|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Smashbox, Borghese, YSL i inne cudeńka:) ZAPRASZAM!
niestety nic ,a szkoda ,bo ja w tej spodnicy i tak nie pochodze
moze masz cos z mojej wishlisty?
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
ty tyle tego masz ze ciezko sie polapac
napewno FMki oba mi sie podobaja. Z innych rzeczy tak ogolnie szukam różu, jakies blyszczyki cieliste-lub landrynkowy róż tez mile widziane zawsze i probek perfum takze cos bym wybrala napewno Ale nie wiem co dokladnie Ci sie podoba u mnie z bielizny poza ta tunika
|
|
#154 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie u Ciebie smashbox tint, Smashbox Lip Gloss- odcień Agent
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- chwlowo się wstrzymam bo mam na nią sporo ofert, dam znać za 2 dni.
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
wątpię, czy coś u mnie znajdziesz, ale może akurat
![]() podoba mi się paletka Tokidoki smashbox ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- chętnie służę pomocą u mnie odżywka sprawdziła się świetnie, gdy miałam podniszczone włosy. oddaję, bo mam cały arsenał innych i nie zdążę zużyć (no i trochę mi się znudziła )---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- mam ten sam problem, wiecznie obciążone, szybko przetłuszczające się włosy :/ bo mam długie, proste jak druty i bardzo grube. ale odżywki AP i Herbala były dla mnie bardzo ok, gdy używałam ich rano (po myciu). teraz nie używam, bo nie mam czasu, stawiam raczej na ciężkie, mocno działające maski raz na parę dni. ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- na wątku napisałam, że mogę odlać Lorysa avocado (niby to odżywka, ale działa jak maska). po namyśle uznałam, że mogę oddać całość, która mi została. jednak bardziej zależy mi na oddaniu AP i Herbala, które również po nałożeniu na włosy na dłużej np. pod czepek i ogrzaniu ciepłym powietrzem dają świetne efekty (i to bez obciążenia jak przy zwykłej masce). z Twoich rzeczy podoba mi się jeszcze bardzo pędzel Essence, który i tak miałam kupić. chętnie oddam za niego i paletkę np. obie odżywki, co Ty na to? aaa i jeszcze mam maskę Sleek Look Matrix, dostana w salonie próbka 20ml, ale nie jestem pewna jej daty ważności (ale jest nowa, nieotwierana, dobrze przechowywana, wciąż przyklejona do firmowej ulotki) Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2010-09-19 o 13:03 |
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
i jak? myślisz o tych odżywkach? (przypominam się
)
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo zależy mi na paletce i pędzelku, nie ma sprawy. czy wobec tego mam coś zaznaczyć jako rezerwację?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
Smashbox Green Room Bronzer w odcieniu Golden Glow, nowy i nieużywany. Pojemność 4g Duża podróżna kosmetyczka Bare Escentuals Mini kabuki Smashboxa- nowy, zafoliowany Perfumy FM- armani code- buteleczka, w której jest więcej, zostało chyba jakieś 55% Pędzelek nowy z puderku Clinique Blended- post 2 |
|
|
|
|
#159 |
|
A cobra on my left...
|
Coś za rozświetlacz sephora golden?
![]() Mam dokładkę ![]() kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353186 minerały https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4232 |
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
w porządku
tak więc czekam niecierpliwie na odzew.
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
to ja jestem zainteresowana u Ciebie
*Smashbox Green Room Bronzer w odcieniu Golden Glow, nowy i nieużywany. Pojemność 4g *Perfumy FM- armani code- buteleczka, w której jest więcej, zostało chyba jakieś 55% *Mini kabuki Smashboxa- nowy, zafoliowany Na razie tylko torebka z primarku jest zarezerwowana reszta rzeczy wolna ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- hmm torebka raczej się nie zwolni. W sumie mogłabym przystać na taką oferte ale mam jeszcz jedną chętną na spódnice. Zobacze co ona za nia zaproponuje ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- a możesz mi zrobić fotke tych perfum armaniego? ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- to ten drugi flakonik? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1283247378 ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- to w takim razie jestem zainteresowana tylko *Smashbox Green Room Bronzer w odcieniu Golden Glow, nowy i nieużywany. Pojemność 4g *Mini kabuki Smashboxa- nowy, zafoliowany ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- raczej perfumami nie jestem zainteresowana, akurat te znałam. Może masz coś poza wątkiem interesuje mnie jakiś krem rozświetlający cere, korektor pod oczy, rozświetlacze? |
|
|
|
|
#162 |
|
Wtajemniczenie
|
- Smashbox Highlighter w odcieniu Reel, nowy i nieużywany
- Smashbox Lip Enhancing Gloss- True Color. Nowy i nieużywany w kartoniku. Odcień FAME. pojemność 6ml to mi się podoba ![]() |
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
o to niestety beda za duze
ogolnie nosze 38 wkladka 24,5 ale buty na obcasie zawsze biore 37 ... nie masz poza watkiem jakis botkow moze?---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- mozesz sprawdzic a jesli chodzi o botki to nie musza byc 37 moga byc i 39 bo wiadomo ze na bose stopy sie ich nie nosi masz cos poza watkiem?---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- to moze masz jakis plaszczyk, kurteczke? ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- no cos takiego na teraz
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
jestem kochana, ale spódniczki już nie mam
ew. mam taką samą jeszcze niebieską. daj znać czy chciałabyś się i tak jakoś wymienić czy już nie.
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
hej bombka już sprzedana a marynarka w rezerwacji na innym portalu i raczej też zostanie sprzedana
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Spódniczka pójdzie do kogoś innego, bluzka zostaje i sweterek. Właśnie nie chce bazy rozświetlającej pod makijaż. Chociaż nie wiem, masz zdjęcia emulsji i pudra tint w wątku? |
|
|
|
|
#170 |
|
BAN stały
|
czekam kochana
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
hej
jak stoją sprawy?
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
jestem, jestem zainteresowana! ale po prostu pracowałam i nie było mnie w domu w ogóle, nie miałam jak odpisać. podam Ci wymiarki dzisiaj i się dogadamy;*
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
tyle jej mam:
edit: jeszcze mam do oddania drobiazg: odżywkę truskawkową Joanna, trochę więcej niż 1/3 opakowania, mogę dorzucić jeśli tylko zechcesz ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-truskawka.htm Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2010-09-26 o 19:06 |
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się Twoja paletka Toki Doki i pędzel essence marzy
![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- wiem wiem wiem dlatego proponowałam Ci te wszystkie odżywki najwięcej kosztowała ta od Adeego, ale też już nie pamiętam ile.---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- to nie wiem ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- pal licho drobinki, olejek jest świetny jako kosmetyk pielęgnacyjny świetnie nawilża. używałam także do włosów, rewelacja chętnie się go pozbędę, bo szkoda, żeby się zmarnował, a ja nie potrzebuję aż takiego nawilżenia (mnie wystarczało smarować nim suche łydki raz na 3 dni by były supermiękkie)---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- haha nie wiem już jak mogę Cię pokusić ![]() niedawno robiłam porządki w pielęgnacji i wywaliłam olbrzymi wór różnych kosmetyków, aż serce mnie bolało (kosmetykoholizm ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- a ja właśnie namiętnie kolekcjonowałam pielęgnację. mleczka, balsamy, masła, uprzyjemniacze kąpieli... za to kolorówki mam nie wiele (tylko to, co używam, a brakuje mi kilku 'marzeń' jeszcze ), dlatego chętnie wymieniam mazidła na makijaż (chociaż w zeszłym tygodniu przybyły mi z wymianek 3 róże i wielki dylemat, który użyć: wcześniej nie miałam tego problemu ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- mnie problemy z cerą nauczyły żelaznej dyscypliny i systematyczności... nikomu nie polecam takiego 'szkolenia' wracając do tematu... ta paletka, pędzelek... ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- rozumiem... na pewno nie chcesz olejku pat&rub ? może on by Cię w jakiś sposób zmotywował do działania ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- haha też go miałam, mamie oddałam ^^ ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- haha namiętnie używała go na wakacjach nad morzem, więc stawiam, że jej odpowiada ![]() ojej, czemu? to tylko kociak z "Alicji" ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- powiedz mi, nie masz może jakiejś paletki brązów/beży, której chętniej byś się pozbyła? może być używana, cokolwiek... |
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Spódniczka na pewno do kogoś innego powędruje. Hmm a możesz poczekać chwilkę, bo z pewna wizażanka właśnie obgaduje brązer.
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Jasne dam dzisiaj Tobie znać co i jak
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
to daj znać przy okazji jak coś wygrzebiesz
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Znajdziesz coś za któryś z tych: - Smashbox Lip Enhancing Gloss- True Color. Nowy i nieużywany w kartoniku. Odcień FAME. pojemność 6ml - smashbox reflection-high shine lip gloss- 10.5ml- nowy Smashbox Lip Gloss- odcień Agent, pojemność 4,5ml- nieużywany- post 1 *BeneFit The Gloss- odcień Chaperone, pojemność 5.2g nowy?
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
hej, przepraszam, że tak późno, ale kompletnie zapomniałam
spódniczka: długość: 39 cm, szerokość na wysokości drugiego przeszycia od góry: 2 x 42 cm. wymiarki na płasko, spódniczka się rozciąga, typowa bandażówka. sweterek: paszki: 2 x 47 cm, długość 64 cm. daj znać czy pasują ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- o nie, zobaczyłam dokładkę więc edytuję moją listę - Perfumy FM- armani code- buteleczka, w której jest więcej, zostało chyba jakieś 55% * Revlon vital radiance soft dimension powder blush- odcień 04 coral radiance, użyty ze 3 razy- musiałam dokleić to "lusterko" z nazwą *BeneFit The Gloss- odcień Chaperone, pojemność 5.2g nowy - Smashbox Green Room Bronzer w odcieniu Golden Glow, nowy i nieużywany. Pojemność 4g -rozświetlacz sephora golden - Pędzelek essence z limitowanki 50's Fever- nowy- post 1 nie wiem czy dobierzesz coś jeszcze ode mnie, ale bardzo mi zależy na tych rzeczach. poza wątkiem z Twojej wish mam jeszcze 3 marynarki, mogę zrobić zdjęcia.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

moze masz cos z mojej wishlisty?

napewno FMki oba mi sie podobaja. Z innych rzeczy tak ogolnie szukam różu, jakies blyszczyki cieliste-lub landrynkowy róż tez mile widziane zawsze i probek perfum takze cos bym wybrala napewno Ale nie wiem co dokladnie Ci sie podoba u mnie z bielizny poza ta tunika
)

nikomu nie polecam takiego 'szkolenia'