|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Cytat:
. Gratuluję! Bardzo lubię czytać ślubno-weselne relacje, jakoś pozytywnie mnie nastrajają. |
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Drogie PMki
![]() Mam wreszcie zdjęcia Chętne do obejrzenia proszę o maila na priva
|
#153 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
..a więc.. papier kupiłam na Krochmalnej ..nigdzie więcej nie jeździłam..nie porównywałam cen bo nie miałam na to czasu.. kupiłam papier bialy w tzw. kropeczki (taka faktura )..są prawie nie widoczne gołym okiem..ale wyczuwalne pod paluszkami... mi się podoba..zapłaciłam 60gr za kartkę plus koperta biała, ładna do zaproszeń...też 60gr ...A co do sukienki...oj dużo pisania... nie wybrałam.. w żadnej nie czułam się wyjątkowo..więc wstrzymam się do nowej kolekcji.. i jeszcze pomierzę w UK... Pani krawcowa powiedziała, że jak już wybiorę to żebym jej na maila wysłała i w maju jak przyjadę do PL to będzie pierwsza przymiarka..także mam jeszcze spoooro czasu na wybranie... A teraz muszę wracać do pakowania ...Odezwę się pewnie w sobotę jak już będę w "domu" Jak coś to na priv... Pozdrówki
Razem od... ![]() ...a tego dnia... ...powiedzieliśmy sobie Tak ... Edytowane przez ona911 Czas edycji: 2010-08-11 o 21:53 |
|
|
|
|
#154 |
|
Rozeznanie
|
Telka ja bym chciała foto- przesyłam na priv maila
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
MissZuzia piękna ta Twoja relacja. Fajnie ze wszystko się udało
![]() Mi zostało już tylko kilka dni i też będę przezywać to wszystko. Ja w ostatniej chwili zmieniłam fryzjerkę, miałam się czesać w Prestiżu ale delikatnie mówiąc poczułam się przez Panie fryzjerki stamtąd olana. Dlatego tez zapisałam się do innej fryzjerki, jestem po próbnej fryzurce i wiem ze będę zadowolona z czesania u tej Pani. Wszystko już mamy prawie ze kupione, większość rzeczy pozałatwiana. Nie mogę uwierzyć ze te 2 lata od rezerwacji sali tak szybko minęły ![]() Aha, no i żeby nie było tak zbyt pięknie to dziś dzwoniła do mnie Pani która opiekuje się nasza sala weselna, ze balkon na który się zazwyczaj wychodzi na papieroska jest remontowany. No i powiedziała ze ma nadzieje ze robotnicy wyrobią się z ułożeniem płytek na nim ![]() Telko ja z chęcią bym Twoje zdjęcia zobaczyła ![]() Notizio ponawiam prośbę o zdjęcia ![]() Dziewczyny jaki kolor pończoch kupić do sukni ecru?
|
#156 | |
|
Wtajemniczenie
|
MissZuzia, szczerze gratuluję, relacja przepiękna!
Cytat:
kamab22, o ile dobrze kojarzę, to jesteś ze Świdnika, prawda? Mogłabyś mi zdradzić na priv na kogo się zdecydowałaś zamiast Prestiżu? Telko, czy i ja mogłabym nieśmiało poprosić o fotki? Już wysyłam maila na priv
|
|
#157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już wysyłam namiary na fryzjerkę na pw.
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
kamab22, dziękuję za pw!
|
#159 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja jeszcze papieru nie kupuję tylko chciałam sie cenowo zorientować ja też sie raczej zdecyduję na ten sklep bo był tu już zachwalany i opłacalnie to wychodzi ![]() a krawcową masz z polecenia? bo ja sie musze rozejrzeć za krawcową prawie bym zapomniała przyjemnej i szybkiej podróży
Edytowane przez Magda_84 Czas edycji: 2010-08-11 o 23:54 |
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Telka uprzejmię proszę o zdjątka, wysłałam Ci maila na pw.
