Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-10, 21:11   #151
Kasza Manna
Zakorzenienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
milczymy, bo mamy zajęte usta
Taa, ja też miałam, bo właśnie objadałam muffinkę, testowo, bo reszta jej koleżanek wróciła do piekarnika. Chyba dałam za dużo startych jabłek i mi się, paskudy, rozłażą
Cytat:
Napisane przez dzinek Pokaż wiadomość
Kurczak znaki ostrzegawcze na mnie??? ze co "Uwaga trup na drodze"? tzn Lekko rozkladajaca sie eteryczna staruszka

Jedzeniowo sie teskni za dobrymi smakami z dziecinstwa i do tego nas ciagnie.
Ja lubie polskie wedliny ale wloska szynke uwielbiam
Kasza Ty narzekac raczej nie mozesz bo wloskie zarcie jest pelne smaku, a nie tak jak u mnie papierowe ziemniaki i watolinowy chleb.
Wiesz, chodzi o to, żeby mieć i to, i to (i mnóstwo innych rzeczy, których tu nie ma ).
Ingliszowego jedzenia jeszcze nie próbowałam, ale brat-kucharz już mi się żalił Ale od czego są sklepy z innym żarciem .
Stary 2011-08-10, 21:19   #152
agusia8524
Zakorzenienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

A wiecie czy będzie cieplej??

Coni no chyba nie spodziewałaś się porad na temat szydełkowania

Seph żebyś wiedziała jak ja bym się chętnie przytuliła do jakiegoś termoforka... tez właśnie okno zamknęłam a niby lato
Tęskni mi się za moim Sloniem... Słoniem nie trąbą i to mnie martwi...
Stary 2011-08-10, 21:24   #153
Sephinrot
Wtajemniczenie

Agusia to nie dobrze...ciężko jest rozdzielić seks i uczuciami...
a on co? odzywa się??

Sephinrot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 21:25   #154
dzinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
Aż mnie dziurki zabolały od waszego smarowania...te nosowe rzecz jasna...skórka mi schodzi...
Dzinek obawiam się o Waszą orientację obywatelki !
Niepotrzebnie Nasza orientacja ma sie wysmienicie

Kasza wiem o co Ci chodzi tez mi czasem teskno za tym czy tamtym.
Chyba kazdemu kto lubi dobre zarelko
Ale podsumowujac jakby zabrac te inne sklepy to ty niezle pojesz i bedziesz nam slac paczki jak za komuny

Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje,
szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje

dzinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 21:37   #155
plastikowa biedronka
Zadomowienie

ło ludzie, co wy tu zboczone staruchy wypisujecie!! skandal normalnie!
ja tradycyjnie na chwilę, bo trochę późno. zimno i u mnie, chyba z 9 stopni ma być w nocy siedzę w polarze, skarpetach i z zamkniętymi oknami (jak nie w lecie!) nie wiem, czy warto jeszcze w tym sezonie brać urlop... w najbliższy weekend ma być chyba w miarę ciepło, więc pewnie wybędę z domu (zresztą jak by nie było to i tak wybędę )
ciekawe jak poszło Badymce
no to się rozpisałam dobranoc

"... idź własną drogą ... bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć..."

plastikowa biedronka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 21:53   #156
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
A wiecie czy będzie cieplej??

Coni no chyba nie spodziewałaś się porad na temat szydełkowania

Seph żebyś wiedziała jak ja bym się chętnie przytuliła do jakiegoś termoforka... tez właśnie okno zamknęłam a niby lato
Tęskni mi się za moim Sloniem... Słoniem nie trąbą i to mnie martwi...
Eee, miałaś chyba za nim nie tęsknić? A może ma być termoforkiem własnie? W sumie kawał z niego Słonia jest
Cytat:
Niepotrzebnie Nasza orientacja ma sie wysmienicie

