|
|
#151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatni dzwonek dla odchudzających się! Wakacje tuż... tuż..
Właśnie jestem po pól godzinnej sesji ćwiczeń na brzuch i pośladki. Mam zamiar jeszcze wieczorem trochę poćwiczyć, ale to się zobaczy
![]() xxchemicznaxx i oby tak dalej
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też wieczorem jeszcze coś poćwiczę - pewnie zrobię sobie ogólnorozwojówkę, żeby nie ćwiczyć tylko nóg i pupy ciągle. A mam ku temu skłonności, bo to moje newralgiczne punkty
|
|
|
|
|
|
#153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podam moje wymiary Biust 91 (tyle może zostać, moje cycki- moja duma...)Talia 73 (chciałabym mieć 68...)Biodra 91 (może zostać) Udo nad kolanem 41 ![]() Udo w najgrubszym miejscu- na samej górze: 55 . I uda chciałabym wyszczuplić.Dziś na kolacje zrobie dietetyczne mini pizze .... mniam....
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
Witam piękne
![]() Ja właśnie wróciłąm ze szkoły :-/ Uch męczący dzionek.. Zjadłam dzisiaj mało. pół kromki chleb i jabłko. Teraz obiadek. Ale żyję ;p Cieszę się niezmiernie, ze wątek rozkwita heh xDJa dalej problemy z ćwiczeniem, narazie tylko bieg i marsz, ale też i to dobre 3majcie za mnie kciuki, zebym wkońcu dosza do siebie. Bo narazie mój brzuszek nei daje za wygraną hehe ^^Lecę sie uczyć A przeraszam zjadlam jeszcze jedną czekoladke z bombonierki ale już nie mogłam. jutro bym zjadła słoik tak więc lepiej dzisiaj :p
|
|
#155 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym chciała pozbyć się nieco z brzucha, mam w tali 72
, no i wyszczuplić łydki, bo jak na razie jest 39 cm. Pracuje też nad moim płaskodupiem, bo chciałabym, żeby tyłek równoważył biust, póki co w pupie 93 cm,a w biuście 102cm. Niestety jak spadają u mnie kg, to tyłek mi się zmniejsza,a biust prawie wcale i wydaje się większy niż w rzeczywistości i zaczynam wyglądać jak lizak |
|
|
|
|
#156 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tyłeczek dasz radę wyrzeźbić )Moje wymiary : biodra- 91 biust- 90 brzuszek- (na pępku ) ok.78 -talia - 66/64 tak mi się waha ;-/ udo- (najgrubsze miejsce) -54 Najbardziej mi zalezy poprawić nóżki, brzuszek i tyeczek wyrzeżbić ;** A co byście kobiety powiedziały żeby się w poniedziałek zważyć ? Za tydzien i jakby b yły efekty wprowadzić do tabeli :p jak komuś sie coś zmieni to piszcie będę zmieniac :pChciałabym
córeczka Gabrielka "Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." Edytowane przez Lady Pink Czas edycji: 2010-03-15 o 19:37 |
|
|
|
|
|
#157 |
|
Rozeznanie
|
Ja mogę się ważyć tylko w weekendy, bo nie mam w domu wagi, więc się ważę u teściów albo u mojej mamy, a tam bywam właśnie w weekendy. Ale dam znać, jeśli się coś zmieni, bo w tym tygodniu nie zmieniło się nic.
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Choć i tak ważę sie codziennie, ale raz w tygodniu w poniedziałki bede podawać wage i aktualne wymiary.
