![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmy, które zachwycają publikę, a Was nie
Ja moze nie o filmie, a raczej o serialu - ``The Simpsons`` ( serial rysunkowy, z kultowa postacia Homerem Simpsonem na czele ).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Rzadko ogladam filmy, nie jestem na biezaco w nowosciach, ale ostatnia produkcja ktora fakt faktem, obejrzalam, ale bez absolutnie zadnych emocji byla ''Klatawa''. Straszne to mialo byc, a bylo takie... nijakie... Ale doogladalam. Dla zasady. Jak juz cos zaczynam to staram sie konczyc. Chociaz w skrajnych przypadkach nie wychodzi. Jeszcze pamietam, ze sie na ''Titanicu'' wynudzilam jak mops.
![]() |
#153 |
Konto usunięte
|
Mówią że dobry film a Tobie się nie podobał
Filmy nagradzane,filmy o których krytycy piszą dobrze.
A sam/sama troszkę się wstydzisz przyznać -nawet sama przed sobą ![]() Jak Cejrowski ktory 'profanuje' Kieślowskiego,Rejs.Przeci eż to szok. ![]() Mi na szybko myśl przychodzą 2 tytuły -Monstrum -wynudzilam się na nim śmiertlelnie ,myślałam,ze umrę z nudów. Osobiście uważam ,że całe halo było o to ,że z ładnej zrobili brzydką i tyle. -....Piękny umysł -też mi sie nie podobał..bo nie. Sama tematyka ciekawa ale dla mnie był nudny. Masz swoje propozycje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mówią że dobry film a Tobie się nie podobał
Tak na szybko to przychodzi mi na myśl Amelia. Słyszałam w sumie same pozytywne opinie a ja podchodziłam do tego filmu 3 razy i za Chiny nie mogę przez niego przebrnąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Z nowych: Ciekawy przypadek Benjamina Buttona.
Dla mnie film, nie tyle, że nieciekawy, za długi, ale kompletnie beznadziejny. Od samego początku do samego końca idiotyczny. I nudny. Cały pomysł filmu - porażka. Jedyny plus to charakteryzacja, która w niepociągającej fabule, niczego nie zmieni.
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Np. Michael Clayton z Clooneyem. Jak to nudziarstwo mogło być nominowane do Oscara ??? I jeszcze rozwiązanie intrygi, prymitywne i wyświechtane do niemożliwości. Następny taki wychwalany to Departed z Leosiem. Zupełnie mnie nie brał, nawet go dokończyć nie mogłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Konto usunięte
|
Ojej faktycznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
hmmm, dla mnie takim filmem byl "testosteron" - tzn. podobal mi sie, ale po opiniach zachwyconych znajomych mialam niestety znacznie wieksze oczekiwania; drugim bylo "300" - nastawiłam sie pozytywnie, jednak dwa razy podchodzilam do filmu i za kazdym razem przysnelam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Jeśli już istniej taki wątek to może zmienić tytuł i założenie. Mówią, że to gniot i dno, a mi się podoba?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
"testosteron" o maaatkooo nudy jak nie wiem, beznadzieja wyłaczyłam po 15 minutach
![]() ja Titanica oglądałam dwa razy raz na kursie amgielskiego przed maturą, drugi raz w tv pamietam jak na kursie jedna dziewczyna sie popłąkała a my wszyscyz niej się smieliśmy razem z prowadzącym zajecia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Uprzedzam komentarze, mnie Titanic nie wzruszył, raczej znudził i nie dotrwałam do końca. Również uważam że jest przereklamowany. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
'Zmierzch' - nie wiem czemu, ale liczyłam na coś więcej. może coś ze mna nie tak, sama nie wiem. zobaczyłam ten film głównie dlatego, że nie miałam co robic i był jedynie zabijaczem czasu. główna bohaterka tylko mnie drażniła, wszystko takie poprawne. no, może jedynie Edward momentami mi się podobał. szkoda
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
"Requiem dla snu" to dla mnie najwiekszy niewypal
![]() "Testosteron" "Sex w wielkim miescie" I wiele, wiele innych...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-03-08 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Usłyszałam od koleżanki (no, koleżanki jak koleżanki, nie lubimy się ![]() A mnie jakoś nie ruszył NIC A NIC.
![]() |
![]() |
#166 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Wtajemniczenie
|
podpisuje sie pod tym w 100%
![]() |
![]() |
#168 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam podobne odczucia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Rozeznanie
|
hej! fajny wątek
![]() - "Brokeback Mountain" - jestem tolerancyjna, ale jedyne uczucie, które wywołał u mnie ten film, to był niesmak (scena kiedy facet grany przez Gyllenhala zaczął niemal gwałcić tego drugiego w namiocie). No i w ogóle wegług mnie to nie jest żadna historia wielkiej miłości, no ale może nie będę się rozpisywać o tym. Wszystkim się podoba, bo o gejach ![]() - "Tam, gdzie rosną poziomki" Bergmana - to wielki twórca, wiem, ale nie podobał mi się ten film. Początek był intrygujący, ale potem była tylko nuda. - "Gwiezdne wojny" - w sumie wiem jacy tam są bohaterowie itp., nawet jedną część oglądałam w kinie (bo byliśmy z klasą), ale obejrzałam i potem zupełnie nic nie pamiętałam. Nie wiem skąd się wziął fenomen tego filmu, jak dla mnie to jest to kicz i badziew, coś jak Star Trek, sorry..... - "Pokuta" - w sumie film nie był taki zły, ale jakiś taki nieprzyjemny... I w kółko grała ta sama melodyjka -"Plac Zbawiciela" - przykry po prostu. Ta babka, która grała teściową dobrze zagrała, poza tym nie widzę plusów. To chyba wszystko, co mi przychodzi do głowy w tej chwili. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
"requiem dla snu"
nienawidzę!!!! mam przed oczami tylko sztucznego penisa w *upie dwóch dziewczyn za przeproszeniem fuj chociaż wiadoma piosenka z filmu naprawdę dobra do dziś mam przed oczami tą obrzydliwą scenę którą i tak sobie darowałam "droga do szczęścia" nudny i bez sensu, jak dla mnie nie chodziło o nic, jeśli miało to być kino ambitne - nieudane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Dolce vita
|
Kochaj i Tańcz nie chcę komentować dlaczego...zakończenie to już kompletnie żenada
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
"Włatcy Móch" - nie rozumiem zachwytów nad tym filmem i jakoś nie mam zamiaru go oglądać.
Parę pierwszych odcinków serialu oglądałam, owszem, Czesio fajny, Higienistka spoko, ale ogólnie wszystko opiera się tu na wtrącaniu bluzg w co drugie słowo. I tyle. Co jeszcze bardziej mnie przeraża to to, że rodzicie zabierają na ten film małe dzieci. I tak trochę żal patrzeć, jak małe dzieciaki śmieją się z tekstu: "gleba, gleba kur*a, gleba".
![]() |
#174 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się! Całkowicie nie rozumiem zachwytów nad tym filmem. Może fabuła jest i ciekawa, ale film jest zrobiony na nudną klepaninę.
![]() |
#176 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie podobały mi się filmy "Labirynt Fauna" oraz "Reqiuem dla snu" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Przyczajenie
|
Włatcy Móch - dno totalne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
Mnie ostatnio bardzo rozczarował Film Kobiety który bardzo podobał się znajomym.
Kompletnie nie rozumiem przesłania tego filmu.
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
Oszukana - film ani trochę mi się nie podobał, fabuła nienajgorsza ale Angelina... w każdym filmie taka sama. W rezultacie stracony czas i stracone pieniądze, a tak mnie znajomi namawiali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dodałabym jeszcze drugi film "Mroczny rycerz" porażka jak dla mnie no i ostatni James Bond ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.