Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-03, 19:49   #151
andziat
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
a właśnie! oglądałam i zapomniałam czapka szalik i rękawiczki, urocze, ładnie wykonane, miękkie, ale jak dla mnie ta cena jest masakrycznie przesadzona... był jeszcze naszyjnik ale szczerze mówiąc takie nic.. zawieszka malutka, pudełeczko śmieszne, takie jakby korona, nie warte takich pieniędzy jak dla mnie..
no właśnie cena mnie przeraziła i dlatego chciałam to zobaczyć czy to aby nie ze złota to jeszcze się zastanowię, dzięki

Cytat:
Napisane przez 83evelinka Pokaż wiadomość
Andziat Tobie również wielkie dzięki
Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za te relacje Każda jedna jest pomocna przecież.
Tylko, że kusicie strasznie jak coś ładne
cieszę się że mogę się podzielić z wami wrażeniami, często sama też korzystam z waszych opinii i chciałam się odwzajemnić miło mi, że się przydaje

Cytat:
Ashiva,Andziat a może wąchałyście w Cok-u nowy zapach Abshynent dla mężczyzn?zapomn iałam zamówić próbki tego zapachu,a perfumowana strona katalogu to dla mnie za mało... jak wrażenia?
przykro mi ja nie wąchałam

Cytat:
Napisane przez zabcia87stw Pokaż wiadomość
Kurteczka... to i ja musze iść do COKu. Powąchać podotykać! Nie moge się doczekać!
Tylko u mnie w Lublinie to bieda... eh
Raz byłam na Jerozolimskich w wakacje, to mało oczopląsu nie dostałam, nie wiedziałam gdzie biec
jak ja wchodzę do COKu na Jerozolimskich to wszystko bym kupiła i siedze tam aż się ochroniarze na mnie dziwnie patrzą idź, idź

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Był w brakach tusz unoszący rzęsy, dzisiaj dostałam odpowiedź na pytanie czy jeszcze będzie dostępny:

Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na zapytanie informujemy, że produkcja Tuszu unoszącego rzęsy zostanie wznowiona w listopadzie bierzącego roku. Zachęcamy do zakupu tuszu w katalogu 16/2009.

Z pozdrowieniami,.........

Zwracam uwagę na błąd ortograficzny. Mnie on razi. Listopad już mamy czyli dalej nic nie wiadomo, ale na podbijanie uważajcie.
to oni mnie wkurzają, bo ja mam na fakturze, "Brak w magazynie. Produkcja zakończona, prosimy nie zamawiać" i dlatego poleciałam do COKu.

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-03 o 19:52
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 19:51   #152
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa

Czytając o tych niektórych niekompetentnych kurierach i dostawach to aż włos się jeży. Bedąc konsultantką 10 lat nigdy mi się nie zdarzyło żebym dostała coś w paczce czego nie zamówiłam lub nie było czegoś a na fakturze było za to do zapłaty. Dwa czy trzy razy brakowało tylko literatury kampanijnej oraz może ze dwa razy w paczce coś było a na fakturze tego nie policzyli czyli pomyłkowy gratis ale to drobnostki pęseta i kulka chyba. Paczki zawsze przywożą mi samochody Avonu nigdy nie była uszkodzona lub powieżona w nieodpowiednie ręce. Widzę że nie mogę narzekać w tej kwestii.
Stary 2009-11-03, 19:55   #153
Demonililith
Raczkowanie

Cytat:
Ashiva,Andziat a może wąchałyście w Cok-u nowy zapach Abshynent dla mężczyzn?zapomn iałam zamówić próbki tego zapachu,a perfumowana strona katalogu to dla mnie za mało... jak wrażenia?
Ja wziełam MŻ z demo i jest zachwycony! Mi też się bardzo podoba, tak właśnie sobie wyobrażałam męską wersje zapachu Absynt.
Demonililith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 19:56   #154
zabcia87stw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anusiaa Pokaż wiadomość
(...)Paczki zawsze przywożą mi samochody Avonu nigdy nie była uszkodzona lub powieżona w nieodpowiednie ręce. Widzę że nie mogę narzekać w tej kwestii.

Szczęściara jakich mało... Szczególnie ostatnio to już jest cyrk na kółkach. Ale AVON to nazywa szukaniem oszczędności. Większość z nich - śmiechu warta!
zabcia87stw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 20:05   #155
83evelinka
Zadomowienie

Czytając opinie dotyczącą dostaw paczek jak i samych dostawców,to co niektórym przydałoby się takie małe.. !!! całe szczęście że ja mam wszystko oki ,jeśli chodzi o te sprawy. A tam gdzie jest źle trzeba działać!

