Problemy z TŻ a może to ze mną coś jest nie tak??? =( - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-12-28, 23:08   #151
Ptysio5
Zakorzenienie

Dot.: Problemy z TŻ a może to ze mną coś jest nie tak??? =(

Cytat:
Napisane przez mały_groszek Pokaż wiadomość
miłość nie sprawia,że stajesz się naiwna,głupia,bezhonorowa ,łatwowierna,ślepa,żałosn a,płaczliwa,zakompleksion a,upokorzona
no chyba,że nią nie jest,a ja ręczę,że to co czujesz to sobie wmówiłaś i nie ma to nic a nic wspólnego z tym co szumnie nazywasz miłością....
Pozostaje mi się tylko podpisać
Ptyś
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-28, 23:18   #152
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
żal mi Ciebie strasznie. ale może kiedyś przejrzysz na oczy i przestaniesz trzymać się głupiego stereotypu, że pierwsza miłość musi być wieczna. nie, nie musi. szczególnie jak nie ma miłości tylko strach przed byciem samotnym, przed zniknięciem marzeń o wspólnym życiu..przed tym że można było się pomylić.
Eh dokładnie tak jak napisałaś,święta racja.Oj skąd ja to znam....
O tym troszke poniżej napisze.

Cytat:
Napisane przez kami828 Pokaż wiadomość
Ta ciekawe w jaki sposób sie poniżyłam?Czy napisałam że mnie bił?Że ciągle było źle???NIE!Wymyślacie sobie jakieś niestworzone historie.Nigdy nie wygłupiałyście sie z Tż tak żeby Was coś zabolało?Bo to były niewinne zabawy a nie lanie sie za nic.Ok jestem gotowa sie poniżać tylko dlatego żeby być z kimś kogo kocham i nie oczekuje żadnych rad bardziej mnie boli to co Wy piszecie niż to co On robi.
Szczerze to współczuje,skoro jesteś zdolna do takich poświęceń i robić z siebie kogoś do poniewierania. Widać,ze bronisz go jak lwica,przecież on jest taki milusi i wspaniały.A skoro jest cacy,to nie rozumiem po co zakładałaś wątek o swoim problemie.

Cytat:
Czy ja napisałam że mnie uderzył celowo?To było przy wygłupach zaboało mnie to sie obraziłan na Niego a Wy odrazu że mnie bije no dziewczyny.Przykro mi to czytać bo tak nie jest.ja Go naprawde bardzo kocham czy Qy tego nie rozumiecie?Może nie kochałyście aż tak.Ja będę walczyć o ten związek póki braknie sił,teraz wiem co jest nie tak i będę sie starała to naprawić nie odbierajcie mi tej szansy.
Ja Ci zycze jak najlepiej,ale ja widze że ty postepujesz tak jak Ja,kiedy byłam ślepo zakochana w mojej pierwszej miłości.Oj,tak kochałam bardzo mocno i myślalam,że to na zawsze,a jakże byłam ślepa jak kret,że innych rzeczy nie dostrzegałam w moim byłym.Też walczyłam o związek,Ja i tylko Ja,bo mój byly to miał gdzieś mnie i moją miłość.Tak,więc tym sposobem się chyba troszke poniżałam,eh jaka byłam głupia. Już dawno powinnam kopnąc go w zad,dalej niż widzi. A teraz żałuje,że tego nie zrobiłam.no,ale mądry Polak po szkodzie.

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
ciekawa jestem co to znaczy "bede walczyc o ten zwiazek poki braknie mi sil" ????????????????????????? ??????????????????
Hm,czyżby na śmierć i życie....