|
|
|
#159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#160 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to tylko dzisiaj był ponieważ nie miałam czasu, na codzień jem za dużO )Teraz jem właśnei musli ;p Spokojnie, spokojnie jem zawsze 5 posiłków dziennie ;p ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
To możesz pisać przez weekend
|
|
|
#161 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
Ja rowniez mam dostepo do wagi tylko tylko w weekendy niestety (albo i stety.. przynajmniej nie waze sie obsesyjnie codziennie a tak bym pewnie robila, gdybym miala do niej dostep). Takze ja swoje wyniki moge podawac w soboty co tydzien
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam dostęp do wagi ale waże się tylko w poniedziałki lub środy zalezy od tygodnia ;pNo kobitki, lecę pod prysznic, czytać lekturke i śpiochać Czyli raczej dzisiaj już tu nie zajrze ![]() DO JUTRA CHUDZINKI ;*)
|
|
|
#164 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja staram się unikać tego ustrojstwa jak tylko mogę, za to często używam miarki krawieckiej, bo jakoś uważam ją za bardziej wiarygodną
|
|
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
Witam was dziewczyny
Mam sporo na glowie, nauka i pare spraw do przemyslenia, wiec mnie tutaj nie bedzie. Jednym slowem opuszczam was na 10 dni. Zamierzam wprowadzic w zycie nowe nawyki i odzwyczaic sie od zabijaczy czasu- rozpuscilam sie, co dobre nie jest... Przez te 10 dni oczywiscie dietka i trening, bede wszystko spisywac, zamierzam 10 dni wytrzymac bez slodyczy, kawy, bede przestrzegac zdrowych zasad zywienia od a do z i cwiczyc 6 razy w tyg po 1,5 h. Chce zobaczyc jak po 10 dniach, przestrzegania tego wszytskiego bedzie wygladac moja waga i moje cm tu i tam Wiec trzymajcie za mnie kciuki Na dzien dzisiejszy: waga- 60,5 kg ramie- 30 cm talia- 71cm / 73,5 cm pas- 91cm / 93 cm biodra- 99cm udo- 59cm Jestem przyzwyczaona do tego, ze ciagle chodze z wciagnietym brzuchem od urodzenia chyba wiec cm w tali i pasie przed ukosnikiem to przy wciagnietym brzuchalku Po 10 dniach odezwe sie ze sprawozdaniem i kolejnymi pomiarami Zycze wam wytrwalosci i optymizmu Buziaki
|
|
#166 |
|
BAN stały
|
Witajcie piękne
wracam do was, od jutra konkretna dietka i ćwiczenia. 172cm wzrostu 61kg ale wszystkie mięśnie brzucha pozanikaly :/ a już był taki fajny, twardy. Uch. W sobotę spotykam się z tajnym chłopcem i może chociaż trochę uda mi się co nieco poprawić. A w kwietniu rodzinna impreza. I kiecke zakladam wiec trzeba jakoś wygladac. :d to 3majcie kciuki. Wpadne jtr.
|
|
|
|
|
#167 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was dziewczyny!
Jestem tu nowa, ale mam nadzieje że się szybko zadomowię Postanowiłam wziąć się wreszcie w garść i przeglądając neta w poszukiwaniu diety trafiłam na Wasze forum. Po przeczytaniu takiej miłej wymiany zdań między Wami stwierdziłam, że będę mogła swobodnie podać swoje wymiary i ujawnić słabości ![]() Zaczynam odchudzanie!!! ![]() wzrost 172 cm waga 76 kg pozdrawiam! |
|
|
|
|
#168 |
|
Wtajemniczenie
|
Martu_ska witam
, razem się uda zrzucić zbędny balast
|
|
|
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
No to nasze grono w siłę rośnie
![]() Ja już jestem po śniadaniu. Tylko...zapomniałam się zważyć przed No nic, na śniadanie pieczywo wasa 7 zbóż, sztuk 3, na to po plasterku białego sera i ogórek. A teraz piję herbatkę zieloną. Wczoraj zrobiłam (chyba pierwszy raz w życiu) mega-zdrowe zakupy żywieniowe Same warzywa, rybkę, nabiał. A zamiast płatków do mleka takich jak zwykle - płatki owsiane. Niedługo jadę na siłownię, wieczorem fitness (praca magisterska sama się napisze kiedyś )A. Przyznaję. Wczoraj zjadłam małą paczkę herbatników (taką 8 sztuk) ale, na usprawiedliwienie, tak bardzo potrzebowałam już czegoś słodkiego, że wolałam wczoraj zjeść te herbatniki niż dzisiaj czekoladę. Chociaż i tak wiem, że nie powinnam była...prawda? Od dziś jednak całkowity zakaz słodyczy. Do świąt. |
