|
|
#151 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zmieniam życie na zawsze! Odchudzanie od teraz! Dołączcie się! ;)
Cytat:
żeby ja najdłużej Cie do tych słodyczy nie ciągło ! A jak pociągnie to żebyś niemiała nic w szafkach![]()
|
|
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
No korzystając z okazji że energia mnie rozpiera
właśnie dreptałam 30 minut na steperku !!! hehe jak z niego zeszłam to poczułam jak lekko mi się nóżki telepały przyznam że mogłabym dłużej .... ale na pierwszy raz nie będę przesadzać by potem mi się nie znudziło... zmęczyłam się mokre plecki ale ja łajza jestem O to chodzi że szafka załadowana czekoladami wszędzie je widzę ![]() ![]() ale nie chcę jeść dopóki mi nie stuknie to 75 kg ... przed świętami chłopak przyjdzie i będzie zadowolony ![]() taka uczta ;D tyle słodkości i nie było go u mnie od środy też szok wszyscy się dziwią bo tak ogólnie jest codziennie.... koleżanki to mi się dziwią że ja tak mogę wytrzymać no ale powiem że te 4 dni dobrze mi zrobiły bez niego ![]() w ogóle to dawno się razem ważyliśmy ;D i on myśli że ja ważę 79 bo tyle ostatnio ważyłam gdzieś może w lipcu a teraz aż wstyd przyznać że 82,7 w poniedziałek waga pokazała ... jutro na pewno będzie mniej czuję to w kościach ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jutro się nie ważę, dopiero w niedziele następną ;D
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy coś Wam to pomoże, ale, odnośnie słodyczy, ja mam tak, że jak zobaczę czekoladę i pomyślę sobie "ooo czekolada, ale mam ochotę na czekoladę", to cały czas o tym myślę, czy to dzień, czy dwa, czy też 3 i w końcu ulegam i tą czekoladę kupuję i jem :|. A jak w tej chwili sobie pomyślę "nie mam ochoty, nie ulegnę, wolę zjeść coś zdrowego" i powtarzam sobie to jak mantrę, to daję radę oprzeć się pokusie. Może to brzmi głupio i prosto, ale w moim przypadku działa
.
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
Ja chcę się pozbyć głupich myśli schudnę to wiem że mi to pomoże.... doda odwagi ...
![]() przytyłam stałam się niepewna ... zazdrosna o chłopaka....;> wszędzie mogę widzieć rywalkę jeśli wygląda lepiej niż ja... niekoniecznie mając do tego powód.... sceny zazdrości... myśl że on jest jedynym który na mnie zwrócił uwagę... uzależniona od niego... tylko i wyłącznie od jego komplementów.... ![]() od małego porównywana z siostrą cioteczną wakacje na wsi... docinki typu... ona taka drobna a ty dobrze wyglądasz aż za dobrze.. moja waga np.. 60 pare jej 50 .. przy czym ona starsza o dwa lata.. ![]() rodzice czasami...tatuś szczególnie ty tyle zjesz...o 22 do kolacji oszalałaś ![]() rodzinka która przyjeżdża raz na rok albo dwa lata no a Małgosia dobrze wygląda nic się nie zmieniła ... Chcę by mój facet docenił to co ma jestem 1 jego dziewczyną...prawie już 4 lata ![]() bez żadnych skoków w bok... schudnę.. będzie na pewno lepiej... Podchodzę do tego na luzie nie tak do końca jako obowiązek tylko jako zmiana w życiu wywrócenie... do góry nogami... troszkę.... ćwiczenia + dieta.. i powinno być ok mimo że nikt z domowników i nawet facet nie wierzy że mi się uda bo nigdy się nie udało... do tej pory.. |
|
|
|
|
#156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też schudła troche kg dla mojego chłopaka, no ale w większości to zrobiłam to dla siebie . on nie lubi jak się odchudzam, cuż musi się przyzwyczaić . trzymam za Ciebie kciuki
|
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie
Jeden gość pojawił się raz namieszał w głowie i kurcze ;D uwolnić się od niego nie da rady Masakra z tymi chłopami;Dzięki ja również za Was wszystkie trzymam kciuki Wspólnymi siłami damy radę .. ![]() Ostatnio tu zaglądam częściej otrzymując od Was wsparcie i dobre rady wiem że mi się uda ![]() a humor to poprawia mi się .... że hohoh ;DOdchudzanie zaczyna mi się podobać : ![]() ![]() <świrek>![]() Dzięki Laski Adieu!!! Lecę teraz komara przyciąć ;D Baju.... jestem w raju ! [sen.... ] Dobrej nocki !! ![]() |
|
|
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
Heej kobitki
jeśli można to i ja się dołącze ![]() również chcę schudnąć nie dużo, z jakieś 4-5kg cały czas sobie mówię, że schudnę od jutra zacznę diete + ćwiczenia a tu nic.. brak silnej woli i mobilizacji ehh. Mam nadzieję, że dzięki wam wytrwam i w końcu coś zdziałam. zaczynam od teraz. xD żadnych przekąsek przed snem. xD Buziaki.
