Michael Jackson kiedyś, dzisiaj i "naprawdę" dzisiaj :D - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-07, 19:43   #151
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge
Dot.: Michael Jackson kiedyś, dzisiaj i "naprawdę" dzisiaj :D

Bloo zacytowal the sun i się cieszy Wyraku The Sun to brukowiec właśnie pokazałeś z czego czerpiesz wiedzę - BRAWO
Stary 2009-10-07, 19:44   #152
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
wkleiłam coś co równiez miało miejsce,a było kłamstwem.
A ktos to negowal? Tym bardziej ja, ze przy mojej wypowiedzi to wkleilas?

Cytat:
szukałam dalej,jednak girl mnie uprzedziła.
widzę,że nie oczekujesz rzetelnych iformacji i merytorycznej dyskusji.nie masz nic na poparcie swoich racji,a na nasze argumenty jesteś ślepy.
widzę,że mój czas nie jest wart na dyskusję z tobą.
Bzdura, a nie Cie uprzedzila, w tej wypowiedzi, ktora przytoczyla nie bylo zadnego przyznania sie do zmanipulowania.

Zalosne - wciaz podjazdy osobiste, 0 argumentow na potwierdzenie waszych twierdzen, a to ja nie oczekuje merytorycznej dyskusji

Wasze argumenty? Podaj mi jakikolwiek argument potwierdzajacy cytowana przeze mnie teze

Odwracasz kota ogonem - nie masz argumentow, wiec pod pozorem tego, ze sie dyskusji nie da prowadzic, wycofujesz sie rakiem

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-07, 19:48   #153
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość

Bzdura, a nie Cie uprzedzila, w tej wypowiedzi, ktora przytoczyla nie bylo zadnego przyznania sie do zmanipulowania.

Zalosne - wciaz podjazdy osobiste, 0 argumentow na potwierdzenie waszych twierdzen, a to ja nie oczekuje merytorycznej dyskusji

Wasze argumenty? Podaj mi jakikolwiek argument potwierdzajacy cytowana przeze mnie teze

Odwracasz kota ogonem - nie masz argumentow, wiec pod pozorem tego, ze sie dyskusji nie da prowadzic, wycofujesz sie rakiem

Jaki Ty jesteś słodki czytasz The Suna i uważasz, że wszystko co czytasz jest prawdą bo napisane po angielsku?

Wyraku przyznanie się nastąpiło na stacji CNN wybacz ale nie nagrywam wszystkich kanałów i wiadomości to jedyne co znalazłam w necie z Bashirem więc tu wkleiłam wraz z obiektywnym dokumentem, żebyś mógł sobie obejrzeć i sam wysnuć wnioski ale widzę to dla Ciebie zbyt ciężkie zadanie - cóż przeceniłam Cię...
Stary 2009-10-07, 19:49   #154
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
Bloo zacytowal the sun i się cieszy Wyraku The Sun to brukowiec właśnie pokazałeś z czego czerpiesz wiedzę - BRAWO
Przestan sie osmieszac kompletnie dziewczyno - pod tym adresem jest video z wypowiedzia Bashira, ktora Ty przytoczylas.

Wysmialas cos, na co sie sama powolujesz i sie cieszysz

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2009-10-07, 19:51   #155
bloomeq
Zakorzenienie

GG do bloomeq

ale wyrak mysli, ze jak przeczyta gazetke po ang to wie wszytko
to ja se poczytam BRAVO i tez poopowiadam, poobrażam, pokloce sie a jesli nie podacie mi zadnego dowodu na to co uwazacie za sluszne uznam ze klamiecie .
Girl jak mozesz nie nagrywac kazdego programu telewizyjnego
bloomeq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-07, 19:55   #156
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki Ty jesteś słodki czytasz The Suna i uważasz, że wszystko co czytasz jest prawdą bo napisane po angielsku?
Ty jestes slodka, bo jakbys otworzyla ta strone, odpalila wideo ktore tam jest, to bys sobie zdala sprawe, ze to ta sama wypowiedz Bashira, ktora Ty przytoczylas jako rzekomy dowod, innymi slowy - kompletnie sie osmieszylas i teraz sie jeszcze dalej pograzasz