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Demonililith Pokaż wiadomość
Ja wziełam MŻ z demo i jest zachwycony! Mi też się bardzo podoba, tak właśnie sobie wyobrażałam męską wersje zapachu Absynt.
No to pewnie skuszę się na zakup.
Stary 2009-11-03, 20:05   #156
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa

Cytat:
Szczęściara jakich mało... Szczególnie ostatnio to już jest cyrk na kółkach. Ale AVON to nazywa szukaniem oszczędności. Większość z nich - śmiechu warta!
Ogólenie zawsze szukanie oszczędności i znajdowanie ich odbywa się jedynie kosztem innych bo napewno nie we własnej kieszeni. Pojadę po innych to sam będę z tego więcej miał. No niestety nie da się ukryć jakie są realia naszej szarej rzeczywistości
Stary 2009-11-03, 20:07   #157
Demonililith
Raczkowanie

Ja nie zapeszając też mam narazie wszystko ok z paczkami i od prawie roku ( tyle jestem w Avonie ) jeden kurier przywozi mi paczki, dzięki Bogu tylko raz mialam wadliwy produkt ( BST bez rureczki od dyfuzora <hahaha>) no i w 14 zapomnieli mi wrzucić literatury. A co do braków, to mi przyszedł zestaw przyborów kosmetycznych ( jestem dzień E)
Demonililith jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-03, 20:09   #158
wadercia
Wtajemniczenie

GG do wadercia

No to jak juz na temat kurierow. To moze i ja cos powiem. Na szczescie nigdy nie mialam problemu z uszkodzona paczka, ale powiem wam ze irytuje mnie fakt ze co chwile jest u mnie ktos nowy. Poza tym prosilam zeby przyjezdzac po 16 do mnie. Naprawde po tej godzinie zawsze ktos jest a moich sasiadow jednak denerwuje to ze do nich zanosza (sa zawsze w domu bo maja malutkiego bobaska). Eh, licze na to ze sasiedzi mnie nie zabija, i paczki beda przychodzily cale

wymienię

wadercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 20:33   #159
katarzyna l.
Raczkowanie

GG do katarzyna l.

Cytat:
Napisane przez elazf Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny czytam wasze wypowiedzi od 3 wątku w końcu zdecydowałam się napisać.Czy przyjmiecie może mnie do waszego grona ?? .Konsultantką Avon jestem już od pół roku ale mam straszne problemy z liderką sprzedaży nikt mi nie chce pomóc a obiecywali że będe miała pomoc na każdym kroku a tu nic Mam do was 3 pytania
1.Czy katalog 16 jest lepszy od 17???
2.Jakie żele senses pachną najładniej???
3.Jak wam idą zamówienia z katalogu 15
pozdrawiam

Elżbieta
1. według mnie każdy jest dobry a te świąteczne szczególnie ze względu na promocję jakie wtedy fajne dają
2. jak dla mnie najfajniejszy jest lagoon taki świeży zapach
3. mi bardzo dobrze robie juz 2 zamowienie z 15 mam nadzieje ze dobije do 1000zl

tak wogóle to witaj w naszym gronie Elu
katarzyna l. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 20:36   #160
xxxPaulinkqxxx
Raczkowanie

Jestem przerażona tymi waszymi kurierami. No coś z tym trzeba zrobić.. Na szczęście u mnie dostawy też zawsze są ok nie licząc tego że ostatnio kurier zostawił paczke tuż za drzwiami od mojego mieszkania, wychodząc po prostu na nią wpadłam , ciesze sie tylko że sie nie połamałam bo wylądowałam na podłodze dość "tragicznie" jako skomentowała sąsiadka. A tak pozatym to dziwi mnie fakt dlaczego kurier nie zadzwonił na dzwonek zeby powiadomic mnie ze paczka przyszła, przeciez bylam cały czas w domu ! To takie jedno przykre zdazenie z kurierami.. Oby pierwsze i ostatnie

i pytanie z zupełnie innej beczki, kochane jak wy robicie te emotki ? Nie śmiejcie się ale naprawdę nie wiem jak
xxxPaulinkqxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 20:48   #161
zabcia87stw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxxPaulinkqxxx Pokaż wiadomość

i pytanie z zupełnie innej beczki, kochane jak wy robicie te emotki ? Nie śmiejcie się ale naprawdę nie wiem jak
Emotki możesz dodawać jak klikniesz na "Cytuj" lub "Odpowiedz"(to fioletowe) - wtedy pojawiają się z prawej strony okna dialogowego i wybierasz którą chcesz. Przy opcji "szybka odp."(czyli ta pomarańczowa) emotki się nie pojawiają nie wiem czemu.
Możesz również wpisywać kody które wygladaja tak
:jakiskod:
między :: (dwukropki) wpisujesz kod np cmok mad itd.
Pomogłam?
Stary 2009-11-03, 21:03   #162
malgosia27
BAN stały

