|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wiosny przywoływanie przez udane wymienianie :D
cos za
L'Oreal Professionnel, Liss Extreme, Serum nabłyszczające i udoskonalające fryzurę Oliwkowy żel z peelingiem pod prysznic, Oriflame. Nowy, 200ml. ?
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Tigi Catwalk, Curls Rock Curl Amplifier (Delikatny krem wspomagający skręt włosów kręconych naturalnie lub po zabiegu trwałej ondulacji) została połowa
Aussie, Miracle Hair Insurance (Odżywka do włosów słabych i zniszczonych bez spłukiwania) - nowa, bez jednego "psiknięcia". Niedostępna w PL. Body scrub do ciała The Body Shop, Moringa. 50ml, nowy. Aksamitny balsam do ciała o zapachu malinowym Yves Rocher, 230/400ml. GOSH, poczwórne cienie do powiek, zużycie znikome. Piękne fiolety i jasny krem. (odcień violet night?) Za całość bądź któreś z tych rzeczy znajdziesz coś u mnie ?
|
|
#153 | |||||
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() Masz coś poza tymi wymienionymi jako próbkowe w wątku? Z nich tylko Addict mnie zakręcił, a nie chcę Ci aż 5ml zabierać tego niebieściaka ![]() Cytat:
Cytat:
Za słodka dla mnie, no co zrobić. Ja tracę węch średnio raz do roku - nic mi się wtedy nie podoba, nic nie chcę ani mieć, ani nosić I żadna ciąża tu nie straszy, więc wiesz... dziwy, panie, dziwy ![]() Jak tylko coś dorzucisz lub potestujesz meteorki i któreś będziesz chciała oddać to ja czuwam w razie czego ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1268578753 Naprawdę jest w kratkę? Bo nie widać W jakim jest stanie? Prosiłabym także o wymiary.Jeszcze zastanawiam się nad eko skórą... Mocno wstępnie, bo sama nie wiem. Czego za nią szukasz? ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Podkład Clinique Superbalanced makeup, dla cery normalnej (odcień 04, cream chamois).
Cyt. "Lekki, beztłuszczowy podkład. Nawilża, absorbuje tłuszcz i utrzymuje równowagę skóry. Pokrycie średnie do całkowitego." coś u mnie i jeszcze za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1270298104 zobacz również stary wątek i proszę odpisz u mnie
|
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
kochana, tej bluzki w kratę już nie mam
a eko chętnie oddam jestem troszkę uzalezniona od tego serum loreala więc bierz co chcesz![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- spokojnie coś znajdę jak co mogę dosłać inne fotki skórki
|
|
|
|
|
#156 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() Moze znajdziesz cos u mnie w zamian za: Isa Dora, poczwórne cienie do powiek, 39 golden petals, niewielkie zużycie. scrub Body Shop, moringa
|
|
#157 |
|
Rozeznanie
|
Oriflame Nature, balsam do ciała z oliwką i bambusem, 200ml jedynie przetestowane.
Cztery Pory Roku, balsam nawilżający do ciała nadający efekt naturalnej opalenizny, nowy. Oliwkowy żel z peelingiem pod prysznic, Oriflame. Nowy, 200ml. Body scrub do ciała The Body Shop, Moringa. 50ml, nowy. KALLOS, szampon wzmacniający, przeciwłupieżowy 300ml, użyty dwa razy. Bajecznie pachnie owocami egzotycznymi; Botanics, Skin Brightening Toner (do każdego rodzaju cery), ok. 70 z 75ml Botanics, Skin Brightening Deep Clean Gel (do cery normalnej, mieszanej, po tłustą), ok. 48 z 50ml Botanics, Quenching Face Mask, nowa saszetka 8ml Aksamitny balsam do ciała o zapachu malinowym Yves Rocher, 230/400ml. cos u mnie za jakas/pare z tych rzeczy?