Cytat:
Wyraku przyznanie się nastąpiło na stacji CNN wybacz ale nie nagrywam wszystkich kanałów i wiadomości to jedyne co znalazłam w necie z Bashirem więc tu wkleiłam wraz z obiektywnym dokumentem, żebyś mógł sobie obejrzeć i sam wysnuć wnioski ale widzę to dla Ciebie zbyt ciężkie zadanie - cóż przeceniłam Cię...
Przestan pisac uporczywie bzdury o jakimkolwiek przyznaniu, bo Bashir sie do niczego nie przyznawal w tym klipie

Wybacz, ale zamiast wkleic klip z wrzutami chorych z nienawisci akolitow MJ, wrzucilem klip z Bashirem znaleziony w necie

"Z obiektywnym dokumentem" Zarty sobie stroisz Wychodzi na to, ze miara obiektywizmu jest jak pozytywnie jest przedstawiony MJ.

PS. Bloomeq - a Ciebie stac na jakiekolwiek argumenty, wklejenie materialow na ten temat, czy tylko na plytka ironie?

Edytowane przez Wyrak
Czas edycji: 2009-10-07 o 19:57
Stary 2009-10-07, 19:57   #157
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Wyrak, proponuje zakonczyc te dyskusje, bo nic ona ani Tobie ani nam nie wnosi.. moglabym cie zarzucic dobrymi linkami na temat MJ, ale nie sadze by Cie to interesowalo na tyle, zebys wdrazal sie w swiat Michaela Jacksona..
I tak nie dojdziesz z nami do porozumienia, wiec nie ma sensu prowadzic te zalosne dyskusje. Ty masz swoje racje, my mamy swoje. Nikt cie nie probuje do niczego przekonac, sam MJ przyznal, ze jesli powtarza sie jakas plotke pare razy, to sie zaczyna w nia niestety wierzyc. Duzo w tym prawdy, wiec jesli masz takie a nie inne zdanie o Nim, to nikt tego po prostu nie zmieni. Bo jesli chcialbys go blizej poznac, to sam bys musial siegnac po jego ksiazke, muzyke, wywiady.. jesli sie kogos nie "trawi, to trudno oczekiwac naglej przemiany.
MJ to nie tylko kontrowersja, to byl rowniez czlowiek z ogromnym talentem, byl bardzo pracowity, kochal to co robil, wiec przynajmniej za to mozna go szanowac. A w reszte mozesz wierzyc lub nie, zreszta cokolwiek by sie wkleilo jako "dowod" to mozna mowic ze to ze szmatlawca, albo skas tam, bez sensu..

Zwracam sie do Ciebie jako doroslego faceta z jakims poziomem inteligencji, zebys po prostu przestal dyskutowac o czyms co cie srednio interesuje

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-07, 19:59   #158
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:

poniewaz tylko ty zawsze oczekujesz dowodów ,a wcześniej pisałeś o biednym chłopcu molestowanym przez majka

jaka żenuła sie tu robi

gdyby ktoś INNY chciał rzetelnych informacji na temat plotek to chętnię służe,a panu wyrakowi już podzękuję.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-07, 20:03   #159
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Wyrak tylko ja nie szukałam tego wideo na stronie The Suna wyśmiałam to z czego zacytowałeś ja wkleiłam filmik z YouTuba pochodzący ze stacji tv a nie z The Suna - ale dla Ciebie to przecież żadna różnica
Stary 2009-10-07, 20:05   #160
Wyrak
Zakorzenienie

Anisia25 - zarzuc, interesuje mnie to na tyle, zeby przeczytac. Tylko poprosze o cos nie pisane z pozycji akolity i na odpowiednim poziomie merytorycznym.

Jesli chodzi o reszte Twojej wypowiedzi, to wiesz, talentu czy pracowitosci mu chyba nikt nie odmawia, podobnie pewnego idealizmu (bo chyba mozna to tak okreslic).

Margo - juz pisalem, nie oczekiwalem od Ciebie niczego, wiec naprawde mi obojetne, czy cos oferujesz czy nie.

