka A mega maly teraz mam fajne B
#159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tej sukienki no to ja lubię takie delikatne sukienki u dziewczynek, wszelkie tiule, cekiny, falbanki, ponaszywane kwiatki w dużej ilości itp to nie moja bajka akurat ![]() ![]()
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słodka sukieneczka ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej, dzien dobry ![]() Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#163 |
Rozeznanie
|
Cześć z rana, ja też szukam idealnego stanika... Ale nadal nie mam nic w pełni zadowalającego. Tzn jeden, który mi super pasuje jest z firmy Carry, tylko nie ma już tego modelu. Mają fajne jakościowo staniki i duże rozmiary. Muszę coś dobrac...
Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Żona Gargamel
|
Elsabel:
Zupełnie się zgadzam ![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez smerfetk_a Czas edycji: 2019-01-29 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Jak ja nie nawidze kupować stanikow. To jest jedyna część garderoby którą kupuje jak juz muszę. Ja dzisiaj jade do pracy na rozmowe do szefa, bo na początku ciąży zostałam oskarżona o dręczenie, i dzisiaj ma być finał tej sprawy. No i sie stresuje mega, bo nie wiem co mnie czeka na tym spotkaniu. Oczywiście wszystko jest wymyślone , wyssane z palca... dlyga historia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Agata no bo to jest to o czym pisałam - twój biust trzyma się teraz na ramiączkach, obwód masz luźny i dlatego jak podciagąsz do góry ramiączka to cała reszta tylu też się podciąga.jak masz dobry obwód to masz zapisać stanik na początku na te najmniej ścisłą haftke, a jak zdejmieszybko ramiączka z ramion to obwód ma być na swoim miejscu i trzymać wszystko.
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Eceea w moim klubie sportowym było ostatnio spotkanie z brafitterka, poszłam,żeby się wyrwać chociaż wszystko wiem ![]() ![]() Co do ubrań na chrzest to dla mnie za wcześnie na rozgadanie się, ale podoba mi się właśnie to body z muszka i spodenki z szelkami.ewentualnie kamizelka.w jakichś szarosciach czy granacie.żadne garnitury, kaszkiety, a te białe widzianka to tez dramat... Co do sukienek to nie lubię tych tiulowych,księżniczkowych itp.tusia miała dość prosta koronkowa, ale zw wstążka w pasie, kolor śmietankowy.Zosia miała taką bardziej ecru,bo ona tez ma ciemna karnacje i oprawę, zwykła trapezowa sukienka z leciutkim haftem.tak wiec ani za strojnie,ani plażowo.
#167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Kocia i psia mama :)
|
Dziewczyny macie jakieś opinie na temat tego wózka? Znalazłam właśnie na Olx ogłoszenie i zastanawiam się czy się opłaca go kupić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Doręczenie to jest ciut słabsze niż mobing. Poza tym tu gdzie mieszkam ( norwegi) takie oskarżenie jest mega poważne, biorac pod uwagę to, iz mieszka tu wiele narodowości, w pracy również. I wlasnie oskarżyła mnie o to kobieta ktora pochodzi z Węgier. A zaczęło sie od tego jak ja poinformowalam o ciąży. Chyba wystraszyla sie obowiązków ktore na nia spadną kiedy ja bede na chorobowym. Zreszta to kobieta blisko 50 - tki, bezdzietna, w konkubinacie z facetem ktory zostal zwolniony kilka mies. wczesniej ( pracowal w tej samej firmie) wlasnie, za oskarzanie innych rowniez o mobbing i sądzę ze to on ja nastawil przeciwko mnie. No cóż... takie życie na obczyźnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tkmaxx kocham. Matko. Kocham! W pl też się da upolować Mk w takich cenach ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do bucikow to mój był w skarpetkach.. Nie wiem czym bym znów się na to zdecydowała. Dziewiczynka to owszem, białe z falbanką... Jemu mogłam może jakieś niechodki kupić ![]() Cytat:
![]() Cena spkko. Standardowa jak na ten wózek na Olx. Sama za tyle bym wystawiał swój po 2 latach ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#171 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() Ja mam Korsa tradycyjną taką najprostszą czarną. Bardzo sobie chwalę, od maja non stop go noszę, a ja nie należę do osób specjalnie szanujących rzeczy (niestety), dla mnie ciuchy i akcesoria mają po prostu służyć i nie raz w nim niosłam nawet jakieś ciężkie zakupy. NIC się z nim nie dzieje, nitka żadna nie odstaje, nie przetarł się. W Polsce bym nie dała tyle za torebkę, bo one chyba jakoś ponad tysiaka tu, ale tam uznałam, że się opłaca. A już tam kupiłam też Calvin Klein tańszą nieco bo za 60 dolców i jakość słabiutka.
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Raz szczęście dwa chodzę dość często i przeglądam co i jak
![]() Wiele osób uważa że jest tam bałagan dramat i drogi ciuchland. Ale kwestia ogarnięcia ![]() Dla synka np buty tam kupuje po ok 80zl. A normalnie te same 250-300 ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
#173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do sukieneczki, to ja też nie jestem za tymi zbytnio strojnymi, ale uważam, że tamta z kolei zbyt zwykła, po prostu coś pomiędzy na pewno da się znaleźć. No i podobnie, sukienka to nie mój dylemat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Nie można otworzyć wątku w Tapatalk :/ pojawia się komunikat że mógł zostać usunięty przez administratora
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Dostojna peema.
|
Mysia, przykra historia! Trzymam za Ciebie kciuki, będzie dobrze
![]() Ja mam z kolei czasami problem w drugą stronę - w pracy nie znoszę wszelkich konfliktów i jestem w miejscu zatrudnienia aż za bardzo ugodowa. Raz więc mnie dręczono, ale to akurat taka powalona dziewczyna naprawdę była, a raz nawet zrezygnowałam po tygodniu z dobrze płatnej roboty, bo szkoliła mnie bardzo chamska laska, krzyczała na mnie itp. W życiu prywatnym nie dam sobie w kaszę dmuchać, ale zawodowo bywa z tym różnie ![]()
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#179 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Obecnie sama zajmuję stanowisko team leader'a i gdybym załatwiała sprawy krzykiem, to by mnie zwolnili i słusznie zresztą ![]() Edytowane przez Elsabel Czas edycji: 2019-01-29 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.