Kasza wiem o co Ci chodzi tez mi czasem teskno za tym czy tamtym.
Chyba kazdemu kto lubi dobre zarelko
Ale podsumowujac jakby zabrac te inne sklepy to ty niezle pojesz i bedziesz nam slac paczki jak za komuny
Aktualnie tęsknię niemal wyłącznie za kefirami/niektórymi jogurtami/maślankami owocowymi/mlekiem acidofilnym i twarogiem
Cytat:
Napisane przez plastikowa biedronka Pokaż wiadomość
ło ludzie, co wy tu zboczone staruchy wypisujecie!! skandal normalnie!
ja tradycyjnie na chwilę, bo trochę późno. zimno i u mnie, chyba z 9 stopni ma być w nocy siedzę w polarze, skarpetach i z zamkniętymi oknami (jak nie w lecie!) nie wiem, czy warto jeszcze w tym sezonie brać urlop... w najbliższy weekend ma być chyba w miarę ciepło, więc pewnie wybędę z domu (zresztą jak by nie było to i tak wybędę )
ciekawe jak poszło Badymce
no to się rozpisałam dobranoc
9'C
Stary 2011-08-10, 21:55   #157
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sephinrot Pokaż wiadomość
Agusia to nie dobrze...ciężko jest rozdzielić seks i uczuciami...
a on co? odzywa się??
Widzieliśmy się wczoraj i dzisiaj, i im częściej go widzę, tym bardziej się przyzwyczajam... nie wiem czy chciałabym z tego stałego związku, ale lekko się wkręcam tzn wiesz chciałabym częściej widywać, przytulić się itd.... pewno mieszanka hormonów wytwarzanych w trakcie i po bzykaniu mózg mi ryje...

Dziewuchy kończyć temat jedzenia bo zara którąś zjem...

Plastikowa to dopiero rozgrzewka sesese

Kasza no właśnie miałam nie tęsknić... a tak do przytulania to on się nadaje

Edytowane przez agusia8524
Czas edycji: 2011-08-10 o 21:56
agusia8524 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-10, 22:07   #158
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Widzieliśmy się wczoraj i dzisiaj, i im częściej go widzę, tym bardziej się przyzwyczajam... nie wiem czy chciałabym z tego stałego związku, ale lekko się wkręcam tzn wiesz chciałabym częściej widywać, przytulić się itd.... pewno mieszanka hormonów wytwarzanych w trakcie i po bzykaniu mózg mi ryje...

Plastikowa to dopiero rozgrzewka sesese

Kasza no właśnie miałam nie tęsknić... a tak do przytulania to on się nadaje
Kończąc temat jedzenia powiem, że muffinki po przypieczeniu jednak się udały i są pyszne. TŻ pożarł już 1/3

Przytulanie, przytulanie. Wiem, wbrew pozorom to jedna z naszych podstawowych potrzeb
Stary 2011-08-10, 22:14   #159
Sephinrot
Wtajemniczenie

Cytat:
Widzieliśmy się wczoraj i dzisiaj, i im częściej go widzę, tym bardziej się przyzwyczajam... nie wiem czy chciałabym z tego stałego związku, ale lekko się wkręcam tzn wiesz chciałabym częściej widywać, przytulić się itd...pewno mieszanka hormonów wytwarzanych w trakcie i po bzykaniu mózg mi ryje...
oby to było tylko to
a jak on się zapatruje na wasz ew. związek? rozmawialiscie w ogóle na ten temat?

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Kończąc temat jedzenia powiem, że muffinki po przypieczeniu jednak się udały i są pyszne. TŻ pożarł już 1/3
mów mi jeszcze, chce mi się znowu jeść

Stary 2011-08-10, 22:26   #160
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
oby to było tylko to
a jak on się zapatruje na wasz ew. związek? rozmawialiscie w ogóle na ten temat?
Nie gadaliśmy, bo jakoś nie brałam/nie biorę tego pod uwagę... nie wiem co on na to, ale ja sama chciałam takiego układu jaki jest, więc tyle ustaliliśmy i już, i nie wiem czego dalej oczekuję... dziwna syt i sama sobie znów bata kręcę...a wiem, że uczuciowa jestem to mam
Ale szczerze mówiąc nie widzę u niego zapędów na dalej....
Stary 2011-08-10, 22:52   #161
dzinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Przeciez nie od wczoraj wiadomo ze sesese i jedzenie to najwieksze dwie przyjemnosci w zyciu
wiec normalne ze tamaty sie razem ciagna

Agusia wyluzuj, jak masz zobaczyc czy on liczy na cdn jak dopiero zaczeliscie
lap dystansa, bo jak nie, to na jego miejscu bym wiala

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-10, 22:56   #162
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
Przeciez nie od wczoraj wiadomo ze sesese i jedzenie to najwieksze dwie przyjemnosci w zyciu
wiec normalne ze tamaty sie razem ciagna