Stary 2009-10-07, 20:09   #161
bloomeq
Zakorzenienie

GG do bloomeq

drogi wyraku tylko i wylacznie na plytka ironie wobec ciebie chetnie i na sarkazm. juz ci mowilam i 100x powtarzac sie nie bede. nie mam z toba nic do dyskutowania, nie bede sie z toba dzielic MJ. twoje dyskusje są tutaj zbędne, chyba naprawde nie masz co z sobą zrobić. nie rozumiem po co to wszystko? chyba nie rozumiejąc tego nie jestem na poziomie pana wyraka oj oj.
nie lubiąc MJ, nie słuchając Go, znając kilka plotek na Jego temat dyskutujesz aby zdenerwowac fanow co i tak ci sie nie uda albo masz jakies kompleksy i musisz sie wyładowac?
dobra. żegnam.

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
Wyrak, proponuje zakonczyc te dyskusje, bo nic ona ani Tobie ani nam nie wnosi.. moglabym cie zarzucic dobrymi linkami na temat MJ, ale nie sadze by Cie to interesowalo na tyle, zebys wdrazal sie w swiat Michaela Jacksona..
I tak nie dojdziesz z nami do porozumienia, wiec nie ma sensu prowadzic te zalosne dyskusje. Ty masz swoje racje, my mamy swoje. Nikt cie nie probuje do niczego przekonac, sam MJ przyznal, ze jesli powtarza sie jakas plotke pare razy, to sie zaczyna w nia niestety wierzyc. Duzo w tym prawdy, wiec jesli masz takie a nie inne zdanie o Nim, to nikt tego po prostu nie zmieni. Bo jesli chcialbys go blizej poznac, to sam bys musial siegnac po jego ksiazke, muzyke, wywiady.. jesli sie kogos nie "trawi, to trudno oczekiwac naglej przemiany.
MJ to nie tylko kontrowersja, to byl rowniez czlowiek z ogromnym talentem, byl bardzo pracowity, kochal to co robil, wiec przynajmniej za to mozna go szanowac. A w reszte mozesz wierzyc lub nie, zreszta cokolwiek by sie wkleilo jako "dowod" to mozna mowic ze to ze szmatlawca, albo skas tam, bez sensu..

Zwracam sie do Ciebie jako doroslego faceta z jakims poziomem inteligencji, zebys po prostu przestal dyskutowac o czyms co cie srednio interesuje

Cytat:
poniewaz tylko ty zawsze oczekujesz dowodów ,a wcześniej pisałeś o biednym chłopcu molestowanym przez majka

jaka żenuła sie tu robi

gdyby ktoś INNY chciał rzetelnych informacji na temat plotek to chętnię służe,a panu wyrakowi już podzękuję.
o biedny pan wyrak. nikt nie chce sie z nim dzielic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-07, 20:15   #162
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Anisia25 - zarzut, interesuje mnie to na tyle, zeby przeczytac. Tylko poprosze o cos nie pisane z pozycji akolity i na odpowiednim poziomie merytorycznym.

Jesli chodzi o reszte Twojej wypowiedzi, to wiesz, talentu czy pracowitosci mu chyba nikt nie odmawia, podobnie pewnego idealizmu (bo chyba mozna to tak okreslic).

.

błądzisz we mgle

najpierw prosisz o merytoryczna dyskusję ,a kiedy dostajesz dowody nie brednie piszesz:
Cytat:
Margo - juz pisalem, nie oczekiwalem od Ciebie niczego, wiec naprawde mi obojetne, czy cos oferujesz czy nie
Stary 2009-10-07, 20:18   #163
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Wyrak tylko ja nie szukałam tego wideo na stronie The Suna wyśmiałam to z czego zacytowałeś ja wkleiłam filmik z YouTuba pochodzący ze stacji tv a nie z The Suna - ale dla Ciebie to przecież żadna różnica
Ty wkleilas filmik zmontowany przez jakis akolitow MJ obrazajacy Bashira, a nie filmik z telewizji

