![]() |
#151 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
agnyska81
![]() Strachulcu jak nie ta praca to następna - a Twoje przyszłe niedoszłe szefostwo niech żałuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pachnę na razie tylko nadgarstkowo - AG Mandragore i Scent Sheer. Mandragore zdecydowanie nie tak sobie wyobrażałam ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie nie przeszkadza wiele, bo ja sama blaganiara ![]() Ale kubki ![]() Jak juz wspominalam mam dwa kible ![]() On ma dwojke robic w swoim ![]() W 'jego' kiblu znajduje sie jednak wanna wiec ja tam musze wejsc z2 razy dziennie ![]() Pytam go pozniej co on robil, a tu prosze jaka oszczednosc czasu, poranny kupsztal z kawka, No mnie sie prawie cofnelo. Jedno ma jednak wku... mnie przyzwyczajenie. Wypije 2 litrowa cole i bach butelczyna czeka az nog dostanie i wyjdzie, stoja tak kolo jego biurka, z jego kompem (dzieki Bogu, ze ja mam lap! ) Do tej butelczyny dolacza pozniej kolezanka butelka i tak stoja takie... A mnie wtedy po 2giej taka agresja zbiera, ze mam ochote go tymi pustymi zatluc! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
mauboussin edp
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się kiedyś śmiałam, że widać, że w pracy mamy praktykanta-mężczyznę. Po prostu w kiblu leżały zawsze gazetki koło sedesu... ![]()
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Stwierdzam, że mój Marcin jest ideałem (prawie). Sprząta, gotuje, myje okna, szoruje kibelek, karmi zwierzęta i podlewa kwiaty (ja notorycznie zapominam, kot to przynajmniej miałczy jak coś chce).
Wczoraj odwalił niezłą akcję. Pozamiatał i pomył podłogi w całym mieszkaniu. A jak byłam w pracy to przestawił biureczko. Zresztą meble przestawia często, pod moją nieobecność i ma do tego jakiś duży talent, bo zawsze to zmiana na lepsze. Nie jesteśmy pedantami ani nawet porządnickimi, czasem jak mamy gorszy dzień to jedno po drugim posprząta kubki/talerzyki/okruszki/skarpetki. Jednej tylko rzeczy TŻ nie umie po sobie posprzątać: puszka lub butelka po piwie. Co jakieś dwa tygodnie odkrywam więc przy zamiataniu, że coś było schowane pod brzegiem kanapy, jak przewrócę to miotłą (normalnie to taki daszek i trzebaby na kolanach, żeby zobaczyć czy coś tam jest). Ach nie, pardon, jak wyżre słodycze/suche kakao/suche cappuccino/miód to zawsze zostawi w barku czy w szafce puste opakowanie. Chyba żeby mnie szlag trafił jak mi się zachce słodkiego i odkryję że tego zapasu już nie ma ![]() Pachnę dalej tym samym, czyli OI, bo trwała jest. Strachulcu, widocznie czeka na Ciebie lepsze miejsce.
#157 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I też zostawiam sterty rzeczy na wierzchu. Jak już mam mniej w szafie niż na krześle, to sprzątam ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak stoją już dwie to mu kładę przed klawiaturą. Ponieważ na biurku już jest streta gratów i nie ma gdzie ich odłożyć, musi je zgnieść i wyrzucić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Dziś Desnuda globalnie, a na kończynach próbki od Gwaihally.
![]() A propos Truskawy... rzućcie oczkami ![]() KLIK Bo mnie się zdaje, że to może być.. PI ![]()
#160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
A owszem, pozostawia.
![]() ![]()
#162 |
Zadomowienie
|
Margot nie wiem, czy to dobry wątek, ale... Alchimie doleciało
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ja też sobie myślę, że na pewno znajdziesz coś ciekawego ![]() Cytat:
Jako Twoje świeżo upieczone rodzeństwo zapachowe nie mogę nie zapytać, bo ja SI bardzo lubię i na mnie to jedna z ładniejszych ambr ![]() Rozumiem, że próbki ode mnie jeszcze nie dotarły...? ![]() A ja dziś Pradą Infusion d'Iris i jestem zaskoczona jej trwałością. Jakoś mi się wydawało, że po 5 minutach uleci ze mnie w siną dal, a ona trzyma się dzielnie, chociaż przyskórnie - stąd może opinie o jej nietrwałości. Zaraz w ramy poprawy nastroju dopsikam się Feminite du Bois - mam PMS i cierpię ![]()
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystko słowa pocieszenia
![]() Dla dopełnienia dzisiejszego, jakże "miłego" dnia, odebrałam wyniki badania krwi kociambra - znów jest gorzej ![]() Chyba muszę znów zacząć regularnie brać moje "happy-pillsy" ![]()
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam mocno kciuki za zdrowie kociska. ![]() ![]() Niedoszłe szefostwo olej sikiem prostym. ![]() ![]()
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pracą już się nie martwię, przynajmniej będe miała czas się kociskiem zająć. Ich strata, to fakt. Wiedza techniczna jest wyuczalna, podejście do klienta raczej nie. A mój TŻ może i ma dwie lewe ręce do remontów, ale na szczęście nie do pracy i przynajmniej się o dach nad głową nie musimy martwić przez czas kiedy nie będę pracować. Jakoś się wszystko ułoży. Musi.
![]() |
#167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#168 | ||||||
Wiedźma
|
Ano mówiłam...
![]() Cytat:
A drugim gentlemanem od stękania przy mikroszafeczce i zastawiania okna regałem był brat męża... Cytat:
Mój jest dodatkowo tak twórczy, że nie tylko nic nie robi, ale jeszcze odpiernicza taki cyrk, że wszyscy zajmują się nim, a nie robotą. Jaszle, kicha, sapie, steka.... Hebratke mu trzeba robić, masażyk, litować się... A kiedy nikt nie patrzy uskutecznia pogawędki telefoniczne, albo surfuje w sieci. Jak kto tylko spojrzy - od razu sie od tego patrzenia dusi i stęka. ![]() Cytat:
Choć kiedy po przerzuceniu tysięcy książek w pudłach i odwaleniu caółej reszty szopy rypie mnie kręgosłup, to mój delikatesik przychodzi odrywac mnie od roboty, bo mu w łóżeczku w karku strzeliło... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Odwlekalismy ten remont tak długo, żeby uda mu się "przypadkiem" akurat na czas zbijania tynków w salonie, kładzenia gładzi, rwania drzwi od kibla i montowania biblioteki pojechać do Irlandii. Służbowo. Ostatnio na wyjeździe służbowym pływał skuterami wodnymi, latał na paralotni i obijał się po kasynach... Integruje się cholera. Czekam na kumpla. Mojego. W okopach się sprawdził, przy innych okazjach też. Sam się wprosił twierdząc, że bardzo, bardzo pragnie mi pomóc, bo nie ma nic fajniejszego do roboty. I wiecie co. Wierzę mu. ![]() Spadam do roboty.
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strachulcu, wlasnie wyczytalam wiesi o Twojej niedoszlej robocie. Ich strata ![]() Smutno, ze z kociczka znow jest gorzej ![]()
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2007-11-22 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 | ||
Rozeznanie
|
Sabbath to ja Ci naprawdę szczerze życzę, aby remont się jak najszybciej zakończył
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie Scent Intense jest jednym z niewielu zapachów, od których miałam momentalny odrzut po kilku minutach testu - nie byłam w stanie testować dłużej ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że próbki dotarły, bo już miałam wizję, że będę Cię z nimi gonić po wyspach ![]() Od Ciebie przesyłka też dotarła, ale na razie wiem tylko tyle, do paczki dorwę sie dopiero jutro wieczorem. Serdeczne dzięki za wymiankę ![]()
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, ja ją zauważyłam jakiś miesiąc temu, może nawet dwa. Mniej więcej wtedy, kiedy wprowadzili opłaty za przesyłkę i podwyższyli ceny.
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Pachnę Bvlgari PF i Nescafe. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() Żeby nie było całkowitego offtopa - pachne kopytkami, miętą i ogóreczkiem kiszonym - zainspirowana wątkiem "Czym dziś pachniesz - a raczej "co dziś gotujesz ![]()
![]() |
#175 |
czyli Endżi
|
Strachulcu, najwyraźniej tak miało być. Na pewno czeka na Ciebie coś znacznie lepszego
![]() Yoona, myślę że tak ![]() ![]() ![]() Aggie, no pewnie że nie jestem gorsza ![]() ![]() Myszko, zaraz odpisuję ![]() ![]() ![]() ![]() _________ Kciuki pomogły (jak zwykle ![]() ![]() ![]() Pachnę globalnie Amour (Tymenka zwąchała od razu kiedy tylko przy niej usiadłam ![]() ![]() ![]()
#176 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chyba się zakochałam. W Lutku. A dokładnie w Ambre Sultan. Boskości
![]() Agia, nie daruję ![]() ![]()
#177 | |||
Zakorzenienie
|
Rany, ale mi tym tematem poprawiłyście humor. Myślałam że tylko z moim chłopem są takie cyrki
![]() ![]() ![]() Cytat:
Pierwsze co robię po przyjściu do tżta, to z jego pokoju, kuchni, salonu i pokoiku z komputerem zbieram tuzin szklanek (na kilku zdąży wyewoluować jakaś forma życia), kubki z "porannymi" kawami, wielokrotnego użytku talerze, ... Bo oczywiście po co po użyciu, wstawić szklankę do zlewu, że nie wspomnę o umyciu jej?? Lepiej odstawić gdziekolwiek bądź, i wziąć czystą z szafki. Fleje takie, że aż mną trzącha. Jak razem zamieszkamy, to będę mu takie nieumyte naczynia... tłuc. Zostaniemy z dwiema szklankami, trzema kubkami, dwoma talerzami, to się cholera nauczy.[/quote] Cytat:
I niech mi to ktoś wytłumaczy. Ciuchy mogą leżeć rozwalone na fotelu, szklanki obrastać puszkiem, ale okruszki ze stołu sprząta. Zrzucając je często na podłogę... Cytat:
![]() ![]() ![]() I uściski dla kotka ![]() --- Po kąpieli nic, cały dzień - Dune.
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam naprawdę niewiele takiego sprzętu i się nie nauczył. Potrafi zrobić taką wieżę, że ma kubki wokół klawiatury, deseczkę po kanapkach na górze, na wierzchu talerzyk, a na tym jeszcze ze dwa kubki. Gdy monitor był jeszcze szeroki to i na nim wiecznie coś stało. ![]() Niektóre typy są niereformowalne. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
BAN stały
|
Idę spać, jestem tak zmęczona po siłowni, ze nie dam rady sie ruszać, szybki prysznic i wyrko!
![]() Dobranoc! Pachnących Snów ![]() P.S. Sabbath pamiętaj o mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
To... ja się jeszcze zastanowię
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.