![]() |
#151 |
Przyczajenie
|
Dot.: Adipex retard
Witam Was wszystkie,
Czytałam poprzednie forum i cieszę sie że znów Was znalazłam. Mam adipex od tygodnia. Kupilam sama w Czechach przy granicy, receptę wypisała zaprzyjaźniona lekarka. Kiedyś już brałam ale to było przed ciążami kiedy i tak bylam chuda więc efektów nie pamiętam. Teraz jestem bardzo zdeterminowana bo po dzieciach mam 13 kg nadwagi. Jestem dość wysoka i proporcjonalna więc nie wyglądam koszmarnie ale moim problemem są napadowe ataki głodu. Po tygodniu działania stwierdzam że na to adi nie do końca działa. Jak mam pod ręka czipsy albo żelki czy czekoladę to jem mechanicznie nie czuję obrzydzenia. Ale nie odstawiam staram sie jeść mniej i regularnie zobaczymy muszę kupić wagę to będę pisała o efektach. Alkohol co i raz piję, jedyny minus to bezsenne noce potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Przyczajenie
|
ej no , czemu tu tak pusto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
dziewczyny pozamarzały ?
![]() a ja czekam na mojego aika ![]() ![]() tylko zastanawia mnie jakie będzie miał porozumienie z tabletkami antybejbi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
jeeej ja też zaczynam ale już jutro
![]() ![]() ![]() ![]() też się zastanawiam jak to będzie ze współgraniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
no i chyba znowu niewypał
![]() pani u której zamówiłam adiego się nie odzywa, nie odpisuje na gg i nie wiem co z tą głupią przesyłką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Przyczajenie
|
Zaczynam wątpic czy te tabletki zadziałają , zadna z tu piszączych jakiś fenomenalnego spadku wagi nie miała .. i chyba juz tu nawet o tym nie napisze .
Ktoś pojawia śię na forum bardziej po to by wyciągnąc namiary na sprzedawcze a potem zero kontaktu jak idzie.[ Nie ukrywam ze niestety tez szukam uczciwego sprzedawcze] , nie wiem czy wogóle na takiego natrafie. A chciałabym tu pisac czy działają czy nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
Ja jestem po 3 tabletce.
Moim zdaniem: same tabletki cudów nie zdziałają! To chyba każdy powinien wiedzieć. Apetyt ograniczają faktycznie. Trzeba się niestety kontrolować i tak, bo jak się jest łasuchem jak ja i lubi się jeść, tylko po to by jeść lub, że to co mamy na talerzu nam smakuje, to efektów nie będzie. Nic samo nie przychodzi niestety i żaden lek sam nie sprawi, że będziemy chudły! Dla mnie dodatkowy plus tych tabletek: lepsze samopoczucie, aktywność - efekt ich 'pobudzającego' działania, większe zapotrzebowanie na płyny, co sprzyja oczyszczaniu i odchudzaniu. Bezsenność niestety potwierdzam ;/ Ważę się w niedzielę, zobaczymy więc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
Witam was kochane po dość długiej przerwie
![]() Witam też nowe koleżanki ![]() U mnie cisza i spokój Adi nie jest już dla mnie nowością więc nie mam co przeżywać ![]() ![]() ![]() Mój mężczyzna nazywa mnie już kurczaczkiem ![]() ![]() Pozdrawiam was serdecznie i życzę powodzenia ![]()
#159 |
Zadomowienie
|
Adi działa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam pytanie.... czy może któraś z was gdy nie mogła spać brała może tabletki nasenne???? Pierwsza noc za mną nie przespana.... masakra.... zastanawiam się nad tabletkami nasennymi, ale nie chcę by połączone z adipexem narobiły poważnych szkód. I powiedzcie proszę... wy też latacie co 5 min do łazienki? Więcej siusiam niż piję!!! Wczoraj rano wzięłam pierwszą tabletkę a dziś rano na wadze było 2 kg mniej..... Jak to możliwe????? Pewnie woda ze mnie odeszła, ale boję się, że się odwodnię.
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
a ja dalej czekam na przesyłkę ......
![]() aż mi się chce płakać ze złości ! alo alo laseczki! piszcie jak życie płynie z adim ? jak rezultaty i samopoczucie ? Edytowane przez ewunia830 Czas edycji: 2012-02-16 o 15:56 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
hmmm gdzie wszyscy pouciekali ?