Cytat:
Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty
To też nie diabeł rogaty
Ani miłość kiedy jedno płacze
A drugie po nim skacze
Bo miłość to żaden film w żadnym kinie
Ani róże ani całusy małe duże
Ale miłość kiedy jedno spada w dół
Drugie ciągnie je ku górze
( Zanim pójdę - Happysad )
Ah,jaki mądry i treściwy tekst
Bardzo mi się podoba
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-28, 23:23   #153
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Atko, nie poznałam Cię. nie tylko przez ten avatar, ale także przez to, co tu napisałaś. jaką zmianę w Tobie widzę. ciesze się

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-28, 23:24   #154
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Atko, nie poznałam Cię. nie tylko przez ten avatar, ale także przez to, co tu napisałaś. jaką zmianę w Tobie widzę. ciesze się
ja tez zauwazylam,ze po tych ostatnich przejciach Atka sie zmienila
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-29, 00:00   #155
atka83
BAN stały

Cytat:
Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
ja tez zauwazylam,ze po tych ostatnich przejciach Atka sie zmienila
Ah dziękuje No tak,bo teraz klapki mi spadły,a oczy się otworzyły.
Po tym co właśnie przeszłam,przejrzałam na oczy i tak jak stwierdziłam wcześniej,bylam ślepa.Dało m to kopa i chyba trzeżwośc umysłu.
Nie ma tego zlego,co by na dobre nie wyszło.
Co nas nie zabije to wzmocni.

Widze poprostu,że ona popelnia podobne błędy jakie i ja popełniam w poprzednim związku.Chyba nie chcialam widzieć ani wiedzieć,jaki mój były jest/był.Nie chciało to do mnie dotrzeć,bo go chyba usprawiedliwiałam tak to była ślepa miłość. :/ Mam nadzieje,że już więcej takiego błędu nie popelnie i teraz napewno będe mieć oczy szeroko otwarte
A teraz to jestem czwany lis
Stary 2006-12-29, 10:52   #156
miphuhiz
Zakorzenienie

A ja uwazam, ze dobrze jej tak. Niech ja upokarza, poniża, wdepta w ziemie. Moze dzieki temu sie otrzasnie. Jak znam zycie to pewnie chlopak znajdzie sobie inna za jakis czas bo zaden facet nie chce byc z taka dziewczyna/kobieta.
No chyba ze Cie nie rzuci a bedzie Cie traktowal jak worek treningowy :/
miphuhiz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-29, 11:06   #157
elisek
Zadomowienie

GG do elisek

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
A teraz to jestem czwany lis
Atka, wypraszam sobie. Lis to ja mam na nazwisko i na wyłączność chcę być szczwanym zwierzem

(no w drodze wyjątku mogę użyczyć przymiotnika, żebyśmy obie po "miłych przejściach" z "panami serca" były już zawsze szczwane )
elisek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-12-29, 18:55   #158
kami828
Zadomowienie

Zostawiłam Go!!! Zadowolone?Bo mi pęka serce po tym co sie wczoraj stało

Napisałam Mu sms'a że mam nadzieję że on już jest w domu,ze juz tęsknie i ze go kocham,oddzwoniła do mnie JEGO DZIEWCZYNA obrażając mnie na początku rozmowy (wogóle to powiedziała że im przeszkodziłam bo właśnie sie kochali) jak kazałam jej dac jego do telefonu powiedziała że nie może bo on ubiera majtki myślałam że pogryze telefon z nerwów.Stwierdziła ze sa ze sobą od września,potem milutka sie zrobiła zaczeła ze mna gadac powiedziałam jej ze chce gadac z nim ale on nie chciał(słyszałam jak mowił ze nie chce pozatym ona tez powiedziała ze kiwa do niej głowa ze nie chce gadac).Rozłonczył jej rozmowe tak kilka razy az odebrał on.Spytałam sie co to ma wogole byc a on ze to jego kolezanka(ta co sie z nia nienawidze) a ona zaczeła gadac zeby przestał kłamac i powiedział prawde.Nic mi nie powiedział wypierał sie dalej.Pozniej napisałam sms'a ze nie chce go znac i niech juz nigdy nie mowi ze mnie kocha skoro kłamie.Odpisał ze mi nigdy nie powiesział ze mnie kocha.NOSZ KU*** rozwalił mnie tym.Napisałam ze zapłaci mi za to co mi robił przez półtora roku ze sobie cos zrobie i bedzie mnie miał na sumieniu.Odpiała ona(wiem kiedy on pisze smsy bo on robi kropki miedzy wyrazami) zebym sobie nic nie robila bo nie warto.Odpisałam miejwiecej to ze ja bez niego nie chce żyć,że życze im szczescia ale on nie potrafi kochac ani szanowac i ze zniszczy ja tak samo jak zniszczył mnie.Odpisała"Przestań" ja juz nic nie pisałam.Za jakiś czas zadzowniła jego mama bo on ja prosił żeby mi wytłumaczyła ze to ta jego głupia koleżanka dzowniła,że on jest w domu,zebym sie nie denerwowała.Była pierwsza w nocy,rozbeczałam sie do słuchawki powiedziałam jego mamie ze mam tego dosc,ona mnie zapewniala ze to ta kolezanka ze on ma takie głupie koleżanki (acha on mi jeszcze powiedział ze ona to specjalnie robi zebym z nim zerwała) powiedziałam ze mu nie wierze i ze on na to sam pozwolił.Później on napisał że ona z kolezanka zabrała mu telefon i ze przeprasza ze to nie on pisał.Ale ja głupia nie jestem wiem ze on pisał pozatym ta laska mowiła bardzo przekonywujaco nie smiała sie ani nic.Jak on mógł mi to zrobiec?Napisałam mu tak:

