![]() |
#151 |
Rozeznanie
|
Dot.: Coś więcej niż zwyklaki...- CheColada vol.2
ayumi88-
![]() Yori- bardzo Ci dziękuję za tek obszerny komentarz, jest mi niezmiernie miło ![]() ![]() heurek- dziękuje bardzo ![]() smieszka250- no wiesz, mam wakacje ![]() cayen1- ![]() ggagatka- ![]() Niesiula- życze cierpliwości ![]() klejnotki- dzięki ![]() Joasiunia ![]() ![]() dagus_gd- napewno się uda, trzymam kciuki ![]() M0N1K4- komplementy od Ciebie są na wage złota ![]() ![]() KarmazynowyKamyk- ![]() Biedronka1- dzięki ![]() orangecountry- wcale nie chce Cię zabijać ![]() ![]() Javarem- Dzięki ![]()
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Błękitna laguna jest przepiękna
![]()
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
blekitna laguna (oraz kolczyki do niej
![]() ![]() Twoje ostatnie prace sa niesamowite, zaczelo sie od kilku fajnych rzeczy, ale teraz to juz nie obnizasz poprzeczki - wrecz przeciwnie - jest lepiej, lepiej i lepiej... jestem pod wrazeniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
Błękitna laguna jest OSZAŁAMIAJĄCA! Wiesz, jakby Ci się nie sprzedała w najbliższych dniach (w co niestety wątpię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Błękitna laguna jest cudowna! Nie wiem dlaczezgo nie wrzuciłaś do swojego wątku też kolczyków?? Tylko tak pokątnie gdzieś chyłkiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Rozeznanie
|
arizoona, lookrecya, kulkam- wielkie dzięki
![]() orangecountry- nawiązuje jeszcze do Twojej poprzedniej wypowiedzi. Mówisz, że inspirowane Asią Watracz, hmm... nie sądze. Nie ogladam galerii internetowych w poszukiwaniu natchnienia, mój komplet ma tylko siateczke, która upodabniałaby go do prac Asi, ale moja jest nieco inna (specjalnie poszukałam i porównałam). No to jeszcze coś nowego: 1. mój pierwszy pierścionek- zainspirował mnie do tej próby jeden chłopak z diga ![]() 2. Motylkowe kolczyki- w tej kulce jest cytryn, ametyst i iolit- przed oksydowaniem kolory były bardziej wyraziste;/ 3. Kolczyki do błękiten laguny ![]()
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
momencik, tylko się pozbieram do kooopy!
![]() ![]() jestem oszołomiona zwłaszcza tymi ostatnimi kolczykami!!!! w ogóle wszystko jest piękne!! mam nadzieję, że i ja kiedyś będę choćby podobne robić ![]() śliczności!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Osz ty! Ja też mam pomysł na motylki!
![]() Pierścionek średnio mi się podoba prez to, że sama obrączka jest czasem oplątana cienkim drucikiem, a czasem nie. Kolce od kompletu super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
inspirowane czy nie ważne ze piękne!!!!!!!! stopniowo mnie dobijasz....
![]() ![]() ![]()
![]() |
#160 |
www.dulcedo.pl
|
No pięknie cudowne prace, te zwiewne motyle genialne tylko bigle dla mnie troszkę przyciężkie, ale może być to moje uczucie. O kolcach do kompletu nawet się nie wypowiadam bo słów brak bardzo dojrzale prace, robisz siedmiomilowe kroki z wrzutu do wrzutu
![]()
![]() |
#161 |
Rozeznanie
|
Cóz mogę rzec....genialne? piękne? zniewalające?...a może sie przymknę, bo żadne slowa nie są w stanie oddać uroku i magii twoich wyrobów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Wtajemniczenie
|
Cuda, cuda, prawdziwe cuda
![]()
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ooooooo piękności!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Rozeznanie
|
Checolado po prostu zwalasz z nóg-wszystko jest idealne
![]() Pierścionek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Rozeznanie
|
dlaczego mam nie krzyczec oczywiscie ze krzycze
dziewczyno ty litosci nie masz rob choc wieksze przerwy miedzy tymi nowosciami bo mi serducho nie wytrzyma nadmiaru wrazen |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Jestem w pracy i ostatnio była mowa u nas, że nawet w pracy można zawału serca dostać.... ja się nie przyznam czym mój spowodowany hehehe Po PROSTU OBŁĘDNY wrzucik. Te kolce są powalające, ale bym ci je skradła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Nic dodać, nic ująć: śliczne, dopracowane dzieła. Gratuluję pracowitości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
![]() 1. zielone ramki - poprawne, ale bez szału 2. gerbery - śliczne ! sa takie dziewczece i urocze, i ten środek dosłownie wypchany kamyczkami po prostu zachwyca 3. zatkało mnie ![]() ![]() ![]() i następa trójka: 1. pierścionek śliczny - bardzo mi się podoba, ciekawa jestem jak wyglada spod spodu, i jak sobie poradziłaś z bazą i z zamontowaniem kamyczków 2. motylki - urocze....ale obwinięcie środka - odwłoczka motylka - dosłownie błaga o dokłdniejsze obwinięcie!!!! 3. boskie sa te kolczyki........ jeszcze lepsze niż sam wisior do nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
Che,ja widzę,że po maturze to Ty nabrałaś wiatru w żagle
![]() Kolczyki z kianitem są cudowne,ale to przecież było oczywiste,skoro wisior Ci taki wyszedł ![]() A te z motylkami też są śliczne,pełne wdzięku i w ogóle,fajnie te gronka wyglądają koło motylka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Modermistrz bobkowy :D
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
Ostatnie kolczyki REWELACJA!!!!!!
![]()
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Rozeznanie
|
kassia27, smieszka250, orangecountry, lubomirka, Aillil, Aillil, Joasiunia
![]() ![]() Jakiś czas nie wrzucałam nic nowego. Niestety póki co mój wolny czas jest nieco ograniczony ponieważ czeka mnie jeszcze pare egzaminów. Nic nadzwyczajnego w tym czasie nie powstało, ale chciałabym opowiedzieć Wam o mojej zabawie z lutem. Kupiłam lut do srebra z hopei, gdy tylko miałam troche wolnego czasu zakasałam rękawy i wziełam się do roboty, coby lut okiełznać. Zaczęłam od zrobienia kotka, ot taki sobie rudzielec srebrno-miedziany. Niestety już wtedy lut nie był zbyt posłuszny. Ale powstał kot, i dopiero wtedy zaczełam się zastanawiać co z niego zrobić. Wymyśliłam broszke-szpilke czy coś takiego, ale tego już za pomocą hopeowego lutu nie udało mi się zlutować. Spróbowałam z cyną i... udało się ![]() Potem powstała broszka-motylek dla mamy. Poprawiłam moje poprzednie motylkowe kolczyki. I zabrałam się za medalionik. (niestety skoczyłam na zbyt głęboką wodę i musiałam zmienić pierwotny projekt). A teraz czekam na kolejną porcje wolnego czasu.
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wow jakie cudne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Pomysły ciekawe, ale nie podobają mi się te miejsca lutowania - zeszlifuj je. Wydaje mi się, że przez to prace tracą na lekkości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Rozeznanie
|
Jak dla mnie bomba-rozwijasz się w błyskawicznym tempie
![]() Szlify a i owszem,przydały by się i ten kotek-może w jakieś drobne fasetki by go ubrać,bo potencjał to on ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Wtajemniczenie
|
Kot jest czaderski! Pozostałe prace też niezłe, choć na pewno musisz jeszcze dopracować szczegóły i nabrać wprawy w lutowaniu. Ale i tak jestem pod wrażeniem!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Rozeznanie
|
Broszka-motylek jest urocza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
tak sobie oglądam przy prasowaniu i przy poprzednim wrzucie o mało się nie poparzyłam
![]() ![]() Nawet nie marzę że coś podobnego zrobię |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zadomowienie
|
motylki i kot - rewelacja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
www.dulcedo.pl
|
Kici, kici choć do Kasi - fantastyczny. Może luty jeszcze takie rozjechane, ale trening uczyni z Ciebie pewnie zaraz mistrza, dużo zależy od lutówki której się używa, no ale formy bardzo fajne.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.