|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
A my dziś super dzień spędziliśmy z Tż
od rana do 17 basen, później na wieczór pojechaliśmy z psem nad jeziorko i porobiliśmy trochę zdjęć to jutro Wam pokażę A jak wracaliśmy to podjechaliśmy na hamburgera dopiero wróciłam do domu.Aniu nie jest tak źle z tym Twoim jedzeniem, ja to teraz jem dwa razy tyle co Ty ( dziś np: płatki i mleko, na basenie bułka kajzerka z serkiem czosnkowym i pomidorem i 3 kromki chleba z tym samym, na obiad 4 ziemniaki i kawałek piersi z kury w panierce + mizeria, Lion, hamburger i teraz codziennie prawie tyle jem, nieraz więcej słodyczy nawet )
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
hej hej
![]() Ja w końcu mam chwilę! Te dzieci mnie zamęcza psychicznie i fizycznie! Zwariować można!!! Są tak nie dobre że mam chęć je zlać na kwaśne jabłko! No ale już się uspokajam pomału..... Dziś dostałam kuroniówkę i mąż przelał mi swoją wypłatę. Porobiłam wszystkie opłaty i za dużo nie zostało ale myślę, że starczy do następnej wypłaty. Kupiłam sobie dziś bokserkę w kolorowe paski - ale śliczna jest! rozmiar uniwersalny, czarne legginsy dł.3/4 a'la ZARA - rozmiar S bo one w ogóle się nie rozciągają! i ładnie wyszczuplają i zamówiłam sobie buciki na allegro o te: http://allegro.pl/biale-czolenka-but...713717729.html już je kiedyś miałam, ale były za duże i sprzedałam, to teraz zamówiłam o rozmiar mniejsze. Na zdjęciach kiepsko wyglądają ale w rzeczywistości są śliczne! i ten obcas jest o wiele szczuplejszy i wyższy. Potrzebne mi są białe do białych spodni Za miesiąc kupię sobię jakieś czarne na wysokiej szpilce. Oprócz tego nakupowałam mase jedzenia i trochę chemii do domu. W sobotę jadę do Kwidzyna to zajadę do Rossmanna po jakieś kosmetyki bo w mojej wiosce nic tu nie ma!!! A z dietą dziś średnio: śniadanie 11:00- Just Fit z owocami & otręby + 200 ml mleka obiad 13:00- trochę ziemniaków młodych z mizerią (ogórki+śmietana 12%) podwieczorek 17:30- 1 mini goferek (99kcal) z odrobinką bitej śmietany kolacja 19:00 - 4 małe racuchy ( takie coś jak gofry ale smażone na patelni i wyglądają jak placki ziemniaczane ) + pół szklanki mleka 2% ( byłam u teściowej )a po kolacji jeszcze zjadłam 600 g groszku z strąkach i przed chwilą kawałek arbuza A nabiegałam się dzisiaj po tych sklepach, i 4 razy z wielkimi siatami zakupów szłam na 3 piętro ;/ Byłam też na solarium, podgrzałam się troszeczkę Kupiłam karnet więc za nie długo będę w końcu opalona! )---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Karooliciaq dziękuję A Natalii nie znam osobiście ale wiem z widzenia która to dziewczyna Ona mnie zapewne nie zna chyba nawet z widzenia Musisz kiedyś przyjechać do Prabut to wybierzemy się na jakąś pizze heh Eivor no jeśli Ci odpowiada taka dieta jogurtowa to sobie zrób na kilka dni ale zapewne długo tak nie pociągniesz bo zaraz będziesz miała ochotę na coś innego niż jogurt Aguniaaa dużo dziewczyn ma takie humorki więc nie jesteś sama Mureczko ja też nieraz płakałam na filmach bo też mi uśmiercali ukochanych bohaterów Ja to rycze nawet jak nikogo nie uśmiercają! Pamiętam jak na końcu AVATARA się poryczałam, bo głowny bohater który był człowiekiem zamienił się w Avatara i był już ze swoją ukochaną Avatarką Boże jakie to było piękne! Kocham ten filmOla ten syrop to Lactulosum. Kupisz go w aptece, niecałe 10 zł kosztuje. Wlewasz sobie 3 duże łyżki tego syropu do dużej szklanki wody, mieszasz i wypijasz Na pewno w ten sam dzień jeszcze się wypróżnisz. Aniu przed weselem nie można Ci