Agusia wyluzuj, jak masz zobaczyc czy on liczy na cdn jak dopiero zaczeliscie
lap dystansa, bo jak nie, to na jego miejscu bym wiala
Spoko spoko on nie wie o moich zapędach one są u mnie w główce, nie na zewnątrz.
Wiesz co co do tego"więcej" to się raczej czuje, my oficjalnie mamy prosty i jasny układ, a raczej byłoby widać, że coś tam się dzieje
Stary 2011-08-10, 23:04   #163
dzinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Spoko spoko on nie wie o moich zapędach one są u mnie w główce, nie na zewnątrz.
Wiesz co co do tego"więcej" to się raczej czuje, my oficjalnie mamy prosty i jasny układ, a raczej byłoby widać, że coś tam się dzieje
hehehe sama zaprzeczasz.
Tak jeszcze nie wie ale jak sobie tego nie ulozysz, to sie dowie bo wlasnie poczuje ze liczysz na cos, Mam wrazenie ze to inteligenty facet, i moze sie dosc szybko zorientowac.
Tylko jednego nie rozumiem skoro sama ustalalas zasady, to czemu ustalilas takie ktore Ci nie pasuja?

Edytowane przez dzinek
Czas edycji: 2011-08-10 o 23:05
Stary 2011-08-10, 23:21   #164
agusia8524
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe sama zaprzeczasz.
Tak jeszcze nie wie ale jak sobie tego nie ulozysz, to sie dowie bo wlasnie poczuje ze liczysz na cos, Mam wrazenie ze to inteligenty facet, i moze sie dosc szybko zorientowac.
Tylko jednego nie rozumiem skoro sama ustalalas zasady, to czemu ustalilas takie ktore Ci nie pasuja?
Bo wtedy pasowały
a póki co sama nie wiem jak się mam więc siedzę cicho
A tą inteligencję po opisach trąby wywnioskowałaś ? hyhy
Włącza mi się przytulanie itd, ale nie mam jakiejś giga miłości, więc zobaczymy jak to pójdzie dalej i w mojej głowie i w rzeczywistości... ja po prostu póki co sama jestem zaskoczona swoją reakcją, bo naprawdę liczylam, że mam układ idealny tzn bez zbędnych dodatków uczuciowych i tego całego rozmemlania, myślenia itd...może po prostu włącza mi się poczucie przynależności itd...ot taka zmyła umyslu i już
Stary 2011-08-11, 00:15   #165
Sephinrot
Wtajemniczenie

Agusia włącza Ci się myślenie, bo Ci z nim dobrze, proste. Zgadzam się z Dzinkiem,że on się może zorientować, że nie tylko o trąbę chodzi a wtedy to zakończeń może być kilka :
a)poczuje to samo i będziecie żyć długo i szczęśliwie
b) on ucieknie a Ty będziesz cierpieć
c) zostaniecie przy układzie takim jak jest teraz,a Ty ciągle będziesz miała nadzieję na coś więcej
d) zakończycie to oboje,ale nici z przyjaźni
e) zakończycie to oboje i jakimś cudem przyjaźń przetrwa

taka moja mała rada, odpuść go sobie na jakiś czas, chociaż parę dni i poukładaj sobie myśli - wiem coś o tym z własnego doświadczenia

Stary 2011-08-11, 06:22   #166
Kasza Manna
Zakorzenienie

Dzińdybry z kawą i jabłkową muffinką .
Nie mogłam zasnąć od jakiejś 5:30, więc w końcu przestałam się oszukiwać i wstałam
Stary 2011-08-11, 06:53   #167
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
dobrej nocki
własnie poczułam jak jest zimno i zamknęłam okno brr..

chyba sobie zrobię nockę z Dumą i Uprzedzeniem, wzdychając niczym Bridget Jones : "Ach ten pan Darcy"
Ogladałam jak ten serial był emitowany w TVN Style Colin Firth jako Pan Darcy był nieziemski.... książkę zaczęłam czytać, ale nie mogłam przez nią przebrnąć.. po 100 stronach oddałam do biblioteki

Cytat:

Przytulanie, przytulanie. Wiem, wbrew pozorom to jedna z naszych podstawowych potrzeb
muffinki mniammmmm

Cytat:
Dzińdybry z kawą i jabłkową muffinką .
Nie mogłam zasnąć od jakiejś 5:30, więc w końcu przestałam się oszukiwać i wstałam
DZień Dobry
Kawa by się przydała, obudziłam się o 6:50 do pracy dojechałam o 7:20
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 07:12   #168
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
dobrej nocki
własnie poczułam jak jest zimno i zamknęłam okno brr..

