![]() |
#151 |
Konto usunięte
|
Dot.: Moc pozytywnego myślenia - część II
Dzwonił właśnie do mnie mój dobry duch - ciocia, która jest po prostu niesamowitą optymistką!
Drugi raz pokonała raka, po ponad 20 latach miała nawrót i co? Znowu zwyciężyła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowej części
![]() U mnie ładnie i słonecznie, tylko ciut jeszcze za zimno ![]() Macie jakieś sprawdzone sposoby by się nie spinać czekając na rozwój wypadków ![]() Miłego dnia ![]()
#153 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo mi milo ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() - Acheron Parthenopaeus - Edytowane przez ewe_jodko Czas edycji: 2011-03-10 o 10:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Rozeznanie
|
aaaaaaaaaaa!
![]() ![]() ![]() ![]() dzwonił tato, że dzwoniła ciocia ![]() ![]() a dziś rano wstałam i 1 myśl. skoro choroba może tak nagle przyjść to dlaczego nie może tak nagle zniknąć. PO za tym ja się modliłam, moja mama, tato ciocia do papieża ![]() Jejjjejejjejjeje tak się cieszę ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() widzisz, a mówiłam Ci że bedzie dobrze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#156 | ||||
Dolce vita
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jakie sposoby? ale o co chodzi? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny - są JUŻ wyniki. WIERZĘ że będzie dobrze, wierzę że jadę po dobry wynik! że jadę potwierdzić że jestem zdrowa!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
czekam aż wrócisz i wrzucisz tu same piękne emontikony oznajmiające Twoją wielką radość ! ![]() JESTEŚ ZDROWA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: lekarka powiedziała, że jak tylko babcie przeniosą na oddział już zwykły to ona będzie dawała jej ten sok Noni i że sama się tym zamierza zainteresować dla siebie i swojej rodziny ![]()
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Teraz trzeba odtanczyc taniec radosci
![]() ![]() Dziewczynki tak Was mocno ściskam ![]() Paollino - bedzie dobrze ![]() Still_Alive - babcia szybko dojdzie do siebie na pewno ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() - Acheron Parthenopaeus - Edytowane przez ewe_jodko Czas edycji: 2011-03-10 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
same dobre wiadomosci od rana, i tak ma byc!
![]() u mnie niebo zachmurzone, ale slonko sie przedziera ![]() paolino, bedzie dobrze, musi byc! ![]() still alive, dobrze że babci się polepszylo! az chce sie zyc jak czlowiek takie rzeczy czyta ![]() od razu cieplej na serduszku! ![]()
#161 |
Zadomowienie
|
"Nadzieja jest matką głupich, co nie przeszkadza jej być uroczą kochanką odważnych"
Stanisław Jerzy Lec "Nadzieja uczy czekać pomaleńku" Ks. Jan Twardowski
![]() ![]() - Acheron Parthenopaeus - Edytowane przez ewe_jodko Czas edycji: 2011-03-10 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
dzień dobry Wszystkim!
widzę, że przenosiny wątku nastąpiły :P fajnie ; ) jak u Was z samopoczuciem dzisiaj? : ) pozdrawiam (: |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Jeeeeju nie nadążam za Wami, tak szybko piszecie...
![]() ![]() U mnie też dziś kiepska pogoda, a jeszcze wczoraj było tak pięknie. No cóż ![]() ewe- jodko- ja też wręcz uwielbiam dzieci ![]() ![]() ![]() Wiadomo, co innego byc z dzieckiem 24 h na dobę a co innego jak widziec go 10 czy 15 minut dziennie. Dziecko to nie tylko same przyjemności. Jednak mam wprawę w "niańczeniu", bo jak miałam 10 lat urodził się mój młodszy brat i bardzo bardzo często zajmowałam się nim, więc wiem z czym się to je ![]() W zeszłe wakacje pilnowałam dziecka kuzynki i też jakoś dałam radę ![]() Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia ![]() Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2011-03-10 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem zdrowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ale wiecie? Udała się też druga kwestia, tym razem wyobrażałam sobie że się uda, projektowałam to sobie w głowie i zadziałało już na drugi dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
Wszystkie, WSZYSTKIE bez wyjątku jesteście cudowne! Tym jak się wspieracie, jak (mimo, że się nie znacie tak naprawdę) leży wam nam sercu to, aby innym się powodziło w życiu... Jestem pod ogromnym wrażeniem, szczerze was szanuję i podziwiam! Czytając wasze wypowiedzi czuję tak wielką motywację by być lepszym człowiekiem, by się starać, myśleć optymistycznie... bo warto. Bo marzenia się spełniają. Bo wszystko tak naprawdę zależy od nas i naszego nastawienia. Chcę by od dziś uśmiech witał każdy kolejny dzień, żegnał go i towarzyszył mi przez cały czas. Dziękuję
![]() paollino, Still_Alive cieszę się bardzo! Gratuluję wiary, podejścia i optymizmu. Burza oklasków dla was ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wyniki miały być jutro, ale nie wytrzymałam i zadzwoniłam dziś. TŻ nie mógł ze mną jechać, ale ja wiedziałam że nie będę potrafiła zaczekać, że MUSZĘ to wiedzieć. Pojechałam sama... I... śmiejcie się, ale idąc modliłam się do Najwyższego, negocjowałam z Nim i... ja wierzyłam że to że nagle zaczął wiać wiatr było odpowiedzią na moje stwierdzenie że tylko Jemu mogę zaufać, że nie pozwoli mi tak skończyć... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#172 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Rozeznanie
|
To świetnie! ![]() ![]() Dziewczyny, tak się rozgadałyście, że zupełnie nie nadążam! ![]() ![]() Still_Alive cieszę się, że z Twoją babcią lepiej ![]() Ja zdałam sobie sprawę, że nie wykorzystałam w pełni czasu, który mogłam spędzać z babcią dopiero po jej śmierci. Za to Ty będziesz jeszcze mieć czas na spędzanie go z babcią, nie może być inaczej! ![]() ![]() Wiecie, zawsze kiedy słyszę, że ktoś pokonał poważna chorobę, raka, zadziwia mnie skąd ludzie czerpią taką siłę. Skąd tyle woli walki w nich, tyle siły by przetrwać i wygrać. Szczerze ich podziwiam. ![]()
Edytowane przez ohmonique Czas edycji: 2011-03-10 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Rozeznanie
|
jejjjjj ale się cieszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiecie dopiero wczoraj jak powiedzieli mi że umiera poczułam jak rzadko u niej bywałam, tzn za rzadko, poczułam jaką ona jest wspaniała kobietą, gwiazdkę z nieba by dla mnie i dla całej rodziny zdobyła. Najukochańsza istota na świecie a teraz taka krucha i bezradna. Czekam aż się poczuje lepiej i się obudzi, doczekać się nie mogę. ![]() ![]() naprawdę dziękuję dziewczyny za wsparcie ![]() paollino powiedz mi czy jak szłaś po wyniki to myślałaś o czymś konkretnym co zrobisz jeśli jesteś zdrowa? Tzn np. nie wiem skok na bangueee? ciekawi mnie o czym pomyślałaś ![]()
#175 |
Zakorzenienie
|
paollino gratuluję !
![]() ![]() ![]() W ogóle to witam Was w kolejnej części ![]() ![]() ![]() Ja nareszcie mam chwilę wytchnienia. Ostatnio miałam dużo na głowie, trzy poprawki i napisanie pierwszego rozdziału pracy licencjackiej. Co do poprawek, to pozytywne nastawienie przyniosło rezultat, pierwszy raz do tego stopnia tak kontrolowałam swoje myśli odganiając te złe , że w efekcie zdałam wszystko tak jak chciałam ![]() Ukończyłam pierwszy rozdział pracy i został on zaakceptowany, także oficjalnie jestem na 6 semestrze studiów ![]() ![]() Do tego poprzez szalony przypadek poznałam faceta, który zdaje się jak na razie spełniać wszystkie oczekiwania, jakie stawiam wobec potencjalnego partnera. Mam nadzieję, że znajomość będzie się rozwijać ![]() Generalnie to nie mam na co narzekać, wszystko idzie po mojej myśli ! ![]()
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Zadomowienie
|
Kochane, życie jest tylko jedno trzeba je kochać i oddychać nim pełną piersią
![]() ![]() A tak poza tym, bylam na spacerze pogoda jest przepaskudna bo śnieg:| [nie wiem czemu ostatnie dwa slowa kojarza mi sie z reklama m&msów ![]() kupiłam 1 część prezentu dla dobrej kolezanki na urodziny i stwierdziłam, że chyba mnie złapało lekkie uzależnienie od wizazu, bo wszystko musi byc fioletowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() - Acheron Parthenopaeus - Edytowane przez ewe_jodko Czas edycji: 2011-03-10 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje ![]() ![]() Ja dziś dostałam niespodziewany prezent z Wizażu w związku z akcją lakierową IsaDory ![]() Wracając jeszcze do mojego pytania zadanego kilkanaście postów wyżej-macie jakieś rady jak sobie wrzucić na luz i się za bardzo nie niecierpliwić?
#180 |
Raczkowanie
|
Witam! gratuluję wszystkim wszystkich sukcesów!!!!
![]() Przede mną za chwile ciekawe spotkanie. Czytając Was uświadomiłam sobie jak życie może być ulotne i jak w jednej chwili wszystko może stracić sens. Może i robię różne głupoty i różnie i różnie to się kończy, ale wolę żałować, że coś zrobiłam, a nie później, że nie zdarzyłam i nie przekonałam się co z tego wyjdzie. A co do sposobów na cierpliwość to najlepiej się czymś zająć żeby czas szybciej minął ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.