![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy... i nie tylko ;)
Dixi a bylabys chetna na wymianke Irysa YR za Hermesa? musialabym sobie tylko zapach przypomniec ale cos mi sie kokarzy ze mi sie podobal
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2010-11-16 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha - zmień podpis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
dokładka pszę Państwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
witaj, podoba mi się kenzo jungle i szminka chanel/dior (musiałabym dokładnie porównać kolory czerwieni)
zapraszam Cię do mnie ![]()
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Amor Amor Tentation 28/30, kartonik - raczej za wisha albo coś, co mi wyjątkowo wpadnie w oko;
Może znajdziesz coś w moim wątku? zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
dokładam YR Rose Absolue Le Parfum - zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
kolejna zapachowa dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Rozeznanie
|
Miniaturki YR dziś się wymieniły, ale za Addict'a i Galliano interesują mnie odlewki Belle d'opium i Jesień Van Cleef & Arpels.
---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- A Amor Tentation zamiast odlewek ewentualnie wchodziłby w grę?? Oczywiście musiałabyś coś dobrać z wątku albo ew. addicta więcej mogłabym odpsikać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Chętnie przygarnęłabym dolewkę Belle d'Opium YSL
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
brownie demeter i Jaisalmer. Pozdrawiam!
![]() |
![]() |
#165 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
u mnie
![]() za Rose Absolue w wersji Le Parfum - flakon, ok.13/30 ml; lub Rouge Dior nr 463 maznięta parę razy, z kartonikiem ![]()
![]() |
![]() |
#167 |
Wtajemniczenie
|
Dopiero teraz zobaczyłam Twoją odpowiedz
![]() Najbardziej mi na Jaisalmer zależało, więc jak już jest nieaktualny to trudno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Rozeznanie
|
niestety nic nie znalazłam dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
hej, zerknij do mnie, moze znajdziesz cos za:
Poison, klasyk - odlewka 8-9/10 ml ? mam Max Mare klasyczna, odpisz u mnie bo juz sie tu gubie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie za:
Rose Absolue w wersji Le Parfum - flakon, ok.13/30 ml
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile byłabyś w stanie odpsikać w zamian? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
A ile by cie satysfakcjonowało?
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, ze tu nie ma 13 ml, ja mam połowe flaszki i u mnie jest sporo wiecej plynu... . Zatem jednak nie skorzystam. Moze nastepnym razem
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2010-12-26 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Jednak chce zrezygnowac, bo mam juz dwie napocząte flaszki Rose Absolue i chcialam tylko na zapas i myslalam raczej o czyms troche bardziej wypełnionym
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie Coquelicot, może coś u mnie znajdziesz? oddam wiele
![]()
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
dixi, a nie masz moze gdzies pod ladą jakichs flach do wymiany?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie:
-nowy Gucci (to ten? :http://tagomago.pl/produkt/2332/Gucc...wa-spray-30ml/ ) -Rose Absolue (jednak nie umiem przejsc obojętnie ![]() -Burberry (nie znam, ale opisy ciekawe, zwlaszcza to jabłko ![]() i pare próbek Moze bys cos u mnie dobrała? Odlewasa moze jakiegos, np. Eau des Merveilles? Poza wątkiem mam: Spirit for Women A. Banderas 15 ml testowane Patchouli Demeter 28/30 Leather Demeter 30/30 testowane Red Amber Incense voluspa 25/105 ml In Black J. del Pozo 13/30, ale chyba atomizer jest troche nieszczelny, bo czasem widze, ze jest mokry, wiec wiesz... (ponadto zdaje sie, ze kosmetyki opisane jako wymienione z kasienka5g po weekendzie wrócą ![]() ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2010-12-30 o 06:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
poproszę ![]() Bez atomizera – małe (0,5-1 ml):Midnight Oud Dzing Encre Noire Caron Parfum Sacre Caron de Reglise …. (cd nazwy zamazana ![]() Dsquared She Wood C’est de rose Rosine Z atomizerem – większe (1,5 -2 ml): Angel Liqueur A’Men Pure Coffe Patchouli Tonka Un Crime Exotique
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Si Lolita
moze po prostu dorzuć mi jakieś odlewki fajnych zapachów, ja sie lubuję w kadzidle chętnie też poznam Rose Absolue jeżeli sie zgadzasz to poprosze adres ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Twoja Lolota Si bo moja to L ![]() daj co tam chcesz ![]() ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.