![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ocet jabłkowy.Oczyszczanie organizmu
Jak to jest z octem jabłkowym i tabletkami anty? Jakieś interakcje, przeciwwskazania?
![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ocet jabłkowy.Oczyszczanie organizmu
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Przyczajenie
|
![]()
tak tak wiem powtarza się ten wątek , ale przeczytałam w gazecie że pewna gwiazda pije ocet żeby mieć ładną figurę ochciałam się tylko upewnić czy po occie jabłkowym można schudnąć ? bo chce schudnąć ale nie myście sobie że bawię się w anorektyczki albo coś podonym .
Proszę to jest dla mnie ważne . dzięki z góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: picie octu .
Cytat:
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Przyczajenie
|
taaa... w fakcie było o Megan Fox
![]() ![]() zobacz tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=131587 Edytowane przez mimi7779 Czas edycji: 2010-01-07 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
mozesz pic tez plyn do naczyn, rozpuszcza tluszcz
>sic!<
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#158 |
Przyczajenie
|
myślę, że chodzi tu o ocet jabłkowy. Piłam przez pewien okres ale efektów po nim nie było.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
znasz slowa sarkazm i ironia?
![]() |
#161 |
Przyczajenie
|
ale mi chodzi o ocet jabłkowy , a nie zwykły . ; /
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
nie jestem przekonana, bo wzor chemiczny ma taki sam
co prawda w jednej prowincji w chinach zlopia jakis ichniejszy ocet, ale to chyba przyzwyzcajenie do trucizny, takie jak do glutaminianu.szczupli bynajmniej nie sa. na pewno mozna podraznic zoladek
![]() |
#163 |
Przyczajenie
|
![]()
nie no teraz to dzięki : ))
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ocet Jabłkowy
Ja dziś pierwsza szklanka naczczo wody z miodem i octem jabłkowym. Okropność! Dzwigało mnie jak nie wiem, tak sie zastanawiam czy nie można by było dodwawać tego octu do zielonej herbaty? Bo ja bardzo lubie i chyba lepiej przechodziło by mi to przez gardło. Jak myślicie zadziała? W końcu zielona herbata także oczyszcza organizm.
Dodam ze mam 171 cm wzrostu, waga: 84kg i do tego niedoczynność tarczycy (lecze się na nia od około roku) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Przyczajenie
|
Tak dokładnie! Dokonałam cudu;-) zielona herbata z miodem to jest to! Ocet jest prawie wcale nie wyczuwalny! Polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Przyczajenie
|
Nie przejmuj się gwiazdami, sporo z nich to porąbańcy..Czasem też dziennikarze wymyślają jakieś bzdety..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
Piję ocet już 3 dni. na czczo i wieczorem przed ostatnim posiłkiem. Powiedzcie mi dziewczyny czy dodanie cytryny może zepsuc działanie?
Zauważyłam że wspaniale ... pobudza organizm do wypróżnienia, czuję się lekka i pełna energii. Tylko że paskudne to strasznie i śmierdzę potem:P Kupiłam w rossmanie za 6.99 za całkiem konkretną butlę... Mam nadzieję że wytrwam i schudnę jeszcze trochę. Oczywiście oprócz octu rozsądnie jem i sporo sie ruszam.
Walczę o długie włosy! ![]() Piję drożdże od 18.12.2012 Jantar od 22.01.2013 CP od 26.01.2013 Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013 Start 70kg ![]() Jest 66 kg ![]() Cel 63 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Ja kupiłam dziś w Rossmanie. Kosztuje 7 zł. Ale butla duża, starczy na długo ![]() Wcale nie smakuje tak źle, jak wino ;P Wypiłam bez miodu, myślę,że z miodem musi być nawet smaczne ![]() Po za tym, rezygnuję całkiem ze słodyczy i obżeraniem się między głównymi posiłkami. Rok temu udało mi się sporo schudnąć- mało jadłam i robiłam brzuszki. Efekt utrzymywał się długo, ale teraz znów brzuch mi urósł;/ chcę go trochę spłaszczyć. Mam figurę jabłka- okrągły brzuszek, brak talii a kończyny jak patyki :/ Jak tylko troszkę przytyje to od razu widać to na brzuchu i biodrach. Ocet kupiłam bo mam nadzieję ,że trochę pomoże mi to zabić głód ( zawiera pektyny) I oczyścić organizm z toksyn- na pewno jest z czego ![]() Po za tym z tego octu można zrobić tonik to twarzy ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Przyczajenie
|
jako tonik ja se raz twarz przemyłam i myslałam ze sie porzygam, a co do picia pije z miodem i zielona herbata inaczej nie umie od 2 tyg i narazie efektów brak. mam niedoczynnsc tarczycy i mnie juz chba nic nie pomoze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
Dodaj do toniku kilka kropel olejku herbacianego
![]() ![]() ![]() ![]() zobaczymy po tygodniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
ja kiedys próbowalam stosowac ten ocet ale jego okropny smak wziął gore:P ale od jutra zaczynam i nie ma przepros
![]() ![]() wiem ze sam ocet cudów nie zdziała, no ale moze mi sie uda troszke zrzucic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Wtajemniczenie
|
a mi smakuje
![]() ![]() możesz poświęcić na ćwiczenia tylko 10 min! na pewno znajdziesz! np 10 min biegu w miejscu, szybkiego, skakanka albo 10 min Abs na brzuch ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! Ja tez kupiłam dziś ocet, kolega mi polecił. Pani w sklepie ze zdrową żywnością, w którym go kupiłam też zachwalała bardzo, że zdrowy i dobry na żołądek itd. Najpierw napiszę po co mi ten ocet. Kupiłam go, bo mam straszne wzdęcia, częśto utrzymują się nawet i tydzień lub dłuzej i potrafię wtedy mieć w pasie nawet ponad 30 cm więcej, skóra trzeszczy i boli... Kolejny problem - zaparcia. Jak zapomnę rano pójść do kibelka i posiedzieć czekająć, aż organizm się skapuje co powinien teraz robić, to z wypróżniania nici. Potrafię nic nie robić 3 dni a nierzadko i tydzień... ;/ Dlatego kupiłam ocet jabłkowy. Będę go pić raz dziennie, przed obiadem. Czemu tak mało i czemu nie na czczo? Ano dlatego, że mam stwierdzone medycznie naruszenie ściany żołądka. ;/ Nie chcę bądź co bądź kwasu wlewać na tak całkowicie pusty żoładek, żeby nie nabawić się wrzodów. Nie ccę go też brać w zbyt wielkich ilosciach, z tego samego powodu. Jesli poczuję, ze mnie boli rana w żołądku ( wiem, kiedy boli, czuj ę to i potrafię odróżnić od innych bóli bo nie dość że to całkiem inny jego rodzaj, to boli zawsze w tym samym miejscu - w miejscu rany) od razu go odstawiam.
Do tego kręcę hula hopa a od nastepnego tygodnia bede chodzic raz w tygodniu na godzinę zegarową na siłownię. Jem normalnie, żeby sobie nie zaszkodzić i żeby mieć siłę. Co o tym wszystkim myślicie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=430626 --> Moja biżuteria Zapraszam na bloga: http://wilczejagody.blogspot.com/ Edytowane przez wilczex Czas edycji: 2010-02-24 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Przyczajenie
|
OCET JABLKOWY... odchudzanie
Czy któras z was próbowała pic ocet jablkowy????
slyszalam ze rozciencza sie 2 łyzki w szklance przegotowanej woda przed jedzeniem podobno czuje sie uczucie sytosci i sie je mniej ... ale czy to jest dobre dla zdrowia??? to niby jest ocet jabłkowy a nie spiritusowy ale jakies obawy mam.... mam 1.71 i waga 65 kg i chcialabym tak do 55 , 57 schudnac bez efekte jojo przez 2 dni bralam therm line 2 i wielka porażka czułam sie niedobrze mialam zawroty glowy czulam jakbym cos mialam w gardle ze czasami nawet ciezko bylo przelykac wode bylam oslabiona bez zycia i wogole nie mialam ochote na nic.... jem malo w ciagu 2 dni schudlam 1 kg zobaczymy co dalej......... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Raczkowanie
|
Dot.: OCET JABLKOWY... odchudzanie
Cytat:
![]() Oczywiście, pij ocet jabłkowy, pozbawia płodności.. No chyba, że wolisz być szczupła, coś za coś ![]()
![]() |
![]() |
#176 |
Wtajemniczenie
|
ocet pozbawia płodności??? A gdzie Ty takie rzeczy wyczytałaś...?
![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
1. W ciągu dwóch dni nie schudłaś kilograma, ale pozbyłaś się wody. Tłuszczu w tym jest niewielka część.
2. Pierwszym elementem odchudzania jest zdrowa dieta. Zdrowa - a nie głodzenie się. 3. Drugim elementem odchudzania są ćwiczenia. 4. Czwartym elementem odchudzania jest cierpliwość. Jadłaś mało, brałaś termogenik i marudzisz tak w ogół, że się źle czułaś? Cóż, to Twoja wina, a nie tabletek. Typowy objaw przy małej podaży kcal z termogenikiem - zawroty głowy, brak sił na cokolwiek, apatia. Ocet jabłkowy jest zdrowy. Mylisz Mary z normalnym octem, który też czasami piją (co głupsze) dziewczyny - co prowadzi właśnie do dużych problemów ze zdrowiem, od anemii, anoreksji po problemy z miesiączką (i płodnością) włącznie. Ocet jabłkowy w takich ilościach wpływa pozytywnie na redukcję i nie ma negatywnego wpływu na zdrowie. To chemicznie zupełnie inne substancje. Natomiast autorko tematu - jeśli chcesz pić ocet jabłkowy bo powoduje uczucie sytości i można jeść mniej, to tylko jak najgorzej świadczy o Tobie. Czujesz głód na diecie? Dieta jest źle ułożona. Jeść mało to nie oznacza dobrze. Za to oznacza efekt jo-jo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Przyczajenie
|
kurcze jak chce schudnac to chba normalne ze4 mam jesc mniej prawda??? jem sniadanie obiad kolacje przed 18 potem juz nic tylko ze w malych ilosciach....
mowisz ze therm line 2 dlatego tak na mnie wplynal bo jadlam zamalo??? co do octu to jest roznica miedzy spirytusowym i jablkowym..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
W pierwszej kolejności to zdrowiej, bardziej odpowiednio i w odpowiednich porach. Dopiero dalej ogranicza się odpowiednio kcal. Bo jeśli nie chcesz wrócić do starej wagi (z nadwyżką) to się najpierw zmienia złe nawyki. I nie chodzi tylko o porzucenie chipsów i ciastek.
zdrowiej - wiadomo o co chodzi bardziej odpowiednio - płatki kukurydziane są zdrowe, ale na redukcji ich nie polecam. Owoce są bardzo zdrowe - ale na redukcji warto je ograniczać do śniadania/posiłku potreningowego. w odpowiednich porach - ryż biały nada się po treningu, na kolację kompletnie odpada, itp. Póki co widzę, że masz braki w wiedzy na temat skutecznego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Przyczajenie
|
no kozakiem w tych tematach to ja nie jestem....
![]() jakos nigdy nie zwracalam uwagi na to co jadlam kiedy i w jakich ilosciach.... mam 1.71 i zawsze mialam ok 60 , 61 ale ostatnio waga skoczyla do 65 i widze ze brzuszek sie powiekszyl dieta jest dobra dla cierpliwych i wytrwalych a ja chyba taka nie jestem ale moze warto sprobowac.... pozatym to boje sie efektu jojo .... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.