Ja również nigdy nie miałam problemów z kurierem(Avonowy) i w dodatku nigdy nie trafił mi się wadliwy towar,lub czegoś brakowało
Mogę jedynie narzekać na to ,że paczki zawsze są na czas-nidgy wcześniej i zawsze są w godzinach 8-9 rano kiedy jeszcze zazwyczaj śpię i gdy przyjeżdża mój kurier -"cukiereczek" wyglądam delikatnie mówiąć nie wyjściowo:brzyda l:
malgosia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 21:07   #163
Starlett
Wtajemniczenie

A ja znów nie dostanę poczwórnych cieni Purple Haze nie wiem dlaczego, bo nie mam jeszcze faktury papierowej, ale to już druga dostawa z opóźnieniem, będę musiała się tłumaczyć...

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 21:12   #164
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malgosia27 Pokaż wiadomość
Ja również nigdy nie miałam problemów z kurierem(Avonowy) i w dodatku nigdy nie trafił mi się wadliwy towar,lub czegoś brakowało
Mogę jedynie narzekać na to ,że paczki zawsze są na czas-nidgy wcześniej i zawsze są w godzinach 8-9 rano kiedy jeszcze zazwyczaj śpię i gdy przyjeżdża mój kurier -"cukiereczek" wyglądam delikatnie mówiąć nie wyjściowo:brzyda l:
hehe a do mnie przyjeżdzają dwaj super przystojni panowie

silni-wnoszą paczki na 3 piętroaż chce się patrzec na te ich mięśnie
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 21:14   #165
Ewlyn
Zakorzenienie

Hura... przekroczyłam 500 zł! Całkiem nieźle jak na moja garstę klientek
Liczę, że świąteczne tez takie będą
Stary 2009-11-03, 21:27   #166
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

ja zaczęłam mieć problemy z kurierami odkąd jeździ UPS lub DHL- przedtem był avonowy pan taksówkarz i wszystko było super ani jednego zagięcia na kartoniku normalnie aż tęsknię za nim
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 21:33   #167
zabcia87stw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
ja zaczęłam mieć problemy z kurierami odkąd jeździ UPS lub DHL- przedtem był avonowy pan taksówkarz i wszystko było super ani jednego zagięcia na kartoniku normalnie aż tęsknię za nim
Dokładnie to samo. Może nie był przystojny, zero mięśni, sapał jak wszedł do mnie na parter, ale nic nie miałam mu do zarzucenia. Nawet dał mi swój prywatny numer... ach, co to były ca czasy
Stary 2009-11-03, 21:41   #168
Eustomka
Raczkowanie

Ależ te posty lecą... już 8 część Hmm, sporo się naczytałam ale do rzeczy:
Dziewczyny, wydaje mi się, że ten zestaw pędzelków, o którym pisałyście wcześniej, to nie jest ten w woreczku przedstawiony na katalogowym. Szkoda, bo go mam i się napaliłam na następny komplet
Ktoś wcześniej wspominał o ilości pędzelków (że jest 5 a nie 4) i o kształcie tego największego, upewniłam się, gdy spojrzałam na wymiary: 13 cm x 5 cm.
Myślę, że to jest taki mini-zestaw pędzelków w złotym etui na zamek. Był jakiś czas temu, chyba w ofercie wiązanej
Eustomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 21:44   #169
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Cytat:
Dokładnie to samo. Może nie był przystojny, zero mięśni, sapał jak wszedł do mnie na parter, ale nic nie miałam mu do zarzucenia. Nawet dał mi swój prywatny numer... ach, co to były ca czasy
też miałam jego numer- uprzedzał gdy miał się zjawić o innej porze niż zwykle...jeśli mnie nie było to zostawiał tam gdzie poprosiłam ale cóż avon zrezygnował ze współpracy z takimi ludźmi jak on....i teraz mają za swoje
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 22:24   #170
ewa_krk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Był w brakach tusz unoszący rzęsy, dzisiaj dostałam odpowiedź na pytanie czy jeszcze będzie dostępny:

Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na zapytanie informujemy, że produkcja Tuszu unoszącego rzęsy zostanie wznowiona w listopadzie bierzącego roku. Zachęcamy do zakupu tuszu w katalogu 16/2009.

Z pozdrowieniami,.........

Zwracam uwagę na błąd ortograficzny. Mnie on razi. Listopad już mamy czyli dalej nic nie wiadomo, ale na podbijanie uważajcie.
Niemożliwe ten kto to pisał to chyba tylko poto zeby nie zamawiać tego zeby nie dobijać brakami bo gdzie niby ten tusz w katalogu 16? no chyba ze w 16/2010

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

tez jestem dobra:P heh ale to napisałam ale wiadomo o co mi chodzilo:P

ewa_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 22:39   #171
olla74
Zakorzenienie

Dostałam paczuche z 15.
Jestem zaskoczona ,bo 1 raz od dawna dostałam pełną literaturę HT,NT, netto, ulotki no i 6 mini katalogów na 10 normalnych.
Zel SENSES ORIENT przychodzi ofoliowany
Seria AVON KIDS cudowne zapachy , nic tylko jeść albo pić
Przychodzi SSS soft&nourish z netto za 8,90, fajnie, bo bede miała zapas

I mam pytanie.W 16 na str 19 w zestawie olśniewające dłonie jest odżywka przyspieszająca wzrost paznokcia. Czy będzie ona dostepna później osobno? Bo, poprawcie mnie jesli sie mylę, ale nie było jej przez ostatnie katalogi, a cudownie działała na moje zniszczone, krótkie pazury.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 00:12   #172
anusiaa
Raczkowanie

GG do anusiaa

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
I mam pytanie.W 16 na str 19 w zestawie olśniewające dłonie jest odżywka przyspieszająca wzrost paznokcia. Czy będzie ona dostepna później osobno? Bo, poprawcie mnie jesli sie mylę, ale nie było jej przez ostatnie katalogi, a cudownie działała na moje zniszczone, krótkie pazury.
W K17 i K01 będzie dostępna za 12,90.

Edytowane przez anusiaa
Czas edycji: 2009-11-04 o 00:15
anusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 06:35   #173
83evelinka
Zadomowienie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Hura... przekroczyłam 500 zł! Całkiem nieźle jak na moja garstę klientek
Liczę, że świąteczne tez takie będą
Gratuluję!!:ehem : Fajne zamówionko! Ja juz zakończyłam katalog 15 (zamówienie miałam tylko na 1 termin,z 2 i 3 sobie odpuściłam) a od tego czasu skupiłam się na 16 kat, i jak narazie mam zamówionka na 889 zl . jeszcze to nie koniec, wczoraj objeździłam sporo kientek po okolicznych miejscowościach którym zostawiłam katalogi, robiłam pokaz kosmetyków... Do 13 listopada (1 termin) napewno jeszcze będę miała sporo zamówień,bo wszystkim podoba się świąteczny katalog.
Stary 2009-11-04, 06:52   #174
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

dostałam e-maila od mojej OMS (pierwszy raz od kiedy jestem konsultantką), że spełniam warunki, żeby zakupuć pamięć EL taaaaa ... pominę drobny fakt, ze składałam już zamówienia z 15.2009 na dwa terminy i tego serduszka nie zamawiałam, bo mi sie nie podoba

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 07:07   #175
Suszara
Rozeznanie

GG do Suszara

Cytat:
Napisane przez Eustomka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wydaje mi się, że ten zestaw pędzelków, o którym pisałyście wcześniej, to nie jest ten w woreczku przedstawiony na katalogowym. Szkoda, bo go mam i się napaliłam na następny komplet
Ktoś wcześniej wspominał o ilości pędzelków (że jest 5 a nie 4) i o kształcie tego największego, upewniłam się, gdy spojrzałam na wymiary: 13 cm x 5 cm.
Myślę, że to jest taki mini-zestaw pędzelków w złotym etui na zamek. Był jakiś czas temu, chyba w ofercie wiązanej
Co do ilości się zgodzę, że było 5, ale jeden dałam mamie i dlatego na zdjęciu są tylko 4
Cały zestaw był opakowany w woreczek taki złoty z organzy, a nie w kosmetyczkę...
Domyślam się, że masz na myśli te zetaw:
http://sklepy.allegro.pl/item7931307...azu_28_99.html
Ja mam inny w woreczku, zeszłoroczny

W sumie to różnią się tylko pędzlem do różu, mój jest ścięty pod skosem, a ten w kosmetyczce jest okrągły...

