Bon Prix - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-17, 16:32   #151
Safirka
Zadomowienie

Dot.: Bon Prix

Dziś doszła paczka z bon prix:komplet podróżniczy i spodnie,z obu rzeczy jestem narazie zadowolona ale na przesyłkę czekałam ponad tydzień...

Edytowane przez Safirka
Czas edycji: 2010-02-17 o 16:34
Safirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-17, 19:18   #152
cassie24
Zadomowienie

Jednak zadzwoniłam do BOK Pani poinformowała mnie że czasem ktoś zapomni zaktualizowac strony internetowej dlatego produkty których NIE MA nadal są widoczne trochę nie fair.
Jutro mam zadzwonić po 14 żeby sprawdzić czy moje dzisiejsze zamówienie przyjdzie kompletne. Jakoś wolę się zapytać żeby wrazie czego wziąść np. inny kolor

Zamówiłam komplet 3 staniczków, komplet 3 par majteczek żeby pasowały do kompletu, piżdżamkę i taki "fartuch" do obcinania włosów to ostanie przyjśćmusi bo bardzo je potrzebuję. Jak obcinam dziecku włosy to one są wszędzie

Safirka ponad tydzień to nie długo
cassie24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-18, 14:48   #153
cassie24
Zadomowienie

Dzwoniłam do BonPrix zamówienie dostanę kompletne.
Teraz już będę wiedziała że żeby nie mieć niespodzianki podczas otwierania paczki lepiej 24h po złożeniu zamówienia do nich zadzwonić.[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------
Stary 2010-02-26, 12:25   #154
cassie24
Zadomowienie

Brakujące ciuszki dosłali mi po 7 dniach od orzymania pierwszej przesyłki. Jestem bardzo zadowolona
Stary 2010-02-26, 19:59   #155
Seona
Zakorzenienie

A moje dwa pozostałe swetry zostały wykupione i nie doczekałam się Gdybym wiedziała, że przyjdzie tylko jeden to nigdy bym nie zamówiła, bo wyszedł drogo razem z przesyłką a te 3 które miałam wybrane razem z przesyłką to wychodziły korzystnie w cenie

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-03, 19:55   #156
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Hej nie wiecie może jak wyglądają te happy hour ?? dużo ciuchów jest poprzecenianych?? i o dużo ? i czy szybko znikają ciuchy?? bo nie wiem czy sie napalać wpadlo mi co nieco w oko i sie zastanawiam czy je przecenią i czy o dużo
Stary 2010-03-15, 14:58   #157
Asilos Magdalena
Zadomowienie

cześć dziewczyny
zamawiała może któraś z Was te spodnie http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...67.1.&pr=33446
bardzo mi się podobają, ale nie wiem czy faktycznie są tak ładne jak na zdjęciu.

Asilos Magdalena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-19, 16:09   #158
renia0809
Wtajemniczenie

wczoraj po raz pierwszy dostałam katalog, możecie mi powiedzieć jak to dalej działa?chodzi mi o to czy jeśli nic nie zamówię z tego katalogu to oni wyślą mi automatycznie kolejny czy znów będę musiała zamówić na stronce

a i jeszcze jedno...
coś takiego jak nr ewidencyjny?zarejestrował am się na stronie i przy danych osobowych było takie pole, wypełniłam je dowolna liczbą i to ma znaczyć że od tej chwili jest to mój nr ewidencyjny? to każdy sam go sobie nadaje i może zmienić?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz

Edytowane przez renia0809
Czas edycji: 2010-03-19 o 16:10
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-19, 17:30   #159
cassie24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
wczoraj po raz pierwszy dostałam katalog, możecie mi powiedzieć jak to dalej działa?chodzi mi o to czy jeśli nic nie zamówię z tego katalogu to oni wyślą mi automatycznie kolejny czy znów będę musiała zamówić na stronce

