|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta Beyonce
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
... i ja
|
|
|
|
|
#153 |
|
Rozeznanie
|
Słuchajcie, może dajmy sobie spokój, bo widać, autorka wątku nic sobie z naszych komentarzy nie robi, a jej "dieta" to i tak niewypał, sama się przyznała że nie wytrzyma... Szkoda słów.
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
no i co ? schudałaś? czy nie dałaś rady i rzuciłaś się na jedzenie?
|
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
jedna wielka prowokacja
|
|
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
schudłam !!!!!!
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- http://img132.imageshack.us/i/361ed6ab69.jpg/ teraz 3 maja http://img534.imageshack.us/i/starefoto016.jpg/ wakacje 2009 takze pozdrawiam wszystkich niedowiarków ;] jednak mozna ;] i nie jestem na diecie juz od kwietnia ;]
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
skąd pewność, że to twoje zdjęcia?
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
niechcesz nie wierz ja sie ciesze ze mi sie udało . pozdro 600
|
|
#160 |
|
Przyczajenie
|
hjehje dobry watek
poczytalam dzisiaj troszku i jedno jest pewne dziwakow nie sieja, tylko diety cud... dziewczynko opamietaj sie! - nie no niby schudlas na tej diecie, wiec "my congrats"![]() powiem tyle w ciazy przytylam 17kg, jak mnie wypuszczali ze szpitala bylo juz 10kg mniej (duzy brzuch, duze dziecko i duzo wod plodowych), Ola ma juz 6 miesiecy, a ja waze 56 kg (zaznacze tylko, ze karmilam tylko 2,5miesiaca)... na dzien dzisiejszy jestem bardzo zadowolona ze swojej wagi, jest to efekt tylko i wylacznie zdrowej diety i codziennych spacerow z malutką ![]() pozdrawiam i zachecam do zdrowego trybu zycia ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- a na te 18nastke schudlas hehe, czy dopiero na miesiac maj przypadla taka figurka?? pozdro:P
|
|
|
|
|
#161 |
|
Konto usunięte
|
Powiem tak, sama nazwa tej diety świadczy o jej nieskuteczności
|
|
|
|
|
#162 |
|
Wtajemniczenie
|
Tyle dni tylko na jakimś napoju?
Chyba zwariowała. Jak chcesz trafić do szpitala, to na pewno to jest odpowiednia droga. A co do zdjecia - jakoś nie chcę mi się wierzyć, że to ty. |
|
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
po pierwsze po dwóch tygodniach głodówki włosy nie zaczynają wychodzić a paznokcie odpadać (to propos przewijających się wypowiedzi).
Co do samej diety - jak ktoś wytrzyma to efekt jest. Potem trzeba uważać aby nie nawalić i nie mieć jojo . Sama dieta z wychodzeniem z niej powinna zająć około miesiąca . Najpierw tydzień na warzywach i owocach. Potem od 10-14 dni głodówki. A na koniec jakieś 2 tygodnie wychodzenia z diety i włączania różnorodnych pokarmów. |
|
|
|
|
#164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z ciekawości poprzeglądałam jej posty... Ona wytrzymała tylko 3 dni na wodzie z cytryną i w końcu zemdlała. Potem matka się za nią wzięła i jak widać to już była normalna dieta i dziewczyna w 2 miesiące, ale schudła. Także, jak ktoś chce się bawić w taką cud dietę to niech wie jak to się kończy.
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

poczytalam dzisiaj troszku i jedno jest pewne dziwakow nie sieja, tylko diety cud...