|
|
|
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, interesuje mnie:
Paco Rabane BLACK XS, ok. 65/80ml (pudełko)
|
|
#159 | ||||
|
perfumove love
|
Cytat:
Tzn interesują mnie dwie pary kolczyków, ale to trochę mało... Czy płyta IM Best of the beast jest oryginalna?Cytat:
A mogłabym poprosić o dokładne zdjęcia kurtki eko? Nic nie obiecuję, ale może akurat się skuszę... Cytat:
Cytat:
A szkoda, bo serię Botanics chętnie oddam za coś dla mnie przydatnego zanim się przeterminuje...Dziękuję, ale nic dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam! |
||||
|
|
|
|
#161 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
Mnie skusiła ta dokładkowa mini paletka EL,ale też inne rzeczy z wątku chętnie bym przygarnęła: pędzel do pudru Ori,Rock'n Rose,peeling do ciała,masełko TBS,termalkę Avene... I biżuteria mi się podoba,choć pewnie częściowo już nieaktualna Zapraszam.
Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-05-01 o 09:01 |
|
|
|
|
#162 | |
|
perfumove love
|
Dzięki za fotki
A tak wstępnie, co by Cię interesowało za tą kurtkę? ![]() Cytat:
Tyle fajnych rzeczy już oddałaś Jeszcze chyba tylko krem tonujący EL mnie interesuje. Jaki to odcień? Mocno ciemny?
|
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() P.S. Miałabym jeszcze ewentualnie z Twojej listy szukam podkład Shiseido (ten z filtrem 30) kolorek sp40 (lekko żółtawy) . Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-05-01 o 11:38 |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm, za kurtkę może by tak:
L'Oreal Professionnel, Liss Extreme, Serum nabłyszczające i udoskonalające fryzurę Body scrub do ciała The Body Shop, Moringa. 50ml, nowy. Aussie, Miracle Hair Insurance ![]() |
|
|
|
|
#165 |
|
perfumove love
|
mhm, medeis - na pewno się dogadamy co do wymianek, teraz co prawda wybywam, ale jutro lub pojutrze napiszę i ustalimy szczegóły, dobrze?
![]() |
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj kochana
no niestety Twoje promesse na wydaniu, bo szybko mi się znudziły ![]() U Ciebie podoba mi sie podkład clinique i cienie gosh <3 Nie wiem, czy w moim skromnym watku coś dla siebie widzisz?
|
|
#168 | ||||
|
perfumove love
|
Cytat:
Cytat:
ale w sumie to mogłabym zaryzykować. Ile jest tego EL, połowa z jakiej pojemności? Jaka jest data ważności tego kremu? I co konkretnie byś chciała ode mnie za krem tonujący EL, Idealista i ewentualnie podkład? Pozdrawiam! Cytat:
Chętnie dorzucę też coś jeszcze, nie chcę żebyś była stratna. Cytat:
Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2010-05-02 o 16:42 |
||||
|
|
|
|
#169 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
DayWear Plus (02) jest ok. 50% z poj.50ml,kod A78 - kupiłam go sobie pod koniec ubiegłych wakacji (koniec sierpnia) a Sephorze;na opakowaniu piszą,że ważny 24 miesiące od otwarcia. Natomiast co do podkładu Shiseido: nie wiem,ile go jest Kompletnie nieprzejrzyste opakowanie używałam go kilka -kilkanaście razy od grudnia ub roku. Mam pudełko i nieużywaną gąbeczkę z kompletu;zaraz poszukam i sprawdzę kody.Interesuje mnie przedewszystkim mini paletka ELauder. W drugiej kolejności R'n'R ;potem Avenka,peeling i masełko ![]() Mogę poczekać na wyjaśnienie sprawy zapachu (wszak tu nie piekarnia Pzdr.Edit: Shiseido Sun Protection Liquid Foundation SPF30;kod TPET , ważny przez 18 mies od otwarcia - czyli od grudnia 2009. Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-05-02 o 19:35 |
|
|
|
|
|
#170 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za:
Masło do ciała The Body Shop, golden apple, ok. 170/200ml Avene woda termalna
|
|
#171 | ||
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() W takim razie czekamy na zakończenie aukcji, jeśli się nie mylę to dzień lub dwa max. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#172 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...n-SPF40-PA.htm tylko chyba jakaś nowsza (???) wersja,bo ma SPF 30. Jak kupowałam to szukałam właśnie tego z linku (b. wysoko w KWC on jest) i juz nigdzie nie było. No ale ma taką gąbeczkę do nakładania
Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-05-03 o 13:05 |
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
cokolwiek co moje włosy trochę poprawi będzie mile widziane-jestem zdesperowana mocno
![]() tak więc: L'Oreal Professionnel, Liss Extreme, Serum nabłyszczające i udoskonalające fryzurę Body scrub do ciała The Body Shop, Moringa. 50ml, nowy. i może ta odżywka w olejku o której mówiłaś? zaraz zobacze jeszcze raz co tam masz ![]() ooo, a dorzuciłabyś te pędzelki? ![]() Pędzelek do cieni TBS, nowy, bez folii. Duży pędzel do pudru Oriflame, nowy, folia.
ciuchy kosmetyki M-perfumy D-perfum C- perfumom B-perfumy N-perfumami M-perfumach W-perfumy Edytowane przez 7medeis Czas edycji: 2010-05-03 o 17:42 |
|
|
|
|
#174 | ||
|
perfumove love
|
Cytat:
OK, to może jeszcze sprawdzę odcień w Douglasie, żeby mieć pewność w 100% i dam znać. Kiedyś testowałam SP40 i był jaśniutki i żółciutki - faaajny całkiem ![]() Cytat:
Sprawdzę jutro, czy oba mam u siebie, czy u mamy zostawiłam i dam znać.Durna jestem, boję się tej eko kurtki
|
||
|
|
|
|
#175 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm, to ja bardzo proszę pedzelek do cieni
i poza tym to co prosiłam i to cos do włosków zastanów sie jeszcze proszę nad kurtką, żeby potem Twój chłop za mną nie latał z nożem:d
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 | |||
|
perfumove love
|
Cytat:
W takim razie mnie interesuje jak najbardziej. Gorzej z tą jego ilością... Trudniej wycenić, nie wiem co zaproponować. Masz jakiś pomysł jak co z czym i w ogóle? ![]() Cytat:
Cytat:
To co, serum L'oreal, Cobella, pędzelek TBS i scrub TBS za eko kurtkę? Jeżeli wszystko się zgadza, zapraszam na PW.Dziękuję, ale nic dla siebie nie widzę. Pozdrawiam Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2010-05-05 o 21:15 |
|||
|
|
|
|
#180 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Myślę,że ubytek we fluidzie to jakieś 10 - 15%.
Poczekajmy może na koniec aukcji,bo mnie interesuje przede wszystkim mini paletka EL,a zapach w drugiej kolejności. Jeśli się okaże,że będzie wolny,to coś zaproponuję konkretnie Ale paletka tych brązów mnie interesuje szczególnie,więc byłoby super,gdybyś mi ją zarezerwowała
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

Zapraszam.

Jeszcze chyba tylko krem tonujący EL mnie interesuje. Jaki to odcień? Mocno ciemny?
ale w sumie to mogłabym zaryzykować. Ile jest tego EL, połowa z jakiej pojemności? Jaka jest data ważności tego kremu? I co konkretnie byś chciała ode mnie za krem tonujący EL, Idealista i ewentualnie podkład?
Kompletnie nieprzejrzyste opakowanie
używałam go kilka -kilkanaście razy od grudnia ub roku. Mam pudełko i nieużywaną gąbeczkę z kompletu;zaraz poszukam i sprawdzę kody.