|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Małe testowanie naszych TŻ
Takie testowanie delikatnie mówiąc wydaje mi się bardzo mocno dalekie od dojrzałości. Po pierwsze nie wyobrażam sobie prosić mojego faceta o to, żeby leciał nocą po podpaski, które mi nie są potrzebne (tak jak ja bym mu nie poleciała do nocnego Tesco po skarpetki i to wcale nie znaczy, że go nie kocham bo już np. do apteki po leki zrobiłabym nawet mały sprincik), po drugie nie muszę robić takich testów a gdy mi się coś dzieje, coś dolega to tż jeszcze nigdy mnie nie zawiódł i nawet po te nieszczęsne podpaski pójdzie i nawet na wzór sobie bierze opakowanie, żeby dokładnie takie jak lubię kupić.
Nie rozumiem co miałby dać taki "test"? Jak nie pójdzie po te podpaski to co wtedy, rozwód?
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
Nie wierze, takich 'testów' mogłabym się spodziewać po gimnazjalistce (infantylnej gimnazjalistce...), ale nie dorosłej kobiecie...
Dla mnie to niedojrzałość, brak szacunku i zaufania do partnera, a prawdopodobnie jeszcze bardzo niska samoocena... Intrygami i tego typu idiotycznymi 'testami' się brzydzę. I tak, mimo wszystko jestem kobietą. Swoją droga niektóre stereotypy coraz mniej mnie dziwią. |
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie robiłam takich testów. Wydaje mi się, że życie samo weryfikuje wiele sytuacji. Poza tym najzwyczajniej w świecie byłoby mi głupio tak oszukać swojego tż. Pomijam już fakt, że mamy inne problemy, niż wzajemne sprawdzanie się. Bez sensu..
|
|
#154 |
|
Rozeznanie
|
EE... a co moj Tż to jakis krolik do testowania?
Nie testuje.
<3 M. 07.11.2007 ! ...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:. 24.07.2010- rzuciłam! 3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn "Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom, Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo" |
|
|
|
#155 |
|
Rozeznanie
|
testować świadomie? a po cholerę?!
naturalnie jestem zbyt wymagająca i męcząca, żeby to jeszcze świadomie eskalować ![]() wystarczy, że się od czasu do czasu zatrzymam w sobie, włączę przewijanie do tyłu i zobaczę, jak się ostatnio zachowywaliśmy - bo wówczas oceniam nie tylko jego, ale przede wszystkim siebie... poza tym, moja podświadomość i tak najlepiej wie, czy warto z nim być - zawsze daje mi znać, że coś jest nie tak; a ja coraz bardziej uczę się jej ufać i sluchać, co ma mi do powiedzenia |
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
mój (aktualnie mąż-wtedy jeszcze chłopak) kupił mi kiedyś płyn do intymnej i podpaski bo potrzebowałam i jakoś nikt sensacji z tego nie robił
|
|
#157 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie to równiez dziwnei dziecinne i ja mojego TŻ tak nie testuje. Po co mam mu kazac iśc po podpaski jak nie mam okresu? Heh, jak bede potrzebowała to porpostu wiem, że pójdzie jak trzeba. Nie muszę zmys zmyślać sytuacji i starszyć go wymyslona ciążą. Na codzień pokazuje mi, że jest dla mnie zrobić wszystko, w małych realnych(!) rzeczach, więc wiem, że w problemowych tez by sie sparwdział. ja bym była bardzo zła gdyby np. on mnie tak sprawdzał...