się poddać! Musisz być twarda! Pamiętaj, że musisz mieć piękne zdjęcia i olśnić całą rodzinę swoim wyglądem! Wszystkim mają szczeny poopadać! ![]() Agniesik tak właśnie jest, że jak pozwolisz sobie na kilka kcal więcej to wcale to na dobre nie wyjdzie bo zjesz dużo więcej. Ustaw poprzeczkę przy 1000 kcal i nie przekraczaj jej! Meeedzik wiem, że już to pisałam ale strasznie Ci zazdroszczę tego basenu! U nas jest 6 jezior ale woda taka lodowata , że strach nogę włożyć ;( Smaku mi narobiłaś tym hamburgerem! Za to w następny weekend jak mąż przyjedzie to zrobię Tortille i zjem całą dużą!Baletnico odezwij się! Co się dzieje? gdzie się podziewasz kochana
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-07-13 o 23:54 |
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam już wcześniej, ale ze względu na to że dopiero zaczynam się udzielać moderator musiał sprawdzić mój post i wątpię że ktoś go zobaczył
Może macie jakieś rady na odchudzanie co najlepiej jeść i w ogolę
|
|
|
|
#154 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Zazdroszczę bo sama nadal nie mogę znaleźć idealnych butów. Zawsze mi coś nie pasuje a nie mam chwilowo kasy żeby kupić kilka par. I tak szukam ideału... Nie mam nawet kasy na te bokserki z allegro.Ale mnie kusi coś przegryźć, może jabłko...
|
|
#155 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny mam nadzieje ze mnie jeszcze pamiętacie choć dobrze wiecie ze mało sie udzielam ale czytam codziennie
![]() Zdecydowałam ze musze tak jak Wy codziennie tu pisac i spowiadac sie z tego co jem bo inaczej moj jadłospis zamieni sie niedługo w menu resturacji odkad doszłam do wagi 49 to nie przestaje żreć na przemian z wyrzutami sumienia i brakiem silnej woli moim celem niedawno bylo 48 ale mysle ze do 47 chcialabym zejsc bo moje nogi nadal sa grube przypominam ze mam tylko 160cm wzrostu.Odkąd ujżałam 49 poczułam sie '' pewnie '' i coraz czesciej podjadam słodycze bakalie itp a to wszystko ma ogromne ilosci kalorii musze tu codziennie Wam sie spowiadac bo jeśli mam tu pisac ile zjadłam w ciagu dnia to powstrzymuje mnie choc troche przed pozarciem kolejnego ciastka! Monia ja rowniez dziękuje za polecenie tego syropu tylko przeczytałam na ulotce ze tam mozna wypic 3 łyzki przed sniadaniem ale bez wody poprostu 3 lyzki syropu i tak wczoraj rano zrobilam i bylam w wc az 4 razy co mnie cieszy bo mialam uczucie ze to wszystko zalegało wemnie przez kilka dni dzis wezme 1 lyzke rano od tak zeby sie lepiej wszystko trawiło takze syrop super sprawa koszt 7zł u mnie ![]() dziś planuje: 6: owsianka na mleku + kilka żurawin suszonych dorzuconych 9: jogurt 12: 6/7 pierogów ruskich 15: jogurt 18: jabłko Musze codziennie ustalac jadlospis z góry zeby pozniej nie nawymyslac i nie zjesc czegos niedozwolonego, tak dobrze mi szło przy tych juz zrzuconych 3kg bylam poprostu uparta i zawzieta a teraz wszystko puscilo i podjadam non stop mimo ze waga sie waha +/- 49.2 ale musze dojsc do tych 47 a poki co do tych 48 bo zwiariuje! codziennie jak rano wstaje jestem pelna optymizmu i wiem ze mi sie uda a wieczorem coraz trudniej mi sie jest powstrzymac Miałyscie racje mowiac ze najtrudniej jest zgubic te ost kilogramy. DO DZIEŁA ! 14 lipiec 2011 do konca lipca mam miec przynajmniej 48! Monia Meeedzik dziewczyny sliczne zdjecia! uwielbiam ogladac zdjecia Was wszystkich zawsze sie ciesze jak ktos wkleja nowe i juz czekam Meeedzik na Twoja dokladke bo wiem ze dzis masz wkleic Baletnica wracaj tu szybko nie udzielaj sie tylko na watku lipcowych zakupow !!!