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę zapeszać, ale moja waga dzisiaj rano pokazała 47,2
|
|
|
#171 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
Ja znowu jestem dopiero po pierwsszym sniadaniu, za pozno wstalam
i chyba nie bede miala juz miejsca na drugie sniadanko. Od 2 dni mam maly problem... a mianowicie mam strasznie "wydety" brzuch i caly czas cos mi w nim "bulba" :d ..nie wiem czym to jest spowodowane, pije duzo zielonej herbaty, wody, jem w miare zdrowo i staram sie nie jesc za duzo wieczorem.. pozdrawiam Dziewczynki, trzymajcie sie cieplo
|
|
|
|
|
#173 |
|
Wtajemniczenie
|
Może to od dużej ilości błonnika. Jak kiedyś zaczynałam pić cykorię, gdzie jest go dosyć dużo i dodatkowo jadłam otręby, to strasznie mi jeździło po jelitach i mój brzuch wydawał dziwne dźwięki, aż wstyd było gdzieś wyjść
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
Witam laseczki
. Teraz jem juz prawdziwe śniadanko: bułeczke żytnią, z wędliną i ogórkiem kiszonym. Na obiad bedzie zupka od wczoraj. A pózniej to juz nie wiem cos wymyśle. Pogoda dziś przepiękna, pomimo śniegu który wczoraj sypał, dziś niebo błękitne, bezchmurne, a słoneczko świeci. Jutro wraca mój mężczyzna po 2 tygodniach w pracy, bardzo mnie to cieszy, coreczka jest jeszcze za mała, ale jak mówie jej o tacie to podskakuje i pokazuje na jego zdjęcie na ścianie Dziś napewno zalicze dłuuuugi spacer, minimum 2-3 godziny, to bedą takie moje ćwiczenia a przy okazji złapie troche słoneczka i sie z małą dotlenimy ![]() Buziam Was Kobitki, i miłego dnia życze
|
|
#175 | |
|
Rozeznanie
|
Martu_ska - witam i powodzenia!! Dasz radę!!
Psyhe666 - brawo! ![]() Cytat:
Jetsem pewna, bo skoro Cię nie widział 2 tyg to na pewno zauważy, że coś się pozmieniało O yeah!Ja w pracy. Słonko mi świeci na biurko, aż chce się żyć (zwłaszcza, gdyby się było poza biurem... ale dobre i słońce w biurze, nie? )Na śniadanie zjadłam moją zupę, później banana. Na obiad zupa i mozzarella z pomidorem. Powieczorek - jabłko i 2 kiwi. A przed obiadem jeszcze bieżnię zaliczę znów. Stałam dziś przed lustrem i mi się boczki chyba zmniejszyły ).Miłego dzionka, kochane |
|
|
|
|
|
#176 |
|
Przyczajenie
|
Agata1983- Hula-hop jest świetne na boczki przynajmniej u mnie ( to znaczy było kiedyś bo się zapuściłam) ale skoro już wspomniałaś o boczkach to chyba przeproszę się z moim kółeczkiem na nowo
Dziś 90 minut na rowerku mam jeszcze zamiar pobiegać ale to dopiero wieczorkiem. Słonce dodaje energiiiiiii
|
|
|
|
|
#177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo by mnie to zmotywowało do dalszych działań
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że w moim małym mieszkanku będę miała gdzie pokręcić Jak by co, to wygonię TŻ do kuchni, żeby go kołem nie zdzielić |
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Agata1983 - dzięki
![]() Będzie jeszcze lepiej bo teraz mam cel!
|
|
|
#180 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak ja wam zazdroszczę tego słonka, u mnie cały dzień brzydkie chmury na niebie
Już się nie mogę doczekać, kiedy będzie ciepło i będę mogła biegać. Chociaż nie wiem, czy to u mnie takie bezpieczne, bo mieszkam w Zielonej Górze, a tego gwałciciela co tu grasował jeszcze nie załapali
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

i oby tak dalej

(tyle może zostać, moje cycki- moja duma...)
(chciałabym mieć 68...)
.... mniam....
ale już nie mogłam. jutro bym zjadła słoik tak więc lepiej dzisiaj :p

)