a i jeszcze jedno...
coś takiego jak nr ewidencyjny?zarejestrował am się na stronie i przy danych osobowych było takie pole, wypełniłam je dowolna liczbą i to ma znaczyć że od tej chwili jest to mój nr ewidencyjny? to każdy sam go sobie nadaje i może zmienić?
Jak raz zamówisz katalog to oni będę Ci przysyłali je do domu gdy tylko pojawi się nowy.
Nr ewidencyjny to z tego co wiem to Twój Pesel
Nr klienta który też czasami się podaje nadają automatycznie przy pierwszym zamówieniu i pozostaje taki sam.
Stary 2010-03-19, 17:52   #160
renia0809
Wtajemniczenie

dziękuję
to juz zgłupiałam z tym nr ewidencyjnym...wpisałam 3-cyfrową liczbę i tak zapisało, to nie wiem mam teraz zmienić na PESEL? jak patrzę na te karty zamówienia w papierowym katalogu to jest tam miejsce na jego wpisanie, a na tym niżej gdzie jest karta zamówienia również dla znajomych jest adnotacja: prosimy o podanie adresu i nr ewidencyjnego( jeśli został już nadany) to ja nie wiem , oni go w końcu nadają czy jak
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
Stary 2010-03-19, 19:50   #161
cassie24
Zadomowienie

Ja zawsze zamawiam przez stronkę internetową i jedynie przy zakłądnaiu konta podawałam wszystkie dane w tym nr PESEL. Potem wrzucam wszystko do koszyka, akceptuję dane osobowe, wyrażam zgodę na płatność przy odbiorze i to wszystko. Jak dostajępaczkędo domu to na fakturze jest nr klienta, nr rachunku i data rachunku no i mój adres nic więcej.

Najlepiej zadzwoń do nich i sięzapytaj: 042-649-49-49.

Teraz spojzałam na druk zamówienia z katalogu i tam jest ten nr ewidencyjny ale mi się wydaje że tego nie wpisujesz podczas zamawiania, oni wpisują sami (tak mi się wydaje).

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 20:53   #162
greenka19
Rozeznanie

GG do greenka19

A co sądzicie o tej bluzce ? http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c....1.1.&pr=38366

Może któraś z Was ją zamawiała ? Interesuje mnie czy jest dobra jakościowo.

A i jeszcze może ktoś mi napisze coś o tej sukience http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c....8.1.&pr=38406 I jaki rozmiar powinnam zamówić gdy noszę 36 zazwyczaj. Dzięki za wszystkie rady

Edytowane przez greenka19
Czas edycji: 2010-03-19 o 21:02
greenka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-20, 11:42   #163
renia0809
Wtajemniczenie

ja z kolei mam chrapkę na ten shirt http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?s=954465&kd= (w paski + czarny) i też nie wiem jak to jest z tą rozmiarówką, noszę 36 i mam zamówić 34?

cassie24 dzięki za odpowiedzi, już wszystko jasne

Edytowane przez renia0809
Czas edycji: 2010-03-20 o 11:43
Stary 2010-03-24, 12:41   #164
Ent
Przyczajenie

Witam! Przestrzegam wszystkich przez zakupami w tym sklepie!!!! Porażka po prostu!!! I nawet nie chodzi do końca o to, że nie wszystkie artykuły są zgodne z tymi z katalogu. Ale na zamówienie czeka się ponad 4 tygodnie!!! W dodatku przysłano mi tylko część zamówionych rzeczy a na resztę muszę czekać następne 4 tygodnie!!! Zamawiałam sukienkę w lutym, którą chciałam mieć na święta (4-5 IV) a okazuje si że przyjdzie mi dopiero na maj!!! Porażka po prostu!!! Wszystkim którzy chcą tam zamawiać radzę uzbroić się w OGROMNĄ cierpliwości przez parę miesięcy broń boże nie zmienić rozmiaru!!! Nie polecam ABSOLUTNIE!!! A szkoda bo też podobało mi się jeszcze parę rzeczy i miałam zamiar sobie je zamówić ale po co mi "musztarda po obiedzie" - zimowe ciuchy na lato i odwrotnie!!!! W dodatku telefoniczna rozmowa z przedstawicielem firmy bardzo nieprzyjemna!!!! Pozdrawiam Ent
Ent jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-24, 12:54   #165
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

No to ja mialam chyba jakieś szczęście bo czekałam tydzien
Stary 2010-03-24, 14:22   #166
cassie24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ent Pokaż wiadomość
Witam! Przestrzegam wszystkich przez zakupami w tym sklepie!!!! Porażka po prostu!!! I nawet nie chodzi do końca o to, że nie wszystkie artykuły są zgodne z tymi z katalogu. Ale na zamówienie czeka się ponad 4 tygodnie!!! W dodatku przysłano mi tylko część zamówionych rzeczy a na resztę muszę czekać następne 4 tygodnie!!! Zamawiałam sukienkę w lutym, którą chciałam mieć na święta (4-5 IV) a okazuje si że przyjdzie mi dopiero na maj!!! Porażka po prostu!!! Wszystkim którzy chcą tam zamawiać radzę uzbroić się w OGROMNĄ cierpliwości przez parę miesięcy broń boże nie zmienić rozmiaru!!! Nie polecam ABSOLUTNIE!!! A szkoda bo też podobało mi się jeszcze parę rzeczy i miałam zamiar sobie je zamówić ale po co mi "musztarda po obiedzie" - zimowe ciuchy na lato i odwrotnie!!!! W dodatku telefoniczna rozmowa z przedstawicielem firmy bardzo nieprzyjemna!!!! Pozdrawiam Ent
Miałaś wyjątkowego pecha bo ja też maksymalnie 8 dni czekam na paczkę a jeśli czegoś brakuje to również w ciągu tygodni mi dosyłają i jeszcze mi się nie zdażyły ciuchy inne niż te z katalogu, o niewłaściwym materiale czy rozmiarówce. Zamawiałam już wszystko za wyjątkiem spodni. Rónież bielizna okazała się strzałem w dziesiątkę.
Po drugie w rgulaminie piszcze od 7-21 a w przypadku braku wysyłka do 4 tygodni.
Strasznie mi się pdobają takie wpisy jak Twój. Nowo zarejestrowana osoba i aż jeden post przceiwko danej firmie
Kilka miesięcy temu właśnie przez takie komentarze byłam w stanie paczki nie przyjąć i dzisiaj wiem jak wielki popełniłabym bląd.

Właśnie czekam na moją sukienkę i piżdżamkę ma przyjść w ciągu najbliższych dni
Stary 2010-03-24, 14:59   #167
renia0809
Wtajemniczenie

podoba mi się jedna bluzeczka ale na stronce internetowej zostały już tylko duże rozmiary, co teraz przez tel mi się uda ją zamówić?
Stary 2010-03-25, 11:15   #168
ForMyAngel
Raczkowanie

http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...18.1.&pr=35765

Bardzo mi sie podoba ale myślę że cena jest nieco za wysoka.... jak uważacie? Czy można znaleść taką na allegro???
Szukałam ale nic.... A może znalazłyście coś podobnego?

Proszę o pomoc ;*

Karolek;* Razem od 27.06.2009r.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200906273438.html
ForMyAngel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-01, 13:43   #169
renia0809
Wtajemniczenie

złożyłam swoje pierwsze zamówionko i mam pytanie: czy powinnam dostać jakieś potwierdzenie złożenia na maila i czy można gdzieś mieć do niego wgląd?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-04, 19:24   #170
Niebo_w_Twoich_Oczach
Raczkowanie

Hej Dziewczyny!

czy któraś z Was ma może tę sukinkę? Straszliwie mi się podoba, byłaby idealna na uroczystość rodzinna w lipcu i chciałabym ją kupić. Ale nie wiem czy ona w rzeczywistości wygląda tak samo?!

Życie jak potok płynie i tamto już nie wróci, a mocą swoich rąk potoku nie zawrócisz
Niebo_w_Twoich_Oczach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-04, 21:08   #171
tiga27
Raczkowanie

GG do tiga27

witam, DZIEWCZYNY czy któraś z Was zmawiała ten top? nie wiem jaki rozm zamówić normalnie noszę 42/44 a tam mam wybor 40/42 lub 44/46, proszę o pomoc
tiga27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-04, 21:30   #172
a*a*a*
Ania

Cytat:
Napisane przez tiga27 Pokaż wiadomość
witam, DZIEWCZYNY czy któraś z Was zmawiała ten top? nie wiem jaki rozm zamówić normalnie noszę 42/44 a tam mam wybor 40/42 lub 44/46, proszę o pomoc
Zupełnie przez przypadek wleciałam na ten wątek
Ja bym wzięła mniejszy rozmiar. Kiedyś gdy zamawiałam z bon prixu, wszystko niby w moim rozmiarze, zawsze okazywało się na mnie to co zamówiłam za duże. Potem dopiero się dowiedziałam, że to dlatego że w większości są to niemieckie rozmiarówki i my raczej powinnyśmy zamawiać mniejsze ciuchy. I w moim przekonaniu trochę jest w tym prawdy. Ale żeby potem nie było na mnie
Stary 2010-05-04, 22:13   #173
tiga27
Raczkowanie

GG do tiga27

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Zupełnie przez przypadek wleciałam na ten wątek
Ja bym wzięła mniejszy rozmiar. Kiedyś gdy zamawiałam z bon prixu, wszystko niby w moim rozmiarze, zawsze okazywało się na mnie to co zamówiłam za duże. Potem dopiero się dowiedziałam, że to dlatego że w większości są to niemieckie rozmiarówki i my raczej powinnyśmy zamawiać mniejsze ciuchy. I w moim przekonaniu trochę jest w tym prawdy. Ale żeby potem nie było na mnie

HEHE nie będzie, dziekuje
tiga27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-19, 14:21   #174
Shazney
Zakorzenienie

Czy ktoś zamawiał któryś z tych ciuszków? Jestem ciekawa jak z ich jakością?

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-19, 16:00   #175
krooolewna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Czy ktoś zamawiał któryś z tych ciuszków? Jestem ciekawa jak z ich jakością?
Nie zamawiałam,więc zasadniczo nie wiem,ale znam bon prix,bo dużo zamawiam i jak pierwsza koszulka myślę,że będzie ok,tak następne rzeczy nie tzn.zalezy jakich jestes rozmiarów.Ja noszę na codzień 36 albo 38.Jeśli sa najmniejsze rozmiary 36 albo 36/38 to nie zamawiaj bo będą wielkie,jesli nosisz taki rozmiar jak ja.

krooolewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-28, 11:04   #176
zuzka_3455
Przyczajenie

A co powiecie na temat tych spodni?bardzo mi sie podobaja

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...36.1.&pr=46180

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

i jeszcze ta bluza,bo tez mi sie podoba.A boje sie zamowic z tego bon prixa jednak troche.
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...1.648&pr=40732
zuzka_3455 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-07, 15:12   #177
lukrecja222
Zakorzenienie

dziewczyny, dostałam dzis bluzkę z bon prix, ale mi się nie podoba i jest za duża... Chciałabym zwrócić, ale głupek ze mnie i rozerwałam tą folię, w której jest bluzka... przyjmą mi?
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-07, 18:19   #178
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja222 Pokaż wiadomość
dziewczyny, dostałam dzis bluzkę z bon prix, ale mi się nie podoba i jest za duża... Chciałabym zwrócić, ale głupek ze mnie i rozerwałam tą folię, w której jest bluzka... przyjmą mi?
Przyjmą, ja czasem bez folii odsyłałam, poprostu do koperty wkładałam

Ja też szykuję zamówienie

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-07, 18:32   #179
lukrecja222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Przyjmą, ja czasem bez folii odsyłałam, poprostu do koperty wkładałam

Ja też szykuję zamówienie
Dziękuję
lukrecja222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-07, 18:38   #180
aaricia8
Zakorzenienie

Zamówiłam jeansy ale zamiast nich przyszła bluzka z naklejką na opakowaniu "jeansy..." mam nadzieję, że zwrócą koszty przesyłki. Któraś z Was tak miała?

Aaaa, a kojarzycie z tym swetrem: http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...83.1.&pr=41152
Zamówiłam, ale nie przysłali. Na stronie cały czas jest. Któraś z Was go dostała ostatnio?
aaricia8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości