![]() |
#151 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wiosny przywoływanie przez udane wymienianie :D
cos za
L'Oreal Professionnel, Liss Extreme, Serum nabłyszczające i udoskonalające fryzurę Oliwkowy żel z peelingiem pod prysznic, Oriflame. Nowy, 200ml. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Tigi Catwalk, Curls Rock Curl Amplifier (Delikatny krem wspomagający skręt włosów kręconych naturalnie lub po zabiegu trwałej ondulacji) została połowa
Aussie, Miracle Hair Insurance (Odżywka do włosów słabych i zniszczonych bez spłukiwania) - nowa, bez jednego "psiknięcia". Niedostępna w PL. Body scrub do ciała The Body Shop, Moringa. 50ml, nowy. Aksamitny balsam do ciała o zapachu malinowym Yves Rocher, 230/400ml. GOSH, poczwórne cienie do powiek, zużycie znikome. Piękne fiolety i jasny krem. (odcień violet night?) Za całość bądź któreś z tych rzeczy znajdziesz coś u mnie ? ![]()
![]() |
#153 | |||||
perfumove love
|
Cytat:
![]() Masz coś poza tymi wymienionymi jako próbkowe w wątku? Z nich tylko Addict mnie zakręcił, a nie chcę Ci aż 5ml zabierać tego niebieściaka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak tylko coś dorzucisz lub potestujesz meteorki i któreś będziesz chciała oddać to ja czuwam w razie czego ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1268578753 Naprawdę jest w kratkę? Bo nie widać ![]() Jeszcze zastanawiam się nad eko skórą... Mocno wstępnie, bo sama nie wiem. Czego za nią szukasz? ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Podkład Clinique Superbalanced makeup, dla cery normalnej (odcień 04, cream chamois).
Cyt. "Lekki, beztłuszczowy podkład. Nawilża, absorbuje tłuszcz i utrzymuje równowagę skóry. Pokrycie średnie do całkowitego." coś u mnie i jeszcze za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1270298104 zobacz również stary wątek i proszę odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
kochana, tej bluzki w kratę już nie mam
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- spokojnie coś znajdę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() Moze znajdziesz cos u mnie w zamian za: Isa Dora, poczwórne cienie do powiek, 39 golden petals, niewielkie zużycie. scrub Body Shop, moringa ![]()
![]() |
#157 |
Rozeznanie
|
Oriflame Nature, balsam do ciała z oliwką i bambusem, 200ml jedynie przetestowane.
Cztery Pory Roku, balsam nawilżający do ciała nadający efekt naturalnej opalenizny, nowy. Oliwkowy żel z peelingiem pod prysznic, Oriflame. Nowy, 200ml. Body scrub do ciała The Body Shop, Moringa. 50ml, nowy. KALLOS, szampon wzmacniający, przeciwłupieżowy 300ml, użyty dwa razy. Bajecznie pachnie owocami egzotycznymi; Botanics, Skin Brightening Toner (do każdego rodzaju cery), ok. 70 z 75ml Botanics, Skin Brightening Deep Clean Gel (do cery normalnej, mieszanej, po tłustą), ok. 48 z 50ml Botanics, Quenching Face Mask, nowa saszetka 8ml Aksamitny balsam do ciała o zapachu malinowym Yves Rocher, 230/400ml. cos u mnie za jakas/pare z tych rzeczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Wtajemniczenie
|
hej, interesuje mnie:
Paco Rabane BLACK XS, ok. 65/80ml (pudełko)
![]() |
#159 | ||||
perfumove love
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję, ale nic dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Mnie skusiła ta dokładkowa mini paletka EL,ale też inne rzeczy z wątku chętnie bym przygarnęła: pędzel do pudru Ori,Rock'n Rose,peeling do ciała,masełko TBS,termalkę Avene... I biżuteria mi się podoba,choć pewnie częściowo już nieaktualna ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-05-01 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
perfumove love
|
Dzięki za fotki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() P.S. Miałabym jeszcze ewentualnie z Twojej listy szukam podkład Shiseido (ten z filtrem 30) kolorek sp40 (lekko żółtawy) . Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-05-01 o 10:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
hmmm, za kurtkę może by tak:
L'Oreal Professionnel, Liss Extreme, Serum nabłyszczające i udoskonalające fryzurę Body scrub do ciała The Body Shop, Moringa. 50ml, nowy. Aussie, Miracle Hair Insurance ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
perfumove love
|
mhm, medeis - na pewno się dogadamy co do wymianek, teraz co prawda wybywam, ale jutro lub pojutrze napiszę i ustalimy szczegóły, dobrze?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Witaj kochana
![]() ![]() U Ciebie podoba mi sie podkład clinique i cienie gosh <3 Nie wiem, czy w moim skromnym watku coś dla siebie widzisz?
![]() |
#168 | ||||
perfumove love
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2010-05-02 o 15:42 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
DayWear Plus (02) jest ok. 50% z poj.50ml,kod A78 - kupiłam go sobie pod koniec ubiegłych wakacji (koniec sierpnia) a Sephorze;na opakowaniu piszą,że ważny 24 miesiące od otwarcia. Natomiast co do podkładu Shiseido: nie wiem,ile go jest ![]() ![]() Interesuje mnie przedewszystkim mini paletka ELauder. W drugiej kolejności R'n'R ![]() ![]() Mogę poczekać na wyjaśnienie sprawy zapachu (wszak tu nie piekarnia ![]() Edit: Shiseido Sun Protection Liquid Foundation SPF30;kod TPET , ważny przez 18 mies od otwarcia - czyli od grudnia 2009. Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-05-02 o 18:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
coś za:
Masło do ciała The Body Shop, golden apple, ok. 170/200ml Avene woda termalna
![]() |
#171 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() W takim razie czekamy na zakończenie aukcji, jeśli się nie mylę to dzień lub dwa max. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...n-SPF40-PA.htm tylko chyba jakaś nowsza (???) wersja,bo ma SPF 30. Jak kupowałam to szukałam właśnie tego z linku (b. wysoko w KWC on jest) i juz nigdzie nie było. No ale ma taką gąbeczkę do nakładania ![]() Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-05-03 o 12:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
cokolwiek co moje włosy trochę poprawi będzie mile widziane-jestem zdesperowana mocno
![]() tak więc: L'Oreal Professionnel, Liss Extreme, Serum nabłyszczające i udoskonalające fryzurę Body scrub do ciała The Body Shop, Moringa. 50ml, nowy. i może ta odżywka w olejku o której mówiłaś? zaraz zobacze jeszcze raz co tam masz ![]() ooo, a dorzuciłabyś te pędzelki? ![]() Pędzelek do cieni TBS, nowy, bez folii. Duży pędzel do pudru Oriflame, nowy, folia.
ciuchy kosmetyki M-perfumy D-perfum C- perfumom B-perfumy N-perfumami M-perfumach W-perfumy Edytowane przez 7medeis Czas edycji: 2010-05-03 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Durna jestem, boję się tej eko kurtki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
hmmm, to ja bardzo proszę pedzelek do cieni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |||
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję, ale nic dla siebie nie widzę. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2010-05-05 o 20:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Myślę,że ubytek we fluidzie to jakieś 10 - 15%.
Poczekajmy może na koniec aukcji,bo mnie interesuje przede wszystkim mini paletka EL,a zapach w drugiej kolejności. Jeśli się okaże,że będzie wolny,to coś zaproponuję konkretnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.