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
hej ;*
U mnie dziś średnio z pogodą, pochmurno i chłodno. Monia no ja uwielbiam te hamburgery ale tylko z surówkami ![]() Tinek no pewnie, że pamiętamy no i dobrze robisz, że będziesz codziennie tu z nami pisała, bo to naprawdę motywuje Mam nadzieję i trzymam kciuki, żeby udało Ci się osiągnąć celJa też lubię oglądać zdjęcia no i może kobitki nam tu będą wstawiać swoje zdjęcia ![]() A teraz dodaję parę wczorajszych
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dietowiczki
ja wlasnie jestem w trakcie jedzenia sniadania. Dzisiaj sobie spalaszuje kawalek chleba razowego z dzemem ale jakis tam niskoslodzonym i z serkiem z pieczarkami bo strasznie mi zasmakowal od wczoraj. Do tego zielona herbata i chyba starczy.Monika dziekuje za nazwe tego syropu, dzisiaj napewno pojde do apteki i kupie go bo u mnie to jest szok z wyproznianiem sie. A on nie powoduje ze juz potem sie bez niego nie idzie wyproznic? Wstawie wam zdjecie moich pazurkow i powiedzcie czy wam sie podobaja (moja kosmetyczka je wyczarowala chociaz mi nie zabardzo sie podobaja )Meeedzik ale Ty sliczna jestes. Edytowane przez olaoo87 Czas edycji: 2011-07-16 o 20:16 |
|
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane!
Ale u mnie tragiczna pogoda. Mamy połowę lipca, a ja ciągle nie jestem opalona! Oprócz nóg, ale one opalają mi się najszybciej ![]() Wczoraj mój dietkowy dzień był cudowny do godziny 21 ;| ś. - koktajl bananowy domowej roboty i 1,5 wafla ryżowego II ś. - rybka z puszki w sosie pomidorowym, później jabłko o. - placek ( mąka, mleko, jajka, przyprawy ) z warzywami i jogurtem natutalnym No i niestety na kolacje grzech. Spotkaliśmy się ze znajomymi i pojechaliśmy na pizze. Naszczęście w ostatniej chwili się powstrzymałam przed wszamaniem pizzy i zamówiłam sobie małego kebaba. Zjadłam głównie z niego kurczaka i warzywa, ale ten sos majonezowo czosnkowy brrrr ![]() Dzisiaj walczę dalej ![]() ś. - mozzarella z pomidorkami, suszoną bazylią, oliwą z oliwek, 2 kromki chrupkiego pieczywa + jabłko i zielona herbata ( wiem, że strasznie dużo, ale byłam rano na pobraniu krwii i musiałam być na czczo, więc późne śniadanie o 11 zaowocowało taką ilością) ![]() Co tu robić? O 19.30 czeka mnie rezonans magnetyczny brrr Monia- napewno przyjadę do Prabut jak tylko Natalia z Anglii wróci. I pójdziemy na duuużą pizzę!!!! Buty śliczne, bardzo delikatne i kobiece. Dla mnie były by ładniejsze gdyby nie było tych cyrkoni. Ale i tak są cudowne!![]() Tinek- Hej! masz rację, pisanie tu na forum z dziewczynami, pomaga, motywuje!!!!Czekamy na spowiedź ![]() Meeedzik- ale cudowny dzień miałaś! Też tak bym chciała, ale niestety mój TŻ ciągle w pracy . Planujemy kupić karnet na basen, zawsze to trochę ruchu i przyjemności . Śliczne zdjęcia! Ależ jesteś ładnie opalona, zazdroszczę! A figura marzenie![]() Zaraz przewertuje jakieś pomysły na obiadek, zrobię coś pysznego dla TŻ jak wróci z pracy ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Olaoo87- Olciu każdy ma inny gust, ja osobiście nie przepadam za jakimiś motywami na paznokciach. ![]() Ale mi narobiłaś ochoty na dżem
|
|
#159 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Szyszolka Czas edycji: 2011-07-14 o 23:13 |
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki moje ;*
Ale u mnie dzisiaj w nocy była burza! Straszna! A lało tak, że spać sie nie dało bo był taki głośny szum! Masakra jakaś! Teraz dalej pada ale już mniej. Na dwór nie pójdę na pewno, chyba ze sie wypogodzi U mnie dzisiaj na wadze lepiej bo mimo, że wypiłam całą szklankę kawy to waga pokazała 58,6. Śniadania jeszcze nie jadłam, bo jakoś mi się zbytnio nie chce - pewnie po tej kawie. Dziś już nie byłam mocno opuchnięta i brzuch nie bolał więc pewnie wczoraj miałam dzień płodny ale niepłodny ;p Wczoraj przed spaniem zrobiłam 100 brzuszków i powiem Wam, że górne partie mięśni delikatnie już widać szczególnie jak je naprężę Za jakiś czas zrobię Wam zdjęcie Cocktailraspberry Witaj Pytasz co najlepiej jeść? TO jest taki przykładowy spis mojego idealnego menu które ja jadam gdy nie grzeszę heh:śniadanie - 45 g płatków Just Fit z owocami ( może być też musli) do tego z pół szklanki granulowanych otrębów i szklanka mleka lub 200 ml. śniadanie 2 - kawa rozpuszczalna z odrobiną mleka i słodzikiem (cukru nie używam) + jakieś ciastko lub coś podobnego do 100 kcal obiad bywa różny np. ziemniaczki z koperkiem i jogurtem naturalnym, ziemniaczki z mizerią. LUB gotowany kalafior lub brokuły z rybą albo z gotowanym mięsem z kurczaka. LUB ryż z gulaszem a nieraz pierogi, jajecznica, jakaś zupa, parówki lub jakiś fast food w granicach 350 kcal. podwieczorek - może być owoc ( oprócz banana) lub jogurt, lub sałatka, paróweczka, kanapka kolacja - może być też jakaś sałatka ( bez majonezu) albo serek wiejski, lub poprostu kanapki z ciemnego chleba z czymś mało kalorycznym ( serek,twarożek,dżem niskosłodzony, pasztet, paprykarz, szynka itp) Trzeba pić min. ok. litra dziennie - herbaty i kawy też się w to wliczają. Eivor no te nie są idealne jak dla mnie ale ładnie na nodze wyglądają. Ja bym wolała z jakąś 12 cm szpilką ale ze względu na mój wzrost kupuję 10 cm Mi się strasznie podoba ta bluzeczka: http://moda.allegro.pl/lady-camelot-...667272493.html ale tez już kasy nie mam na nią ;( może za miesiąc sobie kupię Tinekk no w końcu! Jak fajnie, że jesteś Ja bardzo lubię czytać Twoje posty bo można z nich wyczuć że jesteś bardzo fajną i miłą osobą Pisz do nas codziennie! Ja bardzo chętnie będę wszystko czytała C do wagi to już tak niewiele Ci brakuje! Wierzę w Ciebie kochana! Napewno dasz radę, choć wiem, że to trudne bo ja sama nie mogę zgubić