chyba sobie zrobię nockę z Dumą i Uprzedzeniem, wzdychając niczym Bridget Jones : "Ach ten pan Darcy"
Przegapiłam wczoraj ten wpis
Bridget w obu częściach przy wszelakich wspomnieniach o Panu Darcy'm (zwłaszcza w drugiej - wywiad z Firthem ) była boska W sumie szkoda, że nie mogli tego wykorzystać w filmie (bo i kto by grał Firtha, skoro ten już był zajęty jako Mark ). Film lubię (zwłaszcza jedynkę), książki lubię bardzo

Cytat:
Ogladałam jak ten serial był emitowany w TVN Style Colin Firth jako Pan Darcy był nieziemski.... książkę zaczęłam czytać, ale nie mogłam przez nią przebrnąć.. po 100 stronach oddałam do biblioteki
Ja ciągle planuję nadrobić film, bo "coś-tam" kiedyś widziałam, ale to było dawno i nieprawda. Książki to jedna z moich pozycji obowiązkowych do przeczytania. Ale uparłam się na wersję papierową więc poczekam do powrotu do PL. Już je z pół roku temu macałam w antykwariacie, ale się nie zdecydowałam (waga bagażu )

Jak Ci się udało w pół godziny zdążyć?

Edytowane przez Kasza Manna
Czas edycji: 2011-08-11 o 07:14
Kasza Manna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 07:28   #169
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:

Jak Ci się udało w pół godziny zdążyć?
Rano jestem jak diabeł tasmański wstaję, idę do kuchni wyciągnąć masło, do łazienki umyć się, ubrać, kuchnia - szykuję śniadanie, łazienka - tuszuję rzęsy, wkładam śniadanie do torebki, ubieram buty i fru do garażu... droga do pracy przy sprzyjających warunkach (czyt. brak zatorów drogowych) zajmuje mi 7 minut

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-11, 07:50   #170
Kasza Manna
Zakorzenienie

No tak, przy taaaakiej odległości, to nic dziwnego Ale i tak podziwiam
Stary 2011-08-11, 07:58   #171
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
No tak, przy taaaakiej odległości, to nic dziwnego Ale i tak podziwiam
zapomniałam, że droga do garażu to kolejne 5 minut

Nie wiem czy Ty też tak masz, ale jak wstanę zbyt późno i wiem, że nici z dotarcia do pracy na 7 i nie wpadam w panikę to bardzo szybko uszykuję się i wychodzę z domu....
Stary 2011-08-11, 08:49   #172
Kasza Manna
Zakorzenienie

Ponieważ zawsze byłam skazana na środki komunikacji miejskiej (wewnątrz-miejskiej i międzymiastowej), u mnie wszelkie zaspanie zawsze wiązało się z jakąś tam paniką. Ale też nigdy nie mieszkałam blisko miejsca pracy

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Gdzie ta Badymka łazi? Myślałam, że w Rze będzie tylko na 1 noc?

Cześć, Kurczaku
Stary 2011-08-11, 09:04   #173
kurczak Wolf
Zadomowienie

Cześć No... właśnie przebrnęłam przez te Wasze pląsy oralne... Człowiek nawet spokojnie śniadania nie może zjeść, bo Wam się WSZYSTKO kojarzy

Pan Darcy... suuuuper... lubię takich ukrytych "konkretów" To trochę, jak rozpakowywanie prezentu

I tak sobie myślę, że to nic dziwnego, że oni na tych Wyspach teraz taką rozpierduchę kręcą - skoro mają takie beznadziejne, tekturowe jedzenie... Wiadomo... głodny - to zły... Może trzeba by w nich jakimś jedzeniem porzucać... (pączki rzucane do pierdla mi się skojarzyły )

Carlos Ruiz Zafón

Edytowane przez kurczak Wolf
Czas edycji: 2011-08-11 o 09:05
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-11, 09:46   #174
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Ponieważ zawsze byłam skazana na środki komunikacji miejskiej (wewnątrz-miejskiej i międzymiastowej), u mnie wszelkie zaspanie zawsze wiązało się z jakąś tam paniką. Ale też nigdy nie mieszkałam blisko miejsca pracy

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cześć, Kurczaku
Badymka szaleje....

