![]() |
#151 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bo my nie studiujemy,tylko prace podjąć chcemy!!
Cytat:
Jednym słowem: masakra ![]()
![]() |
![]() |
#152 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ps. Wcale internetowe znajomości nie są gorsze od realnych tylko, ze trzeba byc rozwaznym. Ja mam od ponad 5 lat przyjaciela poznanego virutalnie, nigdy sie z nim nei widziałam, a wiem, że moge na niego liczyć bardziej jak na znajomych w realu. ile Ty masz lat? Pytam teraz powaznie... bo naprawdę zaskakujesz mnie... ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
Ja mam tylko srednie wykształcenie, mój chlopak jest po technikum... więc niby sie wyrównuje ale miałam faceta ktory był po studiach i co? Mówił, że jestem bardziej intelgentną i zaradną kobietą niż jego koleżanki z uczelni... Wybacz ale tym pisaniem utwierdzasz mnie w jednym przekonaniu ![]() Matko i potem idź do takiej się leczyć bo została lekarzem:d ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
![]() Weź sobie profesora tylko nie zapomnij się w nim zakochać, bo rozwodzić się nei bedziesz mogła gdyż jesteście oboje wykształceni! ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- I jeszcze raz Cie zapytam... powiedz mi w czym jesteś lepsza ode mnie? z tym, że bedziesz miała tytul? Wiedzę? Daj mi rozklad Twoich zajęc to sama bede czytała ksiązki itp... Znam osoby w mojej branży ktorzy są bez studiów, a sa lepszymi psycholami niż ten po studiach... co ich różni? On ma na fakturze minim 5tys zł, a ten po studiach nie ma pracy albo ma taka co by mógł jej w ogole nie miec ![]() Dziewczyno weź TY sie opamiętaj, to dobrze, że masz takie ambicje ale posłuchaj... Studia, a inteligetncja to coś całkiem innego... Nie wiem czy Cie to ucieszy co teraz powiem ale... w dziejszych czasach każdy może skończyć studia... KAŻDY! Po pierwsze nie jest trudno, po drugie wystarczy mieć wtyczki. To tak jak z maturą. Za czasów mojej mamy to było coś, a teraz? to wielkie NIC... więc jak możesz się chwalić tym, że masz studia? przecież każdy je w sumie teraz ma ![]()
![]() ![]() Stoke-on-trent, Newcastle-under-Lyme (Anglia) Wszystkie JOANNY łączmy się! - wątek Edytowane przez Senaliah Czas edycji: 2011-05-18 o 11:42 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie prawda! Bo nie każdy ma zawód prawnika, lekarza, filologa czy informatyka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
BAN stały
|
a co Was obchodzi ile mam lat? zaraz napewno ktos stad i tak na forum znajdzie, wiec nie bede Wam ulatwiac, pewnie taki co sie nudzi, nie pracuje, nie studiuje, tylko szuka wirtualnych znajomych na takich forach, poklasku i poplecznikow, a ja sie z Wami nie zgadzam i juz, Wy macie prawo niezgodzic sie nie ze mna i ja tego nie neguje. pewnie,ze wiem kto to Solorz-Żak-wlasciciel m.in. Polsatu. widocznie na moich studiach nie uczyli podejscia do ludzi, ja napewno tolerancyjna nie jestem-wiem, ze to wada. tak mi na studiach wyszlo na jakichs zajeciach, ale ja to wiem i bez tego. pewnie, ze sie robole myja, ale jak ich widze jak siedza na murku z piwkiem od rana i ogolnie ich wyglad, to mi sie odechciewa. taki informatyk, to pazurki i raczki ma czysciutkie. widac, ze praca nie styrane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
to sobie pracuj..i miej te czyściutkie rączki..ale co z tego jak Twój charakter jest do bani..jeśli jakiś facet z Tobą wytrzymuje to szacunek dla niego
![]()
![]() |
#156 |
BAN stały
|
he he, i tu sie zgadzamy, tez Go podziwiam i za to Go bardzo mocno kocham, a co do charakteru, to oboje mamy podobny, jak nie taki sam i dobrze sie pod tym wzgledem dobralismy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
bardzo dobrze,że jesteś świadoma tego.