Cytat:
Pocieszam się, że w październiku mamy kolejne wesele (po raz ostatni będę Druhną ) to chociaż rodzinę zobaczę. Tylko na myśl o samej podróży mi się odechciewa... Ale co zrobić, odległości są do pokonania ![]() Dobrej podróży Wam życzę, i łagodnego powrotu do brytyjskiej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#161 |
|
Rozeznanie
|
Telka- ogladając zdjęcia od razu piszę- bo potem zapomnę wszystko ująć. No więc- śliczna suknia- mam podobny dół i już widzę, jak to ładnie wygląda. Przepiękne rozwiazanie na plecach
Zazdroszczę Ci, że miałaś ślub w boboli- nam się nie udało złapać terminu, a kościół jest piękny. A jeszcze zaputam- czy miałaś halkę pod suknią i jeśli nie, to jak się chodzio w falbanach- nie wchodzą mięszy nogi?Zdjęcia z pleneru też są świetne. Ach z gęsią skórką oglada się zdjęcia od przygotowań i dalej przez ślub i wesele- szczególnie, że u nas juz tak niewiele zostało.
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie miałam koła ani oddzielnej halki. Carrera jest szyta tak że ma warstwę falban, ze 2 warstwy sztywnego tiulu i krynolinę. Nic mi się nie plątało pod nogami. Pisałam już wcześniej że panie chciały mi na siłę wcisnąć halkę z kołem ale dla mnie ta suknia straciła by na uroku. PS. Z tego co pamiętam czeszesz się tam gdzie ja...mam nadzieję że nie trafisz na tą dziewczynę co ja...bo ja dopiero na zdjęciach zobaczyłam że moja fryzura to była kompletna porażka
|
|
#163 |
|
Rozeznanie
|
Telka - b o s k i e
kto Cię malował? mialaś przepięknie podkreslone oko - kępki dodały spojrzeniu,a raczej wydobyły taką zalotność strasznie podoba mi się Wasze zdjęcie w bańkach i sesja z welonem ps. kościół też strasznie mi się podoba - i nawet mogliśmy tam wziąść ślub, z racji tego, że to parafia tż - ale już nie chcieliśmy mieszać - choć na zdjęciach robi ogromne wrażenie -a ołtarz Matki Boskiej - kolejne cudo |
|
|
|
#164 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam już próbną fryzurę, która wytrzymała cały dzień i jeszcze nocną impreze, więc mam nadzieje, że wesele też przetrwa- ja czeszę się u Iwony.
|
|
#165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy ja również mogę obejrzeć fotki ? wysyłam maila na priv
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
Telka śliczne zdjęcia
|
#167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Telka prosze o zdjecia również! Zbieram inspiracje!
|
|
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
Ja również proszę o fotki
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Za tydzień będę już prawdopodobnie znała datę ślubu i będę mogła ruszyć dalej z przygotowaniami. Wstępnie zdecydowaliśmy, ze naszym fotografem będzie Kańtoch, bo spoko moich znajomych go poleca, ale wiecie coś może o Cezarym Zielińskim http://www.fotograflublin.pl/album1/index.html ? |
|
|
|
#171 |
|
Wtajemniczenie
|
Telko, dziękuję za fotki, ślicznie wyglądałaś, a zdjęcia przepiękne! A zauważyłam, że miałaś butki taneczne z Akces2, jak się sprawdziły? Jaką miałaś podeszwę i obcas? Warto w nie zainwestować?
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
Telka czy ja również moge prosic o fotki? bylabym wdzieczna.
pozdrawiam !!!
|
|
|
|
#173 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wesele mieliśmy w Katarzynce II w Bogucinie. A plener mieliśmy u mojej babci 60 km od Lublina. Cytat:
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
Czy mogę i ja prosić o zdjęcia?
Co do butów tanecznych, czy one rzeczywiście są bardzo wygodne i nie czuć wysokości? Ja na co dzień chodzę na płaskim i wolałabym jakieś sprawdzone buty na obcasie
|
|
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie chciałam wiedzieć czy podeszwa była ta tzw. "wizytowa" czy ta z łosia
Właśnie, czy te butki są wygodniejsze niż normalne szpilki? Czy stopy się w nich nie męczą?