tych 3-4 kilogramów już od dwóch miesięcy!! A ten syrop można pic też bezpośrednio z butelki bez rozcieńczania ale mi przy trzeciej łyżce robi się już nie dobrze bo on taki mdły jest. Meeedzik mój mąż ma 25 lipca imieniny bo on ma Krzysztof na imię i na pewno będzie niezła imprezka i grill. Juz mi to zapowiedział Kupiłam mu wczoraj prezent ale zapomniałam Wam tu napisać - czarną bluzę ADIDASA z białymi paskami o taką : http://moda.allegro.pl/adidas-firebi...700809318.html ale kupiłam w sklepie. On ma ciemna karnację więc będzie ślicznie w niej wyglądał. A te hamburgery z samą surówką to u nas się nazywają bułki Jarosza. Kiedyś też je kupowałam bo bardzo mi smakowały No a zdjęcia BOSKIE! Teraz widać dokładnie jakie Ty masz szczuplutkie uda! Idealne! Piękna z Ciebie kobietka No i jaka ładna opalenizna Widzę też że lubimy dużo tych samych rzeczy : bokserki , psy, opalać się i wodę (jeziora,baseny) - byśmy się razem nie nudziły ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Ola syrop pomaga na zaparcia i zazwyczaj pomaga na dłuższy czas się wypróżnić więc nie trzeba go pić za każdym razem. Kup sobie koniecznie otręby ja od kilku dni je wcinam i codziennie rano się wypróżniam. A pazurki ładne choć jak dla mnie za dużo tych wzorków Ci nawaliła. Wystarczyłby jeden kwiatuszek i byłoby lepiej. Z daleka to pewnie wygląda jak taka kolorowa paćka. Robiłam kiedyś żele więc trochę się orientuję w tych wzorkach. ![]() Karoolciaq ja też nie jestem opalona bo u mnie ciągle albo leje albo niebo jest zachmurzone. Tylko dzięki solarium wyglądam trochę lepiej. Te lato jest beznadziejne w tym roku!!!!!!!!!! A co do butów to mnie właśnie te cyrkonie urzekły gdyby ich nie było to bym ich nie kupiła ;p Ja lubię takie błyskotki
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-07-14 o 12:36 |
|
|
|
#161 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Szyszolka Czas edycji: 2011-07-14 o 23:13 |
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
monika01011986 Dziękuje za menu
Jeszcze kręce czasami hh ale muszę się zmotywować i zacząć robić to codziennie. A co sądzicie o takiej platformie wibracyjne chodziła któraś z Was na takie urządzenie? Pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
#163 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurcze, mam to samo, odkąd zobaczyłam na wadze 51 to w ogóle nie umiem się pohamować.Ale dziś na szczęście ponownie 50,7 ![]() Cytat:
Ja muszę wreszcie jakieś cyknąć tylko ostatnio nigdzie nie bywam to co będę się w czterech kątach fotografować... O wiem, może pochwalę się przeróbką spodni szwedów/dzwonów na rurki ale muszę najpierw naładować baterie. Cytat:
Cytat:
![]() Co do zakupów chce mi się nowych perfum chociaż mam ich tyle, że nigdy nie zużyję. Chyba zamówię sobie na allegro próbki i poczekam aż mi przejdzie jak to często bywa.
