![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Galeria koralikow Madisilk
![]() ![]() ![]() nie potrafię wyrazić zachwytu słowami, więc zadam tylko pytanie techniczne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
ollcia, Kasia83: dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() gfjadeg: nie mdlej, nie chce mieć na sumieniu wizażanek, no! ![]() shenny: dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
Niesamowicie pracochłonne( mogę to sobie tylko wyobrazić) i megaprecyzyjnie wykonane prace.Niesamowite ,zwłaszcza ostatni naszyjnik .Nie napisałam nic nowego ,ale oczy mi wyszły jak zobaczyłam te plecioneczki.Gratuluję i życzę rozwoju dg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
twoja ostatnia praca zwala z nóg
![]() ![]() ![]()
![]() |
#155 |
Zadomowienie
|
Madi
![]()
![]() |
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
niezwykłości, Sol89, Yaollinka, Biedronka1: bardzo dziękuję!!
![]() ![]() ak_pinki: dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
Hi, hi taka sama była moja reakcja, jeszcze OMG! Absolutnie nie moje kolory, ale równie absolutnie należą Ci się pokłony
![]() Zawsze tylko podziwiam takie dzieła, wzdycham... a potem plotę maleńkie kolczyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
O Marylo!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
extrano, dagus_gd, halucynacja: dzięki serdeczne
![]() extrano: spróbuj kiedyś większej formy - możesz przecież połączyć ją z rivolis, większe formy straaasznie wciągają ![]() To już oficjalnie powiem, że "Słoneczne Lato w Ogrodzie" zostało przyjęte do konkursu ![]() ![]() Głosować można po zalogowaniu się na stronie Silvexu - codziennie można oddać 1 głos, więc zalecane jest odwiedzanie codzienne aż do 30 czerwca ![]() Dla smaczku dodam kilka detali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
Sczeka mi opada coraz czesciej podczas odwiedzania wizazu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
mamahania: dzięki serdeczne!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zadomowienie
|
właśnie zauważyłam na stronce silwexu , gratki dostania sie do finałowej czwórki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
Wow! To jedyne co mi przychodzi do głowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
Sanea, kasia_kati: dziękuję ślicznie
![]() ![]() Ale jeśli chodzi o konkurs to rozważam poważnie rezygnację ![]() Pierwszy raz mi się zdarza, żeby organizator w trakcie trwania głosowania je resetował do zera ( wszystkie dotychczasowe głosy zostały wykasowane ) i dodawał jeszcze jedną osobę w trakcie.. Najgorsze, że jest to spowodowane dziwnymi sytuacjami - osoby logujące się pierwszy raz w danym dniu dostają monit, że nie mogą głosować, głosy oddane - nie są dodawane do uczestników, lub są odejmowane, albo dodawane innym osobom. Kolega do mnie zadzwonił z informacją, że od dwóch dni nie może zagłosować, skontaktował się z silvexem i co ciekawe usłyszał od firmy że przecież jego login głosował na osobę X. Na co kolega się zdenerwował bo od dwóch dni próbuje zagłosować na osobę Y. I wtedy pan informatyk ręcznie odjął głos osobie X i dodał osobie Y... Kolega nie uzyskał słowa przeprosin, na dokładkę pan informatyk na niego nakrzyczał "że nie ma pojęcia jak to działa".. A tak się składa, że kolega akurat zna się na informatyce i skryptach.... Jak to usłyszałam, to mi ręce opadły.. To znaczy że jego próby oddania głosu zostały przyznane innej osobie niż chciał ![]() Dziwne to dla mnie - poważna firma a takie podejście do konkursu sygnowanego ich nazwą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
Chcę się rzec - coś tu brzydko pachnie...
Przykro słyszeć o takich praktykach. I chyba nic więcej dodać nie potrafię. Trochę mnie przytkało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
Jak dla mnie - Twoje plecionki są wprost niesamowite - co za precyzja wykonania, jaka technika, jaka wyobraźnia, żeby to zaprojektować, jaka perfekcja, żeby to ponawlekać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
Madi bardzo dziwna sytuacja z tym konkursem (i z głosami i z dodaniem nowej pracy już po terminie) ehhh niesmaczna atmosfera się stworzyła
![]() ![]() ![]()
![]() |
#171 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jedna z moich stałych klientek nie mogła zagłosować, zadzwoniła do silvexu, informatyk się zalogowal na jej konto i znowu okazało się, że mimo monitu "nie można głosować" faktycznie zagłosowała - tyle, że głos zamiast przypisać się do właściwej osoby - został przerzucony do innej. Informatyk na głos to powiedział do tej pani, po czym próbował przerzucić głos na właściwą osobę. Klientka twierdzi, że bylo ok 7 takich prób przerzucenia i za każdym razem głos trafiał nie do właściwej, a do innej osoby. Dopiero za ostatnim razem udało się przerzucić. Ergo - silvex ma poważne problemy techniczne z tym głosowaniem. Dla mnie to właściwie kropka nad "i" w tym temacie i jeśli tego nie naprawią przez ten weekend to się wycofam. Niby dlaczego mam się zgadzać na przekazywanie głosów na moją pracę - komuś innemu? Ile głosów innych osób zostało tak przekierowane na cudzą korzyść? ![]() I jest nadal przekazywane, bo zgłoszenie klientki było 2h po resetowaniu wyników, a jakoś nie widać, żeby było to poprawione... Bez sensu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
Właśnie byłam na stronie Silvexu i zauważyłam, że jakąś zupełną szopkę odstawiają. I nie wiem sama, co gorsze - to, że wyniki głosowania są przekłamane, czy to, że raptem postanowili jeszcze jedną pracę dodać, przecież to nieuczciwe...
![]() |
![]() |
#173 |
Przyczajenie
|
Nie wiem,o co wam chodzi z tym głosowaniem.A dlaczego pierwszy naszyjnik nie może mieć więcej głosów od twojego.Mnie np.on się bardziej podoba i na niego głosuję i za każdym razem głos się dodaje.Nie widzę problemu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Przyczajenie
|
Śliczne prace, gratuluję talentu i cierpliwości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#176 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() To tak jakby głosować w wyborach prezydenckich a Twój oddany głos nie idzie na Twojego kandydata tylko na innego.. To już jest nie fair. I chyba tyle w tym temacie, bo widzę po niektórych wypowiedziach na forum, że nie mam prawa mówić głośno o nieprawidłowościach, bo od razu jest zarzut o sianiu "fermentu". Czyli powinnam siedzieć cicho, stulić uszka i przymknąć oczy na przekazywanie moich głosów komuś innemu - bo przecież to nic takiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Przyczajenie
|
A skąd wiadomo,że głosy są przekazywane komuś innemu,gdyby tak było miałabyś 0 ,a ponad 20.Dalej nie wiem o co tu chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Madi przepraszam za offtopa już nie będe ![]()
![]() |
![]() |
#179 |
Przyczajenie
|
Jak są takie problemy,to niech silvex zamieni kolejność .Np.osobę nr 1 z osobą nr 5
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pytam nie ze złośliwości, tylko z ciekawości, bo sama bym sprawdziła dla hec ![]() EDIT: Oczywiście znów w dygresję, a o najwazniejszym zapomniałam: MadiSilk - Twoja praca jest przepiękna, żałuję, że jej nie wzięto również na Jubinale, z chęcią bym ją obejrzała na zywo ![]() A w ogóle początkowo myślałam że to torebka, zanim zajrzałam do Twojego wątku, a tu niespodzianka ![]() ![]() EDIT 2: Osioł jestem - już wiem jak z tymi wynikami ![]() ![]() EDIT 3: Matko i córko, trzy zdania będę na cztery raty pisać, ale niech już będzie komplet... Chciałam tylko słowo wyjaśnienia (usprawiedliwienia?) co do: Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Aleeee.. i to jest duże ale - w tym konkursie bierzemy udział praktycznie chyba (bo nie wiem kim jest p. Agata - z nazwiska nie kojarzę) tylko my - bizuteryjki znajdące się stąd lub innych for i naprawdę... nie wydaje mi się, żeby cała gra była warta świeczki, to jest kłócenia się i psucia atmosfery między sobą ![]() ![]() Edytowane przez marisella Czas edycji: 2010-06-26 o 09:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.