|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
Pokaż wyniki sondy: Wybrałam studia: | |||
zaoczne |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 8,00% |
dzienne |
22 | 88,00% |
wieczorowe |
1 | 4,00% |
Głosujący: 25. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Studentki 2010 - pomorskie!
Cytat:
Dasz radę! Na UG jest całkiem fajnie ![]() Siostra mojego TŻeta robi już tam mgr ![]() Wiesz co ja wolę pracować i chodzić na zaoczne... Zawsze coś dla siebie dorobisz i nie jesteś skazana na innych... A na dziennych to tak jak w liceum czy technikum ![]() Zapraszamy do nas ![]() ![]() ![]() Idę się ogarniać bo jestem zaproszona do kolegi na urodziny ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- pixies20 dodałam Cię do listy w pierwszej wiadomości ![]()
![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Mrówaaa pewnie, że będę trzymała we wtorek kciuki
![]() Na pewno Ci się uda ![]() Ale z tymi studiami to nie zgadzam się, ponieważ ja idę na dzienne a w weekendy będę pracować.. Także nie będę na nikogo skazana bo będę zarabiać na swoje wydatki a to, że rodzice będą mi pomagać finansowo nie oznacza, że żyję na ich koszt i ich wykorzystuję.. Edytowane przez NiKaa19 Czas edycji: 2010-09-10 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wiesz, ja nie byłam przekonana do zaocznych, chcialam dzienne, daleko od domu, wyjechać z TŻ i zyć sobie razem [ chociaz ja musialabym brac kase od rodzicow. ![]() a, ze jestem uparta, to zamiast isc na cokolwiek-byle-dziennie, to zmienilam plany. mam fajną pracę, ukochany kierunek, kase dla siebie, tylko z TŻ nie mozemy razem zamieszkac na razie. ![]() UG suuper, tylko moja psych. zaoczna tam pierwszy rok jest i wiesz, planu nie ma, nie wiem czy mam jechac na oficjalna inaugracje czy nie, kiedy zjazd pierwszy... nic. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Rozeznanie
|
Hej dziewuszkiii!!
witam nową koleżankę ![]() Jestem juz po wieczorku panienskim:P ![]() a nie pisałam bo mój TŻcik przyjechał ![]() robiliśmy drzemke po obiadku , ja tu buszuje i wykotrzystuję, ze on jeszcze spi ![]() ufff jaka szczęsliwa hehe, ale jeszcze nie zabrałam się za poprawki sukienki a cywilny za tydzien aaaaaa!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zadomowienie
|
tynkusia wieczór panienski na pewno udany
![]() Najważniejsze to, że jesteś szczęśliwa a ja życzę powodzenia, żeby wszystko fajnie się udało ![]() Teraz pewnie masz mało czasu, ale już po ślubie napisz jak było ![]() Mrówaaa ejj, znasz już kogoś z kim będziesz chodziła na uczelnie..? ![]() Edytowane przez NiKaa19 Czas edycji: 2010-09-16 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I ile kilometrów dzieli Cię i TŻ? Cytat:
![]() Dużo szczęścia życzę na nowej drodze życia ![]() Też bym chciała coś z TŻetem zakombinować... ale wiadomo kasa ![]() Musimy się najpierw czegoś dorobić ![]() Cytat:
![]() Reszta to wielka niewiadoma... ![]() A muszę się pochwalić, że chyba dobrze poszła mi rozmowa o pracę we wtorek, bo dzwonili i chcą, żebym przyszła na miesiąc na okres próbny ![]() Jutro zaczynam... O 7.30 mam być na miejscu... Ciekawe jak będzie... Trochę się stresuję bo w końcu to 1 dzień w pierwszej pracy ![]() Pozdrawiam dziewczynki ![]()
![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Mrówaaa no to fajnie, że Tobie się udało
![]() Edytowane przez NiKaa19 Czas edycji: 2010-09-19 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() więc masz w sobotę, to nawet lepiej, bo a ja chyba bede musiala jechać 1wszego, i potem pewnie za tydzien na zjazd. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, przepraszam że mnie kopę czasu nie było, ale miałam masakrę jakąś
![]() Szukanie i malowanie stancji, umeblowanie. Do tego robiłam prawo jazdy (udało mi się zdać! ![]() Także we wtorek już się przenoszę do Gdańska. Internet będę miała zakładany w środę wieczorem. Szkoda tylko, że linie tramwajowe nie są do końca wyremontowane :/ Będę musiała przez najbliższy czas autobusami dojeżdżać...
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
eveline2012 a skąd jesteś? I gratuluję prawka
![]() za pierwszym razem zdałaś..? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
Z mojego miasteczka mam ok. 50 km do Gdańska
![]() Oj nie.. za trzecim ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Mogę dołączyć?
![]() W tym roku rozpoczynam studia na Uniwersytecie Gdańskim. Kierunek to filologia polska, w trybie dziennym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej, hej
![]() A już zaczęłam wątpić, że ktoś tutaj zagląda ![]() To może się przedstawię, żeby nie było. Mam na imię Natalia, w tym roku, jak już wspominałam, rozpoczynam filologię polską na UG. Mam 20 lat. Mogę też dodać, że prowadzę cudowną drużynę harcerską o specjalności wodnej. Kocham żeglować. I ubóstwiam muzykę Myslovitz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zadomowienie
|
eveline2012 Hehe to i tak dobrze, są osoby które podchodzą już 7 raz i dalej nie mogą zdać..
