![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak odbić komus chlopaka????
Cytat:
ja uwazam ze jesli chlopak CHOCBY nie wiem jak mi sie podobal mial dziewczyne to bede go omijala szerokim lukiem!! nie chcialabym zeby za moim facetem latala jakas laska! a jesli juz chodzi o chlopaka siostry to...spoko moze milosc i jest najwazniejsza ale nie przesadzajmy! dla mnie taka siostra ktora odbilaby mi chlopaka przestalaby byc moja siostra a to ze sie kloca to nic nie znaczy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Skoro autorka pisze, że miłość jest najważniejsza to niech da spokój swojej siostrze i jej chłopakowi. Jeśli by chciał z nią być to już dawno by był. Koniec kropka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze trzeba postawić się w sytuacji drugiej osoby. Nie ważne, czy to przyjaciel czy wróg. Nie zrobiłabym żadnej dziewczynie takiego świństwa i sama bym nie chciała, żeby jakaś wykręciła mi taki numer... NIE CZYŃ DRUGIEMU, CO TOBIE NIEMIŁE... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
o maj gad ale fajny watek - zarabisty poprawiacz humoru
![]() po glebszym zastanowieniu doszlam do wniosku, ze jednak mnie to przeraza... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
No coz, jesli ktoras z was chce sie bawic w poszukiwanie Ewy to wystarczy wkleic linka do watku plotkowego na bizuterii. Jesli owa Ewa istnieje i kleci bizu to napewno tam zaglada. Wszystkie bizuteryjki siedza tam na plotach
![]() Jesli watek nie jest prowokacja to ja wspolczuje Ewie siostry. W zyciu by mi nie przyszlo odbijac chlopaka siostrze (no dobra - to ona jest mlodsza), ani zadnej kumpeli. To jest poprostu swinstwo.
![]() |
#159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie straszcie... moja siostra ma 11 lat... ![]() ![]() ![]() A ja mam całkiem przystojnego chłopaka.... i też jest studentem.... Ale nieee... on nie ma auta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Takie sytuacje sa o tyle prawdopodobne, ze rywalizacja miedzy siostrami ma miejsce od prawiekow. Sama nie wierzylam, ale nasluchalam sie troche o przykladach z zycia wzietych. Moze nie az tak drastycznych, ale wlasciwie dziewczyna napisala tylko o zamiarze, o checi odbicia, o zazdrosci. Efektu najprawdopodobniej nie osiagnie. Sytuacja, ktora moge przytoczyc: dwie siostry, mlodsza i starsza. Mialy bardzo liberalnych rodzicow, rodzice zgadzali sie, zeby chlopak starszej przyjezdzal do niej na noc. Przyjezdzal czesto na weekendy, mlodsza siostrzyczka spala za sciana. W koncu tamci zerwali, a wtedy wziela sie za niego mlodsza. Chlopak cynicznie przyjezdzal do niej tak jak wczesniej do starszej i wtedy to starsza lezala za sciana nasluchujac odglosow z pokoju obok... Szybko sie to skonczylo, ale mialo miejsce.
Mam 4 lata mlodsza siostre. Lubi mojego TZ, widze ze jej w pewnym sensie imponuje. Kiedy do mnie przychodzi nie szlaja sie po mieszkaniu w brudnym podkoszulku tylko ladnie ubiera, zdarzal sie gleboki dekolt ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest chyba naprawde milosc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() xenia dla ciebie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#162 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Wtajemniczenie
|
zalozycielko watku.. a moze zastanow sie jak ty bys sie czula jakby twoja siostra przy kazdej sprzeczce z twoim TŻem szukala sposobu by ci go odbic?
Ja mialam faceta ktory pojechal sudiowac 200 km od naszego miasta. Odbila mi go jego kolezanka z jego roku. Nie wiem czy jest z siebie dumna, czy w ogole myslala o tym co poczuje. W kazdym razie wiedz, ze nawet jesli on sam od niej odejdzie i zwiaze sie z toba, siostra cie znienawidzi. I tak obwini Ciebie. I w sumie slusznie. Po co chcesz komus "potajemnie" niszczyc zwiazek. Zwlaszcza, ze to twoja siostra! Znajdz innego chlopaka, samotnego. poza tym jesli i jej i tobie z tym chlopcem sie nie uda, to on prawdopodobnie bedzie mial to gdzies i za jakis czas pojdzie do innej panienki, a wam pozostawi zlamane serca i nienawisc pomiedzy wami. Wiedzialam ,ze sa ludzie zdolni niszczyc szczescie innych, ale niewieidzialam, ze w rodzinach tez sie takie rzeczy zdarzaja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zadomowienie
|
Mam nadzieje ze ta historia nie jest prawdziwa.
Ale jeśli tak to tylko jedno zdanie :NIGDY NIE ZBUDUJESZ SWOJEGO SZCZęśCIA NA NIESZCZęśCIU INNEGO CZłOWIEKA
![]() |
#165 |
BAN stały
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;6788481]To skoro Twoja taka obowiązkowa lekturka, to może streść co tam dziś piszą i o kim
![]() Przecież nie napisałam, że to czytam ![]() Aj, nie wyszedł Ci żarcik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Boze przeczytałam i sie załamałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
Widzę,że masz problemy ze zrozumieniem lekkiej ironii. Łatwo jest sypać złośliwości i krytykować, a trudniej znieść gdy ktoś odpłaca tym samym. Mawis uważam,że żart przedni ![]()
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu ![]() Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hej zlozycielko watku. W tym momencie dziekuje Bogu ze nie mam siostry. Wez przestan, pewnie masz 15 lat i pstrow glowie (nie mowie ze jestem dorosla bo nie jestem) . Czy myslisz jak skrzywdzisz siostre odbijajac jej chlopaka ? Ja bym ja chyba udusila golymi rekoma! gdyby mi tak zrobila :/ Jest pelno fajnych chlopakow WOLNYCH a nie zajetych. Nie pakuj sie w cos co nie nalezy i nie bedzie prawdopodobnie do Ciebie. To jest twoja siostra. Az mi jej szkoda! Nie wazne jaka ale siostra! Ja bym nawet kolezance nie umiala odbic faceta ani zadnej innej dziewczynie. Pomysl nad soba. pozdro
![]() |
#169 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Wątek zaczyna schodzić na tematy poboczne(ironia i jej odbiór
![]() A czy któraś z dziewczyn "deklarujących się"odnalazła Ewę?Jestem ciekawa,czy ta Ewa w ogóle istniała...a nasza Xenia czy jak-jej-tam chyba sie nie odezwie,obraziła się za brak porad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem zazenowana tymi slowami, ze ona stracla chlopaka i potrzebny jej nowy, a siostra przeciez i tak przezyje...
dla mnie to jest albo chore, albo ktos sie z nas nabija |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
dobry wątek, dawno nie czytałam tak szczerych i bezpośrednich postów
![]() ![]() ![]()
![]() |
#173 |
Zadomowienie
|
moja siostra tez miala kiedys taki problem ! miala cale 6 lat i zastanawiala sie jak mi "zabrac" ówczesnego chlopaka
![]() Z watku nie wiem czy smiac sie czy plakac nad nim. Ale sytuacja jest prawdopodobna IMO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
Jeszcze nigdy w życiu nie zadałam sobie takiego pytania i nie sądzę, bym kiedykolwiek to zrobiła.
![]() |
#175 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Konto usunięte
|
Aj, nie czytasz a zawartość świetnie znasz
![]() Aj, nie czytasz, a polecasz? ![]() Hmmm...takie coś nazywa się reklamą ![]() A reklama na wizażu płatna jest... ![]() I tępiona zaciekle... ![]() I bana zarobić jeszcze można... ![]() Chyba wcisnę zły post ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#178 |
Wtajemniczenie
|
Uwaza sie za niewiadomo kogo? A ty wlasciwie za kogo sie uwazasz? Jesli studiuje to ma lat ile? Conajmniej 20, tak? To skoro jest PARE lat starsza, to wychdozi na to ze masz ok 15.
A mentalnosc... jeszcze ok 10 lat mlodsza. Jestes egoistyczna malolata, w dodatku piszesz bzdurnie, dziecinnie i ogolnie... nie mam slow na ciebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
BAN stały
|
Kurde wątek jeszcze kwitnie, a już myślałam, że akcja odbijania chłopa zakończona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zadomowienie
|
Prawdopodobnie w związku z nagłym ochłodzeniem akcja biegania po domu w neglizu została przesunieta w blizej nieokresloną przyszłość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.