![]() |
#151 |
BAN stały
|
Dot.: kilka naprawdę fajnych rzeczy
witaj
![]() interesuje mnie błyszczyk bourjois nr 23 (róż), efekt 3D, z drobinkami w kolorze srebra cień w kremie Clinique Color Tint for Eyes, 08 Blue Chill i po raz kolejny zastanawiam sie nad Błyszczyk Sisley - kolor wrzosowo-fioletowy, lekko transparentny, z drobinkami, połowa opakowania. Jest to tester, ale kupiłam go od zaprzyjaźnionej obsługi pewnej perfumerii, nie jest z allegro!! tylko prosilabym o jakies zdejcia, nie moge znalezc jak wygladaja kolorki.. moze z tego bym cos wybrala za ten bialy top ![]() Napisz tylko jak wyglada zuzycie przy blyszczyku bourjois i cieniu clinique. Widze ze sunflower Ci nie podpasowalo.. ladnie pachna ale mnie meczyl ten zapach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
błyszczyk bourjois to ten: http://www.amazon.com/Bourjois-Effet.../dp/B0002AOQ2Q
na środku strony jest paleta, trzeba zjechać niżej aż znajdziesz nr 23 dwie pozostałe rzeczy sa w trakcie negocjacji, ale może jeszcze cos Ci się spodoba, jak ten błyszczyk to będzie mało to dorzucę jakieś próbki a sunflowers ładne, tylko nie "moje" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() U siebie odp ze wiecej nic z kosmetykow nie znalazlam dla siebie wiec moze masz cos spoza watku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
tak, oczywiście oryginalny, kupowany w sephorze, nie jest nowy, ale zuzycie znikome, kupiłam pod wpływem chwili wiedząc że nie lubię drobinek, więc użyłam max kilka razy i nie mogłam sie do niego przekonać.
poza wątkiem mam maseczke Clarinsa beauty flash, mniej więcej pół tubki, balsam nagietkowy bubchena, około 3/4 tubki, mam też filtry avene, ale nie wiem czy Cię interesują. mam też dwa longi, tylko muszę zrobic zdjęcia, tylko one są strasznie malutkie, xs, i to małe. Edytowane przez iwcia74 Czas edycji: 2007-07-05 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
błyszczyk bourjois nr 23 (róż), efekt 3D, z drobinkami w kolorze srebra
![]() |
#157 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
być może zwolniłby się błyszczyk sisle, co ty na to? (byłyby dla Ciebie wtedy: błyszczyk bourjois, błyszczyk sisley i maska clarinsa) Titina, blzszczyk najprawdoodobniej poleci do Czekolady |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ok, moze byc taka zamiana. I tak w tych rzeczach nie chodze, nie bede ich chomikowac
![]() To wybierasz biala bokserke i rozowa tunike tak? Zalaczam fotki tych rzeczy zeby nie bylo nieporozumien ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Interesował by mnie :
Sunflowers, 30 ml, ubytek max 5 ml, z wymiany, ale to nie mój zapach
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
sunflowers juz niestety nieaktualne, może cos innego wpadło Ci w oko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Rozeznanie
|
niestety nic mi nie wpadło w oko
pozdrawiam
![]() |
#168 |
Raczkowanie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Ok, to za prostownicę proponuję krem na noc Hydra+ Destressant, i krem pod oczy Hydra+ Destressant (chyba że wolisz krem pod oczy Retin-OX)? Wtedy wartość z obu stron będzie podobna.
![]() |
#170 |
Przyczajenie
|
nic;/
![]() |
![]() |
#171 |
Przyczajenie
|
no patrzalam;/ w sumie podobaja mi sie dwa lakiery, a ten adidas to jaki zapach mniej wiecej
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
zależy czego szukasz, półki już troche przetrzebione, ale może coś znajdę. Adidas to świeży zapach, to jest odświeżająca wda do ciała, coś jak bryza morska.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Przyczajenie
|
a to nie ;/ no wiec moze masz cos z mojej listy, jest na poczatku watka z ciuchami
![]()
![]() |
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
z tego co szukasz to mogę zaproponować tusz do rzęs Bourjois połowa opakowania lub tusz Oriflame, ledwie napoczęty, czerwony lakier do paznokci Manhatan, ok 3/4 opakowania, świeży, maseczkę z glinką zieloną dax cosmetixs,plus to co w wątkach oczywiście
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Raczkowanie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Ok, wyslę we wtorek, bo teraz pracuję na nocki. Czy mogę prosić dane adresowe na PW albo maila?
Aha, a czy mogłabys dodać próbki -iwostin spf 40 5 ml -svr 50 mineralna 5 ml -vichy spf 20 krem ochronny na twarz i miejsca eksponowane 1,5 ml?
![]() |
#180 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam, przykro mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.