Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE! - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-30, 22:10   #151
mmmmmm
Zakorzenienie

Dot.: Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE!

Cytat:
Napisane przez lejlla Pokaż wiadomość
W końcu wybrałam suknię, oczywiście EMMI MARIAGE
Kolekcja 2010, model Suzan

Lejlla też się nad nią zastanawiam Właśnie dzisiaj mierzyłam i nie miałam ochoty jej zdejmować... Tylko na pewno odpruję ten kwiatek...Ile płacisz za nia u siebie? I nie wiesz czasem czy jest możliwość zamówienia jej z trenem?
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 10:57   #152
lejlla
Raczkowanie

Witaj mmmmmm!
Ja również jak ją założyłam to czułam, że to jest właśnie ta zarazem elegancka z pewną skromnością. Jeśli chodzi o tren to u mnie pani mówiła, że jest taka możliwość tylko za to się dopłaca ale nie wiem ile...musisz zapytać w salonie gdzie mierzyłaś. Moja będzie w kolorze białym.
Pozdrawiam
lejlla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-02, 07:38   #153
asiula 25
Przyczajenie

w Wadowicach w salonie Manhatan można wypożyczyć suknie manhatan i Emmi Mariage i mają dużo modeli do przymierzenia

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

usunięte przez moderatora

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2010-02-02 o 18:35 Powód: handel
asiula 25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-02, 10:06   #154
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lejlla Pokaż wiadomość
Witaj mmmmmm!
Ja również jak ją założyłam to czułam, że to jest właśnie ta zarazem elegancka z pewną skromnością. Jeśli chodzi o tren to u mnie pani mówiła, że jest taka możliwość tylko za to się dopłaca ale nie wiem ile...musisz zapytać w salonie gdzie mierzyłaś. Moja będzie w kolorze białym.
Pozdrawiam
Dziękuję A możesz napisać ile płacisz za tę sukienkę?
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-16, 11:46   #155
piccola22
Przyczajenie

Dot.: Moja jedyna: FRIDA !

[QUOTE=e-welina;16817389]Ja już wybrałam swoją sukienkę. Jest to Frida w kolorze ecru. Poszukiwałam najpierw sukni w stylu greckim-potem sukni skromnej w literę A (zmierzyłam chyba milion takich sukien) a wybrałam Fridę.

Ja również wybrałam tę suknię w kolorze ecru. Suknia jest piękna tylko cena mnie trochę zaskoczyła, bo nie myślałam, że aż tyle może kosztować. Możesz mi powiedzieć ile za swoją zapłaciłaś?bo mi krzyknęli 3600zł w salonie Emmi Mariage w Warszawie. Pozdrawiam

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez e-welina Pokaż wiadomość
Ja już wybrałam swoją sukienkę. Jest to Frida w kolorze ecru. Poszukiwałam najpierw sukni w stylu greckim-potem sukni skromnej w literę A (zmierzyłam chyba milion takich sukien) a wybrałam Fridę. Dodam, że zmierzyłam ją ot tak sobie dla odmiany bo wcale nie wzbudziła mojego zachwytu na manekinie. Doradźcie mi proszę jakie dodatki do niej widzicie. Czy powinnam wybrać hiszpański welon? Czy nie będzie "za bogato"? Jaka biżuteria do niej pasuje - jak myślicie?

Chcę sobie zrobić makijaż "smokey eye" a usta delikatnie pociągnę błyszczykiem. Chyba pasuje co?

pozdrawiam Ewelina
Ja również wybrałam tę suknię w kolorze ecru. Suknia jest piękna tylko cena mnie trochę zaskoczyła, bo nie myślałam, że aż tyle może kosztować. Możesz mi powiedzieć ile za swoją zapłaciłaś?bo mi krzyknęli 3600zł w salonie Emmi Mariage w Warszawie. Pozdrawiam

Edytowane przez piccola22
Czas edycji: 2010-02-16 o 11:42
piccola22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-16, 13:19   #156
zubi89
Zakorzenienie

Hej dziewczyny wasze sukienki są przepiękne nie znacie może stron na których można zamówić darmowy katalog z sukienkami ślubnymi??. Z góry dziękuje za odpowiedz.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-17, 20:36   #157
e-welina
Przyczajenie

