![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odnaleźć Dziecko w sobie!
Ja też w lesie. Jeszcze myślę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Rozeznanie
|
A ja na razie mam tylko pomysł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Rozeznanie
|
Ja pomysł mam, materiały lada chwila przyjdą ale połażę po tym lesie jeszcze do 10 maja. Jak sie uspokoi po tych wszystkich uroczystościach to spokojnie zacznę realizację prezenciku.
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
Ja mam już projekt prezentu, ale materiały do niego dopiero w środę zamówiłam i pewnie przyjdą po weekendzie. Chciałabym tym razem wysłać szybciej niż dostanę
![]() A nad dodatkiem się głowię, bo nie umiem szyć. Także u mnie pójdzie raczej w słodycze... moja koleżanka ma taką fajną książkę z przepisami na pyszności z czekolady, są tam różne pralinki malutkie... chyba muszę od niej pożyczyć ![]()
![]() |
#155 |
Wtajemniczenie
|
ohhh dziweczyny ale mam zaległości do cztania
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#156 |
Rozeznanie
|
No no no widzę, że wszyscy zakasali rękawy. Jak tak dalej pójdzie to wszystkie prezenty będą gotowe duuuużo przed czasem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Wtajemniczenie
|
hihi - dałaś mi niezły pomysł - poszperałam po necie i znalazłam wykrój na zaplanowaną maskotkę
![]() ![]() ![]() robię spadalski teraz, wrócę, jak żołądek mi się uspokoi - bo przed kompem siedzieć chwilowo nie mogę ![]() ogłoszenie: wymienię zepsuty żołądek na nowy sprawny ![]() Miłej pozostałości Majówkowego weekendu ![]()
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
Niestety mój również szwankuje... i też ostatnio się męczę - ponoć pogoda także ma wpływ na takie dolegliwości.
![]() |
#159 |
Wtajemniczenie
|
Rossi - żołądki już tak mają, że czasem bolą
![]() ![]() właściwie rano czułam się tak dobrze, że uszyłam maskotkę ![]() wrrrr - igły mnie nie lubią, mam pokłute łapki ale na szczęście maskotki krwią nie poplamiłam - teraz siedzi (już uszyta i wypchana ![]() ![]() Właściwie to nawet spore osiągnięcie, bo nigdy wcześniej żadnej maskotki nie szyłam - a tu mi całkiem wyszła, nawet mój TŻ rozpoznał co to za zwierzątko - musi być dobrze ![]() Dobrze, że maskotka już gotowa - bo miałam wrażenie, że będę się musiała posiłkować maszyną i umiejętnościami mojej mamy ![]() ![]() Boję się tylko, że prezent właściwy się nie spodoba ... ale pracuję nad rozszerzoną wersją ![]() ![]() ![]() Trzymajcie się kochane ![]() Ja jutro idę na film, jak mój TŻ określił, na tumanów ![]() znaczy Iron Man 2 - no chodzi o to jak wyświetlali trailer, to pokazywali to tak: Iron 2 Man - no i jak miał biedak to przeczytać, jak nie "Iron tuman"?? No ja się uśmiecham pod nosem do dziś ![]() We wtorek mamy ambitny plan skoczyć do Inwałdu ... park miniatur i dinolandia z parkiem linowym ![]() ![]() ![]()
![]() |
#160 |
CraftMod
|
ja uszylam już 2 stworki, zaczełam trzeciego, ale muszę się rozejrzeć za czymś do wypchania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
Ja już przencik zrobiłam, tylko gorzej z niespodzianką. jeśli chodzi o misiaczka czy cukieraska - narazie totalny brak pomysłu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Rozeznanie
|
Wam dokuczają żołądki a mnie gardło odmawia posłuszeństwa
![]()
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do grona kurujących się i wszystkim zrówka żczyczę.
