![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: CZERWIEC zapraszam
Kosmetyków aż tak bardzo nie potrzebuję, wolałabym jakiś ciuszek. Nie wiem sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Rozeznanie
|
Wyszukasz cos u mnie za blyszczyk clinique vit C (niedlugo w dokladce bede miala flowerparty yves rocher i krem eclat na dzien Yves Rocher)?
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
nic..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1307366644 i to: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1307367987- bransoletka oraz stojak na kolczyki Czy znajdziesz coś jeszcze u mnie bym mogła Ci wszystko zabrać? ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Witam, witam ![]() ![]() Co słychować? Nie masz wątku? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#156 |
Rozeznanie
|
oprócz tej szminki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1307129015 niestety nic nie znalazłam, butki najchętniej wymieniła bym na tenisówki 37/38 albo ciekawe balerinki w tych rozmiarach może masz jakieś poza aukcją
jeśli nie to za szminkę oddam stojaczek, bransoletkę i może dobierzesz sobie jeszcze jakiś drobiazg? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
3 d lewej to balsam
wymiarki kuferka dl 12 cm szer 16 obwod 47 cm;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
W sumie wiesz mogę oddać tą szmizjerke oraz spodnie
a podoba mi się: Dezodorant w sztyfcie nowy L'eau par Kenzo 50ml 88A0180 ARMANI CODE nowy balsam do ciała 75ml 40GD00 Biotherm woda energizująca do ciała 100ml- ubytek widoczny 38G202 Shiseido Men Shaving cream 7ml 3LRIN nowe Edytowane przez gatka_84 Czas edycji: 2011-06-12 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o no to super ![]() A podasz mi wymiarki spodni i napiszesz w jakim stanie są? mają wady? Napiszę ci ile kosztują te rzeczy i wybierz sobie tak by cenowo było ok... dezodorant 95zł, nalsam armani 65zł Biotherm woda 125zł (ale jest ubytek więc około 95zł) shiseido- dam gratis do wymiany
![]() |
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
Majeczko znowu podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy, jutro zrobię dokładkę sukieneczek i ciuszków, może znajdziesz coś za miniaturę Van Cleef &Arpels i wodę Biotehrm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
pas ok 32
dł całkowita ok 94 dł od kroku ok 74 stan ok 17 One są w stanie idealnym, nowe z metkami, ani razu nie noszone |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Wtajemniczenie
|
kochana w tym momencie mnie interesuje balsam armani i ten sweterek ktory mi podeslalas do watku,co bys za to chciala?
![]() ![]()
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proponuję dezodorant , balsam, shiseido men (zapach mam w rezerwacji jeszcze) czy będzie ok? Mogę coś jeszcze dorzucić.
![]() |
![]() |
#164 |
Zadomowienie
|
w rezerwacji jaki zapach bo nie rozumie za bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
Hej , Hej ![]() Mam malutki wątek na kosmetycznym, ale spokojnie możemy pokonwersowac u Ciebie w wątku ![]() Skromne progi- skromnie napisane ![]() Nawet mam chrapkę na czerwone sandałki ![]() A mam na pewno 2 bluzki nowe, na rozmiar L, taki nosi tesciowa i czasem , gdy dostaje w prezencie , to mi daje, choc na mnie za duze ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widzisz coś u mnie jeszcze? To dołoże cosik drobniejszego. ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
a bo linka nigdzie nie widzę... A bluzeczki muszę mieć zdjęcia... bo to butki koleżanki i ona je oddaje. ![]() Gdzie byłaś jak cię nie było? ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#167 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Masz dużo fajnych rzeczy, które chętnie bym przetestowała. Jednak wolałabym za Mont Blanc perfumy. Z Twoich zapachowych propozycji niestety nic mi nie wpadło w oko, więc może innym razem. Chyba, że masz coś na zbyciu poza wątkiem. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- aha- malutki ale może być. Czyli tam są dwa szampony tak? Będę nimi zainteresowana, również kuferkiem i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1307192703 - całością widzisz coś za to?
![]() |
![]() |
#169 |
Zadomowienie
|
dezodorant
balsam shiseido to napewno, nie wiem na co mogę sobie pozwolić jeszcze z czegoś tańszego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
JESTEM ONA
|
oczywiscie, zdjecia sa wlasnie zrobilam.
poznikaly mi polskie znaki, a niektore litery powymienialy sie miejscami na klawi i ich szukam. Napisze wiecej, gdy uruchomie ponownie komp. Jedna REserved, druga Sobiertex. Bardzo dobre gatunkowo.
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam też jeszcze próbkę Armani Code jak byś chciała (po za wątkiem) ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- oki, muszę jej pokazać te bluzki- choć nie wiem czy jej się spodobają bo on a nie lubi wzorów, raczej bardziej stonowane. Ale zapytam.
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
ok pa
![]() |
#174 |
Zadomowienie
|
hmm to czekaj co napewno oddasz bo się teraz zamotałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
to co chciałaś czyli:
dezodorant balsam shiseido
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
no ok i dorzuć coś co chcesz. Obojętnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
to ci dam tą próbkę armani code- będziesz miała do balsamu i porobię jakieś próbki z tego co mam w domu....
Zapraszam na pw podaj adres do wysyłki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Wtajemniczenie
|
hmm,ciezko powiedziec jaki ale napewno jakiś ładny, normalnie wszystko mi sprzataja sprzed nosa
![]()
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.iperfumy.pl/estee-lauder/...a-perfumowana/ - mogę też odlewkę zaproponować... Bardzo fajny zapach... Albo coś z wątku.... np Burberry London też jest świetny.... Ale intensywniejszy.
![]() |
![]() |
#180 |
A.
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.