![]() |
#151 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: troszkę rzeczy do wymiany
cyba nasza wymianka nie dojdzie do skutku... perfumki juz zakupilam ,a jedyna rzecz jaka u ciebie mnie jeszcze interesuje to roz a to troche za malo za grzybka...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
to co mi za nią oddasz?
![]()
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
ok, a jaki odcień ma ten puder bambusowy?
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
czy mozemy sie umowic na odbior osobisty w centrum krakowa w przyszlym tygodniu w czwartek lub piatek?
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Jasne, zgadamy się na priv w przyszłym tygodniu, ok?
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
- nawilżacz powietrza z jonizacją firmy Desa http://zakupy.onet.pl/21949886-desa-...-h,oferta.html, używany, za coś fajnego
coś u mnie? mam rfzeczy na pierwszych dwóch stronach ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- wymiarki podałam dokładne. Na metce nie umiem znaleźć rozmiaru. Ale to z pewnością xs ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
Na wysokości kroku mam 80cm spodnie na wysokości kroku mają ok 86cm Myślę, że troszkę się naciągną bo to nie jest taki sztywny jeans. w składzie: 99% bawełna 1 % włókno elastyczne Spodenki są raczej z działu dziecięcego- ale nie pamiętam dokładnie- na 99,9 % z dziecięcego. Bo widzę koło metki doszyty kawałek materiału z napisem: name- a tak jest w dziecięcych ciuszkach. Po za tym w pasie można je regulować- po wewnętrznej stronie są dwa guziczki- z prawej i lewej. Więc gdyby były zbyt ciasne bądź luźne- można to regulować. Wygląda to jak najbardziej naturalnie. Nie marszczy się materiaał ani nic.
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie Avon Little White Dress EDT 50ml nowa, oryginalnie zapakowan, rozmiary m
![]() |
#159 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie u Ciebie:
złocisty puder, cienie Marimekko, kopertówka fioletowa, on Naturals, malinowy balsam do ciała 200ml nowy, nieużywany , Maybelline, czarny pojedyńczy cień do powiek , Oriflame, Emalia podkładowa pod lakier do paznokci,
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
witaj. Coś u mnie za:
-Avon, Marimekko for Avon, eyeshadow palette, paletka cieni do powiek, kolor Poppy Bloom, nowe, nieużywane - Avon Little White Dress EDT 50ml nowa, oryginalnie zapakowana -Avon Naturals, malinowy balsam do ciała 200ml nowy, nieużywany ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- najbardziej zależy mi na LWD
![]() |
![]() |
#161 |
Wtajemniczenie
|
mogę wymienić https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1272221004 za:
kopertówka fioletowa , Maybelline, czarny pojedyńczy cień do powiek , Oriflame, Emalia podkładowa pod lakier do paznokci. Spodnie założone miałam raz na dosłownie chwilkę więc są jak nowe. Kupione za 100zł. Jesli Ci pasuje zapraszam na PW
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
a gdybym zdecydowała się tylko na LWD tp które z tych rzeczy wybrałabyś?
bo w sumie balsamów mam chyba zbyt wiele i cieni jak przemyślałam to tez mam nadmiar a perfum szukam dla mamy na Dzień Matki ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2010-05-14 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
cos za
Avon Little White Dress EDT 50ml nowa, oryginalnie zapakowana Avon, Chłodzący spray do stóp Wiśniowa świeżość 75ml nowy nieużywany -Matrix, Sleek.look maska zrobię odlewkę Nić dentystyczna Jordan niebieska (raz użyta) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
No rozumiem
![]() A mogłabyś coś więcej napisać o skarpetkach z Twojego wątku? Brakuje mi ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- A wątku ciuszkowego nie mam ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- To niestety ja podziękuję ![]() ![]() Skarpetki noszę kolorowe, w paski, kwiatki, serduszka, motylki, postacie z bajek ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
odpisałam : ) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=19305222
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Patelka Ruby Rose + cienie Revlona Sterling Rose w zamian za Balsam Malinowy i LWD ![]() jeśli pasuje Ci taka propozycja zapraszam na PW ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
to ja poczekam na fotkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Kochana!Wystawie dzisiaj lub najpóźniej jutro przekupke a tymczasem chcialabym bardzo TTA Diamond i Jet Femme Holiday
![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Kochana moge CI zaproponowac w zamian: masełko do ciala TBS 50ml migdał nowe perfumy Sephora pomarancz i wanilia 60ml ze 100ml perfumy w olejku TBS 11 z 15ml truskawka odlewke Pink Sugar Aquoliny 18ml mieszanke kuleczek brazujacych Avon + joko + gosh + meteorytki Guerlain eternal megic avonu 50ml z ubytkiem testowym adidas 3 Frozen 50ml z ubytkiem testowym nowy tusz Giordani gold kolor brazowy Embrance Oriflame 1/2 z 50ml ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Mam tez potrójny brazer Revlona i nowy rozświetlacz sypki Revlon ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- mam tez minerlany puder Eclat Mineral Bourjois z minimalnym ubytkiem najjasniejszy odcien |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() In Diamond nie wiem w ogóle czy chcę wymienić, a jeśli tak to na pewno na coś z mojej Wish... Masz może jakiś filtr 40-50 apteczny ![]()
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
mam tez Sensational 13 z 30ml Celine Dion w orginalnym flakonie
mam perfumy 30ml Esprit Summer z minimalnym testowym ubytkiem + 200ml zel pod prysznic Esprit Summer ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- A mineralny Bourjois??? A czego jeszcze szukasz z kosmetyków??? Bo Jet Femme Holiday tez mnie bardzo interesuje A moze jakies odlewki perfum??? ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Mam tez orientalny kremik do ciała ENIGMA Oriflame zostalo 3/4 opakowania ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- I moge odlac 10ml Voile Ambre Yves Rocher ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Mam tez biały rozświetlacz Stila |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
To ja się zastanowię jeszcze czy coś potrzebuję, bo narazie nic mi nie przychodzi do głowy, jak coś wymyślę to dam Ci znać
![]() A Ty przejrzyj jeszcze moją wish i jakbyś coś znalazła u siebie to daj znać! A w ogóle jak się czujesz?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Wtajemniczenie
|
moge oddać jednego nietoperza za: różowa kopertówka, Avon złocisty puder w pędzlu 10g nowy, oryginalnie zapakowany, Maybelline, czarny pojedyńczy cień do powiek
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie
- Avon, rozgrzewający peeling do skórek, nowy, nieużywany Ziaja, płyn do demakijażu oczu dwofazowy, zużycie niewielkie, z wymianki Avon, Passion Dance EDT 50ml, nowa, nieużywana - Avon, Bali Bliss EDT 50ml, nowa, nieużywana, - Avon, Jet Femme Holiday EDT 50ml, nowa, nieużywana - Avon, Ice Sheers Luscious EDT 50ml, nowa, nieużywana Avon Błyszczyk do ust z musem 7ml dający efekt szminki, nowy, kolor Plumful - Avon, tusz do rzęs SuperShock, kolor black, nowy, nieużywany Jakbyś znalazła coś w zamian za te kosmetyki i chociaż za jeden perfum to byłabym szczęśliwa ![]() Bardzo mi zależy na tych rzeczach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.