![]() |
#151 |
Przyczajenie
|
Dot.: SWPS w Katowicach
Dziękuję Ci bardzo!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Dzisiaj pracuję i nie będę mogła przyjechać na Dzień Zerowy. Dlatego mam ogromną prośbę, dajcie znać o czym mówili ![]() Z góry dzięki. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Rozeznanie
|
również proszę o podzielenie się wrażeniami
![]()
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
Ja też poproszę! A co z indeksem i legitymacją? Trzeba płacić za ten indeks? Ja mam podbita legitymację szkolną do 30 września i potem będę musiała kupić bilet normalny, a już mam ulgowy nabity na karte miejską ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich!
Jak wrażenia po pierwszych wykładach? Mnie niestety ominęły pierwsze zajęcia i teraz czekam na 8-go października:'Wprowadzenie do psychologii i myśli psychologicznej'. Muszę powiedzieć,że mam lekkiego stresa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
Mam tą książke "Ja-Ty-My" więc jak ktoś chce to mogę mu na e-maila wysłać, ten rodział 2 który mamy przeczytać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
z.zuri@ymail.com, byłabym bardzo wdzięczna. Dostałam dzis wiadomosc na wu, ze legitymacje mozna odebrac w dziekanacie, wiec wydaje mi sie, ze wystarczy tam po prostu podejsc. Kto sie wybiera na inauguracje? wiem, ze dla stacjonarnych jest obowiazkowa, ale jest moze ktos z klinicznej zaocznej, kto ma w planach tam isc? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
cyna monek Ja idę na inaugurację.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
byłabym wdzięczna gdybyś mi też wysłała ![]() wiktoriapiwowarczyk@onet. pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Przyczajenie
|
Witam. Zastanawiam się, czy ktoś tutaj jest w mojej grupie i ma jutro i pojutrze zajecia z panią Edytą Charzyńską? Dostałam wiadomość na wu, że musimy przeczytać ' literaturę z punktu 1, bloku 1' z sylabusa, wychodzi na to, że to książka Aronsona "Człowiek istota społeczna", jednak pani Charzynska sprecyzowala, ze powinnismy sie skupic na rozdzialach z Brzezińskiego i Zimbardo, no i tutaj sie pogubilam,w Aronsonie nie ma ich artykułów. Moze ktos wie o co chodzi? Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
cyna monek
To jesteśmy razem w grupie ![]() Odnośnie książek to weszłaś nie na ten sylabus co trzeba ![]() Wejdź sobie na Wprowadzenie do psychologii i myśli psychologicznej -ĆWICZENIA . Tam znajdziesz właściwy sylabus. Sprawdź emaila ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Przyczajenie
|
Do Madziusika:
Dziękuję za ostatnią wiadomość, bardzo mi pomogłaś! Mam nadzieję, że kiedyś będę miała możliwość Ci się odwdzięczyć. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Przyczajenie
|
Witam
Czy ktoś ze studiujących zaocznie psychologię w oddziale katowickim byłby uprzejmy udostępnić siatkę zajęć? Wybieram się na zaoczne w tym roku, ale chciałbym najpierw zobaczyć jak wyglądał plan zajęć w roku ubiegłym. Życzliwemu, który przychyli się do mojej prośby z góry serdecznie dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie mam prosbe do osob studiujacych na SWSP. Mozecie podzielic sie wlasnymi doswiadczeniami? Warto wybrac sie na kmierunek psychologia przedsiebiorczosci na zaoczne? Jak wyglada rynek pracy po tym kierunku? Serdecznie pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyobraź sobie, że na zaoczne nie idą ludzie, którym nie chce się uczyć, bo o wiele łatwiej jest się nie uczyć na studiach dziennych. Na zaocznych wymagana jest obecność, a jak Cię nie ma to musisz zaliczyć przedmiot inaczej, np. kolokwium, praca, egzamin ustny. I jeszcze biegać za wykładowcą i go prosić na kolanach. Poza tym szkoła zaoczna jest dla ludzi, którzy pracują albo mają rodziny. Nie dla lebrów. No i dla takich, których nie stać na naukę dzienną. Ja np. mogłam sobie pozwolić tylko na dwa lata nauki dziennej. I to z wielką łaską mojego ojca, że za coś zapłaci. Potem musiałam iść do pracy, więc została mi tylko nauka zaoczna. Mam dwa zawody. Oba dyplomy zrobione porządnie, jeden nawet uzyskany z wyróżnieniem. Jak ktoś chce się uczyć, nauczy się na każdej uczelni, na każdym kierunku, stacjonarnie i niestacjonarnie. A jak ktoś nie chce, to nawet woda święcona mu nie pomoże. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2015-06-24 o 12:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Studia zaoczne nigdy nie beda rowne dziennym, sory. Cytat:
Jasne, ze sa rozne sytuacje w zyciu, ale nie ma sie co oszukiwac ze zaoczne na podrzednej prywatnej sa lepsze od dziennych na uniwerku. Pewne kierunki powinny byc tylko dzienne. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.