ja dzisiaj po pierwszej tableteczce póki co suszy mnie jak na mega kacu a właśnie odnośnie kaca, pewnie alkoholu to nie można ? |
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jak brałam adi 1,5 roku temu to piłam piwo... Nic mi tam nie było... nawet zdazyło mi sie wypić pare kielonków ![]() A tak na marginesie... wczoraj byłam u dermatologa i pytam czy mi wypisze recepte na adipex..... HA i mam nawet na dwa pudełka recepte ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no ja właśnie delektuję się delikatnie winkiem za godzinkę wyjście i przejście na mocniejsze truneczki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i jak sie czujesz?? po truneczkach ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- a gdzie kupowałaś adipex?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
bilans wczorajszego wieczoru ? pół wina, dwa małe piwka i 0,7 krupniku we dwie z koleżanką i trzeźwa byłam jeszcze bardziej niż przed
![]() jednym słowem czysta nie ekonomia ![]() ale dzisiaj czuję się jak młody bóg ![]() ![]() p.s. już nie mogę się doczekać zważenia - ale to w piątek dopiero ( tak sobie założyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
no proszę... jaka niespodzianka - zero kaca, trzezwa.... to chyba dobrze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
donia8211 też jestem tego ciekawa, no ale niestety nie ma od kogo się jak zwykle dowiedzieć dziewczyny tu tylko po namiary wpadają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
Ja niestety zawaliłam dietowo końcówkę tygodnia, więc nawet nie właziłam na wagę. Od dziś sztama, ważenie w niedzielę.
Ewunia80 - a jaka dietę stosujesz? MŻ? Ile masz do zrzucenia? (może pisałaś, ale nie pamiętam). W spr. działania Adipexu na tabl. anty to chyba gin powinien wiedzieć? |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Przyczajenie
|
Witam. Także jestem nowa. Ja brałam ADIPEX 2 lata temu i powiem szczerze, że nie narzekałam.W miesiąc schudłam ok 7 kilo, dużych skutków ubocznych nie było oprócz bezsenności, potrafiłam do 2 w nocy sie męczyć żeby zasnąć mimo że tabletke brałam przed śniadaniem...ale jestem gotowa żeby zmierzyć się teraz z 3 miesięczna kuracją ponieważ po tabletkach anty przytyłam 10 kilo i z wielkim bólem musiałam je odstawić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
hej.. ja dzis zaczynam
![]() A tak wogole to w czechach 100 tabletek 811 koron. |
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja waga startowa to 83,2 ![]() ![]() ![]() Nawet jak na zelixie schudłam do rozmiaru 36-38 to ważyłam dobre 67 kilo no i tak chcę znowu ![]() aaaaaa zazdroszę hehehe ![]() a ja dzisiaj przeprowadziłam eksperyment z kawą bo jakaś mega senna byłam w dzień efekt? żaden nadzwyczajny - zero trzęsących się rąk i tym podobnych ja w ogóle jakaś inna jestem, bo jem śniadanko potem tabletka około 10 no i około 16 zaczyna mój brzucho dawać znać że głodny ale jak pacze na jedzenie to mi przez gardło nie przechodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Przyczajenie
|
Witam, dziewczynki ponownie
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny! Jestem tu nowa i chciałam się przywitać, ja już czekam na swoje tabletki, jutro je odbieram i zaczynamy. Mam nadzieję że zbytnio się nie zawiodę bo nie ukrywam że zależy mi na zrzuceniu kilkunastu zbędnych kilo, zainwestowałam również w rowerek stacjonarny więc poza Adipexem postaram się też być aktywna fizycznie a na wiosnę obiecuję powrót do biegania. Mam nadzieję że tabletki plus ruch dadzą jakiś zadowalający efekt. Pod koniec tygodnia pierwsze ważenie i się okaże
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
brałam meizitang nic nie działał.. bardzo ciężko dostać oryginalny... ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
powodzenia!! obyś tylko dostała 100% oryginalny adipex ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź, no to super....
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a ja chyba powinnam przejść na emeryturę ! bo od 2 dni wstaję o 7 rano !!!! razem z kurami !!! mimo że kładę się o 1 lub po godzina 7 a ewunia wyspana i rześka - toż to do mnie nie podobne - a może to po adipexie ????? korci mnie żeby się zważyć ale to dopiero mierzenie i ważenie w piątek ! ciekawe ..... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Przyczajenie
|
Jezeli chodzi o wpływ adipexu na tabletki ANTYKONCEPYJNE to powiem wam tak, kiedyś byłam u ginekologa , który wypisał receptę na anty od razu poprosiłam go żeby przepisał Meridię ;-) to słowem nie wspomniał o ew. wpływie... ja też wtedy nie pytałam , bo nawet nie pomyślałam o takowym ... zatem hm.... ciężko jest cokolwiek powiedzieć może starczy tyle że wtedy nie zaszałam w ciążę ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Przyczajenie
|
Ja też myślałam że właśnie tak na mnie podziała adipex ale nie jestem wcale bardziej pobudzona. pije kawe rozpuszczalna i nie zauważyłam jakiś przy tym zmian. jedynie boje sie mieszac z alkoholem myśle że jak będzie jakaś imprezka to w ten dzień nie wezmę i na drugi dzień też nie
![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- latarka13 dzięki za informacje ![]() ![]() ![]() Edytowane przez donia8211 Czas edycji: 2012-02-21 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.