|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chudniemy i piękniejemy...:) Zapraszam kobietki - Start 18.04
No i udało mi się zalogować
Wczoraj jakoś dałam radę, do słodkiego mnie nie ciągnie, wg na czekoladę patrzeć nie mogę Ciągle chodzę zalatana bo święta, wesele i nie mam jakoś czasu na rower a szkoda Co do rozstępów to całe szczęście nie mam, wiem, że te czerwone można jeszcze zaleczyć ( miałam to cholerstwo ale na szczescie znalazłam odpowiedni krem) a takie białe, zagojone to już niestety nic z nimi sie nie da zrobić.
|
|
|
#152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zapłaciłam za nią jakieś 3 zł także grosze a potrafi zdziałać (przynajmniej w moim przypadku) cuda cieszę się że wygląd forum jest taki jak dawniej bo nie mogłam się do tego nowego przyzwyczaić
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
![]() :roll eyes: dziewczyny.. cos strasznego.. :PZgrzeszyłam upiekłam dwie babki i sernika i zjadłam troche tak koło 18 serniiikkkk ![]() Ale byłam potem na siłce jakoś1,5h .. ![]() A i tak jestem najedzona jeszcze.. blee smutek..
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś nawet grzecznie
![]() Rano owsianka jak zawsze, tym razem z serkiem homo naturalnym, suszonym ananasem i połówką brzoskwini z puszki, potem serek homo naturalny, potem 2 śledzie i szpinak i na kolację 2 jajka na twardo z jogurtem naturalnym i czosnkiem ![]() Kupiłam sobie kilka herbatek firmy belin owocowe, piję też pokrzywę od jakiegoś czasu i zieloną herbatkę, pyszności Wychodzi na to, że dziennie piję około 8 samych herbat ![]() Jutro pewnie wpadnie dużoooo jaj z chrzanem i kiełbacha
|
|
|
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
No ja wczoraj zjadłam kawałek jabłecznika, ale w sumie jadłam mniejsze posiłki
Tak czy siak pyszny był Teraz przez święta to pewnie będę jadła same jajka i sałatki także powinno być ok Widzę, że Wam dziewczyny bardzo ładnie idzie
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
wzrost: 160
cel: 47 (aczkolwiek liczy się dla mnie widoczny na zewnątrz, dlatego będzie ok jeśli będę wyglądała tak jak chciałabym wyglądać) dziewczyny, mam pytanie. co sądzicie o piciu soku z cytryny na czczo ? stosuję 10 dniową kurację oczyszczającą i zastanawiam się czy nie podrażni to żołądka. kurację znalazłam nie w internecie czy innym niepewnym źródle, ale gazecie poświęconej tematom medycznym. zauważyłam już pewne pozytywne działania, ale boję się o żołądek ![]() dziewczyny gdzie dostanę tą gąbkę antycellulitową? Edytowane przez chocolattemonster Czas edycji: 2011-04-23 o 12:36 |
|
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
Witam drogie wizażanki !
Można się jeszcze do was dołączyć? Waga początkowa: 85kg Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie na wątek, postaram się aktywnie w nim uczestniczyć
|
|
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie, że przyjmiemy
Masz zamiar stosować konkretną dietę czy MŻ?
|
|
|
#160 |
|
Zadomowienie
|
Piję 0,5-1l zielonej herbaty dziennie, jem głównie ciemny chleb(od jakiegoś roku), warzywa na parze na obiad, mięsa nie jadam prawie wcale ( czasami kurczak ), nie jem masła, mało smażonego
Najgorzej jest ze słodyczami ![]() I ćwiczę 4 razy w tygodniu średnio intensywny trening
Edytowane przez mimi0290 Czas edycji: 2011-04-23 o 19:40 Powód: I ćwiczę ;) 4 razy w tygodniu średnio intensywny trening |
|
|
|
|
#161 |
|
Raczkowanie
|
No to po prostu zdrowiej się odżywiasz, moim zdaniem tak najlepiej jest schudnąć, bez żadnych rygorystycznych diet
|
|
|
#162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja z podjadania tez cały czas nie mogę zrezygnowac
|
|
|
#163 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A kiedy starałam się utrzymać wagę to pozwalałam sobie na ramę, chyba ok. 40% tł, a i tak 2 razy mniej niż masło
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie najgorsze sa te świeta.. ;\ czuje ze zrobilam krok w tył ;\ Ku mojemu zdziwieniu tak przed swietami sie trzymalam.. nie podjadałam, nie ciaglo mnie anwet do slodkiego a teraz ehh
cóz... od poczatku? ;\ boje sie az zwazyc.. ;\ A tak poza tym to Wesołych świąt !! Trzymajcie sie jakos..Chcę na siłkę
|
|
#165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja na święta nie narzekam, do ciast mnie nigdy nie ciągnęło. jedyny problem, że mniej czasu na ćwiczenia ;/ |
|
|
|
|
|
#166 |
|
Rozeznanie
|
..
przepraszam, przeglądałam wizaż i pomyliłam wątki |
|
|
|
|
#167 |
|
Rozeznanie
|
hej, chciałabym do Was dołączyć, myślę, że po świetach napiszę więcej i wtedy też zacznę czynniejszą dietę.
Póki co - 66 kg, 175 cm wzorstu, 18 lat. Chcę schudnąć 7 kg
|
|
#168 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
dziś nie wytrzymałam i zjadłam 2 kawałki ciasta i troche sałatki która była z majonezem mam nadzieje, że od tego waga nie drgnie bo rano było 55,8 z czego się bardzo cieszyłam.
Edytowane przez zyje_chwila Czas edycji: 2011-04-24 o 22:24 |
||
|
|
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
hallo
![]() nie nawidzę świąt !! przez nie czuję, że znów sobie odpuściłam, dzisiaj zjadłam jakieś 3 kawałki ciasta ;( , ale już od jutra znów się biorę za siebie, ii chcę już zwykłe dni, chcę ciepło, i biegać jeszcze miesiąc i wesele, więc nie dużo czasu mi zostało, muszę schudnąć ! Trzymajcie się ciepło ;*
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
|
#170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
serki mi jakos nie pasują jako masło, a margaryny nie jem ze swoich powodów.Też nie lubię świąt, nie lubie takiego siedzenia w domu bez sensu a moi rodzice uważają że w święta trzeba siedzieć z rodziną i koniec kropka :/ Teraz powoli im to mija ale zawsze jakiś komentarz się pojawia jak chce wyjść... A przez takie siedzenie w domu kilogramów przybywa Naczytałam się sporo dobrego o BBL,miałam plan wprowadzić te ćwiczenia w życie, ale wymiękłam po 16 minutach bumbum ;( Myślałam, że kondycję mam coraz lepszą a okazało się inaczej. Chociaż mam nadzięję, że to bardziej wina moich zapchanych zatok, które od ponad tygodnia nie chcą przejść :/
|
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie smaruje masłem od odd.. niepamietnych czasów.. niczym nie smaruje ;P tak poprostu tak.. da sie przyzwyczaic.. i wcale nie jest mi z tym zle.. nie tesknie za masłem na kanapce
)paniKA88 ja mam to samo.. siedzenie w domu.. ile mozna.. czuje si etaka ciezka jak słonik.. wpierdzieliłam sernik.. i sałatki z tuńczyka trochę i zła jestem na siebie. A siłownia zamknieta... dokładnie.. dopiero we wtorek ;\ a teraz czuje ze przybedzie mi wiecej niz to od czego zaczynałam.. az mnie rece ze złości bola.. ;[ Chyba sobie cos pocwicze zaraz.. choc niewiele pewnie mi da.. ale.. wezcie pocieszcie mnie dziewczyny bo oszalaje ;(
|
|
#172 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moi rodzice na szczęście mają luźne podejście do świąt, sami zapraszają sobie znajomych a mnie sie specjalnie nie czepiają. Dzisiaj jedynie muszę iść do babci, ale to jakaś godzina, kawka i tyle. Powiem wam, że ten sok z cytryn na czczo działa całkiem nieźle, poza tym wypiłam wczoraj 4-5 kubków zielonej herbaty i zeszło mi z wagi dosyć sporo ;d jedyne co mnie ciągnie to trufle, bo mama kupiła ... |
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() skoro ta zielona herbata tak dobrze działa to i ja musze zacząć ją pić ![]() w ogóle to jakaś dziwna chyba jestem bo w święta jem więcej niż jadłam od poniedziałku do piątku a i tak waga pomalutku ale leci w dół z czego się oczywiście bardzo ciesze może to dlatego, że mimo iż więcej w te święta jem to nie są to nawet troche takie ilości jakie jadłam przed przejściem na diete bo wtedy to dla mnie duże chipsy i cała czekolada (jedno po drugim) to była po prostu przekąska
|
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, a co myślicie o łykaniu L-carnityny przed wysiłkiem ? |
|
|
|
|
|
#177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chodzi mi o jedzenie i te treningi
|
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moim zdaniem ślepe kierowanie się tylko BMI jest bez sensu, ponieważ wszystko zależy od danego organizmu, BMI ma być tylko sugestią, a jeśli wszystko będzie ok to nie ma się co martwić! |
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Raczkowanie
|
jak dziewczyny myślicie lepiej wpływa na sylwetkę bieganie czy jazda na rolkach?
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja łączę kilka sportów ;d biegam, pływam, jeżdżę na rowerze i rolkach, chodzę na spacery, ćwiczę "striptease aerobic z Carmen Electrą" i jestem zadowolona ;d poza tym odchudzanie dobrze wspomaga sauna- raz w tygodniu, dobra do walki z kilogramami, cellulitem i brzydką cerą ;d |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

Wczoraj jakoś dałam radę, do słodkiego mnie nie ciągnie, wg na czekoladę patrzeć nie mogę
Ciągle chodzę zalatana bo święta, wesele i nie mam jakoś czasu na rower a szkoda
Co do rozstępów to całe szczęście nie mam, wiem, że te czerwone można jeszcze zaleczyć ( miałam to cholerstwo ale na szczescie znalazłam odpowiedni krem) a takie białe, zagojone to już niestety nic z nimi sie nie da zrobić.

Macie na to jakiś sposób ?
zapłaciłam za nią jakieś 3 zł także grosze a potrafi zdziałać (przynajmniej w moim przypadku) cuda

Widzę, że Wam dziewczyny bardzo ładnie idzie 

0 - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13