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Monika, Eivor, karoolciaq mi tez one sie nie podobaja a nie usmiecha mi sie isc znowu do niej zeby mi poprawila bo pewnie znowu bede musiala zaplacic
. Ja chcialam miec tylko zwykly francuski z grubszymi kreskami i po boku jakas galazke czy jakis kwiatek z lodyga a mam na calym paznokciu i w ogole nie ma efektu . Wyglada jak bym sobie pomieszala rozne lakiery i wyszlo take nic. Chyba zadzwonie do niej i zapytam czy wezmie jakas kase za poprawke. Moze tylko 5-10zl?Dzisiaj na obiad chcialabym zjesc pierogi ale nie wiem czy czasami nie przesadze z kaloriami. |
|
|
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
u mnie dziś też straszna burza była nad ranem, raz tak piorun walnął że cały dom mi się zatrząsł musiał bardzo blisko uderzyć. ale szybko zasnęłam zawsze deszcz mnie usypia
a mój Tż kupił sobie hh i będzie kręcił! nasypaliśmy tam mąki, cały pokój był przy tym biały, a jak go ktoś pytał po co mu to mówił że dla mnie bo wstyd mu się było przyznać, powiedział że będzie się ukrywał ma spore boczki do zrzucenia więc myślę że hh mu pomoże i nie wyrobi talii jak u kobiety, bo nie jest chudzielcem więc musiałby sporo kręcić. ale na wszelki wypadek będę pilnie obserwowała go zjadłam dziś snickersa (prawie 200 kcal), ale to z rana więc spalę na pewno. a tak mnie teraz gania do wc ciągle, nie wiem czy to po nim ale non stop muszę lecieć na kibelek i brzuch mnie boli. w sumie dobrze może brzuch będzie płaski tinekk rozumiem Cię ja też kiedy osiągnęłam upragnioną wagę to sobie odpuściłam bo myślałam, że jedno ciastko nic mi nie zrobi. i tak za każdym razem. na szczęście wzięłam się w garść i Ty też tak zrób, dobrze że będziesz codziennie pisać menu bo to naprawdę powstrzymuje przed grzechami! meeedzik gdzie Ty się tak pięknie opaliłaś? chyba się przeprowadzę do Ciebie bo u mnie to ciągle brzydko i albo pada albo wieje.. monia robisz jakimś specjalnym sposobem te brzuszki? ja robiłam prawie pół roku i nie mogłam się dopatrzeć tych mięśni.
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
No ja dopiero zjadłam śniadanie - płatki Just Fit (szklanka) & pół szklanki otręb w granulkach + 200 ml mleka. Trochę późno bo powinnam jeść już obiad ale jakoś dzisiaj mi się jeść nie chce. Idę zaraz odkurzać i obiad dzieciom robić. Deszcz chwilowo nie pada ale jest tak ciemno, że zaraz znowu się pewnie rozpada.
Eivor dobrze, że mi przypomniałaś! Muszę sobie i mężowi perfum jakiś kupić bo się nam wszystkie pokończyły! Poszukam zaraz coś na allegro. Ola tak naprawdę z tym dużo roboty niema, wystarczy spiłować ten wzorek lub jedną stronę i zalać na nowo żelem, no chyba, że ty nie masz żeli no już w ogóle to jest 5 minut roboty Więcej niż 5 zł nie powinna wziąć no bo za co? Za dwa paznokcie? A z czym masz pierogi? Mureczko ja mam taką kołyskę ( dokładnie tą samą) : http://allegro.pl/d18-kolyska-do-brz...694566295.html Jest świetna, w mięśnie tak wchodzi że ciężko jest zrobić więcej niż 100 brzuszków bo tak boli Ja zaciskam zęby i robię mimo, że strasznie boli. Ja w życiu robiłam dużo brzuszków, szczególnie gdy byłam w Twoim wieku, później po pierwszym porodzie też robiłam i teraz też robię. Może dlatego w końcu widać jakieś rezultaty
