![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Zrobię wszystko, by przypomnieć o sobie.
Umyję włosy Twoim szamponem, popsikam pokój Twoimi perfumami, będę palić Twoje papierosy, chcąc umrzeć na tego raka, co Ty. Zapytała. A odpowiedzi spadły jak puch pierwszego śniegu w październiku, jak światło i bez słów. Wszystko się zmienia. Przyjaciele odchodzą. A życie nie zatrzymuje się dla nikogo. Chcę sobie przypomnieć jak sprawiłeś, że potrafiłam się śmiać, jak przywoływałeś łzy i nigdy nie zapomnieć jak idealny i jak inny byłeś. I jak dotknąłeś mojego serca w sposób tak różny od pozostałych.
#152 |
Raczkowanie
|
pamięta mnie ktooś. ?
![]() okradłam kilka dziewczyn. jesteście genialne..naprawde ![]() Nie radze sobie.
Chyba cię k o c h a m < 3 Podobasz mi się. Z każdym dniem Ciutke bardziej ![]() Hej chłopczyku ! Nie znasz mnie ale będę Twoją żoną : D |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Rozeznanie
|
Nawet sobie nie zdajesz spraw, że jedna twoja wiadomość potrafi radykalnie zmienić poziom endorfin w mojej krwi.
Pokochaj mnie do jasnej cholery . Chyba pójdę na odwyk, żeby przestać o Tobie myśleć. Kiedyś przez chwile miałam na sobie twoją kurtkę. To była najlepsza chwila w moim życiu . Edytowane przez dzudzu Czas edycji: 2010-04-06 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
dziękuje za pochwały ;* rebellious Plotkaraaa - Bywajcie częściej. ![]() ___________ Zasypiasz naga,i sama. ' Nikt nie jest wart Twoich łez, a ten kto jest,nigdy Cię do nich nie doprowadzi' Razem tak wiele choć obiektywnie prawie wcale. Powalona na kolana przez rzeczywistość. Jedna chwila. Taka czysta,jak wódki kieliszek. |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
nie opieraj się, teraz jestem z moim lepszym "ja".
marzyła o lepszym świecie. razem będziemy płakac. należymy do siebie nawzajem.
#156 |
Zadomowienie
|
;-)
na zdrowie ;*
___________________ Ziemia może obracać się szybko, przywiązałam się do ciebie ;-) lubię tył twojej szyi dodajesz soli do smaku mego życia Ale do diabła z moim szczęściem, to twój uśmiech kocham najbardziej. uwielbiam, gdy oddychasz ciężko i intensywnie wśród trzydniowego zarostu
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2010-04-06 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
myślisz , że taka fajna jesteś?
usiadła na parapecie z kubkiem kawy. miała nadzieje, że wróci i tak jak kiedyś zawoła ją, a ona przez okno będzie widziała ten jego cudowny uśmiech . wyjdzie do niego , on podejdzie i pocałuje . jak dawniej . tak namiętnie i tak jakby dalej kochał. definicja fikcji ? Ty + ja. naprawdę tego chcesz? proszę , nie odchodź. czy ranienie mnie to jakieś Twoje nowe hobby? przytul mnie i o nic nie pytaj . zaopiekuj się moim sercem . zostawiłam je przy Tobie <3 HAPPYEND . <3 ! - ej, no świetna jesteś ![]() ![]() aa noi w tej HOT 18 dużo dużo weny życzę talenciarki . ;*
#158 |
Zadomowienie
|
WITAM SŁONECZKA W 18 CZĘŚCI. <3
<3 Fineasz i Ferb - oni są genialni ![]() Miss_16, z innej bajki, marikab, kaaate90- dziękuję ![]() kamisha - <3 --------------------------------------------- 1. sometimes I hide with the picture, which I know i should've thrown away . /czasem chowam się z twoim zdjęciem, które, wiem, powinnam była wyrzucić/ 2. If death comes for me tonight I want u to know that I love u . /jeśli dzisiejszej nocy przyjdzie po mnie śmierć, chcę żebyś wiedziała, że Cię kocham/ 3. I wouldn't dare . /nie ośmieliłabym się/ 4. sometimes unspoken words mean so long . /czasami, niewymówione słowa znaczą zbyt wiele/ 5. tell them I just been shot down, the bullet's in my heart, it's piercin through my soul. the alleged assailaint, is 6 feet 1 inch . /powiedzcie im, że właśnie zostałam postrzelona, że kula jest w moim sercu, że przeszywa moją duszę. domniemany napastnik ma 1 m 85 cm/ .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-04-06 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
Skacz, skacz w rytmie hands-up !
