![]() |
#151 | |
skacze bryka i wiruje ...
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II
Cytat:
![]()
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Chyba właśnie zakochałam się w różu Champagne... Pięknie rozświetla, chyba trzeba będzie pomyśleć o większym opakowaniu...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#153 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Foxxxy ale cudny ![]() ![]() ![]()
White Lies - Bigger Than Us Edytowane przez yaminishi Czas edycji: 2009-02-23 o 18:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na tym zdjęciu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1235404520 na której części masz podkład ![]() Dla mnie buff był świetny 3-4 miesiące temu, od tego czasu nie używałam, więc teraz może być już za ciemny bo się zbladło bez słoneczka ![]() Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2009-02-23 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na tym to akurat no obu częściach-chciałam tylko ukazać różnicę w oświetleniu (a i tak mi nie wyszło ![]() Bez podkładu jestem tym kolejnym zdjęciu (gdzie mam paseczki Fairly Light i Fairly Light Neutral)
White Lies - Bigger Than Us Edytowane przez yaminishi Czas edycji: 2009-02-23 o 18:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Wtajemniczenie
|
[quote=yaminishi;11125338]
Cytat:
![]() A miałaś do czynienia z podkładem buff fair neutral?Bo ja zastanawiam się, czy brać w ogóle taki jaśniutki podkład pod uwagę.. na początku myślałam że to on będzie dla mnie najlepszy, ale coś mi się wydaje że może być różnie ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- A mam jeszcze takie pytanie - macie tak wiele kolorów.. czy Wy je zamawiacie wszystkie jako darmowe próbki czy macie z wymianki?? Ja jak już pisałam najchętniej bym złożyła 2 zamówienia na próbki, ale póki co to nawet nie wiem jak moja skóra będzie znosiła minerałki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 | |
Organizatorka
|
Cytat:
To też waga ciężka Wielkokota ![]() ![]() Narazie siedzi i patrzy jak się maluje ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to kocham ten patent z odciskiwaniem wilgotnego wacika ![]() ![]() ![]() Myślicie ,że EDM jest w 100 % bezpieczny dla skóry ? Trochę się obawiam o swoją skórę, która codziennie jest malowana i smarowana różnymi mazidłami - wiem, że naturalnymi ale zawsze jakiś niepokój jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z Fair neutral nie miałam do czynienia, ale sądzę że na 80% byłby dla mnie za jasny. Dużo też zależy od koloru szyi, ja mam raczej żółtawą, natomiast na twarzy się rumienię i chciałam to ukryć (więc np. z rodziny Cool niczego nawet nie próbowałam) Sama nie wiem co ci doradzić?!
White Lies - Bigger Than Us Edytowane przez yaminishi Czas edycji: 2009-02-23 o 18:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem czy posłuchasz mojej rady, ale weź zamów na razie jeden zestaw próbek - to nie moje kolory więc osobiście Ci nie doradzę - jak zamówisz teraz, to poczekasz te 10-14 dni (no tak średnio) a próbki będziesz miała na własność, zobaczysz czy dobre, co masz zmienić na przyszłość, w jakie inne kolory jeszcze uderzyć itp. Bo jak się okaże, w pierwszym zamówieniu trafisz w swój kolor, to po co Ci kolejne trzy próbki "nie-Twojego" koloru? zobacz, czego chce Twoja skóra, a potem się zastanawiaj ile pójdzie na wymiany ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Wtajemniczenie
|
No tak, masz świętą rację, tylko, że ja chce jak najszybciej znaleźć ideał i wreszcie wyglądać jak człowiek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
jestem zła, przyszła paczka z EDM z pędzlem baby kabuki wielkości króliczego ogonka (z małego królika) bożesz jak ja się tym mam wymalować
![]() no i ani jednej próbki extra a zamówienie spore było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dopiero teraz właściwie moja cera potrzebuje korekty, a kosmetyki mineralne wydają się być do tego wprost idealne.., przejrzę jeszcze 100 razy wszystkie wasze porównania kolorów i zdecyduję się na jakieś.., mam czas dopóki pieniądze nie przyjdą na paypal'a ![]() yaminishi - czekam na kolejne fotki ![]() EDIT: mykofenolan mofetilu - jakie 3 próbki masz na myśli? Przepraszam, ale już się zakręciłam ![]() Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2009-02-23 o 19:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zadomowienie
|
Nie słyszałam żeby EDM dawało jakieś próbki gratis kiedykolwiek - ja nigdy nie dostałam- niekiedy tylko o ile w ramach promocji był dodawany jakis gratis powyżej okreslonej kwoty zamówienia a danemu zamówieniu niewiele brakowało to bywal obejmowany promocją....
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2) edm nie dorzuca gratisów chyba ze jest tak zaznaczone w danej promocji w czym problem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
sama mówiłaś, że 6 próbek podkładów to 2 zestawy, więc nie rozumiem, czego nie rozumiesz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Organizatorka
|
no nie wiem czy skąpstwo, jest to jedyna firma jaką znam co daje 5 gratisow do kazdego zamowienia i to w dodatku przez nas wybranych. Sam sloiczek w US na kazdej mineralnej stronce kosztuje od pol dolara wzwyż (5ml) nie mowiac o tym, ze jest w kazdym 1g produktu (od 0,75dol wzywyż) Aktualnie zamowienia powyzej 28 dol dodawany jest grats jeden brazer (12 dol) jeden STF (12 dol) w 2 puff jarach (2x4dol) Jak dla mnie super
baby kabuki ma krotka rączkę ale łatwo się nim manewruje. Becca czy malowalas sie wczesniej minerałami? On jest wygodny-przekonasz się, myslę Edytowane przez pastereczka Czas edycji: 2009-02-23 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to wiem, że nic już nie wiem ![]() bo jak to w końcu jest ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Organizatorka
|
Cytat:
Czyżbyś nie zamawiała tego darmowego zestawu próbek? Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-02-23 o 20:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Organizatorka
|
Cytat:
masz zestaw 5 probek gratis za kazdym razem, i Nanomi umiescila linka do aktualnych promocji, zawsze ja klikasz to włącza się nowa jeśli jest.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Rzabbocop
|
asix86 nie wiem czy cos pomoge
dla mnie buff revlona jest minimalnie za ciemny w tej chwili, zwykle uzywalam latem z EDM beige fairly light wydaje mi sie kapke ciemniejszy niz revlon i ciut bardziej zolty ale moze sie myle buff ivory jest jasniejszy i bardziej neutralny buff fairly light neutral zdecydoanie ciemniejszy i cieplejszy czekam jeszcze na probki perfect, linen, sandy fair, sunkissed fair |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja mam obiecanego w tym roku od TŻta kota rosyjskiego niebieskiego. Moja znajoma ma dwie sztuki tej rasy i są obłędnie piękne. ![]() ![]()
![]() |
#177 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No to wpadłam na wątku wymian ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
![]()
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No to kończymy ten OT.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.