![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bon Prix
Dziś doszła paczka z bon prix:komplet podróżniczy i spodnie,z obu rzeczy jestem narazie zadowolona
![]()
Edytowane przez Safirka Czas edycji: 2010-02-17 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Jednak zadzwoniłam do BOK Pani poinformowała mnie że czasem ktoś zapomni zaktualizowac strony internetowej dlatego produkty których NIE MA nadal są widoczne
![]() Jutro mam zadzwonić po 14 żeby sprawdzić czy moje dzisiejsze zamówienie przyjdzie kompletne. Jakoś wolę się zapytać żeby wrazie czego wziąść np. inny kolor ![]() Zamówiłam komplet 3 staniczków, komplet 3 par majteczek żeby pasowały do kompletu, piżdżamkę i taki "fartuch" do obcinania włosów to ostanie przyjśćmusi bo bardzo je potrzebuję. Jak obcinam dziecku włosy to one są wszędzie ![]() Safirka ponad tydzień to nie długo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
Dzwoniłam do BonPrix zamówienie dostanę kompletne.
Teraz już będę wiedziała że żeby nie mieć niespodzianki podczas otwierania paczki lepiej 24h po złożeniu zamówienia do nich zadzwonić.[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------
![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
Brakujące ciuszki dosłali mi po 7 dniach od orzymania pierwszej przesyłki. Jestem bardzo zadowolona
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
A moje dwa pozostałe swetry zostały wykupione i nie doczekałam się
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Hej nie wiecie może jak wyglądają te happy hour ?? dużo ciuchów jest poprzecenianych?? i o dużo ?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
![]() zamawiała może któraś z Was te spodnie http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...67.1.&pr=33446 bardzo mi się podobają, ale nie wiem czy faktycznie są tak ładne jak na zdjęciu. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Wtajemniczenie
|
wczoraj po raz pierwszy dostałam katalog, możecie mi powiedzieć jak to dalej działa?chodzi mi o to czy jeśli nic nie zamówię z tego katalogu to oni wyślą mi automatycznie kolejny czy znów będę musiała zamówić na stronce
![]() a i jeszcze jedno... coś takiego jak nr ewidencyjny?zarejestrował am się na stronie i przy danych osobowych było takie pole, wypełniłam je dowolna liczbą i to ma znaczyć że od tej chwili jest to mój nr ewidencyjny? to każdy sam go sobie nadaje i może zmienić? ![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz Edytowane przez renia0809 Czas edycji: 2010-03-19 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nr ewidencyjny to z tego co wiem to Twój Pesel ![]() Nr klienta który też czasami się podaje nadają automatycznie przy pierwszym zamówieniu i pozostaje taki sam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() to juz zgłupiałam z tym nr ewidencyjnym...wpisałam 3-cyfrową liczbę i tak zapisało, to nie wiem mam teraz zmienić na PESEL? jak patrzę na te karty zamówienia w papierowym katalogu to jest tam miejsce na jego wpisanie, a na tym niżej gdzie jest karta zamówienia również dla znajomych jest adnotacja: prosimy o podanie adresu i nr ewidencyjnego( jeśli został już nadany) to ja nie wiem , oni go w końcu nadają czy jak ![]() ![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
Ja zawsze zamawiam przez stronkę internetową i jedynie przy zakłądnaiu konta podawałam wszystkie dane w tym nr PESEL. Potem wrzucam wszystko do koszyka, akceptuję dane osobowe, wyrażam zgodę na płatność przy odbiorze i to wszystko. Jak dostajępaczkędo domu to na fakturze jest nr klienta, nr rachunku i data rachunku no i mój adres nic więcej.
Najlepiej zadzwoń do nich i sięzapytaj: 042-649-49-49. Teraz spojzałam na druk zamówienia z katalogu i tam jest ten nr ewidencyjny ale mi się wydaje że tego nie wpisujesz podczas zamawiania, oni wpisują sami (tak mi się wydaje). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Rozeznanie
|
A co sądzicie o tej bluzce ? http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c....1.1.&pr=38366
Może któraś z Was ją zamawiała ? Interesuje mnie czy jest dobra jakościowo. A i jeszcze może ktoś mi napisze coś o tej sukience ![]() ![]()
Walczyć, wierzyć, nie rezygnować! Edytowane przez greenka19 Czas edycji: 2010-03-19 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Wtajemniczenie
|
ja z kolei mam chrapkę na ten shirt http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?s=954465&kd= (w paski + czarny) i też nie wiem jak to jest z tą rozmiarówką, noszę 36 i mam zamówić 34?
![]() cassie24 dzięki za odpowiedzi, już wszystko jasne ![]() ![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz Edytowane przez renia0809 Czas edycji: 2010-03-20 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Przyczajenie
|
Witam! Przestrzegam wszystkich przez zakupami w tym sklepie!!!! Porażka po prostu!!! I nawet nie chodzi do końca o to, że nie wszystkie artykuły są zgodne z tymi z katalogu. Ale na zamówienie czeka się ponad 4 tygodnie!!! W dodatku przysłano mi tylko część zamówionych rzeczy a na resztę muszę czekać następne 4 tygodnie!!! Zamawiałam sukienkę w lutym, którą chciałam mieć na święta (4-5 IV) a okazuje si że przyjdzie mi dopiero na maj!!! Porażka po prostu!!! Wszystkim którzy chcą tam zamawiać radzę uzbroić się w OGROMNĄ cierpliwości przez parę miesięcy broń boże nie zmienić rozmiaru!!! Nie polecam ABSOLUTNIE!!! A szkoda bo też podobało mi się jeszcze parę rzeczy i miałam zamiar sobie je zamówić ale po co mi "musztarda po obiedzie" - zimowe ciuchy na lato i odwrotnie!!!! W dodatku telefoniczna rozmowa z przedstawicielem firmy bardzo nieprzyjemna!!!! Pozdrawiam Ent
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
No to ja mialam chyba jakieś szczęście bo czekałam tydzien
![]()
![]() |
#166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Po drugie w rgulaminie piszcze od 7-21 a w przypadku braku wysyłka do 4 tygodni. Strasznie mi się pdobają takie wpisy jak Twój. Nowo zarejestrowana osoba i aż jeden post przceiwko danej firmie ![]() Kilka miesięcy temu właśnie przez takie komentarze byłam w stanie paczki nie przyjąć i dzisiaj wiem jak wielki popełniłabym bląd. Właśnie czekam na moją sukienkę i piżdżamkę ma przyjść w ciągu najbliższych dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się jedna bluzeczka ale na stronce internetowej zostały już tylko duże rozmiary, co teraz
![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...18.1.&pr=35765
Bardzo mi sie podoba ale myślę że cena jest nieco za wysoka.... jak uważacie? Czy można znaleść taką na allegro??? Szukałam ale nic.... ![]() Proszę o pomoc ;*
![]() |
#169 |
Wtajemniczenie
|
złożyłam swoje pierwsze zamówionko i mam pytanie: czy powinnam dostać jakieś potwierdzenie złożenia na maila i czy można gdzieś mieć do niego wgląd?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
czy któraś z Was ma może tę sukinkę? ![]()
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
witam, DZIEWCZYNY czy któraś z Was zmawiała ten top? nie wiem jaki rozm zamówić normalnie noszę 42/44 a tam mam wybor 40/42 lub 44/46, proszę o pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Ania
|
Cytat:
![]() Ja bym wzięła mniejszy rozmiar. Kiedyś gdy zamawiałam z bon prixu, wszystko niby w moim rozmiarze, zawsze okazywało się na mnie to co zamówiłam za duże. Potem dopiero się dowiedziałam, że to dlatego że w większości są to niemieckie rozmiarówki i my raczej powinnyśmy zamawiać mniejsze ciuchy. I w moim przekonaniu trochę jest w tym prawdy. Ale żeby potem nie było na mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
HEHE nie będzie, dziekuje |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś zamawiał któryś z tych ciuszków? Jestem ciekawa jak z ich jakością?
![]()
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
Nie zamawiałam,więc zasadniczo nie wiem,ale znam bon prix,bo dużo zamawiam i jak pierwsza koszulka myślę,że będzie ok,tak następne rzeczy nie tzn.zalezy jakich jestes rozmiarów.Ja noszę na codzień 36 albo 38.Jeśli sa najmniejsze rozmiary 36 albo 36/38 to nie zamawiaj bo będą wielkie,jesli nosisz taki rozmiar jak ja.
![]() |
#176 |
Przyczajenie
|
A co powiecie na temat tych spodni?bardzo mi sie podobaja
---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...36.1.&pr=46180 ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- i jeszcze ta bluza,bo tez mi sie podoba.A boje sie zamowic z tego bon prixa jednak troche. http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...1.648&pr=40732 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, dostałam dzis bluzkę z bon prix, ale mi się nie podoba i jest za duża... Chciałabym zwrócić, ale głupek ze mnie i rozerwałam tą folię, w której jest bluzka... przyjmą mi?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też szykuję zamówienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Zamówiłam jeansy ale zamiast nich przyszła bluzka z naklejką na opakowaniu "jeansy..."
![]() Aaaa, a kojarzycie z tym swetrem: http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...83.1.&pr=41152 Zamówiłam, ale nie przysłali. Na stronie cały czas jest. Któraś z Was go dostała ostatnio? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.