|
|
|
|
|
#159 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A co do szkolnych przekąsek u mnie jest to kanapeczka z jak największą ilością warzyw, sałatka owocowa, czasami jakiś sam owoc, zawijasy... tylko rób zawsze sobie wieczorem to i wsadzaj do lodówki, bo rano pewnie nie będzie Ci się chciało .Cytat:
I w głowie cały czas mam słowa znajomej: Jeżeli byłabyś chudsza, boję się, co Ty byś zrobiła z modą. A na punkcie mody mam akurat bzika totalnego. Ale faktycznie, do niektórych rzeczy trzeba mieć jako taką figurkę. Cud, że i tak chodze w tunikach, bądź dłuższych swetrach i legginsach no i jakoś to wygląda...Dziewczynki teraz lecę na brzuszki i spać ;*. wpadnę pewnie rano zdać relację ze śniadanka.
Edytowane przez SharMea Czas edycji: 2009-10-25 o 23:07 |
|||
|
|
|
|
#160 |
|
Rozeznanie
|
Ja już po śniadanku, kromeczka cimnego z serkiem topionym light, cienko posmarowanym i pomidorek. A do picia koktajl z jednego banana ;D.
Zaraz lecę do szkoły, wzięłam sobie zawijasy. A na wf 2h aerobiku ![]() Pozdrawiam ;*.
|
|
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
No i jest spadło w ciągu tygodnia - 2,3 kg
dzisiaj waga pokazuje 80,4 co prawda to jeszcze tak nie cieszy jak siódemka z przodu ale....... jest dobrze ![]() bez ćwiczeń odmówiłam sobie tylko albo aż!!! słodyczy i jedzonka po 18 wiem że na początku zawsze więcej spada ale mimo to się cieszę bo to 80 zniknie ;D do końca tego tygodnia ![]() po prostu nie ma siły by było Sioo! waga 82,7... nie ma )))![]() ![]() Buziaki ![]() ![]() Ś-płatki z mlekiem... koło 9 teraz steper idzie w ruch ![]()
|
|
|
|
|
#162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja durna pała jestem, właśnie jem śniadanie (jogurt waniliowy z łyżeczką lnu mielonego+2 wafle ryżowe+kawa) no i zapomniałam się zważyć! no ale trudno zaraz mykam na uczelnię ależ mi się nie chce... Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- monkalot1 mam pytanko, mówiłaś, że zamówiłaś sobie THII, i jak bierzesz już?? ja to kiedyś stosowałam, tzn. z pół roku temu i teraz się zastanawiam czy by nie kupić ponownie... u mnie to trochę zmniejszało apetyt i miałam chęć na ćwiczenia
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
|
|
|
|
|
#163 |
|
Przyczajenie
|
Cześć, witam
Ja również się dołączam. Mam 32 lata oraz nadbagaż w postaci 16kg nadwagi. Mam 167cm wzrostu i ważę 76kg. Dobrnęłam do etapu, w którym nie działają na mnie już żadne diety.Jedzenie jest moja obsesją, pierwszą myślą po przebudzeniu.Zajadam stres, umilam sobie chwile jedzeniem.Jeszcze 5 lat temu ważyłam 63kg.Nie czuję się atrakcyjna, ciągle zakładam te same ubrania, kozaki nie dopinają mi się w łydce. Zawsze zaczynam odchudzanie od poniedziałku, kończę na poniedziałku wieczorem lub we wtorek. Może tym razem będzie lepiej. pozdrawiam |
|
|
|
|
#164 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
Witam w ten pochmurny poniedziałkowy poranek
Ja wlasnie siedzę pijąć kawkę z pasem vibro action, pewnie nic nie pomoże,ale mam nadzieje,ze jak bede chudnac to chociaz mi ujedrni skore ![]() Dziś rano jak się wykąpałam i chodziłam po domu w bieliźnie wysmarowana balsamami przeszkam obok megaa dużego lustra w moim pokoju i przestraszyłam się tego co zobaczyłam, nie chcę już dłużej tak wyglądać ![]() Mam nadzieje,ze tutaj z wami mi sie uda i jak juz poczuje sie pewniejsza siebie to pojde na impreze i bede sie super bawic czujac spojrzenia innych na sobie tak jak to było kiedyś ![]() Najgorsze jest to,ze gdy cwicze waga stoi w miejscu albo idzie w gore wiec nie wiem czy na razie nie odpuscic cwiczen i postawic na diete a jak juz cos zejdzie to wtedy cwiczyc zeby sie ujedrnic? Bo taka waga stojaca w miejscu lub rosnaca jest bardzo demotywujaca mimo tego,ze wiem,ze miesnie sa ciezsze niz tluszcz. Dobradzccie coś dziewczynki ![]() Miłego dnia;*
|
|
#166 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A teraz stosowałaś razem ćwiczenie i dietę czy tylko same ćwiczenie??
|
|
|
#167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W takim razie poza jedzeniem spróbuj sobie znaleźć inne zajęcia - staraj się wykorzystywać każdą wolną chwilę, nie będziesz myślała tak o jedzeniu. Poza tym przemyśl to co napisała Ci Bunny i wpadaj jak najczęściej na forum, jest cholernie motywujące ![]() Powodzenia! |
|
|
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
Witam Panie
![]() Dzisiejszy dzień cholernie smutny jakoś, nie wiem czemu... Ale trzymam się diety ( w sumie jakiej diety ;D) Śń: kanapka z masłem, szynka i pomidorkiem, herbata z miodem Ob: talerz rosołu z makaronem, nóżka gotowana ![]() Na podwieczorek zjem sobie jogurt truskawkowy, a na kolacje 2 jajka na miękko i 1 kromka WASY. No i co do ćwiczeń to 30 min aerobiku, 50 brzuszków No i sprzątanie ;DPowodzenia! I gratulacje dla tych, którym waga wskazała mniejsza liczbę ;D
|
|
|
|
|
#169 |
|
Rozeznanie
|
Hellołłł
![]() U mnie dzisiaj nie za ciekawie... właśnie zjadłam kawałek ciasta mam nadzieje, że dam radę muszę pozbyć się tego ciasta z lodówki jak najszybciej, już nawet wiem jak... dam moim współlokatorom hehehe... te hieny zjedzą wszystko3mać się Dziewczęta
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
|
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
hej kobitki.
ja jak na razie się trzymam. uff aż sama się sobie dziwię. za niedługo kolacyjka i ćwiczonka, a później nauka. trzeba pochować wszystkie słodkości, a jak tak lubię przy książkach podjadać to i tamto.
|
|
|
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
witam, a myślałam że tylko ja mam problem z systematycznością ....
![]() Też chciałabym zrzucić kilka zbędnych kilogramów, przez ostanie miesiące przesadzałam ze słodyczami i totalnym objadaniem się wszystkim co tylko miałam pod ręką ( małe problemy osobiste ehhhhhh), jakaś próba odreagowania. Teraz chcę to zmienić:mianowicie: zero słodyczy typu czekoladki , cukiereczki ciasteczka, wyłączając domowe ciasta od czasu do czasu bądź drożdżówka. Myślę że to chyba mniejsze zło, a nie chcę zrezygnować całkowicie bo wiem, że to nie realne abym nigdy nie tknęła słodkiego. Nie jadam fast foodow, chipsow i nie pije gazowanych napojów i kawy, więc chyba mogę. Dodatkowo staram się jadać częściej, a mniejsze ilości i ćwiczę.Nie jadam po 18. Co drugi dzień biegam 1h, czyli jakieś 8km. Mój trening trwa 2 tyg. Chcę odchudzić brzuszek( nazbierało się), boczki i uda. Liczę że nie zrezygnuję szybko i dam radę pozdrawiam
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale i tak jestem zadowolona bo przez 2 tyg. schudłam 4 kg i zdaje sobie sprawe ze to napewno niebył tłuszcz ale to zawsze jakiś motywujący poczatek.jeszcze 6 kg przedemną do zrzucenia,może do stycznia uda mi sie? |
|
|
|
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
Ale dzisiaj fajny dzień ;D. A wiecie dlaczego? Bo nie zjadłam nic złego (jedli przy nie pączki, a ja się trzymałam). Teraz szamię kolację: 2 kromki Wasy z masłem szynką pomidorem i jajkiem ;D
I może jeszcze gdzieś o 20 poćwiczę, bo miałam aerobik ćwiczyć, ale goście przyszli... Jutro go odrobię, a dzisiaj brzuszki i tyle
|
|
|
|
|
#174 |
|
Rozeznanie
|
Cześć kochane , dzisiaj miałam ważenie i na wadze -1kg mniej
. Echh zaraz zrobię sobie czerwoną herbatę bo mam wyrzuty sumienia po tej pizzy Gratuluję wszystkim ważącym się dzisiaj, które maja swoje małe sukcesy
|
|
#175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 Edytowane przez eMisss Czas edycji: 2009-10-26 o 19:18 |
|
|
|
|
|
#176 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A moze zastap słodycze suszonymi lub swierzymi owocami i orzechami??Są słodkie,a maja sporo cennych witamin. jeszcze przyczepie sie tego nie jedzenia po 18...mozna tak robić,ale tylko wtedy gdy o 2o smacznie sie juz spi.W przeciwnym razie tylko niepotrzebnie spowalniasz sobie metabolizm.pamietaj tez o tym,ze kolacja powinna byc białkowa. ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
|
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję Wszystkim ..
i tym co chociaż spadło te 0,5 kg Ja nadal się trzymam .. aż dziwne ale powoli pękam... nie miałam czekolady.. od 8 dni.. masakra.. ani nic słodkiego.. kurcze... dziwnie mi ![]() 9.11 ważenie.. ale ja pewnie wcześniej się zważę bo wagę mam koło łóżka kusiiii ... ![]() ![]() dzisiaj brzuszki z 30 jutro steper i do przodu !
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez bym poćwiczyła brzuszki ale mam słomiany zapał. Jeden dzien poćwiczę a potem cztery nie i tak kto ze mną jest
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj brzuszki jutro steper tak na zmianę wszystko po 30
tyle że steper minut no nie wiem prze ile mi tak się będzie podobać trzymanie diety.. kiedy ten brzuch mi się przyzwyczai ;D żebym głodna nie była spać bym poszła najlepiej tylko jak tu zasnąć wypiję mleko może hehe
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dorosły człowiek już mleka nie trawi i wszystko siada na żołądku .Ja trzymam kciuki za twój zapał do ćwiczen, żeby trwał jak najdłużej
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

może to taka cisza przed burzą że się rzucę na coś
żeby ja najdłużej Cie do tych słodyczy nie ciągło ! A jak pociągnie to żebyś niemiała nic w szafkach

jak z niego zeszłam to poczułam jak lekko mi się nóżki telepały
wszędzie je widzę
sceny zazdrości... 
ja również za Was wszystkie trzymam kciuki 

no ale trudno
ależ mi się nie chce...