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Telka Brak słów! Wyglądałaś przeuroczo. Tyle uczucia w Waszych zdjęciach
Twój TŻ musi Cię ubóstwiać! Nie każdemu trafia się takie cudo. Pozdrawiam! Ps. Powiedzcie mi gdzie są te tory z mostem. Notizia też miała tak parę fotek pstrykniętych. Genialne jest to miejsce. Edytowane przez Ashyshqa Czas edycji: 2010-08-12 o 20:49 |
|
|
|
#177 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fraise ja też w zasadzie chodzę zawsze w płaskich butach ale 6 cm to jeszcze dla nie dużo i spokojnie przetańczyłam weselicho ![]() Cytat:
a ja też mam szczęście bo mój Mężuś to cudowny facet i mimoże jesteśmy ze sobą ponad 7 lat to nadal jestem zakochana po uszyCo do torów to one są gdzieś za Lubartowem ale w takim zapyziałym miejscu że nie jestem w stanie Ci wytłumaczyć jak tam dojechać...bo tam się jedzie polnymi drogami a potem na piechotkę jeszcze drałuje kawałek... No i po tym jak dostałam zdjęcia mogę napisać co nieco o fotografie: Aleksander Tondos - podczas przygotowań, ślubu i wesela bardzo dyskretny i w sumie to czułam się tak jakby go nie było na plenerze ubawiliśmy się - było bardzo fajnie Efekty jego pracy część z Was już widziała - ja nie mam żadnych zastrzeżeń także mogę Go polecić z czystym sumieniem przyszłym PMkomJeśli macie jakieś konkretniejsze pytania to piszcie
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
Telka, ślicznie wyglądałaś!! Zdjęcia też super. Bardzo mi się spodobały butonierki
![]() Jak tak patrzę na zdjęcia Was wszystkich to sobie myślę, chciałabym żeby mój wielki dzień był już niebawem, a tu jeszcze tyle muszę czekać |
|
|
|
#179 | ||
|
Raczkowanie
|
hej, ostatnio nie mam czasu udzielać się w wątku chociaż staram się czytać na bieżąco.
po 1 strasznie spóźnione ale bardzo szczere życzenia naszym nowym żonkom po 2, Telka, dziękuję za zdjęcia, super się oglądało! a ty caly czas usmiechnięta strasznie podoba mi się ta carreraCytat:
Cytat:
a co do tych torów to od razu wydawały mi się znajome a po słowach Telki to już w ogóle moim zdaniem jest to tzw. Żeleźniak, czyli most na Wieprzu, zaraz za Lubartowem. a takie zdjęcia przy wodzie i przy piasku to obstawiam że to Gęsia plaża, też nad Wieprzem |
||
|
|
|
#180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.

byłam 8.55 poczekałam parę min i siadałam na fotel - fryzura była gotowa na 9ta
makijaż był gotów na 12.05. Jak wracałam do domu zaczął kropić deszcz.... zaczęły się telefony od teściowej żeby naszykować parasolek (cały dzień było pochmurno, a pt lał masakryczny deszcz- wyobrażałam już sobie jak idziemy w tym potoku do kościoła
) Wzięłam szybki prysznic i czekałam na moją druhnę która miała mnie ubierać. Zaczęłyśmy o 12.45. poszło bardzo sprawnie bo wcześniej poćwiczyłyśmy. O 13.15 był już mój narzeczony ze świadkiem, widziałam jak mu się zaświeciły oczy na mój widok
i pierwszy taniec - po nim mogliśmy już odetchnąć z ulgą i tylko dobrze bawić się
Przed nimi były jeszcze podziękowania dla rodziców - wręczyliśmy im piękne kosze róż. Oczywiście nie czułam głodu ani też zmęczenia, taka byłam nakręcona
O północy mieliśmy oczepiny plus parę zabaw - marynarki, baloniki, wózek. Potem czas zaczął już szybko płynąć. wesele skończyło się ok 3.30-4 (wcześnie zaczęliśmy więc zabawy do samego rana nie było) no i następnego dnia na 14 poprawiny.
..

i mimoże jesteśmy ze sobą ponad 7 lat to nadal jestem zakochana po uszy