"Gdy na was patrzę, ogarnia mnie wstręt ..." Pocałunek może uzdrowić, jeśli tylko dasz radę dotrzeć do mojej drugiej tożsamości.
#160 |
Raczkowanie
|
18stkowo ! ![]() ![]() _ dużo weny życzę ! ![]() jesteście najlepszee
![]() ![]() ![]() ![]() Jak prawidłowo egzystować ? Jak wytrwać to co z pozoru wydaje się nie do wytrzymania ?Zakończ jej własną samozagładę. Mam ochotę na wszystko co nielegalne, amoralne i nieosiągalne. Tak mam na myśli Ciebie. ![]() Tam granice tracą znaczenie a zasady wydają się absurdalne. Choć mam miliony zaje biście nie do obalenia argumentów na to, by Cię dalej nie kochać, nie potrafię przestać. Zatracam się w Tobie. Tonę w namiętności, osiągam rozkoszne uniesienie. Wzniosła romantyczna miłość? nie, to nie dla mnie. ja nie wykupiłam tego pakietu od życia, bo ceną są chwile wolności, szczęścia i niezależności. pff. za duże poświęcenie.
#161 |
Raczkowanie
|
PaniJana - dziękuje ;*
"Sumienie nie powstrzymuje od grzechów, przeszkadza tylko cieszyć się nimi." Jean Cocteau Wypijając colę,zacisnęłam na szklance zęby.Odłożyłam ją,jednak w ustach miałam coś ostrego - szkło.Tak oto na mnie działasz,padalcu.Nawet jesteś w zmowie z przedmiotami nieożywionymi,aby jeszcze bardziej utrudniły mi życie. Zabijam na zlecenie,zresztą bez zlecenia również. - Opowiem Ci kawał stulecia. - Dawaj. - Królewna czekała w najwyższej wieży,aż któregoś dnia wymarzony książę na białym rumaku ją uratował,składając na jej ustach namiętny pocałunek. - I co w tym niby śmiesznego ? - Irracjonalne podejście do życia,brak określonego celu... idealna miłość ? Nie w tym świecie. Spróbuj mnie zranić,a pożałujesz ! Od dziecka jestem przezorna.Wiele chińskich tortur mam w zanadrzu. Wreszcie boks się na coś przydał.Widok jego z siniakiem pod okiem ? Bezcenne. Widok jego z tą lafi.ryndą ? Tortury i przemożna chęć podbicia mu drugiego oka.
'- Czy z czasem bycie tak uczciwym się nudzi? - Przestaje być nudne w obecności psychopatów. - Zraniłaś uczucia tego psychopaty.' ![]() Edytowane przez Love_HateYOU Czas edycji: 2010-04-06 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
marikab, Love_HateYOU - okradajcie częściej
![]() Jesteś celem bicia mojego serca Nie patrz na mnie takim wzrokiem Zawsze coś do Ciebie czułam Początkowo byłeś moim najlepszym kolegą, a później przyjacielem. Teraz jesteś miłością mojego życia. Nie wiem czy ja Cię interesuję. Ale muszę Ci powiedzieć, żebyś wiedział ![]() Moje serce bije w rytm kozłowanej przez Ciebie piłki To wszystko było takie romantyczne. Myślałam, że tak będzie już na zawsze. I spotkało mnie rozczarowanie. Wszystko znikło. - Śniłeś mi się dzisiaj - Fajnie. A co Ci się konkretnie śniło - Siedzieliśmy na ławce i ty powiedziałeś, że mnie kochasz. - To nie był sen <33 A twoje pocałunki są o smaku bananów ![]() Przyjaciółka to osoba, która wspiera Cię, gdy ci źle i kopnie Cię w tyłek kiedy mówisz głupoty Nasze plany prysły jak bańki mydlane |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
Primadonna - Ty wiesz,że ja Ciebie,wszystko co możliwe. _____![]() I wracaj na '94 ! <3. Zatkać uszy. Zamknąć oczy. poczuć dym z papierosa,i jego dotyk. .. zaraz przegram,i wszystko trafi szlag. Czekała na coś,co tak na prawde nie istniało. kochała swoją ślepą wyobraźnie. Już późno,a ona ze szklanką taniego wina w ręce,nie czuje zmęczenia. gówniana fatamorgana. Ostatnia jej łza,spadła na jego kurtkę,a on strzepnął ją jak zwykłą niechcianą krople kwaśnego deszczu. |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję tym które pamiętają mimo, że jestem tu tak rzadko.
![]() A i witam w kolejnym watku. _________________ Aż serca kiedyś przestaną nam bić. Wspomnień nie można dotknąć, poczuć ani przytulić. Bądź sobą i miej styl. Zachowaj klasę tego wieczoru. Brak tchu. Poddaje się, bo nie wiem jak dalej biec do Ciebie. Złe emocje odrzuć w bok. Nawet nie stać mnie na odważny krok. A do gwiazd ? Za daleko z tąd. - Cały czas pamiętałem Twój zapach. - Cały czas w to wierzyłam. Usidl nas. Usidl raz na zawsze.
Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2010-04-06 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
witam Skarby w 8nastym ! ;*
Blask oka Twego dodaje mi sił, aby dalej żyć. mimo wszystko , ponad wszystko Ludzie wybierają to co jest przyjemniejsze. Dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem i kochają ciałem, a nie sercem. ile razy człowiek umiera, zanim umrze? kiedyś rozdawała uśmiechy . dzisiaj polewa łzy . mogłabym cytować Cię godzinami, wszystko mam zapisane w pamięci. może cierpię, ale pamiętaj,że nie żałuje ani momentu ... przychodzi taka pora, kiedy nie żądasz niczego. ani ust, ani uśmiechu, ani miękkich ramion, ani oddechu jego obecności. wystarcza, że On jest. jeżeli kochasz, czas zawsze odnajdziesz, nie mając nawet ani jednej chwili. najpiękniejsze chwile przeżywamy wtedy, kiedy dowiadujemy się, że ktoś nas kocha. zupełnie inaczej jest, jeżeli masz kogoś, kto Cię kocha. to Ci daję setkę powodów, aby żyć. a gdy nagle odchodzi ktoś kto był dla Ciebie powietrzem, jak żyć? Powiedz tylko, że beze mnie życie nie ma sensu. z uśmiechem witać z Tobą każdy wschód i żegnać każdy zachód słońca <3
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
< 3 . * * * * * * * * *
boję się, że jak będziemy razem siadac na każdej z ławek w parku, gdy się rozstaniemy przestanę tam chodzic. Kocham Cię Kocham Cię Kocham Cię najbardziej na świecie najbardziej najbardziej
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
paląc papierosa i pijąc wino dowiedziała
się jak bardzo go kocha. nie rań już więcej mojego złamanego serca. proszę skarbie bądź dzisiaj niegrzeczny. umierając z tęsknoty zrozumiała, że go straciła. szybko biec żeby tylko zdążyć na Twój autobus miłości. złamałeś mi serce. spędziłam tygodnie układając kawałki na nowo. bez Ciebie gaśnie słońce a gwiazdy toną w bezdrożne niebo. mam maniakalne zapotrzebowanie cukru jak i Ciebie ! </3 |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ____
przyzwyczaiłam się, że zawsze kiedy moje słoneczko robiło się żółte dostawałam od Ciebie milion wiadomości jak to bardzo mnie kochasz. niestety... muszę się odzwyczaić. -jestem szczęśliwa! -jak to... przecież cię zostawił. -tak. ale cieszę się jego szczęściem... kiedy go spotykam widzę jaki jest szczęśliwy... z nią. kochaj mnie... kochaj mnie tak jak dawniej. błagam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
![]() Witam wszystkie dziewczyny. Bez pucy, ale dalej widzę dobre opisy. Tylko kłótnie zbędne. Dawno mnie tu nie było. Szczególnie witam nowe talenty! ;-) Może coś wpadnie w oko: Nie wierzę Ci! Takie coś zdarza się tylko w filmach.. i tylko tych kręconych w mojej głowie. Noc okrywała jej anielskość, doprawiała rogi. Bezpiecznie przy Tobie, niebezpiecznie z Tobą. Kłam, oszukuj, wymyślaj. Tak będzie lepiej, tak piękniej. Poradzę sobie. Z Tobą lub bez. Nie zobaczysz żalu, nie zobaczysz moich łez. On nie wie, że tęsknie i że wieczory tak trudne. Nie wie, że znaczy dla mnie więcej niż ktokolwiek. Nie musisz mnie kochać. Mojego uczucia wystarczy za nas obojga.
