|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Obrażony...
A ja placzę? Czy w którymkolwiek poście w tym temacie pisalam jak to mi źle?
Morska Falo, przeczytaj dokladnie caly wątek, a zorientujesz się, że nie wszyscy mają takie zdanie jak ty. Pewna część, choć to mniejszość, ma takie samo zdanie jak ja, i z nimi się identyfikuję. |
|
|
|
|
#152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kocham cie mimo wszystko i buziaczki, bo ten wątek to jak rzucanie groszkiem w przepaść bezdenną. Bezdenną przepaść samouwielbienia autorki.
Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2010-12-31 o 00:39 |
||
|
|
|
|
#153 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co, ja to myślę tak: dziewczyna prawdopodobnie robi jakiś projekt o forach internetowych czy internecie ogólnie albo emocjach/reakcjach ludzi albo coś podobnego i siedzi na forum i obserwuje. I pewnie trochę się za bardzo wczuła w rolę. Im dłużej czytam, tym mniej wierzę w to, żeby to był prawdziwy wątek i prawdziwa sytuacja. Tak jak ktoś pisał o tym innym zmyślonym wątku, no bo serio - wierzyć mi się nie chce, żeby 28letnia kobieta tak się o sobie i sytuacji wypowidała.
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz jak ktoś z góry zakłada: on wyszedł bo liczył na coś więcej. Chyba z 10 razy pisze: ale my nie byliśmy parą (jak większość czytelników uwierz po pierwszym poście załapała). To mam wrażenie, że tę osobę coś w tej kwestii mega uwiera.
Ale spoko Mam kuzynkę. Lat 35 męża brak, kandydata na męża brak, konkubenta brak, związków brak. Wytłumaczenie? Cytuję: bo ja onieśmielam mężczyzn Kolejna chodząca zaje*istośc po prostu.
|
|
|
|
|
#155 |
|
Rozeznanie
|
Tak się składa, że przeczytałam cały wątek. I nie dostrzegłam żadnej przychylnej wypowiedzi, bez żadnego "ale". Jeśli się już jakieś nieliczne pojawiały, to zawsze ktoś napomknął, że ale Ciebie "trochę" rozumie, ale, że facet się zachował nie bardzo, ale Ty też. Najwięcej poparcia masz ewidentnie wyłącznie ze swojej strony. I to przykre, że zakładasz wątek, tylko po to by utwierdzić się w swojej wspaniałości i jak sama twierdzisz "identyfikujesz" się tylko z tymi, którzy podzielają choć częściowo Twoje zdanie.
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej no przecież szwagier ją utwierdził, że jest taką za***istą dziewczyną i ma go olac. I przyjaciółki już mu się niedługo na supernianię zaczną zrzucac. I tajemniczy X z prywatnej wiadomości, dotąd nieujawniony, ostro sztamę trzyma... To my po prostu jesteśmy takie ofiary, którycj to facet jest chamem a my jeszcze przepraszamy Dlatego nie rozumiemy wspaniałości i racji autorki
|
|
|
|
|
|
#157 |
|
Rozeznanie
|
Tak tak, o tajemniczej postaci z priva pamiętam, ale widać nie jest nią prawdziwy mężczyzna tudzież kobieta, bo widzą, jak niesprawiedliwe traktujemy autorkę nie dostrzegając jej klasy, wspaniałomyślności i wielu innych zalet powinien wjechać na wątek na złotym jednorożcu i obronić (jak na dżentelmena przystało) autorkę przed złem.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem i tak przegiął. co by nie było, nie powinien był Cię tak zostawiać. olałabym.
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, jak mogłyscie! Kilka godzin mnie nie ma, a tu tak się wąteczek rozwinął
![]() Jestem pod wrażeniem. Chyba fajnie musi byc byc takim przekonanym o wlasnej najza***istszości?
