|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myd³o i powid³o
co¶ u mnie za: b³yszczyk Victoria's Secret i Clinique Blended Face powder?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=236883 |
|
|
|
|
#152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
to raz jeszcze do gory
|
|
|
|
|
#161 |
|
BAN sta³y
|
cos u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5496900
i poczwórne cienie avon ?
|
|
|
|
|
#162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szukam krysztalkow alfaparf
|
|
|
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
Znalaz³aby¶ co¶ u mnie za:
19. Hydra In2 Dermedic - krem intensywnie nawilzajacy o przedluzonym dzialaniu, nowy, 15g; ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243552 Pozdrawiam :) |
|
|
|
|
#167 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- Farouk Systems USA - Biosilk – Fruit Cocktail reconstructing treatment - od¿ywka do w³osów, data wa¿no¶ci: 12.2008, zu¿ycie: zosta³o ok. 170 z 300 ml (http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=7584) tylko, ze recenzje mnie troche odstraszaja czy rzeczywiscie tak ciezko ja wydobyc z opakowania? no i moze sobie cos dobralabys bo ten krem ma 15g, nie jest to produkt pelnowymiarowy.pozdrawiam ![]() |
|
|
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
paprak, ja nie mia³am problemu z wydobyciem od¿ywki z opakowania
Od¿ywka jest bardzo dobra, oddajê j± tylko dlatego, ¿e nie lubiê jej zapachu (s³odki, taki jak guma do ¿ucia dla dzieci) i kupi³am sobie now± ![]() U Ciebie interesuj± mnie jeszcze: 2. Korektor Avon Anew - Age transforming concealer SPF15, uzyty raz dla wyprobowania; 4. krem pod oczy Roc Hydra+ Destressant - pochodzi z wymianki, nie uzywany, 15ml; Jaki kolor ma ten korektor? I czy w ogóle chcia³aby¶ oddaæ Hydra In2 i co¶ jeszcze z powy¿szych za od¿ywkê, bo teraz chyba ja wiêcej bym dosta³a
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Papraku, interesuje mnie puder Clinique.
Czy zechcialabys w zamiana do kudel Renee Blanche Spray Lucidante Olio Luminoso. inaczej mowiac plyan nablyszczjacy, jednoczesnie mozna nim spryskiwac wlosy przed ukladaniem. pojemsnoc pierwotna 300 ml, pozostalo wiecej niz plowa. Moglabym cos dodac jeszcze... |
|
|
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo kusz±ca propozycja
![]() Tylko je¶li chodzi o korektor to s± chyba 2 odcienie, czy ten jest ja¶niejszy czy ciemniejszy? Bo po zdjêciu nie jestem w stanie oceniæ. Tylko sprecyzujmy mo¿e dok³adniej, bo siê pogubi³am ![]() Ty ode mnie dostajesz Biosilk (chyba, ¿e co¶ jeszcze wypatrzy³a¶). Ja od Ciebie Hydra In 2 Dermedic i korektor Avon, tak? Gdyby¶ mia³a jak±¶ próbeczkê Roc czy korektor LRP, o którym piszesz to te¿ bardzo chêtnie, tylko nie chcê wykorzystywaæ Mogê co¶ jeszcze do³o¿yæ, jakie¶ próbeczki albo lakier do paznokci Maybelline.
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak ci go nie dorzuce to wyladuje w koszu wiec nie ma mowy a jakimkolwiek wykorzystywaniu. ja po prostu albo nie moge sobie dobrac albo nie potrafie korzystac z korektorow ![]() lakieru nie chce bo nie maluje paznokci ![]() EDIT: zapomnialam zdjecie dodac
Edytowane przez paprak Czas edycji: 2008-03-31 o 14:34 Powód: dodanie zdjecia |
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
teraz wyszlo, ze czytam nieuwaznie
oczywiscie pojemnosc podalas orientacyjnie. czy to jest cos takiego? http://cgi.ebay.it/olio-spray-lucida...QQcmdZViewItem czy mozna go stosowac na mokre wlosy osuszone recznikiem? chcialabym wyprobowac czekoladke bourjois, moze posiadasz chocby odrobinke? mam srednia karnacje w oliwkowym odcieniu. chce sie pozbyc clinique bo na lato nie chce matowania juz. wszystko mam matujace a chcialabym cos rozswietlajacego. |
|
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
To ja jestem chêtna na wymianê
Napiszê na priva adres i proszê o Twój. Oczywi¶cie ja wy¶lê paczkê pierwsza Dzisiaj ju¿ raczej nie zd±¿ê ale jutro bêdzie wys³ana
|
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, to ten produkt. Nie mam czekoladki Bourjois, choc slyszalam wiele dobrego na jej temat (mialam biala czekolade, rozswietlajaca) Tak, mozna stosowac ten produkt na wilgotne wlosy, ja czasami spryskiwalam i suche kudly kiedy mi sie spieszylo a one sterczaly w rozne strony swiata. |
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#180 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

czy rzeczywiscie tak ciezko ja wydobyc z opakowania? no i moze sobie cos dobralabys bo ten krem ma 15g, nie jest to produkt pelnowymiarowy.
oczywiscie pojemnosc podalas orientacyjnie. czy to jest cos takiego?