![]() |
#158 |
BAN stały
|
grunt, to znac swoje wady i przyznawac sie do nich, staram sie tez je zwalczac, ale ciezko. szczegolnie na forach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Recenzentka Miesiąca - Maj 2020
|
Cytat:
http://swir.us/biurko-informatyka Z tymi pazurkami i czyściutkimi rączkami to już bym tak nie przesadzała ![]()
![]() |
![]() |
#160 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A propo... moj facet jest pachnący i ma czyściutkie rączki (aż do przesady je myje często) ale nie pracuje za biurkiem tylko fizycznie... to źle? ![]()
![]() |
![]() |
#161 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Musiałam to powiedzieć ![]()
![]() |
![]() |
#163 | |
|
Cytat:
http://demotywatory.pl/1427/Informatycy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#164 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#165 |
BAN stały
|
glamorous90 zawsze mozna kupic gotowy. Senaliah, to dobrze, ze Twoj facet jest zadbany. moj tez. to sie chwali, grunt zeby nie byl metrosexualny
![]() ![]() ![]() http://demotywatory.pl/1500146/Robotnicy no fakt, trafili w 10tke. takim, to faktycznie niewiele do szczescia potrzeba, a pozniej na stare lata na buzi wychodzi zmeczenie i przepracowanie, bo pracuje na dworzu najczesciej, a pogoda bywa rozna. Edytowane przez gabisolis Czas edycji: 2011-05-18 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
|
Cytat:
Litości ![]()
![]() |
![]() |
#167 |
BAN stały
|
a czytasz sama siebie? mozna kupic gotowy dom i nie patrzec jak go buduja, np. odkupic od kogos, czego tu nie rozumiesz? to chyba nie wymaga mgr. zadna prowokacja, zazdroscisz mi, ze mam przystojnego faceta czy co Cie ugryzlo? kiedys chcialam miec meza kucharza. raz sie trafil, taki chlopak, ale byl za niski i to duzo ponad moja norme, wiec niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie współczuję Ci, nie zasługujesz nawet na to. Ok, nic już więcej nie mówię, racja - nie można się zniżać do takiego poziomu. Zaśmieciłaś trochę ten wątek, ale przynajmniej wielu osobom poprawiłaś humor ![]() Mam jednak wrażenie, że przynajmniej połowa z tego, co tutaj wypisujesz o sobie i swoim faceciku to stek bzdur, dziewczynko. ![]() ![]() Frustracje to ty tutaj wylewasz, od razu to widać. Nie trzeba do tego mgr i nie trzeba też specjalnie się umysłowo wysilać. Może ona jest w ginazjum? ![]() ![]() Bo szczerze, nie obraź się ale taki poziom reprezentujesz. Głupiutkiej gimnazjalistki. I nie łap mnie tu za słowa, nie wszystkie gimnazjalistki są głupie, żeby nie było. Skoro wiele osób mówi Ci, że jesteś niedojrzała, powinnaś przynajmniej się nad tym zastanowić. Może coś tu jest nie tak? Nie wszystko wiesz najlepiej. Ok, basta! Dosyć tutaj już offtopu, uf. Aż nieprzyjemnie czytać te Twoje usilne popisy i próby zaimponowania komukolwiek, naprawdę.
![]() |
![]() |
#169 |
BAN stały
|
same zrobilyscie off topa, ja sie tylko spytalam dlaczego laska nie moze studiowac dziennie, a Wy to rozdmuchalyscie do takich rozmiarow, w sumie to macie troche racji, sama sie sobie dziwie, ze sie dala w to wkrecic i to osoba bez wyzszego wyksztalcenia.lol
![]() chyba na innym watku bylo co studiowalam, wiec jak moge byc po gim? dobrze sie czujesz? faktycznie, nie ma co odpowiadac na glupie zaczepki. smiechowe jestescie. Edytowane przez gabisolis Czas edycji: 2011-05-18 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
gabisolis, a jak już kupisz gotowy dom, to zamierzasz go kiedykolwiek remontować czy coś? Jak kupisz lodówkę, to kto ją przywiezie i wniesie? A, i kto będzie naprawiał kibel, jak się zapcha?
