![]() |
#2 |
perfumove love
|
Dot.: Wiosny przywoływanie przez udane wymienianie :D
wymienione
Donna Karan GOLD, edt 50ml tylko przetestowane. Oddam za mniejszą pojemność ciekawego zapachu lub kolorówkę. - peonies La Perla, J'aime Les Fleurs edt - 29/30ml - all Podkład Estee Lauder Double Wear, 2n2 Fresco. Ładny beż. Zostało spokojnie 3/4. - all Podkład Clinique Superbalanced makeup, dla cery normalnej (odcień 04, cream chamois). - all Givenchy, Eau Torride edt 50ml (jedynie przetestowane, mam pudełko) - all Body scrub do ciała The Body Shop, Moringa. 50ml, nowy. - 7medeis Serum L'oreal Professionel L'Oreal Professionnel, Liss Extreme, Serum nabłyszczające i udoskonalające fryzurę - ilość widoczna na zdjęciu - 7medeis Cobella Stay Straight, flattering balm for a smooth straight finish with marine complex, zostało ok. 70/100ml - 7medeis T. Mugler, Eau de Star, miniatura 5ml (pudełko) - all Ch. Dior Pure Poison, ok. 20/30ml (pudełko) - oddam raczej tylko za Chance na razie wycofuję, bo zaczęłam znowu używać Balsam perfumowany J'adore, 3/4 z 50ml (balsam jest częścią zestawu - NFIS) - all Pędzelek do cieni TBS, nowy, bez folii. - 7medeis Vera Wang Princess, ok. 38/100ml (brak korka) - kota behemota Botanics, Skin Brightening Toner (do każdego rodzaju cery), ok. 70 z 75ml- sarhara17 Botanics, Day Shift Moisture Lotion (do cery suchej i normalnej), nowe 50ml- sarhara17 Botanics, Skin Brightening Deep Clean Gel (do cery normalnej, mieszanej, po tłustą), ok. 48 z 50ml - sarhara17 Szampon Wella Professionals, Lifetex Balanced revitalizing shampoo for stimulating the scalp (zostało 60% z 250ml) - sarhara17 Dsquared SHE WOOD, odlewka 15ml - protka CELINE Oriental Summer, 30ml (kartonik, ubytek jednego psika testowego) - leci do becca Revlon Colorstay sand beige, ubytek widoczny na zdjęciu - becca Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2010-05-24 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
witaj, interesuje mnie:
Złoty cień L'oreal Color Appeal, kilka razy razy maźnięty. kolczyki
![]() |
#6 | |
perfumove love
|
Piąteczki mnie interesują, ale oczywiście nie wiem które to dokładnie (znam się na kolorówce jak koza na pieprzu)
![]() Aaaa, piękny! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() DODATKOWE ZDJĘCIA ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2010-05-18 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
witam, cos u mnie za noe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
zostały Ci może te kolczyki:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1208692166 drugie od lewej, na górze? albo te ślimaki: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1208692166 (pierwsze z lewej na samej górze) ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie:
Escada Magnetism, 25ml z ubytkiem 1 psika testowego (kartonik, jeszcze z folią) Givenchy, Eau Torride edt 50ml (jedynie przetestowane, mam pudełko) Roberto Verino VV 25/50ml Cacharel Noa edt, 25/30ml (pudełko) Paco Rabane BLACK XS, ok. 65/80ml (pudełko) Na wymianę mam: - Madness Chopard-25/30 ml (uszkodzona zatyczka ale nie ma problemu z psikaniem) -Sweet Darling Minouge - 30 ml ubytek góra 4 psiki - Provocative Woman E.Arden-ok.25/30 ml - Glenplaid M.Kors- ok.35/40 ml - Black Kenneth Cole -50 ml-ubytek minimalny -Red Door E.Arden-ok 20/25 ml -Omnia Bulvgari - mały flakon 10ml -zostało ok.8 - Classique J.P.G EDT 50ml -3-4 razy użyte --MyQueen Last Mist 50 ml-minimalny ubytek Alexander MqQueen -Kingdom Alexander MqQueen 75ml EDT- ubytek 3-4 psiki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
🦄
|
Cytat:
A te: http://images.google.pl/imgres?imgur...26tbs%3Disch:1 nr 208 ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |||
perfumove love
|
Chciałabym, żeby coś, ale jednak nic
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję, ale nic dla siebie nie znalazłam. Pozdrawiam! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Coś u mnie za: Podkład Estee Lauder Double Wear, 2n2 Fresco. Ładny beż. Zostało spokojnie 3/4. Isa Dora, poczwórne cienie do powiek, 39 golden petals, niewielkie zużycie.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie? za:
Donna Karan GOLD, edt 50ml tylko przetestowane. Oddam za mniejszą pojemność ciekawego zapachu lub kolorówkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos za peeling the body shop, balsam malinkowy yves rocher, podklad el i kliniczka?
![]() |
#19 | |||||
perfumove love
|
Cytat:
Cytat:
![]() Interesuje mnie jakiś inny podkład za ten podkład ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
może coś u mnie za podkład EL?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
perfumove love
|
szkoda, że nie masz już pryzm
![]() ![]() odpisałam dwa posty wyżej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ja znowu ponudze o black XS... mam insolence edt... z wish niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Cześć. Znajdziesz coś u mnie za:
Sephora colorful, pojedynczy cień - beż ze złotymi drobinkami. Zużycie znikome. Odcień strass nr 9. Do używania na sucho lub mokro. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez olifka007 ![]() zostały Ci może te kolczyki: https://wizaz.pl/forum/attachment.php...4&d=1208 692166 drugie od lewej, na górze? albo te ślimaki: https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1208 692166 (pierwsze z lewej na samej górze) ... ![]() Poszukam, popatrzę i dam Ci znać, które jeszcze mam. Ślimaki z bambusa są pierwsze na górze, ale po prawej, o te chodzi? ![]() Oczywiście te po prawej! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez peonies ![]() znajdziesz coś u mnie? za: Donna Karan GOLD, edt 50ml tylko przetestowane. Oddam za mniejszą pojemność ciekawego zapachu lub kolorówkę. Interesuje mnie parę rzeczy: balsam do włosów Cobella, masełko jabłkowe TBS oraz ewentualnie balsam do ciała L'Instant ![]() jak najbardziej. tylko mam nadzieję, że dokładnie przeczytałaś o ubytkach ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
balsam cobella do włosów jest w formie lekkiego żelu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
perfumove love
|
Kochana, Insolence edt jeszcze mam, na zapas na razie nie chcę brać (chyba że za jakiś czas mi się odmieni, to dam znać
![]() ![]() [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;17909783]Cześć. Znajdziesz coś u mnie za: Sephora colorful, pojedynczy cień - beż ze złotymi drobinkami. Zużycie znikome. Odcień strass nr 9. Do używania na sucho lub mokro. ? ![]() interesuje mnie blush Bourjois ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się Torride - zapraszam po Mademoiselle, mam trochę mało ale może wpadnie Ci w oko cos jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podpowiedz gdzie mogłabym kupić atomizer? ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.