Piccola22 ja swoją sukienkę kupiłam z 2 ręki za 1500. Po małych przeróbkach-ok 150-200zł będzie na mnie jak ulał W zalonie w Gdańsku Pani chciała mi ją sprzedać za 3000 zł. W chwili obecnej jest Frida ecru na Allegro jeśli jesteś zainteresowana. Myślałaś już o fryzurze i dodatkach do tej sukni? Ja będę starała się utrzymać styl hiszpański bo wtedy to pięknie i "charakternie" wygląda. Oczywiście żadnych bukietów - wachlarzy (brr) na pewno kwiat we włosy (tylko jak pogodzić z welonem...) , lekkie buty- raczej sandałki. na szyi tylko jakiś wisiorek. No i ten rozporek na nodze zaszyję przed kolano żeby ksiądz nie zszedł na zawał pozdrawiam
e-welina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 08:27   #158
piccola22
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez e-welina Pokaż wiadomość
Piccola22 ja swoją sukienkę kupiłam z 2 ręki za 1500. Po małych przeróbkach-ok 150-200zł będzie na mnie jak ulał W zalonie w Gdańsku Pani chciała mi ją sprzedać za 3000 zł. W chwili obecnej jest Frida ecru na Allegro jeśli jesteś zainteresowana. Myślałaś już o fryzurze i dodatkach do tej sukni? Ja będę starała się utrzymać styl hiszpański bo wtedy to pięknie i "charakternie" wygląda. Oczywiście żadnych bukietów - wachlarzy (brr) na pewno kwiat we włosy (tylko jak pogodzić z welonem...) , lekkie buty- raczej sandałki. na szyi tylko jakiś wisiorek. No i ten rozporek na nodze zaszyję przed kolano żeby ksiądz nie zszedł na zawał pozdrawiam
Dziwi mnie ta rozbieżność w cenach, bo czytając to forum dziewczyny piszą o swoich sukienkach i zdarza się, że ta sama sukienka ma inną cenę. Ciekawe od czego to zależy? Z ciekawości zadzwoniłam do Radomia i tam Pani podała mi tę samą cenę co usłyszałam w Warszawie. Pomimo tego, że cena jest dość wysoka, to zamówiłam tę suknie ( kolor ecru). Przymierzałam różne modele i w tej było mi najlepiej, tym bardziej że chciałam mieć nogi odkryte. Ona jest prześliczna i przede wszystkim odważna i oryginalna. Jeżeli chodzi o uczesanie to jeszcze nie mam pomysłu. Panie z salonu poprosiły mnie, abym na pierwszą przymiarkę miała zrobioną fryzurę ślubną. Zobaczymy co będzie pasować, ale ja się nastawiam na kwiat, bo wydaje mi się, że bardziej będzie pasował niż welon. Zastanawiam się tylko nad bolerkiem, bo za mąż wychodzę w sierpniu, więc z reguły powinno być ciepło, ale teraz z tą pogodą to nic nie wiadomo, w każdym razie bolerka w ogóle mi się nie widzą tylko nie wiem czy ksiądz nie przyczepi się, że mam odkryte ramiona i jeszcze jak dojdzie do tego odkryta noga to już w ogóle będzie skandal Jeżeli chodzi o buty to też myślałam o sandałach (ładne buty są na zdjęciu z naszą suknią) tylko jak przeglądałam ofertę z obuwiem ślubnym to powiem Ci, że chyba będę miała problem, bo jak już coś fajnego jest to obcas ma za niski bądź za wysoki. Ja wybrałam obcas 8cm. Muszę się trochę podwyższyć, bo narzeczony jest bardzo wysoki, a ja niestety kurdupel. Z dodatkami to nie ma co przesadzać, bo suknia ma wszyte jakieś kamienie (nawet nie wiem jakie, patrząc na cenę sukni to chyba kryształy ). W salonie powiedziały mi, że będę miała dodatkowo wszyte jakieś kryształki na samym dole tych falbanek, żeby suknia w świetle się mieniła (wg mnie rzecz zbędna), ale jak ma tak być to niech już będzie. Biżuteria więc powinna być delikatna, bo nie chcę robić z siebie choinki (dobrze, że te kryształki nie święcą w ciemności, bo dopiero by było ) Najlepsze jest to, że jak przymierzałam tę suknie to miałam wrażenie jakbym jej na sobie nie miała. Ona jest bardzo lekka. Czy też odniosłaś takie wrażenie? ...Dobrze, bo przynajmniej się w niej nie umęczę. Pozdrawiam serdecznie

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Nawiązując do Allegro. Przejrzałam oferty,ale wszystkie prezentowane suknie to model Janessa,a nie Frida. Są bardzo podobne do Fridy, ale to nie to. Pozdrawiam
Stary 2010-02-18, 19:26   #159
e-welina
Przyczajenie

Widzę, że masz podobny gust i podobny "problem" zwany dużą różnicą wzrostu ale chyba mnie nie przebijesz bo u mnie różnica wynosi 4o cm Suknia jest super wygodna i wydłuża sylwetkę bo tak naprawdę układa się w literę "A" tyle że złożoną z falban. Nie podobają mi się te kryształy na dekolcie ale co zrobić są to trudno. Może też sobe podoklejam jakieś pojedyncze na falbanach bo widziałam coś takiego i wyglądało nawet ładnie ale były to naprawdę pojedyncze sztuki. Nie wiem ile zmierzyłaś sukien ale ja naprawdę bardzo dużo i jestem na milion procent pewna że to jest strzał w 10. Najpierw sama wybrałam tą suknię a potem moje koleżanki zabrałam ze sobą i one potwierdziły że ta suknia jest dla mnie a ja dla niej. Ja ślubuję w czerwcu i chyba daruję sobie bolerka bo wtedy sylwetka dobrych rad, które uzyskałam: sandały powinny mieć zakrytą piętę bo inaczej przydeptuje się suknię a druga to żeby nie miały klamerek - bo haczą suknię. Moim zdaniem pasują do niej jedynie gładkie. Myślałaś o bukiecie? Mi się bardzo podobają piwonie ecru (trochę kulek i trochę rozwiniętych). pozdrówka
e-welina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-19, 06:46   #160
piccola22
Przyczajenie

Na początku jak zaczęłam myśleć o sukni ślubnej to wymyśliłam sobie, że z przodu będzie krótka, a z tyłu długa. Raz tylko widziałam taką suknie w jednym z Warszawskich salonów, ale to było w momencie, kiedy ja jeszcze nie myślałam o małżeństwie. Była piękna, miała kolor kawy z mlekiem,ale ciemny i właśnie w takim stylu hiszpańskim. Z przodu króciutka, a z tyłu piękne falbany. No mówię Ci coś przepięknego. I na początku jak szukałam sukni to właśnie w takim stylu, ale niestety nie znalazłam. Znalazłam podobną, ale w kolorze czerwonym. Pomyślałam, że jak nie będę miała krótkiej to może coś z rozporkiem. Koniecznie chciałam mieć nogi odkryte. Zaczęłam poszukiwania. Przejrzałam ofertę salonu Madonna i Cymbeline. W tych salonach podobały mi się tylko pojedyncze sztuki, ale nie znalazłam tego co chciałam. O salonie Emmi Mariage to w ogóle nie słyszałam dopóki nie zobaczyłam zdjęcia dziewczyny w sukni ślubnej moich marzeń na naszej klasie. Napisałam do niej gdzie zakupiła suknię i w taki sposób się dowiedziałam, że istnieje taka marka. Suknia bardzo podobna do Fridy, ale ona szyła wg własnego zamówienia. Górę miała inną, a dół tak jak Frida. W każdym razie zapoznałam się z ich ofertą i wybrała 3 modele, żeby nie było, że tylko jedną przymierzę, chociaż już wiedziałam z jaką suknią wyjdę Przymierzałam model Amelia i Roxanne. Piękne suknie,ale to nie było to. Dziwnie się w nich czułam i nie podobało mi się jak w nich wyglądam, a Frida to już wiesz sama...zjawiskowa. Jak miałam na sobie tę suknie to akurat do salonu weszła para obejrzeć sukienki i powiem Ci, że niesamowite wrażenie zrobiła na nich. Widać było, że dziewczynie się bardzo podoba. Jedyne co bym w niej zmieniła to te kamyczki na górze sukni, o których wspominasz, również mi się nie widzą. O bukiecie jeszcze nie myślałam. Teraz najważniejsze jest to, żeby buty odpowiednie dobrać i garnitur dla młodego, żeby pasował do reszty Miłego dnia życzę. Pozdrawiam
Stary 2010-03-02, 13:29   #161
katarzynka_87
Przyczajenie