![]() Tak mi się dzisiaj w pracy pomyślało, że to całkiem możliwe że brak wyższego wykształcenia może skracać życie, zwłaszcza w USA: mniej pieniędzy = gorsze żarcie & potencjalny brak ubezpieczenia zdrowotnego, podobno lepiej wykształceni prowadzą też zdrowszy tryb życia, więcej biegania itp. Ale wątek spadł na taki poziom, że zastanawiałam się, czy to w ogóle pisać. Tak czy siak brak studiów nie przeszkadza w bieganiu ani nie zmusza do jedzenia w McDonaldzie, więc badania najpewniej są zwyczajnie źle przeprowadzone z nieuwzględnieniem trzeciej zmiennej ![]()
![]() |
#171 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#172 |
BAN stały
|
la vie en rouge no wlasnie niedlugo mi sie szykuje spory remont i az sie boje na kogo trafie. ja tam lubie fast foody,ale wole isc do normalnej restauracji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no dobra, ale nie o to chodzi. statystyki zazwyczaj są przeprowadzane na losowo wybranej grupie ludzi, która nie musi odzwierciedlać tego, jak jest naprawdę. Nie mam studiów a biegam, pływam, chodzę na fitness, na siłownię, staram się prowadzić zdrowy tryb życia, mam auto, mam rower ( i jednym i drugim jeżdżę). Staram się zaszczepić to samo w TŻ, ale on napracuje się w pracy (masło maślane), więc nie zmuszam go.
![]() |
![]() |
#174 |
BAN stały
|
moj tez sie napracuje i co? ma zjazd w kazdy weekend, a nie co 2 tyg., a pracuje w tyg. na 2 zmiany, na pelny etat i studiuje, bo chce byc kims.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli, że mój pracując i nie kończąc studiów jest nikim, tak? No genialne, dzięki. Powiem mu ![]() A co powiesz o osobie, która studia skończyła, ale bez pracy mgr? Ma własną firmą, całkiem dobrze prosperującą (kierunek studiów nie ma nic wspólnego z prowadzoną działalnością).
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-05-18 o 20:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
2. To typowy człowiek, podążający za instynktem. Może być inteligentny, ale mądrym się nikt nie rodzi - zdobywa się to przez wiele lat nauki. Rzecz jasna nie mówię o mądrości życiowej, bo to inna sprawa ![]() 3. Wątpię czy znajdziesz człowieka, ktory zniesie tyle matmy na polibudzie dla prestiżu. To że po studiach mu sie nie udać w pewnej gałęzi branży, tylko zostanie niezadowolonym 'jajogłowym' nie oznacza że jest glupi ![]() Cytat:
2. Głupota! Są zawody które wymagają dobrego kontaktu z ludźmi, inne myślenia, analizowania, inne uczenia się itp. Nie bądźmy zawistni, jedne kierunki będą obfitowały w świetne mozgi, inne w genialnych pedagogów. To, że ktoś, wykształcony, niewykształcony będzie wspaniałym człowiekiem nie znaczy że będzie tak samo mądry jak inny. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Jeżeli chodzi o ochronę zdrowia to jest. Chociażby z tego względu, że w Polsce system przymusza Cie do posiadania ubezpieczenia zdrowotnego ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez gabisolis Czas edycji: 2011-05-18 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
gabisolis, ok
ja mam pracę, którą najczęściej dostaje się po długich i też ciężkich studiach polonistycznych. Bez studiów. Bez znajomości. Pracodawca nie wymaga ode mnie mgr (i dobrze, bo polonistyki studiować nie chcę). Może się powtórzę. Na naukę nigdy nie jest za późno. Może chęci będzie mniej. Może. Teraz mam nieco inne priorytety w życiu ![]()
![]() |
#180 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
W internecie możemy się przedstawiać jak tylko chcemy, tylko trzeba to robić odrobinę staranniej, żeby prawda nie wyszła na jaw. Taka rada na przyszłość. Zaglądaj rzadziej na forum i ucz się pilnie. Przeczytasz kilka książek i bedziesz mogła podyskutować z nami o standardach mieszkaniowych, studiowaniu i o tym jaka praca hańbi a jaka nie. I życzę Ci z całego serca, żeby spełniło się Twoje marzenie o Carlosie Solisie przystojnym niczym koszykarz NBA, żeby był informatykiem z prawdziwego zdarzenie i nie pocił się jak to sportowcom się może zdarzyć. Na razie daj sobie spokój z marzeniami i siadaj do książek, bo koniec roku się zbliża. Zignorujmy już tą panią, nie dajmy jej satysfakcji. Mam tylko nadzieję, że bez niej ten wątek nie umrze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Załóżmy, że poznałabyś mężczyznę, mielibyście wiele wspólnych zainteresowań, tematów do rozmowy by nie brakowało, pomiędzy wami chemia a te sprawy, dopiero po jakimś czasie wyszłoby na jaw, że chłopak zakończył swoja edukacje na szkole średniej. Wiesz, ja nie pytam wszystkich na początku znajomości o ich wykształcenie :p. Chyba nie powiesz mi, że wtedy byś go skreśliła ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.