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
karoolciaq dzieki
![]() meeedzik super foteczki jak zwykle Bardzo lubie Twoje zdjecia ogladac![]() olaoo87 mi sie podobaja wprawdze wolalabym zwyklego frencha, ale Twoje tez sa ladne![]() monika01011986 widze, ze tez lubisz klikac na allegro ja ostatnio codziennie tam siedze, ale musze sie opamietac bo z kasa krucho![]() Piszesz ze robilas zele kiedys masz jakies fotki ? Ostatnio tez zaczelam sie interesowac zelami i akrylami, kupilam nawet zestaw do robienia i ozdoby, na razie samoukiem jestem , ale moze kiedys na jakis kurs sie skusze jak kasa i czas pozwola ![]() Ajjjj narobilyscie mi ochoty na pierozki ![]() ![]() Wogole to lato jest jakies do dupy, moze ze dwa razy sie opalalam w tym roku..tak to albo chmury albo leje a ostatnio to te burze okropne co noc...dzisiaj tak grzmialo ze sie obudziłam o 5 i nie moglam juz spac:/ Menu dzisiejsze Ś- 2 kromki z serkiem topionym 2Ś- poł grejfruta O- ziemniaczki z małym mielonym i fasolka No i pozniej jakis owoc i połówka grejfruta
|
#168 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo_rado do tej pory to zjadłam
pozniej grejfruta zjem i jogurt z jakimis owocami
|
#170 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
bo się wystraszyłam, ze tak mało dziś będziesz jadła
|
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robiłam dużo pazurów z brokatem bo to było okres świąteczno-sylwestrowy tu masz zdjęcia: pazury1.jpg pazury2.jpg pazury3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Monia te z gwiazdkami, pomaranczowym frenchem i rozowym mi sie najbardziej podobaja
|
#173 |
|
Wieczne Kutango
|
Witajcie dziewczynki
Ja tylko na chwilę, pisze do was z Augustowa odpoczywam tu sobie Pogoda jest piękna ale wieczorem chyba będzie padać bo się wytrzymać nie da, dziś też gorąc ale raz jest słońce a raz nie, jak jutro będzie to może pójdziemy na plażę. Z dietą jest ok, wczoraj wypiłam tylko wódkę z colą light żadnych przekąsek obiadów ani nic, chociaż koleżanki codziennie to jedzą i kusza ale się nie daje. Dzisiaj na obiad zrobiłam sobie twarog chudy z tuńczykiem i szczypiorem jakie to jest pyszne Troche mi brakuje ćwiczeń ale tu nie ma kompletnie jak ćwiczyć heh mam nadzieje, że nie przytyje tutaj ani kg bo bardzo się pilnuje i jem mniej. Trzymajcie się cieplutko
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
hej kobitki ale śliczne pazurki robicie, jakbym mieszkała bliżej to bym się skusiła przed ślubem no ale moje może też będą śliczne w sobotę robię próbne więc zobaczymy
a u nas dziś upałllllllls: 1 kromeczka ch z pasztetem i pomidorem o: trochę fasolki szparagowej z sosem light p: kawa i mały kawałeczek szarlotki k: mała bułeczka razowa z biedrony z serkiem białym i pomidorkiem no i ciągle piję wodę może skuszę się na jakąś kawkę bo senna jestem a potem mam nadzieję, że już tylko kolacja i żadnych grzechów nie będzie muszę wrócić do poprzedniego trybu życia z przed powrotu tż i ostro wsiąść się za siebie bo bardzo chciałabym jeszcze zrzucić parę kg tym bardziej, że po grypie żołądkowej gdzie już waga wskazywała 63 kg wróciłam do 64 kg i stoję w miejscu ....
Wzrost : 170 cm ; 2011: marzec: 74kg;kwiecień:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesień 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d. Edytowane przez aniaczyrek Czas edycji: 2011-07-14 o 18:39 |
|
|
|
#175 |
|
Wieczne Kutango
|
Dziewczynki dodaje kilka zdjęć z wczoraj
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, Karoolciaq, Monia, Eivor, Murka, Agunia dziękuję
![]() Ola mi też bardziej podoba się zwykły french ![]() Monia uu no to imprezka się zapowiada niezła a bluza super, podobają mi się te bluzy ![]() Eivor no to pokazuj się w tych rurkach
|
#177 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, ja nie mam nalanych paznokci a pomalowane swoje. Jutro pojde do niej i niech mi zrobie tak jak ja chce czyli zwykly frencz plus z boku galazka z listkami. Ale tylko z boku! A nie, ze caly frencz zakryje.
pierogi kupilam z brokulami... wlasnie je jem bo TZ mi ugotowal 7 pierogow i to bedzie cos ok 300 kalorii. pyszne sa! Monika wszystkie rozowe nie mam pomyslu na kolacje. moze wy mi cos wymyslicie? moge jeszcze cos z 200 kalorii zjesc dzisiaj. duzego wyboru to ja nie mam. jutro moja kolej na gotowanie obiadu dla TZ i chyba ugotuje mu rybe z warzywami. mialam dzisiaj odebrac mojego laptopa a jak zwykle dali dupy! i za 3 dni robocze, juz kolejne mam przyjsc. Nie pisz poprawnie jak zauwayzlyscie pewnie bo mam takiego staregpo laptopa obecnie ze ledwo co chodzi. A ten moj mam rok i juz 3 razy sie zepsul a nie chca kasy oddac!! ![]() NeverGoodEnought18 moim zdaniem jest juz strasznie chuda i mysle, ze nie powinnas juz chudnac bo bedziesz brzudko wygladala. ale to tylko moja opinia, moge sie myslic. moze na zdjeciach wygladasz poprostu chudziej niz w rzeczywistosci. Edytowane przez olaoo87 Czas edycji: 2011-07-14 o 16:24 |
|
|
|
#178 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() EDIT: a i jeszcze lubię likierowego Angela i Habanitę. Wg mnie też już się nie odchudzaj bo jesteś bardzo szczupła na twarzy i jak jeszcze trochę zrzucisz to będziesz po prostu brzydko wyglądać ![]() Co do paznokci podziwiam Was, że umiecie cokolwiek zrobić z długimi i chce Wam się bawić w malowanie. Ja muszę mieć u rąk obcięte na króciutko bo dłuższe mnie irytują i zawsze są brudne jakbym kurna grzebała w ziemi, a na dodatek nie maluję bo to syzyfowa praca i lakier schodzi po dwóch dniach. Tylko u stóp maluję na jakiś tam perłowy beż - mam cały jeden lakier i zużywam go chyba rok
Edytowane przez Eivor Czas edycji: 2011-07-14 o 17:56 |
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina moim zdaniem też nie powinnaś się już więcej odchudzać, bo jesteś szczuplutka a buźkę to już naprawdę masz chudą
Eivor ja uwielbiam mieć długie pazurki i jak mam krótkie to tak się dziwnie czuję, a jak już nie pomalowane to już bym z domu nie wyszła teraz właśnie jestem w trakcie malowania na różowo a na to crack srebrny ![]() Pokażę Wam parę moich zdobień
|
#180 |
|
Rozeznanie
|
![]() Ja dla odmiany akceptuję tylko lakiery w naturalnych beżowych kolorach albo przezoczyste i szczerze mówiąc wzorki, diamenciki i cracki na paaznokciach zupełnie mi się nie podobają ![]() Za to nie wyszłabym z domu bez pudru i dość mocnego smokey eyes
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

od rana do 17 basen, później na wieczór pojechaliśmy z psem nad jeziorko i porobiliśmy trochę zdjęć to jutro Wam pokażę
A jak wracaliśmy to podjechaliśmy na hamburgera

Boże jakie to było piękne! Kocham ten film

)

. Planujemy kupić karnet na basen, zawsze to trochę ruchu i przyjemności
A figura marzenie