|
|
|
|
#158 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny co Wy tak naskakujecie na autorkę postu. Nie można tego łagodniej napisac jej? Fakt przeprowadzanie takich testów swojemu TŻ to jest dziecinna sprawa. Mało który facet pisałby się pójść po podpaski dla swojej dziewczyny, bo to nasza intymna sprawa. Autorku postu nie rób więcej takich numerów Twojemu TŻ
|
|
|
|
#159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#160 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#161 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ani tż, ani moj tato nie mają z tym najmniejszego problemu. czy to na specjalną prośbę czy będąc w sklepie i kupując chusteczki, mydło. wrzucają do koszyka i to. nic wstydliwego ![]() ps. ostatnio słuchałam dziewczyny, która wstydziła się kupić papier toaletowy. nic mnie już nie zdziwi
|
|
|
|
|
#162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o to, że poszłam spać o 16 coś- ludzie, nie bądźcie tacy złośliwi. Tak się składa, że jestem w ciąży i po prostu mogłabym spać na stojąco, i tyle. A testów już nie robię, wspominałam o tym mówiłam też, że faktycznie takie testowanie jest dziecinne- robiłam to 8 lat temu, kiedy miałam 19 ( niecałe) lat I piszecie, że jak to się stało, że facet się nie zorientował- a tak, że wtedy jeszcze nie uprawialiśmy seksu ![]() I nie prosiłam o ocenę mojego zachowania, lecz wyrażeniu się ogólnie o testowaniu, wię c proszę już sobie darować tego typu psychoanaliz ![]() Już nawet nie chce mi się do nich ustosunkować.
"Wszyscy mężczyźni są tacy sami, mają tylko różne twarze, żeby można było ich rozpoznać." - M.Monroe ![]() Domowe przepisy na kosmetyki do makijażu- pudry, szminki, błyszczyki... https://wizaz.pl/forum/showthread.php |
|
|
|
|
#163 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
<3 M. 07.11.2007 ! ...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:. 24.07.2010- rzuciłam! 3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn "Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom, Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo" |
|
|
|
|
#164 |
|
Konto usunięte
|
Moj facet to len patentowany, podobnie jak ja, ale spisuje sie dobrze w sytuacjach podbramkowych
Zmienial mi wode na cieplejsza w butelce, ktora sluzyla mi za termofor kiedy mialam okres, dawal buzi, martwil sie. Zadnych testow nie robie, bo uwazam je za niepotrzebne. Kiedy mieszka sie razem, to kazdy dzien jest malym testem Jak jestem chora, to zrobi mi herbatke i rowniez on moze liczyc na moja pomoc, kiedy zle sie czuje. Na tym chyba polega zwiazek ![]() Aczkolwiek nie rozumiem nagonki na autorke tematu. Uwazam, ze jej test nie byl szkodliwy. |
|
|
|
#165 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytalem, od zenujacych, infantylnych testow, przez rzniecie glupa i udawanie a to pol zartem pol serio, przez absurdalne wyjasnienia, ze jak ktos nie stosuje takich infantylnych, zalosnych trikow to nie ma dystansu do siebie i niczym nieuzasadnione twierdzenie, ze skoro Ciebie rajcuja takie infantylne zabawy, to kobieca natura intrygowac. Zenada na maksa, jakiej dawno juz tu nie widzialem. Cytat:
Nie chcialabys byc testowana, ale sama w odwalaniu takich cyrkow nie widzisz nic zlego. Super ![]() Cytat:
Dobre ![]() Cytat:
- jesli to nowa czynnosc, to +5 punktow, jesli juz wprawiony - 5 - jesli kupi wlasciwe podpaski to + 10 pkt - za wczesny ranek/pozny wieczor +15pkt - za odleglosc do sklepu mnozymy o 1+0.1 za kazde 100m od sklepu (czyli za 300m 1.3 itd.) - za mrzawke mnozymy wynika x1.5, za duzy deszcz x2, sniezyca/huragan itp x5 - za wazny mecz wynik do kwadratu; jesli mecz jest z gatunku - Polacy w finale mistrzostw swiata, final Ligi Mistrzow itd., to do potegi trzeciej. Sumujemy/mnozymy/potegujemy - jesli wynik jest liczba rzeczywista, to znaczy, ze autorka testu jest niedojrzala i sie bawi w jakies zenujace infantylne zabawy ![]() Cytat:
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||||||
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Wyrak, Ty się lepiej przyznaj, ile razy byłeś po podpaski, tampony lub papier toaletowy dla Pani Wyrakowej. I wyjdzie szydło z worka.
|
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
Wyrak, wydaje mi się, że przesadziłeś. Rozumiem, że chciałeś wyrazić swoje zdanie- ale to już jest po prostu chamskie.