"Ja juz ci nie wierze słyszałam co mówiłeś wiem co ty pisałes.Przykre jest tylko to że okłamujesz nawet swoja mame ale wiesz co?W życiu za wszystko sie płaci rachunek wystawi nam czas.Ja nie mam nic na sumieniu byłam wporządku a ty jesli powiesz ze tez to nie masz wogole sumienia ani serca bo zaden normalny człowiek nie wyrządza takiej krzywdy komuś kto go kocha.Mozesz zaprzeczac,mozesz kłamać sam na to pozwoliłeś tylko czym ja sobie na to zasłużyłam?"

I od tamtej pory cisza.Teraz wszyscy w domu sie na mnie gapią bo widza ze jest cos nie tak.Dzisiaj wrociłam z pracy i porwałam jego zdjecie,mama z bratem spytali dlaczego to robie powiedziałam bo tak i poszłam do pokoju starajac sie nie poryczec,starczy ze wczoraj wszyscy słyszeli.Nie chce znac tego człowieka nawet jesli to naprawde była jego koleżanka.Miarka sie przebrała.Naprawde wiem ze może nie teraz ale z jakiś czas nie wytrzymam i cos sobie zrobie.Wtedy jak mnie zostawił mało brakowało już miałam zaplanowane samobójstwo i możecie mnie wyśmiać albo zgnębić ale ja nie dawałam już sobie rady.Teraz też nie dam,nie wybacze sobie że byłam taka naiwna,nienawidze go bardziej niż kocham i zemszcze sie a największą zemstą będzie jak znikne nazawsze,moi znajomi i rodzina już sie nim wtedy zajmą.

Próbuje o tym nie myśleć ale mam w głowie ciągle jej słowa a najgorsze jest to ze on nie potrafił zaprzeczyc tylko czemu poskarżył sie mamusi?Nie wiem co chciał tym osiągnąć,pozwolił na to to teraz niech za to płaci.Powstrzymuje sie od łez jak moge ale wiem ze długo nie wytrzymam.Chce poprosić o pomoc tego chłopaka którego poznałam jak z nim jeszcze nie byłam(zanim wrócił).On mnie kocha jeszcze,ostatnio mi to napisał,moja rodzina go lubi to porzadny chłopak a ja za takim śmieciem sie uganiałam.Nie chce z nikim być ale potrzebuje wsparcia bo inaczej nie dam rady

Pewnie napiszecie że mam za swoje,że sie doigrałam ale to mi wcale nie pomoże ja to sama wiem tylko że ja tego nie chciałam.Kochałam i chciałam być kochana czy to grzech?

Tyle razy prosiłam Boga żeby pozwolił mi o nim wkońcu zapomnieć,pytałam go dlaczego mnie tak ciągle do niego pcha,myślałam że taki ma plan ale ja poprostu tym płace za moje grzechy i chyba nigdy ich nie odpokutuje Tylko dlaczego aż tak?