Cytat:
Napisane przez kurczak Wolf Pokaż wiadomość
Cześć No... właśnie przebrnęłam przez te Wasze pląsy oralne... Człowiek nawet spokojnie śniadania nie może zjeść, bo Wam się WSZYSTKO kojarzy

Pan Darcy... suuuuper... lubię takich ukrytych "konkretów" To trochę, jak rozpakowywanie prezentu

I tak sobie myślę, że to nic dziwnego, że oni na tych Wyspach teraz taką rozpierduchę kręcą - skoro mają takie beznadziejne, tekturowe jedzenie... Wiadomo... głodny - to zły... Może trzeba by w nich jakimś jedzeniem porzucać... (pączki rzucane do pierdla mi się skojarzyły )
Cześć jedzenie drogie więc ostrożnie .... trzeba trafiać prosto do buzi (hi hi kolejne seksualne skojarzenie)

Właśnie zjadłam drugie śniadanie więc mogę rozmawiać o żarełku....
Stary 2011-08-11, 10:24   #175
agusia8524
Zakorzenienie

Dobry
ja tylko sie przywitać bo lecę do fotografa pstryknąć sobie aktualne zdj do CV, w końcu się trochę konkretnych ofert pojawiło

Do tego plemię cholerne mnie najechało i boli

Co do trąby póki co odpuszcze (w koncu i tak indiańce ) zobaczymy, chociaż mnie na razie delikatnie bardzo naszło, więc spokojnie

Miłego dnia

Kutwa jak boli
Postanowiłam zaginąć w akcji, to do mnie gad pisze ...przewrotność życia ;]

Edytowane przez agusia8524
Czas edycji: 2011-08-11 o 12:05
agusia8524 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 12:29   #176
Sephinrot
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam serial ten BBC na dvd,zawzięłam się kiedyś i uzbierałam jak był dodawany do jakiejś gazety film pełnometrażowy juz mi się tak bardzo nie podobał.
a książkę wczoraj łyknęłam i poszłam spać o 5 dobrze,że dziś w domku pracuję w ogóle lubię czytać Jane Austen

Cytat:
Przegapiłam wczoraj ten wpis
Bridget w obu częściach przy wszelakich wspomnieniach o Panu Darcy'm (zwłaszcza w drugiej - wywiad z Firthem ) była boska W sumie szkoda, że nie mogli tego wykorzystać w filmie (bo i kto by grał Firtha, skoro ten już był zajęty jako Mark ). Film lubię (zwłaszcza jedynkę), książki lubię bardzo

Ja ciągle planuję nadrobić film, bo "coś-tam" kiedyś widziałam, ale to było dawno i nieprawda. Książki to jedna z moich pozycji obowiązkowych do przeczytania. Ale uparłam się na wersję papierową więc poczekam do powrotu do PL. Już je z pół roku temu macałam w antykwariacie, ale się nie zdecydowałam (waga bagażu )
a Bridget też uwielbiam i czytam często, chociaż już na pamięć znam, a i tak się śmieję jak głupia filmy mogą być, jedynka zdecydowanie lepsza
Cytat:
Rano jestem jak diabeł tasmański wstaję, idę do kuchni wyciągnąć masło, do łazienki umyć się, ubrać, kuchnia - szykuję śniadanie, łazienka - tuszuję rzęsy, wkładam śniadanie do torebki, ubieram buty i fru do garażu... droga do pracy przy sprzyjających warunkach (czyt. brak zatorów drogowych) zajmuje mi 7 minut
mam tak samo, to mechaniczne czynności, wstaję, włączam wodę na kawę, idę do łazienki - malowanie, ubieranie, potem śniadanko i do roboty

Cytat:
zapomniałam, że droga do garażu to kolejne 5 minut

Nie wiem czy Ty też tak masz, ale jak wstanę zbyt późno i wiem, że nici z dotarcia do pracy na 7 i nie wpadam w panikę to bardzo szybko uszykuję się i wychodzę z domu....
ja mam godzinę z hakiem do pracy (autem) ,ale to prawda, jak wiem, że mam się spóźnić, to bez paniki.

Cytat:

no właśnie, Badymka gdzie jesteś??

Cytat:

moge mojego kolegę z ostatniej imprezy wypożyczyć, jest dobry w rzucaniu jedzeniem

Cytat:
Dobry
ja tylko sie przywitać bo lecę do fotografa pstryknąć sobie aktualne zdj do CV, w końcu się trochę konkretnych ofert pojawiło

Do tego plemię cholerne mnie najechało i boli

Co do trąby póki co odpuszcze (w koncu i tak indiańce ) zobaczymy, chociaż mnie na razie delikatnie bardzo naszło, więc spokojnie

Miłego dnia

Kutwa jak boli
Postanowiłam zaginąć w akcji, to do mnie gad pisze ...przewrotność życia ;]
znieczul się przeciwbólami
heh, rzeczywiście przewrotność - wyczuł moment idealnie

Stary 2011-08-11, 12:56   #177
kurczak Wolf
Zadomowienie

Cytat:
moge mojego kolegę z ostatniej imprezy wypożyczyć, jest dobry w rzucaniu jedzeniem

A ja miałam kieeedyś metodę... jak chciałam być "twarda", to nie goliłam nóg (pod spodnie oczywiście) i nawet jakby mi kolana miały zmięknąć, to i tak takich kudłatych bym nie wywaliła na światło dzienne (czy tam nocne )

Carlos Ruiz Zafón
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-11, 13:00   #178
badymka
Wtajemniczenie

Hej !!
Mam 6 stron do nadrobienia.. jakieś jesteście wyjątkowo płodne tego lata...

Dzięki za kciuki
Na szybko opowiem jak było, a potem będę systematycznie nadrabiać.
Chociaż tak naprawdę nie ma co opowiadać. Atmosfera była miła. Były "na przesłuchaniu" dwie babki i facet. Babki spoko, facet mruk straszny - mam wrażenie, że grafik informatyk. Kolega z którym byłam mówi, że jak na rozmowę o pracę to długo siedziałam, bo około 20 minut. Ogólnie byli bardzo zdziwieni, że chciało mi się jechać 300km na rozmowę. Nie wiem jakie są szanse, bo rozmowy były umawiane na godziny więc jak przyszłam to nikogo nie było i jak wyszłam też nikogo. Projekt jest z Unii, muszą przyjąć 4 osoby - 2 kobiety 2 facetów. Praca jest jeżdżąca bo nie tylko w Rzeszowie, ale też w innych "okolicznych" miastach. Wyjazdy kilkudniowe np do Przemyśla czy gdzieś. Płaca.. 1500 brutto + dodatki. 3 miesiące okresu próbnego a potem umowa na czas określony. Wiem, że to mało, ale od czegoś trzeba zacząć.

Ok biorę się za czytanie zaległości
Stary 2011-08-11, 13:04   #179
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:

A ja miałam kieeedyś metodę... jak chciałam być "twarda", to nie goliłam nóg (pod spodnie oczywiście) i nawet jakby mi kolana miały zmięknąć, to i tak takich kudłatych bym nie wywaliła na światło dzienne (czy tam nocne )
he he na kudłate nogi tez jest metoda... spuszczasz spodnie do wysokości kolan

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Hej !!
Mam 6 stron do nadrobienia.. jakieś jesteście wyjątkowo płodne tego lata...

Dzięki za kciuki
Na szybko opowiem jak było, a potem będę systematycznie nadrabiać.
Chociaż tak naprawdę nie ma co opowiadać. Atmosfera była miła. Były "na przesłuchaniu" dwie babki i facet. Babki spoko, facet mruk straszny - mam wrażenie, że grafik informatyk. Kolega z którym byłam mówi, że jak na rozmowę o pracę to długo siedziałam, bo około 20 minut. Ogólnie byli bardzo zdziwieni, że chciało mi się jechać 300km na rozmowę. Nie wiem jakie są szanse, bo rozmowy były umawiane na godziny więc jak przyszłam to nikogo nie było i jak wyszłam też nikogo. Projekt jest z Unii, muszą przyjąć 4 osoby - 2 kobiety 2 facetów. Praca jest jeżdżąca bo nie tylko w Rzeszowie, ale też w innych "okolicznych" miastach. Wyjazdy kilkudniowe np do Przemyśla czy gdzieś. Płaca.. 1500 brutto + dodatki. 3 miesiące okresu próbnego a potem umowa na czas określony. Wiem, że to mało, ale od czegoś trzeba zacząć.

Ok biorę się za czytanie zaległości
Już myślałam, ze napisałaś, ze dostałaś pracę... zaczęłam czytać od końca i zobaczyłam kwotę... aż mi się buźka uśmiechnęła, że wyrwiesz się z domu... ale nadzieja, jest
Stary 2011-08-11, 13:06   #180
Kasza Manna
Zakorzenienie

Badymka, no, to teraz czekamy, aż się odezwą

Mww - Z tymi spodniami to też różnie - zależy, czy uda też włochate

Sephi - humor (Zwłaszcza sytuacyjny ) w filmie jest uproszczony, pominięty i przeinaczony, porównać się nie da. Już nie wspominając o codziennym wyliczaniu fajek, alko, seksu itd - w filmie wspomniano o tym, w książce to gwóźdź programu (kurczę, też mogłabym tak zacząć wypisywać )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości