![]() |
#151 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-03 o 19:52 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Czytając o tych niektórych niekompetentnych kurierach i dostawach to aż włos się jeży. Bedąc konsultantką 10 lat nigdy mi się nie zdarzyło żebym dostała coś w paczce czego nie zamówiłam lub nie było czegoś a na fakturze było za to do zapłaty. Dwa czy trzy razy brakowało tylko literatury kampanijnej oraz może ze dwa razy w paczce coś było a na fakturze tego nie policzyli czyli pomyłkowy gratis ale to drobnostki pęseta i kulka chyba. Paczki zawsze przywożą mi samochody Avonu nigdy nie była uszkodzona lub powieżona w nieodpowiednie ręce. Widzę że nie mogę narzekać w tej kwestii.
#153 |
Raczkowanie
|
Ja wziełam MŻ z demo i jest zachwycony! Mi też się bardzo podoba, tak właśnie sobie wyobrażałam męską wersje zapachu Absynt.
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczęściara jakich mało... Szczególnie ostatnio to już jest cyrk na kółkach. Ale AVON to nazywa szukaniem oszczędności. Większość z nich - śmiechu warta! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Zadomowienie
|
Czytając opinie dotyczącą dostaw paczek jak i samych dostawców,to co niektórym przydałoby się takie małe..
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
Ogólenie zawsze szukanie oszczędności i znajdowanie ich odbywa się jedynie kosztem innych bo napewno nie we własnej kieszeni. Pojadę po innych to sam będę z tego więcej miał. No niestety nie da się ukryć jakie są realia naszej szarej rzeczywistości
#157 |
Raczkowanie
|
Ja nie zapeszając też mam narazie wszystko ok z paczkami i od prawie roku ( tyle jestem w Avonie ) jeden kurier przywozi mi paczki, dzięki Bogu tylko raz mialam wadliwy produkt ( BST bez rureczki od dyfuzora <hahaha>) no i w 14 zapomnieli mi wrzucić literatury. A co do braków, to mi przyszedł zestaw przyborów kosmetycznych ( jestem dzień E)
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Wtajemniczenie
|
No to jak juz na temat kurierow. To moze i ja cos powiem. Na szczescie nigdy nie mialam problemu z uszkodzona paczka, ale powiem wam ze irytuje mnie fakt ze co chwile jest u mnie ktos nowy. Poza tym prosilam zeby przyjezdzac po 16 do mnie. Naprawde po tej godzinie zawsze ktos jest a moich sasiadow jednak denerwuje to ze do nich zanosza (sa zawsze w domu bo maja malutkiego bobaska). Eh, licze na to ze sasiedzi mnie nie zabija, i paczki beda przychodzily cale
![]()
#159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
2. jak dla mnie najfajniejszy jest lagoon taki świeży zapach 3. mi bardzo dobrze robie juz 2 zamowienie z 15 mam nadzieje ze dobije do 1000zl tak wogóle to witaj w naszym gronie Elu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
Jestem przerażona tymi waszymi kurierami. No coś z tym trzeba zrobić.. Na szczęście u mnie dostawy też zawsze są ok
![]() i pytanie z zupełnie innej beczki, kochane jak wy robicie te emotki ? Nie śmiejcie się ale naprawdę nie wiem jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Możesz również wpisywać kody które wygladaja tak :jakiskod: między :: (dwukropki) wpisujesz kod np cmok ![]() ![]() Pomogłam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
BAN stały
|
Ja również nigdy nie miałam problemów z kurierem(Avonowy) i w dodatku nigdy nie trafił mi się wadliwy towar,lub czegoś brakowało
![]() Mogę jedynie narzekać na to ,że paczki zawsze są na czas-nidgy wcześniej i zawsze są w godzinach 8-9 rano kiedy jeszcze zazwyczaj śpię ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
#164 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() silni-wnoszą paczki na 3 piętro ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Hura... przekroczyłam 500 zł! Całkiem nieźle jak na moja garstę klientek
![]() Liczę, że świąteczne tez takie będą ![]()
#166 |
Zakorzenienie
|
ja zaczęłam mieć problemy z kurierami odkąd jeździ UPS lub DHL- przedtem był avonowy pan taksówkarz i wszystko było super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
Ależ te posty lecą... już 8 część
![]() ![]() Dziewczyny, wydaje mi się, że ten zestaw pędzelków, o którym pisałyście wcześniej, to nie jest ten w woreczku przedstawiony na katalogowym. Szkoda, bo go mam i się napaliłam na następny komplet ![]() Ktoś wcześniej wspominał o ilości pędzelków (że jest 5 a nie 4) i o kształcie tego największego, upewniłam się, gdy spojrzałam na wymiary: 13 cm x 5 cm. Myślę, że to jest taki mini-zestaw pędzelków w złotym etui na zamek. Był jakiś czas temu, chyba w ofercie wiązanej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- tez jestem dobra:P heh ale to napisałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Dostałam paczuche z 15.
Jestem zaskoczona ,bo 1 raz od dawna dostałam pełną literaturę ![]() ![]() Zel SENSES ORIENT przychodzi ofoliowany Seria AVON KIDS cudowne zapachy , nic tylko jeść albo pić ![]() ![]() Przychodzi SSS soft&nourish z netto za 8,90, fajnie, bo bede miała zapas I mam pytanie.W 16 na str 19 w zestawie olśniewające dłonie jest odżywka przyspieszająca wzrost paznokcia. Czy będzie ona dostepna później osobno? ![]() ![]()
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"Kochaj wszystkich, ufaj nielicznym, nie krzywdź nikogo" Edytowane przez anusiaa Czas edycji: 2009-11-04 o 00:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
dostałam e-maila od mojej OMS
![]() ![]() ![]()
#175 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cały zestaw był opakowany w woreczek taki złoty z organzy, a nie w kosmetyczkę... Domyślam się, że masz na myśli te zetaw: http://sklepy.allegro.pl/item7931307...azu_28_99.html Ja mam inny w woreczku, zeszłoroczny ![]() W sumie to różnią się tylko pędzlem do różu, mój jest ścięty pod skosem, a ten w kosmetyczce jest okrągły... ![]()
od 15.08.2004 - RAZEM ![]() AVONOWE I ORIFLAMOWE ![]() Edytowane przez Suszara Czas edycji: 2009-11-04 o 07:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jamapi może Twoja OMS chce odkupić od Ciebie tą pamięć EL w "korzystnej cenie". ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja jeszcze z 15 walcze... Jak narazie nie przyznaje się klientkom, że mam nowe katalogi. Ale u mnie to niestety naprzemiennie. Jeden katalog extra zamówionko, nastepny licho, poźniej znów extra... No i wypada na K16, że będzie słabo ![]() Powiedz 83evelinka co ci schodzi najlepiej? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- A na Święta każdej z Was życzę takich zamówień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na ostatnim spotkaniu z naszą OMS widziałam tę pamieć u niej ... Te serduszko jest nawet sporych rozmiarów jak na biżuterię, jak na zawieszkę wiszącą na łańcuszku. Nie wiem ,czy bedę ją nosiła, ale na pewno będe ją posiadala. Widziałam również ten zegarek z kamyczkami swarowskiego, jak na tę cenę ,to na pewno opłaca sie ,nawet na prezent...., na pewno brzydki nie jest, tylko wiadomo, każdy moze miec różny gust. Ale co sie stało naszej OMS , że sprawdzała wartosć Twojego zamówienia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.