Więcej pisać nie będę, bo ja tak jak ty bulwersować się nie zamierzam.
"Wszyscy mężczyźni są tacy sami, mają tylko różne twarze, żeby można było ich rozpoznać." - M.Monroe ![]() Domowe przepisy na kosmetyki do makijażu- pudry, szminki, błyszczyki... https://wizaz.pl/forum/showthread.php |
|
|
|
#169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizażanki ocenią czy testowała, czy potrzebowała!
|
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak powaznie to latam po co trzeba gdy trzeba, akurat takiego zapotrzebowania sobie nie przypominam.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2010-02-08 o 17:24 |
|
|
|
|
#172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
tak , owszem testuję i to bardzo często... Był test i z podpaskami i ciążą a nawet jedna rzecz której sobie nigdy nie wybaczę
bo to było straszne co zrobiłam i nigdy więcej takich testów... mianowicie, w prima aprilis przyszła do mnie kumpela i oczywiście włączyła nam się faza. ona napisałam mojemu chłopakowi że miałam wypadek i prawdopodobnie nie żyje. ja chciałam to odkręcić po 15 minutach. ale po 10 minutach on już był u mnie w domu cały zapłakany blady ja siedziałam w pokoju a on wszedł do kuchni i pyta mojej mamy czy wiem co się stało... jak mnie zobaczył to mnie mocno uścisnął i wybiegł... Masakra... taka nauczka... potem jeszcze wykład mamy na ten temat że jakby mu się tak co stało , że jechałby jak głupi że w tak silnych nerwach człowiek nie myśli. Na tym się skończyło że i ja i moja kumpela ryczałyśmy z godzinę... nigdy bym sobie nie wybaczyła gdyby mu się coś stało...
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JEZU ![]() ile miałyście lat jak wpadlyście na taki pomysł????????????
|
|
|
#175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Takie kobiety jak Ty psują opinię innym kobietom |
|
|
|
|
#177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co to miało na celu?! dzięki bogu,ze nic sie nikomu nie stało...
|
|
|
|
|
#178 |
|
Wtajemniczenie
|
[stetryczały kloc]
Cóż za pokrętna logika. ![]() Czasami się zastanawiam, czy ja jestem jakiś "babochłop", czy może zbyt skostniała, że nie potrafię znaleźć ani jednego argumentu, który przemawiałby na korzyść "testowania". O śmiechach i chichach w tym temacie nie wspomnę, bom jest z tych dziwadeł, które wolą się śmiać z Monty Phytona niż z robienia faceta w bambuko. [/stetryczały kloc]
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
|
|
#179 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
|
|
#180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.

Co za problem wrzucić paczkę tamponów do koszyka w supermarkecie? 

16.21 dopiero
Ubaw po pachy na cały dzien
bo to było straszne co zrobiłam i nigdy więcej takich testów... mianowicie, w prima aprilis przyszła do mnie kumpela i oczywiście włączyła nam się faza. ona napisałam mojemu chłopakowi że miałam wypadek i prawdopodobnie nie żyje. ja chciałam to odkręcić po 15 minutach. ale po 10 minutach on już był u mnie w domu cały zapłakany blady ja siedziałam w pokoju a on wszedł do kuchni i pyta mojej mamy czy wiem co się stało... jak mnie zobaczył to mnie mocno uścisnął i wybiegł... Masakra... taka nauczka... potem jeszcze wykład mamy na ten temat że jakby mu się tak co stało , że jechałby jak głupi że w tak silnych nerwach człowiek nie myśli. Na tym się skończyło że i ja i moja kumpela ryczałyśmy z godzinę... nigdy bym sobie nie wybaczyła gdyby mu się coś stało...

co to miało na celu?! dzięki bogu,ze nic sie nikomu nie stało...
luty | marzec | kwiecień | maj | czerwiec | lipiec | sierpień