AVONOWE I ORIFLAMOWE

Edytowane przez Suszara
Czas edycji: 2009-11-04 o 07:09
Suszara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 07:32   #176
xxxPaulinkqxxx
Raczkowanie

Cytat:
Emotki możesz dodawać jak klikniesz na "Cytuj" lub "Odpowiedz"(to fioletowe) - wtedy pojawiają się z prawej strony okna dialogowego i wybierasz którą chcesz. Przy opcji "szybka odp."(czyli ta pomarańczowa) emotki się nie pojawiają nie wiem czemu.
Możesz również wpisywać kody które wygladaja tak
:jakiskod:
między :: (dwukropki) wpisujesz kod np cmok mad itd.
Pomogłam?
pewnie ze pomogłas ;D widzisz? dziękuje
xxxPaulinkqxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 08:01   #177
zabcia87stw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
dostałam e-maila od mojej OMS (pierwszy raz od kiedy jestem konsultantką), że spełniam warunki, żeby zakupuć pamięć EL taaaaa ... pominę drobny fakt, ze składałam już zamówienia z 15.2009 na dwa terminy i tego serduszka nie zamawiałam, bo mi sie nie podoba

Jamapi może Twoja OMS chce odkupić od Ciebie tą pamięć EL w "korzystnej cenie". skoro tak tego pilnuje:P

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
Ja juz zakończyłam katalog 15 (zamówienie miałam tylko na 1 termin,z 2 i 3 sobie odpuściłam) a od tego czasu skupiłam się na 16 kat, i jak narazie mam zamówionka na 889 zl . jeszcze to nie koniec.
No to piękne zamówienie! GRATULACJE! Na pewno do 1000zł dociśniesz
Ja jeszcze z 15 walcze... Jak narazie nie przyznaje się klientkom, że mam nowe katalogi. Ale u mnie to niestety naprzemiennie. Jeden katalog extra zamówionko, nastepny licho, poźniej znów extra... No i wypada na K16, że będzie słabo
Powiedz 83evelinka co ci schodzi najlepiej?
Stary 2009-11-04, 08:30   #178
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Ja jeszcze z 15 walcze... Jak narazie nie przyznaje się klientkom, że mam nowe katalogi. Ale u mnie to niestety naprzemiennie. Jeden katalog extra zamówionko, nastepny licho, poźniej znów extra... No i wypada na K16, że będzie słabo
Powiedz 83evelinka co ci schodzi najlepiej?
Ja miewam podobnie,tzn też naprzemiennie,raz lepiej raz gorzej. Już na poczatku 15 kat troszkę sobie odpuściłam ze zbieraniem zamówień,tak specjalnie,aby w 16 miec ładne zamówionka. Właśnie niedawno emailem otrzymałam następne zamówienia- jak narazie dużym powodzeniem cieszą się zapachy- wody toaletowe damskie,męskie (TTA Gold 2,TTA Men, BST 3 wody,Blue men 2, Incandessence,zestawy -Speed, Pur Blanka,Perceive ),troszke kolorówki tusze i pomadki, masło spa 2 szt,zestaw tropikalny Skarby Afryki 4 takie zestawy,i jeszcze pare innych kosmetyków, teraz mi się więcej uzbierało z zamówień, ale jeszcze nie policzyłam na ile,jak będzie koniec zamówień to napiszę ile.A i z netto 3 butelki płynu krem malinowy,sobie kupie chyba z 2 butelki,bo uwielbiam ten zapach.

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

A na Święta każdej z Was życzę takich zamówień,a nawet większych!! Powodzenia!:r oza:
Stary 2009-11-04, 09:08   #179
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiaa Pokaż wiadomość
W K17 i K01 będzie dostępna za 12,90.
Wielgaś ne dzięki. Zrobie zapasy.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 09:32   #180
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
Zaskoczyłaś mnie ,dosłownie
Na ostatnim spotkaniu z naszą OMS widziałam tę pamieć u niej ...
Te serduszko jest nawet sporych rozmiarów jak na biżuterię, jak na zawieszkę wiszącą na łańcuszku. Nie wiem ,czy bedę ją nosiła, ale na pewno będe ją posiadala.
Widziałam również ten zegarek z kamyczkami swarowskiego, jak na tę cenę ,to na pewno opłaca sie ,nawet na prezent...., na pewno brzydki nie jest, tylko wiadomo, każdy moze miec różny gust.
Ale co sie stało naszej OMS , że sprawdzała wartosć Twojego zamówienia?
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości