![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymianka u karolajjnn :)
Niestety nic nie wpadło mi w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana u karolajjnn :) garnier,essence,miss sporty,adidas,lovley,eyel inery,+d
a gdzie dokładnie? bo wiesz, zalezy mi na osobistym odbiorze
![]() spodobała mi się arafatka, pędzel maybelline (to do różu czy pudru bo nie widzę) niestety nic więcej nie widzę a to troszkę za mało ![]() nie masz może jakichś perfumów poza wątkiem ? pozdrawiam
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana u karolajjnn :) garnier,essence,miss sporty,adidas,lovley,eyel inery,+d
w oko wpadły mi tylko perfumy adidasa, ale widzę, że już ich nie masz
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
witaj
przepraszam, bylam pewna ze odpisalam ![]() wiec .. perfumy avonu mnie niezbyt interesują ![]() a za sam pedzelek mi sie nie oplaca :/ moze planujesz jakies dokladki? pozdrawiam ![]()
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
Ja w sprawie Lusha, co prawda nic nie znalazłam, ale masz może poza wątkiem coś w stylu marynarskim lub książki Meyer, Sparksa albo Fieldieng (tej od Bridget Jones)? Proszę, odpisz w moim lushowym wątku
![]()
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
To mi się spodobało:
*garnier odżywka z mango i kwiatem tiare 60 % pozostało * eveline płyn miceralny magia orchidei stan na foto Ale to z kolei za dużo jak za sam pędzel (mam też inną chętną) i za dużo jak za sam puder, nie dobierzesz jeszcze jakiegoś drobiazgu do pudru? Bo jednak te kosmetyki mają spore ubytki, szkoda, że płyn micelarny nie jest cały. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
A cobra on my left...
|
póki co nic nie znalazłam -może zerknij na moja wishlistę?
![]() szukam m.in. dezodorantów w sztyfcie, odżywek do włosów farbowanych, wyskoich filtrów, etc. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale nic nie znalazłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
nic nie widze..
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
narazie niestety nic nie widze
![]()
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie widze...szukam różu do policzków w odcieniach ciepłego różu, brzoskwini...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.