#170 |
Zadomowienie
|
Kaaate90- dziękuje Kotku
![]() ![]() ![]() Chcę twojej zmysłowości Zniszczmy reguły pokaż mi swoją fantazję Gdzieś ponad tęczą Wstawaj, No chodź Dlaczego się boisz? Nigdy nie zmienisz tego co było i odeszło
#171 |
Raczkowanie
|
patrysiowa_ - świetne opisy
![]() Brak wiary w miłość
Na sercu rana Zależało Ci kiedyś na mnie? A gdy usłyszę Twój głos zza pleców odwrócę się i powiem: 'spie*dalaj' |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
I just wanna scream and lose control, Throw my hands up and let it go./Chcę tylko krzyczeć i stracić kontrolę Odrzuć moje ręce i pozwól im robić co chcą. I wanna take you away, let's escape into the music ! / Chcę Cię stąd zabrać, ucieknijmy w muzykę! I'm gonna smile cause I deserve to . / zamierzam sie usmiechac bo na to zasluguję . I don't wanna fight about it . / nie chcę o to walczyć . You found a million ways to let me down . /znalazłeś milion dróg aby mnie zawieść Don't believe I can fight temptation. I think you already know that./ Nie wierz, że mogę zwalczyć pokusę. Myślę, że już to wiesz.
#173 |
Raczkowanie
|
'Przeszukałam cały Układ SI.
Niestety nie znalazłam tam pierwiastków szczęścia.' Kiedy się mnie bałeś zadzwoniłeś na 997 - zamknęli mnie za kratami. Kiedy rozpaliłam ogień w Twoim sercu, zadzwoniłeś na 998 - ugasili go. Kiedy Ty zraniłeś mnie, zadzwoniłam na 999 - nikt nie przyjechał, a moje serce wykrwawiło się.' 'Twoja wrażliwość uczuciowa, emocje i całe te Twoje serce pokrywa zaledwie dno maleńkiego kieliszka. No wybacz, ale nie wszyscy są tak upośledzeni uczuciowo jak Ty.' 'Dlaczego nie mogę Cię tak po prostu wywołać. Tak jak wywołałam nasze wspólne zdjęcie..'
![]() |
#174 |
Rozeznanie
|
![]() bo mając Ciebie wiem, że zaznałabym czystego szczęścia w 100%.
na tacy miłości przyniosę Ci kubek szczęścia, kanapkę ze słodkim pocałunkiem i bukiet kolorowych dni. jestem jedna dla Ciebie, jesteś jeden dla mnie. przez jedno wypowiedziane Twoje imię, staje i rozglądam się gdzie jesteś, w którą stronę biec by przytulić Cię. a może tak razem za rączkę, na zawsze.? jest w Tobie jakaś cząstka mnie twoja miłość przywraca mnie do życia.
