|
|
#151 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wątek pielęgnacyjno-kosmetyczny
Cytat:
|
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Armani Diamonds 10/90ml - foto na życzenie.
Oddam dużo! |
|
|
|
#155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Frakcja - 12.2010 Interesuje mnie: - olej kokosowy - rozświetlacz Sparkle Beige ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Podoba mi się Eternity Moment CK-wyjściowa pojemność to 30ml, zostało ok 20ml - widać na foto Ale ja mam mniej
WYMIANA Edytowane przez moniar83 Czas edycji: 2010-03-18 o 22:04 |
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Moniu, EM jest w negocjacjach. Jeśli w ciągu najbliższych kilku dni nie uda się mi lub wizażance skołować pustego atomka na odlewkę, to będzie wolny. Możemy wtedy ponegocjować, jeśli Twoj Armani nadal będzie wolny. Dobrze?
|
|
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
to ja bym byla zainteresowana i olejem i frakcja
![]() zajrzyj do mnie, mam z Twojej wish sample oraz duze opakowania z ktorych moge zrobic odsypki: podkladow, rozy, rozswietlaczy mineralnych, mam rowniez puder bambusowy z jedwabiem ale z niego moglabym zrobic raczej niewielka odsypke na sprobowanie. jesli by Cie interesowala bardzo konkretnie jakas marka/formula/tonacja podkladu daj znac, moze bym cos znalazla. no i mam tez produkty z mazidel/ZSK/naturalisa, ale raczej polprodukty niz gotowe kosmetyki. Zajrzyj do mnie
|
|
|
|
#158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Interesuje mnie: - olej kokosowy - rozświetlacz Sparkle Beige Daj znać ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- ok :d:d:d
|
|
#159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a w ogole piszesz o oleju i frakcji ile razy uzyte, a umialabys moze opisac ubytek procentowo (mniej wiecej)? bo na dobra sprawe rownie mozna uznac ze sformulowanie "produkt uzyty 3 razy" oznacza w praktyce prawie pelny, a mozna tez pomyslec ze to np. do polowy zuzyty (zakladajac ze ktos bardzo duzo uzywal na raz )daj znac ile jest tych produktow i jak widzisz wymianke ![]() EDIT: jesli frakcja i olej sa z niewielkim ubytkiem to moze dobierzesz sobie cos jeszcze?
Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2010-03-18 o 22:36 |
|
|
|
|
#160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mogłabym dobrać: Lumiere: podkład Light Medium Netral FF lub rozświetlacz Natural EDM (zalezy mi zeby byl w sloiczku) Za dorzucenie tych 2 rzeczy mogę odsypać Mother of pearl
WYMIANA Edytowane przez moniar83 Czas edycji: 2010-03-18 o 23:04 |
|
|
|
|
#161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sampelka Lumiere Light Medium Neutral FF (uzytego chyba z raz) moge dorzucic. jako ze to tylko jedna z dwoch rzeczy o ktore pytalas wiec juz chyba bez odsypki Mother of PEarl z Twojej strony. to moze tak: ode mnie: - rozswietlacz Sparkle Beige BIG (z ubytkiem - zostalo go ok. 60-70%) - olej kokosowy ok. 2g - sampel Lumiere Light Medium Neutral FF testowany od Ciebie: - Olej z pestek malin BU - surowy - 15 ml - użyty 4-5 razy - frakacja sojowa z mazideł, użyta 3 razy pasuje Ci taka wymianka? czy chcesz cos zmienic?
|
|
|
|
|
#162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wątek pielęgnacyjno-kosmetyczny CHI ZIAJA TOŁPA ELSEVE i INNE
niestety nic, ale może masz coś poza wątkiem z mojej wish-listy
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za tusz Masterpiece Max ?
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, cos u mnie za Euphorię?
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Moniu, moja wymianka Eternity Moment doszła jednak do skutku. Jeśli nic więcej u mnie nie wypatrzysz to niestety tym razem nie uda nam się wymienić (bardzo żałuję). Pozdrawiam cieplutko.
|
|
|
|
#168 | |
|
Zadomowienie
|
Daissy bardzo dziękuję za propozycję, ale nic nie wypatrzyłam
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() Poza zapachem nic innego nie wpadło mi w oko Do usłyszonka.
|
|
#169 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za
*** Olejek myjący do twarzy - drzewko różane BU\ *** Armani Diamonds 10/90ml - foto na życzenie. *** Euphpria CK - 7/30ml - foto na życzenie. |
|
|
|
#170 |
|
BAN stały
|
Na razie nic, ale bede zaglądać
|
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Coś w moich watkach za: *** Olejek myjący do twarzy - drzewko różane BU, pozostała 1/3 - 1/4 ?
|
|
|
|
#174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1268313760
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabyś może odsypkę bambusu, sampla edm light martian , ivory ,buff'd almond ? U Ciebie luśkę bym chciała .
|
|
|
|
#178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
EDM-golden light,golden medium,olive light Blusche-moccacino i jeszcze kilka innych kolorków celuję teraz w goldeny ,warmy i oliwki masz coś z tego? ![]()
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.

)