|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chamce Chanel eau Fraiche, TM Alien, JPG, Lancome, CK, minerały...
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
Pojemność wyjściowa 50ml, ale jak znasz te perfumy to wiesz, że nie są nalewane po sam czubek. Przesyłam zdjęcie. A mam jeszcze drugi flakon też 50ml, ale perfum zostało nad napisem Cool Water.
|
|
#153 |
|
BAN stały
|
to może za La Roche posay oddasz mi podklad z loreala C1 a nie dobralabyś sobie coś jeszcze za podkład GOSH X- CEPTIONAL WEAR odcien 11 Porcelain Zostalo mniej niz polowa jakies 13-15ml / 35ml? bo jestem nim bardzo zainteresowana. Jesli jesteś teraz online i dogadamy się przed 14 to wyślę ci wszystko jeszcze dzisiaj ok?
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- tylko proszę Cię odpisz u mnie bo inaczej tego nie zobaczę chcę jak najszybciej zrobić wymiany bo we wtorek nie ma mnie już na 2 miesiące;/
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zadomowienie
|
To ja się jeszcze zastanowię nad tym CK one i jak coś to dam znać ok?
|
|
#155 |
|
BAN stały
|
no to za żel wezmę podklad z loreala Nie ma szans już na tego gosha? moze mam coś poza wątkiem co byś chciala?
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- hmmm będzie ciężko u mnie z takimi rzeczami... większość kosmetyków mam do cery trądzikowej bo to był mój główny problem przez ostatni rok. Jeśli masz taką cerę to chętnie posłużę pomocą na zmarszczki niestety nie będę miała nic;/ jedynie próbkę kremu regenerującego pod oczy ale to Ci dorzucę do żelu gratis bo ja i tak nie używam. Mam dużo lakierów do paznokci i nowych i używanych. Na pewno nic nie widzisz więcej w moim wątku? Bo mam taką chrapkę na tego gosh'a....![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- mam jeszcze matujący krem do twarzy z ochroną przeciw promieniami UV z witaminami z Nivei |
|
|
|
|
#156 |
|
Zadomowienie
|
Trochę malutko tego Lancome, a za Britney podziękuję.
|
|
#157 |
|
BAN stały
|
Przetłumacze Ci co na nim pisze bo kupilam go 2 miesiące temu w Austrii i nazwa jest po niemiecku. Krem jest otwarty ale nie używany:
"Nivea Visage matujący krem nawilżający do cery tłustej i mieszanej na dzień opis Cera mieszana i tłusta potrzebuje specjalnej pielęgnacji i ochrony, która nie tylko zapewni jej skuteczną kontrolę nad nadmiernym błyszczeniem, ale również optymalne nawilżenie, dzięki któremu skóra będzie matowa przez długi czas. Naukowcy z laboratoriów NIVEA VISAGE stworzyli matujący krem nawilżający na dzień NIVEA VISAGE specjalnie z myślą o potrzebach skóry tłustej i mieszanej. DZIAŁANIE MATUJĄCY KREM NAWILŻAJĄCY NA DZIEŃ NIVEA VISAGE o niezwykle lekkiej formule, skutecznie pielęgnuje cerę tłustą i mieszaną: Wzbogacony kompleksem Anti-Shine natychmiast redukuje i skutecznie kontroluje stopień błyszczenia skóry Lekka beztłuszczowa formuła optymalnie nawilża skórę bez zatykania porów Zawiera filtr SPF 8 dzięki czemu chroni skórę przed szkodliwym wpływem promieni słonecznych (UVA/UVB) EFEKT Nawilżona, naturalnie matowa i czysta skóra. poj 15 ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- podaj mi swoj adres na priv to wyślę ci dzisiaj ten efaclar. Mam prośbę czy mogłabyś mi wysłać również dzisiaj ten podklad albo jutro? najlepiej poleconym, ja tez Ci wyslę poleconym, bo chcialabym dostac go przed moim wyjazdem do Niemiec a jesli najpierw Ty będziesz czekala na moją wysylkę i wyslesz mi dopiero po dostaniu to nie ma szans że zdąrzę przed wyjazdem;/ bardzo bym Cię prosila jesli nie stanowiloby to dla Ciebie problemu |
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka 3.VI.11
Lixonase spray do nosa od Alergii data w 09.11 Krople do oczu od Alergii data w 04.12 Sukienka na lato Carina studio mody na metce jest napisane 40, ale jak dla mnie to 38 Nowa, ale troszke wygnieciona (dałam za nia prawie 200zl) Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2011-06-05 o 15:17 |
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zadomowienie
|
Davidoff jest w negocjacji, więc jeśli nie wyjdzie, to może oddam, ale nie obiecuję, bo musiałabym chyba najpierw CK One przetestować.
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
Przetestowałam CK One i niestety nie przypadł mi do gustu.
|
|
#168 |
|
Organizatorka
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
balsam i mydło są na razie zarezerwowane (jestem w trakcie negocjacji)
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za chance lub hypnose?
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- niestety nic takiego jeszcze nie posiadam tylko ten malenki diora w tubce jest chyba na zmarszczki pod oczka o ile dobrze pamietam---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- ah poza mam jeszcze estee lauder time zone line and wrinkle reducing nowy ale tylko 7ml---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- i guerlaina lor radiance concentrate with pure gold z pompka mega wydajny z 5ml zostalo 3ml ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- wlasnie go szukam i nigdzie nie widze:/jak znajde dam znac ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- nie wiem jak to sie stalo ale chyba wywalilam go nigdzie nie ma niestety
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Napiszę ci co mi się u ciebie podoba, a ty napisz mi co byś mogła oddać lub czy coś jeszcze za coś u mnie znajdziesz
Podoba mi się u ciebie: Dermo Activ szampon, Crystal Strenght, wyblakły roż, NEUTRAL semi matte, Bare Minerals Well Rested.
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Acha, to ja z szamponu zrezygnuję, to co mogłabyś oddać za krem i Play Ball ?
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, nawilżający, z minerałów niestety nic nie mam.
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Czy ten żel tecni.art liss control jest dostępny do wymiany ?
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ,pytalas o Light Blue,ja wyczytalam gdzies ze masz Le secret ktorego szukam .Moglabym oddac Light Blue za odlewke Le Secret
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mam La Secret udalo mi sie upolować 30 - ke, ale za duzo mi z niej nie zostalo, wiec nic z tego.... |
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

chcę jak najszybciej zrobić wymiany bo we wtorek nie ma mnie już na 2 miesiące;/

dziękuję bardzo cieszę się strasznie bo na goshu mi bardzo zalezalo

niestety nic takiego jeszcze nie posiadam