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
to po co Ci byla osoba towarzyszaca? Do grzania sasiedniego krzesla?
|
|
#162 | ||
|
Zakorzenienie
|
bo wlasnemu chlopu to jeszcze mozna jakos wytlumaczyc, wynagrodzic w inny sposob chwilowe niedogodnosci. A w stosunku do osoby towarzyszacej, nie bedacej partnerem zyciowym, jednak trzeba zachowac wiecej kultury, bo jej tego raczej nie wynagrodzisz (no chyba ze po cichu na to liczylas ) Cytat:
Zeby wstydu przed ciociami nie bylo ![]() Cytat:
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#164 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
Zwlaszcza, jeśli mój towarzysz mial to papieroska, to kielonka itd.? Ja też szanując siebie, skoro wyjsć nie moglam, to znalazlam sobie innego partnera. |
||
|
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#166 |
|
Rozeznanie
|
haha, odpowiedz mi ksiezniczko
do czego wg ciebie juest osoba towarzyszaca? do grzania krzesla?![]() PS. gubisz sie w zeznaniach , haha zachowalas sie buracko jak porostak, czas spojrzec oprawdzie w oczy
|
|
#167 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I dlatego jestem zdziwiona, bo zwykle mój towarzysz naprawdę fajnie się bawil, tańcząc ze wszystkimi wokól, czy ze mną czy innymi paniami. I to mnie wlaśnie najbardziej frapuje. ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
Czy ja tu jakieś zeznania skladam?? |
||
|
|
|
|
#168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#169 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
PO CO JEST OSOBA TOWARZYSZACA NA WESELU WSROD OBCYCH LUDZI? Twojpartner zachowal sie normalnie(co prZez 6 stron watku probujemy ci wytlumaczyc panno idealna). zaprosilas i zostawilas go samego. wiec wyszedl, bo nie byl potzrrbnyani tobie (sweitnie sie bawilas bez niego - z kolega pozal sie boze z pracy ) jezeli masz go tak gdzies jak nas przekonujesz to dlaczego tak ci zalezalo na jego obencosci, skoro nie spoedzalas z nim czasu? czyzby byl obeiktem to pochwalenia sie (zobaczcie, jacy faceci ze mna oprzyhcodza, a ja i tak moge rwac do innych, a oni dlaej o mnie walcza!). wedlug mnie to TY chcialas w nim wzbudzic zazdrosc tanczac z kolega z praqcy. nie wyszlo ci, bo koels cie olal i stad ta twoja chora postawa i bezkrytycznosc ;D moze czas spojrzec na siebie i pomyslec "nie jestem taka za***ista ". gdybuys miala go gdzies nie zalezaloby ci na jego obnecnosci skoro i tak sie z nim nie bawilas
|
|
|
#170 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 2.ty zachowałaś się jak prostak, a twój towarzysz zachował się najbardziej kulturalnie jak się tylko dało w takiej sytuacji. proste i logiczne, ale ty tego w życiu nie pojmiesz. w ogóle nie rozumiem po co nam tu głowy zawracasz skoro wiesz, że jesteś taka wspaniała i nieomylna. zamiast siedzieć na wizażu to się idź lepiej szykuj na sylwestra żeby wszystkich zabić swoją cudownością i zaje*istością. z pewnością już dżentelmeni na białych koniach walą do ciebie drzwiami i oknami żeby spędzić z tobą ten wieczór.
|
|
|
|
|
|
#171 |
|
Rozeznanie
|
hhahaha, sylwesteer <hahaha> jutro bedzie watek z innego nicku, dlaczego kolega z pracy wyszedl z imprezy
ja tylklo bawilam sie z setka innych a onim zapomnialam przeciez ytoi ja jestem koboieta, powinien byl o mnie walczyc i wsyztskim nakopac, po czym bohatersko porwac mnie na koniu pod niebo z gwiazdami i z namietnoscia wyznawac milosc.. ![]() tak w ogole to jestes starsznym typem czlowiekaz etgo co piszesz;p mam taka kolezanke, ktora zer wsyztskimi sie caluje na imprezach, ma wiele facertow (ktorzy jej nie sznauja), a tymi wybrykami podniosla sobie ego do takiego stopnia, ze uwaza sie za chodzacy seks skutek jest taki, ze poidrywa wsyzstko co sie rusza, "ja jestem taka za***ista, ze kazdy moze byc moj " tylko za czesto to udowadnia;D nie ilosc ale jakosc -> to wniosek dla ciebe autorko na weselu juz bys mogla sie powstrzymac od zabawiania calego tlumu facetow (a swojego zostawiajac).. bardzo zle wrazenie zostawilas(mniej wiecej jak koelzanka z oopisu) mam nadzieje ze te ostzrejsze slowa dadza ci do myslenia
|
|
#172 |
|
Przyczajenie
|
Przeczytalam temat i zgroza mnie ogarnęła. Facet przychodzi w towarzystwie kogoś na wesele. Panna prosi do tańca, a on wymawia się papierosami? I potem jeszcze zdziwienie, że Panna na niego nie czeka, tylko inni poprosili ją do tańca. No niestety, jak taki beznadziejny facet się jej trafił, to zrobiła najlepsze co mogła - czyli po prostu poszła się bawić, żeby nie mieć zmarnowanego wieczoru.
I wy go jeszcze bronicie? Ją nazywacie burakiem? Faceta, który olewa własną partnerkę i idzie kurzyć? To jest dopiero żenada i przegięcie. Tyle napiszę, bo aż się cała zagotowałam. |
|
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
dawno tak dobrze sie przy zadnym watku nie bawilam
![]() najbardziej smieszy mnie jak Autorka brnie w zaparte wybierajac pojedyncze odpowiedzi potwierdzajace jej najmojszą rację, a ignoruje 99% innych ![]() ale fakt, jedno zachowanie tego chlopaka mi sie nie podobalo: ze nie olal Autorki sikiem prostym, tylko troszke sie jednak poplaszczyl, wysylajac do niej te smsy... ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- po głębszym zastanowieniu ostatecznie stwierdzam: to MUSI byc prowokacja. ale w sumie to chyba dobrze, c'nie? ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
natomiast obecnie Autorka oczekuje sowitych przeprosin i padania do stópek. |
|
|
|
|
|
#174 |
|
Konto usunięte
|
o ile zakład, że autora i Cavvy piszą z tego samego komputera?
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Cavvy to ta tajemnicza obronczyni biednej Antosi. W koncu sie ujawnila
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, przecież cała dyskusja nie ma sensu, nie przemodelujecie mózgu autorce. Przecież widać, że wie swoje i już. Więc jaki sens jest sie nad nią dalej wytrząsać? wyluz proponuję
|
|
|
|
|
#177 |
|
Rozeznanie
|
Ten fakt (że ona go prosiła do tańca) dodano później. Coś mi się nie chce wierzyć, że tak istotny szczegół zostałby pominięty przez autorkę w pierwszym poście. Zatem istnieje duże prawdopodobieństwo (graniczące z pewnością), że to proszenie do tańca to tylko wymyślona opowiastka, która miała przekonać większośc osób na tym forum, że nie mają racji. Podobnie było z ilością tanców - najpierw (w pierwszym poście), że zatańczyli kilka razy, później, że to w sumie 30%, a tak w ogóle jak teraz ogląda zdjęcia, to w zasadzie stwierdza, że nawet często tańczyli. Kłamstwo goni kłamstwo i może rzeczywiście ktoś w nie uwierzy, a potem autorka szybko uczepi się tej wypowiedzi, pisząc, że się z nią "identyfikuje".:rolle yes: Szkoda tylko, że nawet przez ułamek sekundy nie pomyślała, że skoro większość ma inne zdanie, to może coś w tym jest.
|
|
#178 |
|
Rozeznanie
|
Cavvy to pewnie nasza antosia
DD
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

Mam kuzynkę. Lat 35 męża brak, kandydata na męża brak, konkubenta brak, związków brak. Wytłumaczenie? Cytuję: bo ja onieśmielam mężczyzn

ja tylklo bawilam sie z setka innych a onim zapomnialam