![]() naciulatko Hey. Zaglądamy zaglądamy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Nika, Eveline, a Wy gdzie rozpoczynacie studia i na jakim kierunku? Wiem, że pisałyście, ale jestem tutaj od niedawna, trochę poczytałam, ale sporo osób się przewinęło i mam natłok informacji
![]() Fakt, szkoda, że już koniec wakacji... Aczkolwiek wakacje są po to, aby odpoczywać, od komputera też. Nie to co październik-czerwiec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
Ja zaczynam farmację na Gdańskim Uniwersytecie Medycznym (dzienne, jednolite magisterskie)
![]() Ojj tak teraz czeka nas harówa, no i zapewne ostre imprezowanie ![]()
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
Ja tak samo jak założycielka tego tematu idę do WSKS w Gdyni na pedagogikę, zaocznie
![]() O robocie na razie jeszcze nie chcę myśleć, ale o imprezach mogę.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Ja też już jestem myślami przy imprezach
![]() ![]() A jak plany na wieczór, dziewczyny? Szalejecie w sobotę czy można stawiacie na spokojną nockę? Ja wybieram się ze znajomymi z pracy (już tam nie pracujemy, no, poza jedną osobą) na całą noc na pogaduchy. Na początek wybieramy się do BUFFETU (swoją drogą, gorąco polecam! Klimatyczny pub na terenie Stoczni Gdańskiej. A ceny niesamowicie zachęcające, bo w porównaniu do reszty Gdańska, są naprawdę niewygórowane.), a później pewnie do Krzysia na noc, bo ma swoje mieszkanie na Żabiance ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#170 |
Rozeznanie
|
Heeej dziewuszki!! ale się za wami steskniłaaam!! Właśnie wróciłam do PL zjadłąm kolacyjke i dorwałam sie na chwilke a mój TŻ chrapie.
a wiec jestem juz PO ![]() ![]() ![]() wpadne tu jutro i przeczytam wszystko jeszcze raz bo teraz to tak na szybkiego ![]() ![]() mrowa daj znac jak z praca. ja rano wstaje i jade do GD albo we wtorek załatwiac sprawy zwiazane ze sprawa nazwiska. Buźka kochane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Wtajemniczenie
|
hej, mozna sie dolaczyc?
w tym roku sobie dorzucilam slawistyke na ug, dziennie ![]()
![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
tynkusia no to fajnie, że już do nas wróciłaś
![]() ![]() blonndee pewnie, że można ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ja się żegnam z Wami na około dwa dni, bo jutro z rana wyjeżdżam na stancję i będę czekać aż mi internet założą :p
![]() |
#174 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Napisz coś o sobie ![]() Im nas więcej tym lepiej ![]() Cytat:
![]() Najgorsza będzie druga zmiana od 12.00 do 20.00... Ale co tam... zawsze jakieś pieniądze dodatkowe się przydadzą ![]()
![]() |
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
|
tzn to wyglada tak, najpierw studiowalam chemie, przez rok, ale zrezygnowalam, potem projektowanie ubioru, ale w bardzo kiepskiej szkole, przenioslam sie na 2 rok do lepszej, ale nie dam rady pogodzic pierwszedo roku na ug ze zjazdami w krakowie, wiec w tym roku tylko slawistyka a za rok jakbym sie nie dostala na zaoczne asp do lodzi to wracam na swoje projektowanie do krakowa
![]() haha, mam na imie natalia, rocznik '89, wieczna studentka ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za miłe powitanie
![]() Wpadnę później, teraz uciekam, bo umówiłam się z przyjaciółką w centrum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
eveline2012 to odezwij się do nas jak już będziesz mogła
![]() blonndee Hehe ojej to naprawdę masz przebój z tymi szkołami ![]() Jesteś z Sopotu? no to fajnie, bardzo lubię to miasto ![]() naciulatko a pochodzisz z Gdańska, czy tylko tam studiujesz? ![]() Mrówaaa zapomniałam Tobie powiedzieć, że moje plany się trochę zmieniły i razem będziemy chodzić na uczelnię, ponieważ ja także idę na zaoczne... więc będziemy się widywać ![]() Edytowane przez NiKaa19 Czas edycji: 2010-09-21 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do malarstwa to sama też malujesz czy poprostu tak się interesujesz? ![]() Sopot - fajne miasto. W wakacje często bywam, głównie na imprezach hehe ![]() Cytat:
![]() Skąd jesteś? Gdańsk? Cytat:
![]() Musimy się przed inauguracją umówić z 20 minut wcześniej to sobie pogadamy, nie? ![]() Później dla ułatwienia chyba numerem tel. się wymienimy?
![]() |
![]() |
#179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj, coś mało miałam do nadrabiania ![]() Ja byłam z przyjaciółką na mieście (oczywiście nie podarowałyśmy sobie pizzy w Barbadosie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Rozeznanie
|
uuu co ja robiłam hmm...
a wiec odsypiałam podróz ;p zdazyłam przyzwyczaic sie do polskiego powietrza i cisnienia hehe jutro wplacic musze rate za mc bo koiec terminu sie zbliza dziewczyny powieddzie ile mcy wchodzi w semestr? rok? tż zagania mnie do spania a ja tutaj z bezsennoscia walcze ciesze sie ze wąteczek się rozkrecił a tak z mrowa sie martwiłysmy aaa tak poza tym to chcialam ci kochana pogratulowac pracy! ![]() ![]() a tak z nowinek to się przyzwyczailam do obraczki i lece do Tżta z rykiem jak zobacze kazda ryske hehe ![]() i dziwnie mi sie pisze bo zelki na pazu ![]() no to troszke popisałam bo chcialyscie miec co nadrabiac ![]() jesze raz mocko sciskam wszystkie swiezaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.