Hej dziewczyny.
Ja również jestem zainteresowana suknią z salonu Emmi Mariage, dokładniej Arethą z kolekcji 2010.
Mam zamiar zamówić ją w salonie przy Targowej 20 w Warszawie. Chciałabym się dowiedzieć czy salon jest godny zaufania. Przyznam że trochę przeraża mnie wizja pierwszej przymiarki miesiąc przed ślubem. Napiszcie jak salon wywiązuje się ze złożonego zamowienia i czy z Paniami z salonu można coś wynegocjować.
katarzynka_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 16:21   #162
Rycunia18
Raczkowanie

Sa piekne uszyte leża znakomicie ! ja sama przymierzałam dwie Ines i amelke sa rewelacyjne
Stary 2010-03-02, 23:22   #163
marffa3
Przyczajenie

Hej! Ja zamawiałam u nich suknie jak salon mieścił się jeszcze w blue city, byłam bardzo zadowolona, a termin pierwszej miary miesiąc przed ślubem jest w 100% wystarczający, teraz poleciłam go nawet mojej kumpeli i też zamówiła u nich sukieneczke na Targowej w wawie. Jeśli chodzi o negocjowanie ceny to śmiało pytaj, ponieważ są bezpośrednim producentem, czyli sami szyją suknie i można coś ponegocjować, jakiś welon albo bolerko. Moja kumpela dostała halkę gratis i rabat na bolerko. Obsługa bardzo miła, Panie super doradzają i nawet mnie pamiętały pytały jak po ślubie i czy z sukienką było wszystko ok. Gorąco polecam, naprawdę. Pozdrawiam.
marffa3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-05, 11:19   #164
sakmi1
Przyczajenie

ja miałam ślub 23-01 2010 i wybrałam suknie EMMI MARIAGE Janessa czułam sie w niej rewelacyjnie, żadnych halek kół itd zadnego skrepowania ruchów.a ze chcialam rozciecie wiec szukałam innej sukienki niż wszystkie, falbany, rozcięcie i długi tren odsuwany na suwak wszystko znalazłam w jednej sukience hehehe a śmieszne jest to że zobaczyłam ja na reklamie sklepowej ja szukałam sukni dla siostry i juz wtedy wiedziałam ze jak dla mnie to tylko ta. polecam
sakmi1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-05, 19:45   #165
marffa3
Przyczajenie

Moja FRIDA jeśli ktoś chciałby ją nabyć to mój mail: martishia@buziaczek.pl

Edytowane przez marffa3
Czas edycji: 2010-03-05 o 19:54
marffa3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-08, 18:17   #166
agol54
Raczkowanie

ja jestem półtora roku po ślubie i teraz jak chodzę na wesela to nigdzie nie spotkałam panny młodej w sukni takiej jak moja, zresztą wcześniej też nie spotkałam podobnej, a miałam Janessę
Frida też jest cudna
Takie inne te sukienki a nie oklepane jak wszystkie bezy i rybki...

Nadal podoba mi się ten fason i styl, gdybym jeszcze raz miała wybierać wybrałabym dokładnie w tym samym stylu

Swoją kupiłam za 2300zł ponieważ nie było możliwości wypożyczenia w rozmiarze 40, teraz wisi w komisie i czeka na drugą właścicielkę
agol54 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-21, 22:18   #167
agacizna
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ania9989 Pokaż wiadomość
w tym tygodniu zamówiłam suknię Kenzo w Tarnowie cena ok 2660 ale zapłaciłam w końcu 2550
Cześć, mam pytanie odnośnie sukni Kenzo a właściwie jej ceny. Jestem mile zaskoczona ceną za jaką ją kupiłaś bo w Katowicach kosztuje ona aż 3500tyś. Czy mogłabyś mi podać adres tego salonu???
agacizna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-25, 12:27   #168
jupik123456
Raczkowanie

Też zainteresowała mnie suknia ślubna z kolekcji Emmi mariage, a dokładnie model Amelia, ślicznie podkreśla figurę i ma wiele innych zalet. Mierzyłam ją w Tarnowie, kosztuje 2300 zł. Ale szukam używanej, bo chciałabym zaoszczędzić. Ale niesamowite jest to że nie ma żadnych ofert sprzedaży. Jeżeli będziecie coś wiedzieć to napiszcie. Potrzebuje rozmiar 34/36. Najlepiej białą z trenem.
jupik123456 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-25, 23:14   #169
madziainter
Przyczajenie