![]() |
#175 |
Raczkowanie
|
I kolejny zgrzyt w jej kolorowym świecie. Poszczególne śróbki spadają z hukiem na ziemie . Dźwięk odbijajacy się echem od podłogi brzmiał mocnym basem , aż szyby popękały. nie było ratunku świat się rozpadł .
ogrania nas strach, paraliżuje wszystkie kości, zatraca mięsnie nie potrafimy już sami decydować o swoim losie, a przynajmniej nie świadomie. od dawna nikt nie mieszka w moim sercu .
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
18! Kaaate90- kurczę cieszę się bardzo miśku![]() ![]() ![]() Wreeednia- dobrze widzę ![]() ![]() nie jestem tym,za kogo mnie bierzesz. po prostu mocniej stąpam po ziemi. czuję się lepiej, nieco bardziej uzasadniona, jakby moje istnienie nie było tylko żartem. przeżywam strasznie, okropnie. popłakuje, smęcę coś o zmiennych nastrojach i przedwiośniu, jego negatywnym wpływie. bzdura
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-04-06 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
'Miałeś bilety.
Zaprosiłeś mnie do teatru lalek. Ale nie mówiłeś, że będę grała tam główną rolę.' 'Chciałam zobaczyć, co kryje się za granicą moich możliwości. Długo błądziłam i dopiero po jakimś czasie zorientowałam się, że nie ma takiej granicy. Moje możliwości są nieograniczone i jestem zdolna do wszystkiego.' 'Na stole stoi wazon. W wazonie zwiędła róża. W pokoju głucha cisza. Za oknem szaleje burza.' 'Moje marzenia zaczęły się denerwować i obgryzać paznokcie. Wyrywać włosy i krzyczeć wniebogłosy.'
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Rozeznanie
|
![]() chcesz poczytam ci sercem do snu? siedziała i rysowała w notesie serduszka dla niego jesteś mój! do góry ręce to napad na serce ! - a oczy, oczy jakie ma.?
- jak czekoladowy ocean czekoladek ![]()
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
Oo, już osiemnasta część
![]() ![]() _________________ Pozwól mi zaopiekować się Tobą. Wiem, jestem młoda, mam jeszcze całe życie przed sobą, znajdę kogoś innego. A co jeśli nie wyobrażam sobie obok siebie nikogo, prócz Ciebie ? Jeśli będziesz mnie kiedykolwiek potrzebował, po prostu wykrzycz moje imię, a ja w mgnieniu oka pojawię się obok. Czasem boli tak mocno, że nie mogę oddychać. Czasem. Współcześni ludzie nie mają czasu na przyjaźń, a tym bardziej na miłość. Wszyscy podążają za pieniądzem. Nikt już nie kocha, więc czemu Ty miałbyś kochać mnie ? Przynajmniej tak to sobię tłumaczę. _________________________ __ chcialam byc, keeendy, marikab, kamisha, blondii69, Primadonna, TwojaKokaina, ruda wiewiora - podziwiam i oczywiście okradam ![]() ![]()
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Kaaate90 - ja w takim gronie megatalenciar ? Dziękuję ;* .
patrysiowa_ , Maniuuur - kradnijcie do woli ;* Ja Was okradam notorycznie ;* < 3 . ______________ ` Niebiański błękit jego oczu tak mocno kontrastował z czarnym charakterem . ` Karuzela uczuć była dla niej zbyt odważną zabawką . ` Siadła po turecku na środku pokoju i spoglądając w sufit, rozmyślała o swoich różnobarwnych fantazjach . ` Kochała mieszać barwy . Tworzyła swój własny, kolorowy raj . ` Zasłoniła okno roletą, zamknęła drzwi na dwa zamki i schowała się pod kołdrę. Tak jak by chciała wmówić wszystkim , że nie istnieje . ` Za wszelką cenę chciała udowodnić ludziom , że czarne jest białe, a białe czarne . Nie mówiąc już o wszystkich odcieniach szarości . ` I jak idiotka myślała, że znajdzie szósty zmysł , dzięki któremu go pozna .
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.