Musze przestać pisać bo zaraz będę ryczeć a nie moge.
kami828 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-29, 19:09   #159
bess
Zakorzenienie

o boże ale on ci funduje huśtawki.Nie oplaca sie popelniac samobojstwa (jak to brzmi)wydaje ci sie ze bedzie to przezywal?>ze jego ukarzesz?g .prawda on sobie bedzie zyl jak zyje i po jakims czasie nawet nie bedzie pamietac ,ze bylas.Moze nawet bedzie mial sie czym "pochwalic" Moj znajomy sie zabil przez dziewczyne i co z tego ma?Cialo rozkladajace sie w trumnie,a dziewczyna pewnie ma innego i jest cala happy. Prawda czy nie ten twój facet to jakis czubek.

Moze w tym tkwi sekret tego twojego uzaleznienia,w tych emocjach ktore ci funduje.Wzloty,upadki,wzl oty upadki.Gdyby caly czas bylo rowno-srednio-nudno predzej by ci minelo.

Moze cie pociesze ale uwazam,ze to jeszcze nie koniec twojej "meczarni"-->patrz milosci
Stary 2006-12-29, 19:15   #160
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

przykro mi, że Twoje wielkie marzenie o pięknej miłości okazało się nieprawdziwe. i nie, nie jestem zadowolona, że z nim zerwałaś, bo widzę, że i tak do końca na oczy nie przejrzałaś. a mi nie chodziło bardziej o to byś zrozumiała, że nie można dać się traktować jak szmata do podłogi.
i żal mi, że będziesz teraz cierpieć..ale to kwestia czasu. zobaczysz. i kiedyś będziesz się jeszcze śmiała z tego, że to coś nazywałaś kochaniem. bo to naprawdę obok miłości nawet nie stało..

i rycz nam, rycz. to pomaga. czas pomaga, ludzie pomagają. na pewno nie zostaniesz z tym sama..

Stary 2006-12-29, 19:16   #161
elisek
Zadomowienie

GG do elisek

Uspokój się dziewczyno, takich egzemplarzy jak osoba, z którą się związałaś jest mnóstwo, baby sobie z nimi radzą i nie zabijają się własną pięścią, tylko żyją dalej w lepszych związkach. Trzeba się od nich trzymać z daleka, a nie rozpaczać po beznadziejnym związku - nie warto, "on nie wart jednej łzy".
Za czym tęsknisz? Za swoimi marzeniami? Rzeczywistość była jakże od nich odmienna. Nikogo na siłę nie zmienisz ani czas tego nie zrobi. Jak miałaś sama wiesz i dalekie to było od przynajmniej przyzwoitości. Jesteś młodziutką osobą, zobaczysz jak kiedyś będziesz się śmiać ze swoich dawnych bolączek. I pukać w głowę, że tyle znosiłaś. Oczywiście jeśli dasz sobie z nim spokój na poważnie.
Stary 2006-12-29, 19:18   #162
kami828
Zadomowienie

To nie jest już mój facet a jak ja to zrobie to on też pójdzie do piachu bo są ludzie którzy tego nie popuszczą a nawet jeśli mu sie uda bo bedzie sie ukrywał to napewno coś go ruszy ja sie już o to postaram.Starczyło że napisałam że sobie coś zrobie to już poleciał do mamusi zeby mnie uspokoiła.Mam nadzieje że więcej nie zadzwoni.Nie moge znaleść sobie miejsca ani zajęcia będe sie starać o tym nie myśleć ale znam siebie,najmniejsze niepowodzenie i sie załamie,kiedyś byłam twarda ojjjjj u mnie łzy to tylko ze smiechu było widać teraz odkąd go znam płacze bardzo często i dopiero teraz widze jak wiele straciłam,jak sie upokorzyłam.Zniszczył mnie psychicznie,wykończył,zła mał serce ale serce może pęknąć ale będzie biło dalej,póki bije jest nadzieja,nadzieja że jeszcze będę kiedyś szczęśliwa i zapomne a przynajmniej jak o tym pomyśle to nie będzie tak boleć
Stary 2006-12-29, 19:18   #163
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Elisek, ma rację.
Kami jesteś w stanie dać sobie spokój z nim na poważnie czy znowu po kolejnym miłym telefonie pobiegniesz cała w skowronkach? chociaż..teraz to może być utrudnione, jeśli on wraca skąd przyjechał.