![]() |
#165 |
Wtajemniczenie
|
Daguś - bardzo chętnie
![]() jutro wyjeżdżamy rano, około 7:0 z Dąbrowy Górniczej - jak dotrzesz na start - to wsiadasz z nami ![]() a jak nie dotrzesz, to wezmę Twojego avatarka ![]() nirshya - ja do wypchania użyłam ścinków filcowych a co do szycia na chłopski rozum - mnie to jakoś nie wychodzi ![]() ostatnio, jak sobie bluzkę na chłopski rozum uszyłam, to głowy przecisnąć się nie dało ![]() ![]() no a jeśli o mnie chodzi - to maskotka czy słodkości (nawet sklepowe) - ze wszystkiego będę się cieszyć ![]() aha i dwie z nas dołączyły do wątku preferencyjnego, są to : Vestis i poice ![]() ![]() dobra spadam, bo muszę wcześnie wstać ![]() ![]() bo plan jest taki, żeby na 9 rano być już na miejscu... w planach: park miniatur - najpierw potem: dinolandia i ewenementualnie park linowy - mam wielką ochotę, ale jak będzie padać, to zrezygnuję... [tu był link, został usunięty, bo tego miejsca już nie ma] ciekawe kiedy uda mi się własną stronkę uruchomić ![]() grafikę składam już kilka lat, a mój TŻ już stracił nadzieję, że kiedykolwiek ją skompletuję ![]() jak to zwykle bywa szewc bez butów chodzi ![]() życzę Wam miłego powrotu do rzeczywistości - mnie on czeka 10 maja ![]() ![]()
Listen,smile,agree,and than do whatever the fuck you were gonna do anyway! Robert Downey Jr. Wymianka tanecznie wakacyjna - Zapraszam Edytowane przez Killa Ree Czas edycji: 2012-02-15 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
Zaległości nadrobione w czytaniu wątku....
Ja jak na razie tylko myślałam nad prezentami, bo urlop miałam, to nic innego w głowie nie było ![]() ![]() Boję się bardzo wyzwania wymianki, ale mam nadzieje.... ![]() A w Inwałdzie jest ekstra...
![]() |
![]() |
#167 |
Wtajemniczenie
|
ja już prezencik dla moje wylosowanki skończyłam
![]() ![]() ![]() ehhh dreszczyk emocjii narasta ![]()
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Panie Janeczku - mam grać? - tak mawiano w kabarecie O. Lipińskiej, a ja zapytam tak :
Dziewczyny - już słać? - e chyba trochę za szybko, chociaż Japończycy już dostali prezenty z tej okazji, a kiedyś były plany, żeby z Polski drugą Japonię zrobić ![]() No dobra, może pójdę już spać ![]()
![]() |
#169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zresztą sama mam na razie ino projekt i pomysł na maskotkę (przetestowany na siostrzenicy - ponoć się podobało, ale trudno mieć pewność, wszak jej niecałe półtora roku) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Rozeznanie
|
Ja nie mam nic i pewnie zjem paznokcie zanim zacznę robić. Chyba przestanę tu zaglądać: raz -z braku czasu , dwa -żeby się nie stresować, bo co niektóre panny już straszą że skończyły i będą wysyłać...
![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie dzieckowymiankowe dziewczęta ![]() ![]() Dołączę 10 maja.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Wtajemniczenie
|
widze, ze tu szalenstwo pelna para....juz niektore prezenciki pokonczone...a ja jeszcze dawno w lesie - pomysla mam - sama jestem ciekawa realizacji, bo to jak zwykle bedzie prototyp
![]() ![]()
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
ja niestety wyślę przed samym terminem. w tym tyg dostanę już 'zabawki', ale prezencik będę mogła zrobić dopiero 18 maja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
CraftMod
|
Wiecie co? - dostałam dziś paczkę z wymiany z której wysypały się słodycze i o mały włos nie podziękowałam jednej z Was, ale wpisałam adres bloga i okazało się, że to z innej wymiany kobieta mnie tak uszczęśliwiła
![]() Ja właściwie mogąłbym już zapakować prezenty, ale muszę nad nimi jeszcze raz sie pochylić, może cos dodać, żeby jakoś tak weselej im było w kopercie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Raczkowanie
|
A ja narazie nic nie mam poza pomysłem na "małe co nieco"
![]() ![]() ![]()
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
a ja jestem genialna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
CraftMod
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Wtajemniczenie
|
koffi -
![]() Hie hie maskotka się nadal na mnie gapi - ostatnio coś gadała , że niewygodnie jej się śpi, to jej poduszkę uszyłam ![]() Ja nie wiem ![]() Albo wiem, spakuję ją wreszcie i wyślę mojej wylosowance ![]() ![]() wylosowanko moja, nic się nie martw, nie obciążę Cię takim ciężarem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
Killa, dobre!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#180 |
Zadomowienie
|
hehehehe
![]() ![]() ![]() ![]() Szczególnie w takich ilościach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.