Poszukuje sukni Emmi Mariage-PARADISE

Witam dziewczyny poszukuje suknie emmi marige-paradise (kolekcja 2009). Najlepiej w kolorze bialym badz ecru. Wszedzie szukam i nie ma. Suknia nowa odpada-poszukuje uzywanej. Suknie jest boska.
Slub mam 25 wrzesnia 2010. Prosze o jakiekolwiek informacje, oferty. madziainter@interia.pl
Z gory dziekuje, pozdrawiam
madziainter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-26, 20:15   #170
iwkaa_
Przyczajenie

Poszukuję suknię Serenadę rozmiar 38/40 na wzrost 165. Najlepiej Ecru oczywiście używaną :pro si:
iwkaa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-29, 21:16   #171
emilka26
Przyczajenie

wybralam scarlett, kolekcja 2009. piekna
emilka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-29, 22:19   #172
ivana
Raczkowanie

iwkaa_
na allegro jest kilka sukni serenada, może tam znajdziesz coś dla siebie...
ivana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-30, 06:21   #173
iwkaa_
Przyczajenie

Smile Dot.: Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE!

Cytat:
Napisane przez ivana Pokaż wiadomość
iwkaa_
na allegro jest kilka sukni serenada, może tam znajdziesz coś dla siebie...

Ivana już chyba znalazłam ale na stronie We Dwoje
iwkaa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-31, 20:48   #174
patri83
Przyczajenie

Cytat:
w tym tygodniu zamówiłam suknię Kenzo w Tarnowie cena ok 2660 ale zapłaciłam w końcu 2550
czesc ania9989,
ja również zamówiłam suknię EM Kenzo w Tarnowie, jest śliczna.
Teraz jedynie zastanawiam się nad fryzurą, na pewno chciałabym upięte włosy ale nie mam żadnych konkretów. A ty już myślałaś nad fryzurką, dodatkami i bukietem? pozdr
patri83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-02, 08:45   #175
lakssa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez piccola22 Pokaż wiadomość
Na początku jak zaczęłam myśleć o sukni ślubnej to wymyśliłam sobie, że z przodu będzie krótka, a z tyłu długa. Raz tylko widziałam taką suknie w jednym z Warszawskich salonów, ale to było w momencie, kiedy ja jeszcze nie myślałam o małżeństwie. Była piękna, miała kolor kawy z mlekiem,ale ciemny i właśnie w takim stylu hiszpańskim. Z przodu króciutka, a z tyłu piękne falbany. No mówię Ci coś przepięknego. I na początku jak szukałam sukni to właśnie w takim stylu, ale niestety nie znalazłam. Znalazłam podobną, ale w kolorze czerwonym. Pomyślałam, że jak nie będę miała krótkiej to może coś z rozporkiem. Koniecznie chciałam mieć nogi odkryte. Zaczęłam poszukiwania. Przejrzałam ofertę salonu Madonna i Cymbeline. W tych salonach podobały mi się tylko pojedyncze sztuki, ale nie znalazłam tego co chciałam. O salonie Emmi Mariage to w ogóle nie słyszałam dopóki nie zobaczyłam zdjęcia dziewczyny w sukni ślubnej moich marzeń na naszej klasie. Napisałam do niej gdzie zakupiła suknię i w taki sposób się dowiedziałam, że istnieje taka marka. Suknia bardzo podobna do Fridy, ale ona szyła wg własnego zamówienia. Górę miała inną, a dół tak jak Frida. W każdym razie zapoznałam się z ich ofertą i wybrała 3 modele, żeby nie było, że tylko jedną przymierzę, chociaż już wiedziałam z jaką suknią wyjdę Przymierzałam model Amelia i Roxanne. Piękne suknie,ale to nie było to. Dziwnie się w nich czułam i nie podobało mi się jak w nich wyglądam, a Frida to już wiesz sama...zjawiskowa. Jak miałam na sobie tę suknie to akurat do salonu weszła para obejrzeć sukienki i powiem Ci, że niesamowite wrażenie zrobiła na nich. Widać było, że dziewczynie się bardzo podoba. Jedyne co bym w niej zmieniła to te kamyczki na górze sukni, o których wspominasz, również mi się nie widzą. O bukiecie jeszcze nie myślałam. Teraz najważniejsze jest to, żeby buty odpowiednie dobrać i garnitur dla młodego, żeby pasował do reszty Miłego dnia życzę. Pozdrawiam
Hej dziewczyny, ja również zamówiłam Fridę i tak poszukuję właśnie informacji co i jak na temat tej sukni.
Co do tych kamyczków od razu powiedziałam, żę mi się nie podobają i przyjdą oddzielnie, że jakbym się w razie zdecydowała to na miejscu przyszyją mi, ale raczej w to miejsce będę miała koronkę lub zupełnie nic. Też zaproponowały mi te świecące sie kryształki na sukni, dodatkowo będę miała jeszcze delikatne ramiączko na szyję, połowa z koronki takiej jak na sukni, na gorsecie też będę miała podoszywaną koronkę. Dziewczyna tam pracująca sama proponowała wiele zmian, na razie projekt w mojej wyobraźni mi się podoba, zobaczymy po przymiarce. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
A jeszcze powiedzcie mi ile macie wzrostu? Bo obiło mi się o uczy, że przedłużany gorset, czyli taki własnie jak ma frida za tyłek skraca... A ja jestem niska 163 cm + 9 cm obcas... Aczkolwiek, gdy przymierzałam ją nie wydawałam się skrócona... Hm...
lakssa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-06, 06:37   #176
piccola22
Przyczajenie