Stary 2006-12-29, 19:19   #164
traci
Wtajemniczenie

Oj Kami!Czy przez takiego glupka warto sie zabijac????Za pare lat bedziesz sie z tego smiac!!!Jestes mloda i cale Twoje zycie jest przed Tabo ,tyle wspanialych chwil Cie jeszcze czeka a Ty sie chcesz zabic???Przestan ,on jak on ale pomyslalas o swojej rodzinie???Zemscij sier na nim znajdujac sobie innego faceta a nie zabijaniem sie ,zreszta co to za zemsta zabijanie sie?Nic mu Twoja rodzina nie zrobi bo niby dlaczego ,przeciez to nie on by zabil.A piszac takie rzeczy jemu i tym jego kolezankom to tylko im radosc dajesz i satysfakcje.Wiesz nigdy nie lubilam jak z kims konczylam i on mi wylatuje ze sie zabije to jest nic innego ja szantaz.Miej swoj honor i klase.Zajmij sie lepiej przygotowaniami do przywitania NOWEGO LEPSZEGO ROKU BEZ NIEGO!!!!!!!!!!!!!
traci jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-29, 19:20   #165
atka83
BAN stały

Kami828,jestem w ciężkim szoku,po tym co napisałaś. I,aż mnie nieźle zatkało. Bardzo dobrze,że skończyłaś z tym dupkiem,a raczej nazwałabym go bydlakiem.I ja nie mam zamiaru Cię gnoić.Ten facet nie jest ciebie wart.

Cytat:
W życiu za wszystko sie płaci rachunek wystawi nam czas.Ja nie mam nic na sumieniu byłam wporządku a ty jesli powiesz ze tez to nie masz wogole sumienia ani serca bo zaden normalny człowiek nie wyrządza takiej krzywdy komuś kto go kocha.
I bardzo podobają mi się Twoje słowa. Bóg naszych eksów,jeszcze pokara,za to co zrobili.Przyjdzie kryska na matyska.Mam nadzieje,że jak najszybciej.

Czasami tak jest,że kochamy tych,którzy wogóle nie zasługują na naszą miłość.Smutne,ale prawdziwe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-12-29, 19:22   #166
mały_groszek
Zadomowienie

GG do mały_groszek

Cytat:
Zostawiłam Go!!! Zadowolone?

zadowolona to masz być Ty przede wszystkim - nie teraz oczywiście,bo przeżywasz,ale za jakiś czas,kiedy rany się zagoją...wtedy zrozumiesz.
Twoja decyzja jest jak najbardziej słuszna,z życia trzeba brać jak najwięcej a nie myśleć o odejściu,kiedy życie staje przed Tobą w całej swojej pełni
Głowa do góry
Jesteś wartościowym człowiekiem,pamiętaj o tym.

mały_groszek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-29, 19:24   #167
bess
Zakorzenienie

Cytat:
To nie jest już mój facet a jak ja to zrobie to on też pójdzie do piachu bo są ludzie którzy tego nie popuszczą a nawet jeśli mu sie uda bo bedzie sie ukrywał to napewno coś go ruszy ja sie już o to postaram.Starczyło że napisałam że sobie coś zrobie to już poleciał do mamusi zeby mnie uspokoiła.Mam nadzieje że więcej nie zadzwoni.Nie moge znaleść sobie miejsca ani zajęcia będe sie starać o tym nie myśleć ale znam siebie,najmniejsze niepowodzenie i sie załamie,kiedyś byłam twarda ojjjjj u mnie łzy to tylko ze smiechu było widać teraz odkąd go znam płacze bardzo często i dopiero teraz widze jak wiele straciłam,jak sie upokorzyłam.Zniszczył mnie psychicznie,wykończył,zła mał serce ale serce może pęknąć ale będzie biło dalej,póki bije jest nadzieja,nadzieja że jeszcze będę kiedyś szczęśliwa i zapomne a przynajmniej jak o tym pomyśle to nie będzie tak boleć
Szkoda,ze nie jestesmy kolezankami z tego samego miasta.mimo,ze wkurza mnie twoja postawa az mi sie rece rwa do pomocy.Do naprawy twojej samoooceny .no ale coz.Moze sklamal,ze to kolezanka ze strachu przed twoim ew.samobojstwem?Ale co ci po tym,co sie z nim stanie skoro chcesz odejsc z tego swiata?Nawet nie bedziesz wiedziala co sie dzieje.Nigdy juz tu nie wrocicsz i zabierzesz SOBIE najwieksza szanse i dar.Zemscisz sie i ukarzesz tylko siebie.Bez sensu moim zdaniem.

Chociaz mysle,ze jak zadzwoni ,zeby isc na sywka to pojdziesz.Jestem na to przygotowana wiec juz sie nie bede zloscic
Stary 2006-12-29, 19:24   #168
elisek
Zadomowienie

GG do elisek

[quote=et-ka;3343956] i kiedyś będziesz się jeszcze śmiała z tego, że to coś nazywałaś kochaniem. bo to naprawdę obok miłości nawet nie stało..quote]

Czy widzisz, ile dziewczyn tak samo postrzega twoją historię i doradza ci to samo? Uważasz, że nic w tym nie ma? Trzeba dopuścić rozsądek zdrowy do głosu, bo jak na razie serce rządzi i d.pa blada.

A z tym zabijaniem to dziecinadę odstawiasz nic więcej.
Stary 2006-12-29, 19:27   #169
kami828
Zadomowienie

Nawet nie wiecie jak trudno pogodzić sie z tym że kogoś kogo sie kochało,coś w co sie wierzyło poprostu nie istnieje to boli tak bardzo że chciało by sie poprostu zniknąć,zasnąć na jakiś czas obudzić sie i tego nie pamiętać.Wiecie co jeszcze sie stało?Nie chciałam pisać ale...byćmoże zaszłam w ciąże tzn. jest małe prawdopodobieństwo ale...ok napisze dokładnie.Okres wypadał mi na 30-stego grudnia,kochałam sie z Nim 27 a 28 dostałam okres bo sex niby przyspiesza.Jest możliwość że mogłam zajść czy nie?Bo mi sie wydaje że nie bo mogłam mieć dni niepłodne chodź okres mam regularny sex zawsze mi przyspiesza a jest taka sprawa że doszło do...wiecie czego.To mnie teraz najbardziej martwi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-29, 19:29   #170
bess
Zakorzenienie

jesli sie niczym nie zabezpieczalas to niestety istnieje.
Stary 2006-12-29, 19:33   #171
atka83
BAN stały

Cytat:
Nawet nie wiecie jak trudno pogodzić sie z tym że kogoś kogo sie kochało,coś w co sie wierzyło poprostu nie istnieje to boli tak bardzo że chciało by sie poprostu zniknąć,zasnąć na jakiś czas obudzić sie i tego nie pamiętać]
Oj,gdybyś wiedziała jak Cię doskonale rozumiem.I zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami,nie rób sobie nic złego,bo nie warto,przez takiego typka tracić życia.I zapewniam Cię,że napewno z tej sytuacji będziesz się kiedyś śmiała,tak jak i ja,ale teraz to wiadomo świeża rana,boli itd Czas goi rany-ponoć....
Stary 2006-12-29, 19:33   #172
elisek
Zadomowienie

GG do elisek

Raczej ciąży być nie powinno, szczególnie przy tak regularnym cyklu, ale nie na 100%. Miałaś ostatnio dużo wrażeń a to też chwieje hormonami.
Stary 2006-12-29, 19:34   #173
kami828
Zadomowienie

bess dziękuje za dobre chęci ale ja nie pojade do niego nawet by mnie w domu nie puścili heh powiedziałam dość i chodź cierpie to nie chce go widzieć,to zabawne jak sybko miłośc może przerodzić sie w nienawiść a ja go naprawde kochałam nie ważne co myślicie to była miłość
Stary 2006-12-29, 19:37   #174
traci
Wtajemniczenie

Przed okresem i po okresie sa dni niepolodne ale moze sie zdarzyc ciaza.Wszystko jest mozliwe.Jednak nie sadze.Najlepiej jak zrobisz sobie test.A wracajc do niego to zjak ocierpisz to wszystko to stwierdzisz ze wcale nie bylas w nim zakochana.Wiem co mowie ja tez mialam kilka "milosci" o ktorych moge powiedziec ze napewno ich nie kochalam.Pocierpisz troche a potem jak pomyslisz o nim to poczujesz niesmak i zapytasz sie sama dlaczego z nim bylas i co w nim widzialas.
Stary 2006-12-29, 19:39   #175
mały_groszek
Zadomowienie

GG do mały_groszek

Cytat:
byćmoże zaszłam w ciąże tzn. jest małe prawdopodobieństwo ale...ok napisze dokładnie.Okres wypadał mi na 30-stego grudnia,kochałam sie z Nim 27 a 28 dostałam okres bo sex niby przyspiesza.Jest możliwość że mogłam zajść czy nie?Bo mi sie wydaje że nie bo mogłam mieć dni niepłodne chodź okres mam regularny sex zawsze mi przyspiesza a jest taka sprawa że doszło do...wiecie czego.To mnie teraz najbardziej martwi

jeśli się nie zabezpieczałaś to prawdopodobieństwo istnieje,ale piszesz też,że masz okres w miarę regularny,jeśli pojawia się co 28-32 dni to owulacja mogła wypaść Ci ok.13-15 grudnia i w tym wypadku raczej nie powinno dojść do zapłodnienia,jednak to jest średnia statystyczna,musiałabyś podać mi więcej szczegółów dotyczących wcześniejszych menstruacji...
ah to moje medyczne wścibstwo
a swoją drogą najlepiej udać się do ginekologa...

Stary 2006-12-29, 19:40   #176
bess
Zakorzenienie

Cytat:
,to zabawne jak szybko miłośc może przerodzić sie w nienawiść
no prawda stara jak swiat,niestety.Skoro tak postanowilas na 100% to coz.Trzymaj sie ,zagladaj tu wywalaj tu na nas swoje żale moze troszke ci ulzy.Jak masz jakies kolezanki ,zaniedbane znajomosci moze odezwij sie do nich.Idz gdzies do kina.W tym czasie najlepiej wynajdywac sobie zajecie,zeby nie miec za duzo czasu na myslenie i analizowanie
Stary 2006-12-29, 19:46   #177
kami828
Zadomowienie

maly groszek ja u ginekologa nie byłam jeszcze wogóle i wątpie że pójde bo sie wstydze,wiem to głupie ale tak mam jakoś...czyli prawdopodobieństwo jest małe?Mam regularne okresy jak mi sie spóźnia to tlyko 1 dzień ale mi sie przyspieszył wiecie dlaczego zawsze to mi przyspiesza kurde sama nie wiem to by była tragedia już całkiem
Stary 2006-12-29, 19:49   #178
traci
Wtajemniczenie

Tak prawdopodobienstwo jest male bo owulacja wystepuje przewaznie w polowie cylklu.
Stary 2006-12-29, 20:00   #179
kami828
Zadomowienie

Kurde musze spadać brata musze puścić może później będę,wiecie co?Pomaga mi pisanie tutaj i Wasze odpowiedzi pomagają mi też nie czuje że jestem z tym sama chodź i tak kogoś bliskiego brak...
Stary 2006-12-29, 20:17   #180
mały_groszek
Zadomowienie

GG do mały_groszek

Cytat:
maly groszek ja u ginekologa nie byłam jeszcze wogóle i wątpie że pójde bo sie wstydze,wiem to głupie ale tak mam jakoś...czyli prawdopodobieństwo jest małe?Mam regularne okresy jak mi sie spóźnia to tlyko 1 dzień ale mi sie przyspieszył wiecie dlaczego zawsze to mi przyspiesza kurde sama nie wiem to by była tragedia już całkiem
hmm..tak,prawdopodobieńst wo jest małe.
Radzę wybrać się jednak do ginekologa,najlepiej kobiety,szczególnie,że się krępujesz,ponieważ w Twoim wieku powinno się już regularnie odwiedzać gabinet ginekologiczny - po to aby kontrolować to co się dzieje,wychwycić w razie czego jakieś niepokojące oznaki i szybko na nie reagować
Dobrze,gdybyś trafiła do lekarza z prawdziwego zdarzenia,który wyjaśni Ci wszystko od a do z i otwarcie z Tobą porozmawia
Nie bagatelizuj tego,bo to się potem strasznie mści...

Edytowane przez mały_groszek
Czas edycji: 2006-12-29 o 21:48
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości