|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to co¶ co lubimy otrzymywaæ i dawaæ. Podpowiadamy jak wyszukaæ odpowiedni prezent. Gdzie kupiæ po okazyjnej cenie prezenty ¶wi±teczne i nie tylko. |
Poka¿ wyniki sondy: Który plecak wybraæ? | |||
Rekin |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Pies |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 100,00% |
G³osuj±cy: 2. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#151 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 19
|
Dot.: Prezenty dla dziecka/ch³opiec
Dla takich dzieci np. od 3 latek szczerze polecam takie ¶mieszne ¿eliki do k±pieli szczególnie dla dzieci ,które nie lubi± siê k±paæ
![]() http://caliente.com.pl/kategoria/21/...ele_do_kapieli |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Uzale¿nienie
Wiadomo¶ci: 14 453
|
15 lat to ju¿ kawa³ ch³opa, nie s±dzisz? Mo¿e czas zacz±æ widzieæ w nim dorastaj±cego ch³opaka a nie dziecko?
Ch³opak dojrzewa, przechodzi pewnie jakie¶ pierwsze mi³o¶ci ![]() ![]() Ja proponowa³abym jakie¶ delikatne perfumy, przydadz± mu siê na randki ![]()
![]() |
#153 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 20
|
Witam
![]() Szukam pomys³u na prezent dla mojego bratanka który bêdzie obchodzi³ 10 urodziny. Mam du¿y problem bo to bardzo rozpieszczony dzieciak i ma ju¿ dos³ownie wszystko. Chcia³abym kupiæ co¶ czego nie rzuci w k±t za piêæ minut, gry komputerowe odpadaja bo choæ je uwielbia ma wszystkie które chce mieæ... Bardzo prosze o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Podbijam w±tek, bo co¶ podupada
![]() Miko³ajki i Gwiazdka lada chwila. Pochwalcie siê zakupami lub pomyws³ami. Ja dla swojego dwulatka kupi³am drewniany ser z mysz± na sznurku. Ser ma dziury i mozna przewlekaæ sznurek. Na gwiazdkê kupi³am ciastolinê i drewniane puzzle. Dziesiêciolatkowi na miko³ajki kupi³am pid¿amê i puzzle 3d. A na gwiazdkê zastanawiam siê nad kompletem do zbudowania lampki dynamo lub zegara wodnego. to taki trochê majsterkowicz. My¶lê, ¿e spodoba siê. Poza tym s³odycze. Nie szalejemy z prezentami. Nie zawsze wszystko mo¿na mieæ i czas dzieci uczyæ tego.
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 501
|
Dla 4 latka pod choinkê kupi³am lampkê/latarkê bakugan
![]() ![]()
![]() |
#156 |
Agencja Spamu - Nie staæ nas na reklamê, wiêc spamujemy!
Wiadomo¶ci: 127
|
Mam pytanie - co s±dzicie o tzw. przydatnych prezentach?
Chodzi o prezent dla o¶mioletniego ch³opca. ![]() Nie chcê rozpieszczaæ go zabawkami, to robi± za mnie rodzice ch³opca... My¶licie, ¿e mo¿na daæ przydatny prezent, czy bêdzie to ¼le widziane przez matkê dziecka (mówiê od razu jest dosyæ przewra¿liwiona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Uzale¿nienie
Wiadomo¶ci: 14 453
|
Cytat:
Dobr± alternatyw± dla zabawek s± ksi±¿ki zgodne z wiekiem i zainteresowaniem dziecka, mój bratanek zawsze siê z nich cieszy a dostaje ode mnie ksi±¿ki na wszystkie mo¿liwe okazje chyba ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Ja tam lubiê dawaæ i dostawaæ praktyczne prezenty.
Moja mama czêsto kupuje dzieciom pi¿amki, albo kupuje materia³ z dzieciêcymi motywami i szyje komplety po¶cieli dla smyków. Na drugie urodziny mój synek dosta³ od babci w³a¶nie tak± po¶ciel. Od razu musia³am zmieniæ i by³a radocha ![]() Nie widzê problemu w takim prezencie, ale niech tam w paczce znajdzie siê jaka¶ wielka czekolada, czy inny drobiazg typowo dla dziecka.
![]() |
#159 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 312
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Kalina121 fenomenalny avatar
![]() Pewnie, ¿e sweterek w pantery od babci bêdzie kiepskim pomys³em, je¶li dziecko uwielbia rybki. Dlatego praktyczne prezenty trzeba dobrze przemy¶leæ, ewentualnie zapytaæ rodziców. Niemniej jednak nawet praktyczny prezent mo¿e dziecko ucieszyæ. Siostra mojego Tz na urodziny dla bratanka przys³a³a buty. Faktem jest, ¿e nike i syn piszcza³ z rado¶ci, bo chcia³ niemal¿e identyczne a my mieli¶my w³a¶nie kupowaæ buty.
![]() |
#161 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 124
|
Jak dla ch³opca to mo¿na kupiæ samochód albo helikopter zdalnie sterowany. Mam pozytywne do¶wiadczenia z zabawkami tego typu - rok temu kupowa³am taki naszemu maluchowi (8lat). Dziecko odchodzi od tv i komputera, wychodzi z domu, do tego bawi siê razem z tat± – jak wiadomo mê¿czy¼ni to du¿e dzieci
![]()
![]() |
#163 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 236
|
Te¿ my¶lê nad takim autkiem dla kuzyna pod choinkê, widzê ¿e masz do¶wiadczenia z prezentami tego typu wiêc je¶li mo¿esz to napisz mi parê zdañ na co trzeba zwracaæ uwagê przy zakupie takich zabawek. Jaki model dla dziecka , 8 letniego ch³opca mo¿na wybraæ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 124
|
Nie jestem jakim¶ ekspertem ale odradzam tego typu zabawki z marketów, to najtañszy ch³am, bardzo awaryjny, jak kupi³am to siê po tygodniu rozlecia³ a ma³y w p³acz , i powiedzia³am nigdy wiêcej takiego ch³amu. Poszpera³am na necie bo Bartusiowi zale¿a³o na samochodziku i dosz³am do wniosku ¿e zakupy lepiej robiæ w fachowych sklepach, lub na allegro. G³ównym kryterium jest oczywi¶cie cena, tak jak ju¿ pisa³em nie kupisz dobrej zabawki tego typu poni¿ej 200z³ - 300z³. Jak nie wiesz co wybraæ to jeden ze sklepów w którym kupowa³am ma tak± ¶wi±teczn± ankietê czy co¶ , mo¿e ci pomo¿e w wyborze http://www.nitrotek.pl/advisor . Mi w ka¿dym razie pomog³o.
![]() |
#165 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 236
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
|
Dziêki za opinie dziewczyny! W koñcu po kilkudziesiêciu dobrych minutach spêdzonych w empiku wybra³am kredki 3 w 1 woody i flamastry Trio Scribbi. W sumie nie wysz³o najtaniej - ok. 110 z³, ale wydaje mi siê, ¿e to co¶ miêdzy przydatnym (w koñcu kredki s± gad¿eciarskie, a flamastry w ³adnym pude³ku i w dodatku w kilkunastu kolorach) i u¿ytecznym (przyda siê w przedszkolu i w domu). Ja jestem zadowolona z zakupu, a co z dzieckiem (i najwazniejsze mam±
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 556
|
a ja mam pytanie bo, najczê¶æiej pojawiaj± sie propozycje dla dzieci starszych... a ja mam chrze¶niaka który ma 9 miesiêcy i kompleynie nie wiem co mu kupiæ pod choinkê?! proszê o jak±¶ radê, bo czas ucieka a ja bez pomys³u...
![]() |
#168 |
|
Hmmm... Dla takiego ma³ego dziecka to chyba najlepiej co¶ z sekcji przytulankowej, ewentualnie jakie¶ edukacyjne zabawki dla najm³odszych - np. takie nauki kolorów i kszta³tów...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 604
|
Moi siostrzeñcy i bratankowie (3-5lat) dostana w tym roku gry
![]() A dokladneij gre malpki i sos piranie atakuja. http://allegro.pl/gra-spadajace-skac...357433153.html (sa tez oryginalne,a le 3 razy drozsze a niczym sie nie roznia) http://allegro.pl/nowa-gra-s-o-s-pir...347952868.html no i oprocz tego traktory i inne maszyny rolnicze, bo bez tego to sweita dla nich bylyby nieudane ![]() Z gier mysle, ze sie uciesza, bo lubia zarowno puzzle, graja w chinczyka wiec bedzie ok ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() Siostra sie zdrnerwowala i postanowila , ze pieneidzy nie da, a jak jej sie nie podobaja prezenty od niej to w tym roku nic nie dostanie... Tak to jest jak dziecko wszytsko ma i jest rozpieszczane... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
Ja, mojemu chrzesniakowi, ktory ma rok i 3 miesiace kupilam taka walizeczke gdzie z jednej strony jest telefon (on sie bardzo interesuje telefonami
![]() Na mikolajki dostal 2 ksiazeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
|
Mam pytanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 604
|
Cytat:
![]() Ja ogolnie jestem za kupowaniem przydatnych i rozwijajacych zabawek dla dzieci. Teraz jest taki wybor, ze jest w czym przebierac ![]() Moi siostzrency ucieszyli sie z zestawu z ciastolina.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
Chrze¶nikowi mojego mê¿a staramy siê kupowac metolowe samochody. Przynajmniej pobawi siê takim autkiem przez jaki¶ czas - dbanie o swoje zabawki nie jest jego mocn± stron± i szybko z jednego autka robi siê kilka czê¶ci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Wiadomo¶ci: 76
|
Ja od razu jak zobaczy³am ksi±¿eczki do nauki angielskiego pt. "Angielski z Maksem 6+" wiedzia³am, ¿e to odpowiedni prezent dla mojej chrze¶nicy. S± takie kolorowe i mnóstwo w nich naklejek a to to co ona lubi najbardziej,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 109
|
a co pod choinkê dla ch³opczyka 7miesiecznego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
|
Co pod choinkê dla 4 latka? ¦wiêta ju¿ za 4 dni, a ja wci±¿ nie mam prezentu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 103
|
Cytat:
![]() Apropo chrze¶niaka, ma³y ma 4 latka. Szukam ju¿ jakiego¶ prezentu na ¶wiêta, nie chcê zostawiaæ wszystkiego na ostatni± chwilê. Ma ¶wira na punkcie samochodów, ostatnio dosta³ ode mnie takie ogromne autko, ale nie chcia³abym siê powtarzaæ. My¶lê o ciastolinie, nie jest ju¿ za du¿y na takie zajêcia? Ewentualnie je¶li kto¶ ma ch³opczyka w takim wieku to mo¿e mi doradzi czym siê lubi bawiæ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
A mo¿e co¶ z firmy Bruder? Maj± zabawki tzw. rolnicze
![]() Mój trzylatek dosta³ od cioci koparkê i rewelacja. Link do sklepu http://www.sklep-grene.pl/index.php/...afea170b5908da
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.