Witam,
jak mierzyłam Fridę, to była dla mnie za duża, więc ciężko mi powiedzieć czy skraca, ale ja też nie należę do wysokich osób (165 cm + 8cm obcas). Jak suknię masz szytą na wymiar to nie masz czym się przejmować. Zastanawiają mnie te kamyczki w dekolcie, bo tak szybko podjęłam decyzję odnośnie sukni, że dopiero jak było po wszystkim uświadomiłam sobie, że te kamyczki mi się nie podobają. Zobaczymy jak będzie na przymiarce może nie będą tak bardzo przeszkadzać. A powiedz mi ile wyniesie Cię ta suknia, bo ten temat najbardziej mnie irytuje, bo jedni mają taniej, drudzy drożej. Nie wiem od czego ta cena zależy. Pozdrawiam serdecznie.
Stary 2010-04-06, 13:09   #177
moniczulka1
Przyczajenie

Chodzi o sukienkę Kenzo. Sukienka ta spodobała mi się i che sobie ją kupić, ale jest jeden problem - przerasta mnie jej cena. Jeśli ktoś ma ślub przed 6 sierpnia i tą sukienkę posiada, jestem ją wstanie odkupić. Interesuje mnie rozmiar 36, 38. Proszę wszelkie informacje na maila moniczulka1@wp.pl.

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
A może miałabyś ochotę sprzedać tę sukienkę zaraz po ślubie? Tak najlepiej przed 6 sierpnia, rozm. 36, ale może być 38, kolor ecru.
moniczulka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-16, 16:35   #178
misiamonisia1
Przyczajenie

Witam Ja tez zamówiłam suknie Kenzo u mnie w Płocku cena 2 900 Pozdrawiam
misiamonisia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-17, 21:56   #179
lakssa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez piccola22 Pokaż wiadomość
Witam,
jak mierzyłam Fridę, to była dla mnie za duża, więc ciężko mi powiedzieć czy skraca, ale ja też nie należę do wysokich osób (165 cm + 8cm obcas). Jak suknię masz szytą na wymiar to nie masz czym się przejmować. Zastanawiają mnie te kamyczki w dekolcie, bo tak szybko podjęłam decyzję odnośnie sukni, że dopiero jak było po wszystkim uświadomiłam sobie, że te kamyczki mi się nie podobają. Zobaczymy jak będzie na przymiarce może nie będą tak bardzo przeszkadzać. A powiedz mi ile wyniesie Cię ta suknia, bo ten temat najbardziej mnie irytuje, bo jedni mają taniej, drudzy drożej. Nie wiem od czego ta cena zależy. Pozdrawiam serdecznie.
Cena ogólna sukni 3600. Ja w salonie firmowym w Warszawie, po upustach 3400 + welon, taki jaki będę chciała... Wszystkie poprawki gratis.
A Ty gdzie zamawiałaś? I kiedy ślub?
lakssa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-19, 07:14   #180
piccola22
Przyczajenie

Suknię zamówiłam w Warszawie w salonie Emmi Mariage i cena 3600 bez żadnych upustów. Nawet nie wiedziałam, że można negocjować cenę. Welonu nie będę miała tylko kwiat wpięty we włosy. Ślub mam 7 sierpnia. Pozdrawiam
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości