|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odnaleźć Dziecko w sobie!
Ja też w lesie. Jeszcze myślę...
|
|
|
|
|
#152 |
|
Rozeznanie
|
A ja na razie mam tylko pomysł
Ani materiałów, ani czasu, ani nawet siły by do niego siąść. Ale może po majówce, będzie trochę spokojniej
|
|
|
|
|
#153 |
|
Rozeznanie
|
Ja pomysł mam, materiały lada chwila przyjdą ale połażę po tym lesie jeszcze do 10 maja. Jak sie uspokoi po tych wszystkich uroczystościach to spokojnie zacznę realizację prezenciku.
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 |
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam już projekt prezentu, ale materiały do niego dopiero w środę zamówiłam i pewnie przyjdą po weekendzie. Chciałabym tym razem wysłać szybciej niż dostanę
A nad dodatkiem się głowię, bo nie umiem szyć. Także u mnie pójdzie raczej w słodycze... moja koleżanka ma taką fajną książkę z przepisami na pyszności z czekolady, są tam różne pralinki malutkie... chyba muszę od niej pożyczyć
|
|
#155 |
|
Wtajemniczenie
|
ohhh dziweczyny ale mam zaległości do cztania
wróciłam na jeden dzień co by się ogrnąć troszke ale za to mam dobrą wiadomość dla mojej wylosowanki prezent już gotowy z dwojga złego może coś podpasuje
|
|
#156 |
|
Rozeznanie
|
No no no widzę, że wszyscy zakasali rękawy. Jak tak dalej pójdzie to wszystkie prezenty będą gotowe duuuużo przed czasem
|
|
|
|
|
#157 |
|
Wtajemniczenie
|
hihi - dałaś mi niezły pomysł - poszperałam po necie i znalazłam wykrój na zaplanowaną maskotkę
teraz będę się kłuć w paluchy mam nadzieję, że osóbka, przeze mnie obdarowana wybaczy plamy krwi ![]() robię spadalski teraz, wrócę, jak żołądek mi się uspokoi - bo przed kompem siedzieć chwilowo nie mogę za długo... masakra i tak już któryś dzień z rzędu...ogłoszenie: wymienię zepsuty żołądek na nowy sprawny ![]() Miłej pozostałości Majówkowego weekendu
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
Niestety mój również szwankuje... i też ostatnio się męczę - ponoć pogoda także ma wpływ na takie dolegliwości.
|
|
|
#159 |
|
Wtajemniczenie
|
Rossi - żołądki już tak mają, że czasem bolą
już mi pomału przechodzi ![]() właściwie rano czułam się tak dobrze, że uszyłam maskotkę ![]() wrrrr - igły mnie nie lubią, mam pokłute łapki ale na szczęście maskotki krwią nie poplamiłam - teraz siedzi (już uszyta i wypchana ) i łypie na mnie oczkiem ![]() Właściwie to nawet spore osiągnięcie, bo nigdy wcześniej żadnej maskotki nie szyłam - a tu mi całkiem wyszła, nawet mój TŻ rozpoznał co to za zwierzątko - musi być dobrze ![]() Dobrze, że maskotka już gotowa - bo miałam wrażenie, że będę się musiała posiłkować maszyną i umiejętnościami mojej mamy no, żeby ciemnej masie wytłumaczyła co i jak - no ale dałam radę sama ![]() Boję się tylko, że prezent właściwy się nie spodoba ... ale pracuję nad rozszerzoną wersją która pozwoli na alternatywne ujęcie oj coś się motam Trzymajcie się kochane Ja jutro idę na film, jak mój TŻ określił, na tumanów ![]() znaczy Iron Man 2 - no chodzi o to jak wyświetlali trailer, to pokazywali to tak: Iron 2 Man - no i jak miał biedak to przeczytać, jak nie "Iron tuman"?? No ja się uśmiecham pod nosem do dziś ![]() We wtorek mamy ambitny plan skoczyć do Inwałdu ... park miniatur i dinolandia z parkiem linowym - oh jak to przeżyją moje paznokcie - już wychodowałam je na prawie 7mm ![]()
|
|
#160 |
|
CraftMod
|
ja uszylam już 2 stworki, zaczełam trzeciego, ale muszę się rozejrzeć za czymś do wypchania
całkiem mi się spodobało, może w końcu trochę tajniki szycia zgłębię, bo czasami to po omacku robię, na chłopski rozum
|
|
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
Ja już przencik zrobiłam, tylko gorzej z niespodzianką. jeśli chodzi o misiaczka czy cukieraska - narazie totalny brak pomysłu
|
|
|
|
|
#162 |
|
Rozeznanie
|
Wam dokuczają żołądki a mnie gardło odmawia posłuszeństwa
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 |
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam do grona kurujących się i wszystkim zrówka żczyczę.
|
|
#165 |
|
Wtajemniczenie
|
Daguś - bardzo chętnie
![]() jutro wyjeżdżamy rano, około 7:0 z Dąbrowy Górniczej - jak dotrzesz na start - to wsiadasz z nami a jak nie dotrzesz, to wezmę Twojego avatarka ![]() nirshya - ja do wypchania użyłam ścinków filcowych a co do szycia na chłopski rozum - mnie to jakoś nie wychodzi ![]() ostatnio, jak sobie bluzkę na chłopski rozum uszyłam, to głowy przecisnąć się nie dało - coś mój chłopski rozum do szycia się nie nadaje ![]() no a jeśli o mnie chodzi - to maskotka czy słodkości (nawet sklepowe) - ze wszystkiego będę się cieszyć ![]() aha i dwie z nas dołączyły do wątku preferencyjnego, są to : Vestis i poice w pierwszym poście zamieściłam dokładnie stronę i post ![]() dobra spadam, bo muszę wcześnie wstać - tak koło 5:30 ![]() bo plan jest taki, żeby na 9 rano być już na miejscu... w planach: park miniatur - najpierw potem: dinolandia i ewenementualnie park linowy - mam wielką ochotę, ale jak będzie padać, to zrezygnuję... [tu był link, został usunięty, bo tego miejsca już nie ma] ciekawe kiedy uda mi się własną stronkę uruchomić ![]() grafikę składam już kilka lat, a mój TŻ już stracił nadzieję, że kiedykolwiek ją skompletuję w między czasie przygotowałam grafikę już na dwie czy trzy strony... hiehiehiejak to zwykle bywa szewc bez butów chodzi ![]() życzę Wam miłego powrotu do rzeczywistości - mnie on czeka 10 maja mam urlop - znaczy zmusili mnie do wybrania zaległego
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2012-02-15 o 11:47 |
|
|
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
Zaległości nadrobione w czytaniu wątku....
Ja jak na razie tylko myślałam nad prezentami, bo urlop miałam, to nic innego w głowie nie było ![]() Boję się bardzo wyzwania wymianki, ale mam nadzieje.... ![]() A w Inwałdzie jest ekstra...
|
|
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już prezencik dla moje wylosowanki skończyłam
ale prawdopodobnie w tym tygodniu nie uda mi się wysłać ehhh dreszczyk emocjii narasta
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Panie Janeczku - mam grać? - tak mawiano w kabarecie O. Lipińskiej, a ja zapytam tak :
Dziewczyny - już słać? - e chyba trochę za szybko, chociaż Japończycy już dostali prezenty z tej okazji, a kiedyś były plany, żeby z Polski drugą Japonię zrobić ![]() No dobra, może pójdę już spać
|
|
#169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Toż ta biedna obdarowana paznokcie zje do Dnia Dziecka ![]() Zresztą sama mam na razie ino projekt i pomysł na maskotkę (przetestowany na siostrzenicy - ponoć się podobało, ale trudno mieć pewność, wszak jej niecałe półtora roku)
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie mam nic i pewnie zjem paznokcie zanim zacznę robić. Chyba przestanę tu zaglądać: raz -z braku czasu , dwa -żeby się nie stresować, bo co niektóre panny już straszą że skończyły i będą wysyłać...
Pozdrawiam wszystkie dzieckowymiankowe dziewczęta Dołączę 10 maja.
|
|
|
|
#171 |
|
Wtajemniczenie
|
widze, ze tu szalenstwo pelna para....juz niektore prezenciki pokonczone...a ja jeszcze dawno w lesie - pomysla mam - sama jestem ciekawa realizacji, bo to jak zwykle bedzie prototyp
, materialy zamowione ida powoli poczta...chyba im pomacham na zachete coby szybciej doszly, bo inaczej sie chyba nie wyrobie normalnie..takie tempo nadalyscie
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
ja niestety wyślę przed samym terminem. w tym tyg dostanę już 'zabawki', ale prezencik będę mogła zrobić dopiero 18 maja
ale się wyrobię spokojnie pluszak już gotowy
|
|
|
|
|
#174 |
|
CraftMod
|
Wiecie co? - dostałam dziś paczkę z wymiany z której wysypały się słodycze i o mały włos nie podziękowałam jednej z Was, ale wpisałam adres bloga i okazało się, że to z innej wymiany kobieta mnie tak uszczęśliwiła
![]() Ja właściwie mogąłbym już zapakować prezenty, ale muszę nad nimi jeszcze raz sie pochylić, może cos dodać, żeby jakoś tak weselej im było w kopercie
|
|
|
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
A ja narazie nic nie mam poza pomysłem na "małe co nieco"
A co do reszty prezentu, to póki co chodze i myślę Może wymyślę coś oryginalnego, ale jak znam życie pewnie zacznę działać na ostatni dzwonek
|
|
|
#176 |
|
Zadomowienie
|
a ja jestem genialna
zabrakło mi 5cm drutu hehehe
|
|
|
|
|
#177 |
|
CraftMod
|
to się nazywa mieć szczęście
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 |
|
Wtajemniczenie
|
koffi -
- szlag może trafić no nie? nic gorszego, jak drutu braknie Hie hie maskotka się nadal na mnie gapi - ostatnio coś gadała , że niewygodnie jej się śpi, to jej poduszkę uszyłam a teraz piszczy, że kocyk by się przydał - no i jak tu takiej maskotce dogodzić??Ja nie wiem ![]() Albo wiem, spakuję ją wreszcie i wyślę mojej wylosowance niech ona się martwi o zachcianki pluszaka hiehiewylosowanko moja, nic się nie martw, nie obciążę Cię takim ciężarem uszyję jeszcze kocyk, to Ciebie maskotka męczyć nie będzie... gorzej jak wymyśli, że jeszcze by się łóżeczko przydało... eh...
|
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
Killa, dobre!!
|
|
|
#180 |
|
Zadomowienie
|
hehehehe
urocze to prawie, jak moja żywa czworonożna maskotka tylko by się wlepiała gdzie miękko i ciepło ![]() Szczególnie w takich ilościach Całe szczęście, że i tak paczuszkę muszę dobrać, bo się siostrze bransoletka do kolczyków zamaniła
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

chyba wszystkie dziewczyny kończą już wymiankowe prezenciki
jestem również

prezent już gotowy
mam nadzieję, że osóbka, przeze mnie obdarowana wybaczy plamy krwi

niech ona się martwi o zachcianki pluszaka