Jesli nie odrozniasz tego, ze film byl wkeljony na stronie The Suna, a nie byl z The Sun, to juz Twoj problem

Cytat:
Napisane przez bloomeq Pokaż wiadomość
nie mam z toba nic do dyskutowania, nie bede sie z toba dzielic MJ.
Bo nie masz czym sie dzielic i tyle

Cytat:
twoje dyskusje są tutaj zbędne
Nie Tobie decydowac, co gdzie jest zbedne

Cytat:

o biedny pan wyrak. nikt nie chce sie z nim dzielic

Najpierw to te osoby by sie musialy miec czym dzielic

Stary 2009-10-07, 20:18   #164
mysz672
Zakorzenienie

'OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.'- podpis Wyraka. cóż więcej można dodać?
mysz672 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-07, 20:22   #165
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Anisia25 - zarzuc, interesuje mnie to na tyle, zeby przeczytac. Tylko poprosze o cos nie pisane z pozycji akolity i na odpowiednim poziomie merytorycznym.

Margo - juz pisalem, nie oczekiwalem od Ciebie niczego, wiec naprawde mi obojetne, czy cos oferujesz czy nie.
OK, na poczatek fajny artykul

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=2713

pare postow nizej ktos przepisal ten tekst z tej gazety, zeby latwo sie czytalo..

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&tr=&v=oJIAnpKmtKs

wywiad z rodzicami MJ na temat jego bezpodstawnego oskarzenia

http://www.youtube.com/watch?v=86rrpTnYcpI

uwazam, ze to naprawde swietny wywiad z MJ

http://www.youtube.com/watch?v=ZltgIIK4A4Y
http://www.youtube.com/watch?v=1hohN...eature=re lated
http://www.youtube.com/watch?v=GAb2e...eature=re lated
http://www.youtube.com/watch?v=mrZEK...eature=re lated
http://www.youtube.com/watch?v=7YR9VBJqabg&feature=fvw

Program Larry Nimmera, dokumentujący to, co zdarzyło się podczas procesu Michaela. Film autoryzowany przez adwokata Michaela. W połączeniu z książką Michael Jackson Conspiracy będzie obowiązkową lekturą już nie tylko dla fanów Michaela, ale też studentów dziennikarstwa, historii mediów, itp.
Michael tworzy historię pozamuzyczną. Nie tak, jak pewnie marzył jako dziecko.
Jest fragment, jak policja manipulowała dzieckiem, które oskarżało Michaela, mówiąc mu "Michael jest złym człowiekiem, nie ty. Ty i twoja rodzina jesteście dobrymi osobami. Chcemy ci pomóc. Powiedz nam o molestowaniu, które to informacje mogą pomóc światu". To są pytania sugerujące, w żadnym wypadku nie powinny paść przy takiej sprawie.
Autor dokumentu twierdzi, że wszyscy uważali, że chłopiec kłamie i udaje. Podejrzanym jest też, że policja uruchomiła sprawę, nie sprawdzając wcześniej, że chłopiec i jego rodzina wcześniej już naciągała innych na spore sumy pieniędzy.

It is what it is

Edytowane przez Anisia25
Czas edycji: 2009-10-07 o 20:29
Stary 2009-10-07, 20:22   #166
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:

błądzisz we mgle

najpierw prosisz o merytoryczna dyskusję ,a kiedy dostajesz dowody nie brednie piszesz:
Jesli nie zrozumialas, to tlumacze: oczekuje na merytoryczna dyskusja, ale Ty osobiscie mi nic nie musisz wklejac

Nie dostalem dowodow, zadna z osob tutaj nie przytoczyla takowych jesli chodzi o cytowana przeze mnie kwestie o Bashirze.

Stary 2009-10-07, 20:25   #167
bloomeq
Zakorzenienie

GG do bloomeq

no masz racje. nie dziele sie z toba wcale nie dlatego ze uwazam to za bezsensowne tylko dlatego ze nie mam sie czym dzielic. wybacz
Stary 2009-10-07, 20:26   #168
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli nie zrozumialas, to tlumacze: oczekuje na merytoryczna dyskusja, ale Ty osobiscie mi nic nie musisz wklejac

Nie dostalem dowodow, zadna z osob tutaj nie przytoczyla takowych jesli chodzi o cytowana przeze mnie kwestie o Bashirze.
trzeba było zaznaczyć,że nie chcesz ze mną rozmawiać.zrozumiałabym ,a tak biedaku byłes zdany na moje towarzystwo

-anisia,za długie do czytania.weź daj coś krótszego.

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2009-10-07 o 20:27
Stary 2009-10-07, 20:48   #169
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Narazie wystarczy, jak ci sie to spodoba, to mozemy przejsc dalej..

w sumie musialabym zaczac od pozyczenia ci ksiazki Moonwalk autora Michaela Jacksona, a potem znalezc na YT wywiad z Ophra np..

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Bashir to w sumie maly pylek, inni gorsze rzeczy zrobili..

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Margo, historia Michaela Jacksona jest na tyle dluga i ciekawa, ze warto przeczytac, ja 22 lata "sledze" jego kariere, wiec jesli Wyrak chce fajne linki, to prosze bardzo Ja je wszystkie obejrzalam, przeczytalam, uwazam ze sa super, nie dlatego, ze jestem fanka, ale sa pokazane z perpsektywy ludzi, ktorzy go znali, a takze pochodza od niego

http://freenet-homepage.de/mjjside/w..._z_michael.htm

fajny wywiad z Barbara Walters - polecam

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

jesli chodzi o idealizm... MJ zawsze byl perfekcjonista, chcial zeby wszystko bylo NAJ.. im wiecej z siebie dawal, tym wiecej od niego wymagali, a tym samym wiecej on wymagal od siebie..
nie ukrywam, ze oskarzenia o molestowanie byly poczatkiem konca jego kariery.. a szkoda.. bo naprawde swietna muzyke tworzyl.. uderzyli go w czuly punkt i mimo ze go uniewinnili, to smrod i nalepka zostala juz do konca zycia..
Chcial dobrze dla tych dzieciakow i dla samego siebie, kochal ich radosc.. co z tego? jak media znieksztalcily obraz MJ nie tylko nam, ale i nastepnym pokoleniom..
Przykre to bylo, mimo ze ma rzesze fanow na calym swiecie, to byl z tym sam.

It is what it is

Edytowane przez Anisia25
Czas edycji: 2009-10-07 o 20:38

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-29, 23:28   #170
Kotuuu
Raczkowanie

Po primo zacznę od tego, że Michael NIGDY się nie wybielał. Chorował na rzadką chorobę genetyczną zwaną vitiligo czyli"bielactwo nabyte" u murzynów przybiera formę całkiem inną niż u białych. Widać u niego to wyraźnie po wyblakniętych paznokciach, ustach i barwie oczu przez co musiał poprawiać kontury ust(pomadką) i oczu(kredką). Stosował przez długi czas fluidy, aby zakryć plamy na całym ciele. Plamy się powiększały więc musiał coraz jaśniejsze odcienie fluidów stosować. Powtórzę jeszcze raz! Nie ma na świecie czegoś takiego jak WYBIELANIE CAŁEGO CIAŁA. Owszem można częściowo skórę rozjaśnić, ale nie całą!
Operacja nosa: Ojciec wytykał mu od dziecka bardzo szeroki nos, wyśmiewał go i mówił, że nie podał się urodą do nikogo z rodziny. Miał na tym punkcie kompleksy. W wywiadach wypowiadał się, że ojciec go w dzieciństwie bił i nie miał możliwości bawić się jak inne dzieci. Operacja umożliwiła mu też wyciąganie wyższych nut.
Jego słowa :
" Znam swoją rase, wystarczy ze spojrze w lustro. Wiem, że jestem czarny!"
" Jestem dumny z bycia Afroamerykaninem, Jestem dumny ze swojej rasy, Jestem dumny z tego kim jestem, Mam bardzo silne poczucie dumy i godności."
Dlaczego z dziećmi?
Całe swoje dzieciństwo spędził z dorosłymi. Występował po nocach w klubach dla striptizerek :| a to nie pozwala normalnie żyć? Był bity za nawet drobne błędy w ukłądach tanecznych. To wpłynęło w dużej mierze na jego wrażliwość i przewrażliwienie na punkcie dzieci..

Ludzie oceniają go po tym co przeczytają w mediach na tych pudelkach itd.. którzy ciągną za to wielką kasę. Nie bądźcie naiwni.. wszystko jest ubarwione. Michael spędzał dużo czasu sponsorując organizację charytatywne, odwiedzając sierocińce, szpitale itd.. o tym nie napisali. Dlaczego..? bo to o nim świadczy dobrze? ..

A tak ogolnie.. to był wspaniałym artystą, geniuszem w tym co tworzył. Potrafił się stać każdym instrumentem i tańczyć z niewiarygodnym rytmem! Widzieliście coś bardziej niezwykłego! Spójrzcie na Madonne czy na Justina Timberlake'a od razu widać na kim się wzorują!

"Zanim mnie ocenisz, spróbuj na prawdę mnie pokochać. Spójrz w twoje serce i zapytaj czy widziałeś moje dzieciństwo?"

---
Przez 100 dni nie jem słodkości!
Start... 2/100 ..

Edytowane przez Kotuuu
Czas edycji: 2009-10-29 o 23:31
Kotuuu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 15:48   #171
Seona
Zakorzenienie

Ja tylko chciałam się wyżalić, że jeszcze do mnie nie dotarło że Michael Jackson umarł Wiem, wiem, możecie się śmiać co niektórzy Ale ja od dziecka na Jacko wychowana, jego plakaty na ścianach wisiały, zdjęcie w portfelu nosiłam itp.

Do tego całą ciążę słuchałam płyty "Blood on the dance floor" i różnych innych piosenek. Moja córka ma teraz 4 miesiące i jej ulubiona kołysanka to "Whatever happens" i "Liberian girls". Uspokaja się zasypia w sekundę. Jak płacze to włączam jej króla i zaraz się cieszy

Całą ciążę mówiłam jej do brzucha: "Chodź, posłuchamy króla" i teraz też słuchamy razem

A ostatnio przeczytałam wypowiedź Leszczyńskiego,
wiem, że źródło Pudelek, ale działa na mnie jak płachta na byka coś takiego

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 15:51   #172
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Ja tylko chciałam się wyżalić, że jeszcze do mnie nie dotarło że Michael Jackson umarł Wiem, wiem, możecie się śmiać co niektórzy Ale ja od dziecka na Jacko wychowana, jego plakaty na ścianach wisiały, zdjęcie w portfelu nosiłam itp.

Do tego całą ciążę słuchałam płyty "Blood on the dance floor" i różnych innych piosenek. Moja córka ma teraz 4 miesiące i jej ulubiona kołysanka to "Whatever happens" i "Liberian girls". Uspokaja się zasypia w sekundę. Jak płacze to włączam jej króla i zaraz się cieszy

Całą ciążę mówiłam jej do brzucha: "Chodź, posłuchamy króla" i teraz też słuchamy razem

A ostatnio przeczytałam wypowiedź Leszczyńskiego,
wiem, że źródło Pudelek, ale działa na mnie jak płachta na byka coś takiego

Majk nie byłby zachwycony, powinnaś o tym wiedzieć jeśli uważasz się za fankę..

Moonwalker

Kasieńka_666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 16:09   #173
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasieńka_666 Pokaż wiadomość

Majk nie byłby zachwycony, powinnaś o tym wiedzieć jeśli uważasz się za fankę
Ale o co chodzi????? nie rozumiem? Uwielbiam jego muzykę, taniec, jest mistrzem.

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2009-11-03 o 16:13 Powód: dopisek
Stary 2009-11-03, 16:13   #174
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Cytat:
Ale o co chodzi????? nie rozumiem?
O nazywanie Michaela "Jacko".

Moonwalker

Stary 2009-11-03, 16:32   #175
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Michael wciąż powtarzał, żeby nie nazywac Go Jacko - ŚWIR. Mówił, żed nazywa się Jackson a nie Jacko.
Stary 2009-11-03, 16:56   #176
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
O nazywanie Michaela "Jacko".
aha przyznaje sie bez bicia, ze nawet nie wiedzialam nie linczujcie mnie moja aktywnosc skupiala sie, na sluchaniu muzyki i kolekcjonowaniu teledyskow na vhs.

Moze nie jestem oddana az tak fanka, nie znam dobrze jego zycia osobistego, tyle o ile poczytalam w jakichs gazetach, ale muzyke Jego kocham i wciaz nie moge uwierzyc, ze zmarl. Na niej sie wychowalam, towarzyszyla mi przez cale zycie, w chwilach radosci i smutku.

Wlasciwie, to nie sluchalam nikogo poza nim Inne plyty /czy kasety/ jakie mialam w domu przesluchane byly tylko kilka razy, Jacksona az do zdarcia

/wybaczcie brak polskich liter, mam dziecko na piersi/

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Michael wciąż powtarzał, żeby nie nazywac Go Jacko - ŚWIR. Mówił, żed nazywa się Jackson a nie Jacko.
Juz wiem, wiem. Doczytalam. Nie chcialam nikogo urazic.

P.S. Wiem, ze nie jestem pierwsza, wiec tutaj link do wywiadu i wypowiedzi innych, ktorzy rowniez nie wiedzieli.

Ślub
Pati
Lili

Edytowane przez Seona
Czas edycji: 2009-11-03 o 16:59 Powód: dopisek
Stary 2009-11-03, 19:12   #177
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
aha przyznaje sie bez bicia, ze nawet nie wiedzialam nie linczujcie mnie moja aktywnosc skupiala sie, na sluchaniu muzyki i kolekcjonowaniu teledyskow na vhs.

P.S. Wiem, ze nie jestem pierwsza, wiec tutaj link do wywiadu i wypowiedzi innych, ktorzy rowniez nie wiedzieli.
-nie przejmuj się.sporo ludzie o tym nie wiedziało .ważne jest,że ON wciąż żyje w naszych sercach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-03, 19:16   #178
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Cytat:

Moze nie jestem oddana az tak fanka, nie znam dobrze jego zycia osobistego, tyle o ile poczytalam w jakichs gazetach, ale muzyke Jego kocham i wciaz nie moge uwierzyc, ze zmarl. Na niej sie wychowalam, towarzyszyla mi przez cale zycie, w chwilach radosci i smutku.

Wlasciwie, to nie sluchalam nikogo poza nim Inne plyty /czy kasety/ jakie mialam w domu przesluchane byly tylko kilka razy, Jacksona az do zdarcia

/wybaczcie brak polskich liter, mam dziecko na piersi/

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Jeśli kochasz Majka to zapraszam do Nibylandii

Moonwalker

Stary 2009-11-03, 21:11   #179
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli kochasz Majka to zapraszam do Nibylandii
Dzięki Podczytuję Was od jakiegoś czasu, ale ciągle brak czasu żeby coś napisać.

Michael zmarł jak moje dziecko miało tydzień. Jak to usłyszałam to się tak poryczałam, za mną dołączyła się córka i tak wyłyśmy aż do rana. Do tego jeszcze hormony mi szalały, depresja poporodowa, śmierć mojego idola, normalnie koszmar.

Jak sobie przypomnę tą noc to mnie ciarki przechodzą

Ślub
Pati
Lili
Stary 2009-11-03, 21:18   #180
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Dzięki Podczytuję Was od jakiegoś czasu, ale ciągle brak czasu żeby coś napisać.

Michael zmarł jak moje dziecko miało tydzień. Jak to usłyszałam to się tak poryczałam, za mną dołączyła się córka i tak wyłyśmy aż do rana. Do tego jeszcze hormony mi szalały, depresja poporodowa, śmierć mojego idola, normalnie koszmar.

Jak sobie przypomnę tą noc to mnie ciarki przechodzą

mnie ścisnęło w dołku... czułam jakby mi wiercono dziurę w sercu i do dzisiaj boli..
od 22 lat go uwielbiam i uwielbiam nadal..
a w Nibylandii poczujesz ze on zyje.. na serio

It is what it is

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości