|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Przyczajenie
|
Dot.: Lubin, Polkowice, Legnica i okolice - szczęśliwie zakochane łączmy się :)
wkleję linka do butów, bo chyba coś nie tak
http://www.butyslubne.com.pl/buty_sl...a-p-455-pl.jsp
![]() |
#152 |
Przyczajenie
|
Angelka bardzo łądny makijaż cywilny. Uspokoiłaś mnie. Ja jeszcze nie mam prezentów dla rodziców bo ślub dopiero w przyszłym roku. Jeszcze czas mam.
---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- aha jeszcze jedno odnośnie butów. Polecam wam buty z Wrocławia w salonie tanecznym Kozdra. Robia buty pod Twoją nogę mierzą długość i szerokość. Z białej satyny. Jakie tylko sobie wymarzysz. Po ślubie za 10zł farbują je na czarno lub na jakiś inny kolor który chcesz. A najważniejsze że są bardzo wygodne. Oni robią też buty turniejowe dla tancerzy więc muszą być wygodne a To podstawa na weselu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
ja też mam buciki taneczne, ale z Akces2. Oto one - ale w sztucznym świetle dziwnie wygląda kolor
![]() IMG_0140.jpg IMG_0129.jpg A nie wiem, czy czasem nie dla Kasi z tego forum robiłam arbuza... Kasiu daj znać czy to faktycznie do Ciebie trafił ![]() IMG_1313.jpg Kupiłam duży kosz wiklinowy w Kauflandzie za 24,99 z takim materiałem na wódkę i winko do noszenia ![]() Przyszła też moja ozdoba do włosków ![]() a oto co planuję: 8175318x500.jpg 8174318x500.jpg ale zamiast kwiatka mam ozdobę taką: stroik.jpg stroik2.jpg efekt z welonem podobny do tego: 8aff1b73760c01fc7b23a8a.jpg naćwiczyłam się heh |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Przyczajenie
|
Angela ! Piękne
![]() Wszystko. Naprawdę butki suer krój.A te ozdoby do włosków też mi sie bardzo podoba.Chyba odgapię od Ciebie. Może będziesz chciała sprzedać tą ozdobę co ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Z jakiej strony zamawiałas tą ozdobę do włosów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a że mi się jeszcze nudziło, to wykończyłam mój kosz na wódkę i wino: IMG_1322.jpg IMG_1324.jpg IMG_1327.jpg ciekawa co tam robi Kasieńka i jak się ma po ślubie ![]() a Ty jak tam z przygotowaniami? Jakieś koncepcje/przemyślenia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Przyczajenie
|
W końcu u mnie coś się zaczęło dziać
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s kaśia ja bym wybrała 15 godzine ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
witam dziewczynki
![]() Jeśli można to dołączam do Waszego wątku . Legnica się kłania ![]() Na chwile obecną jesteśmy w trakcie nauk przedmałżeńskich i zaczynamy rozglądać się za salą i całą resztą. Jestem ciekawa jak czasowo czeka się na terminy - sala, orkiestra, fotograf itp
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
kasienkaa1986 ja też robię wesele w Rancho, jak mąż wróci z Euro, to idziemy dogadać szczegóły, ale na razie słyszę opinie, że jest smacznie i jest dużo jedzonka
![]() 85_Prima my kościelnie ślubujemy 11 sierpnia ![]() fire show2.jpg fire show1.jpg wytwornica dymu. wytwornica-dymu-na-wesele-300x210.jpg Dla dzieci kupimy świetliki te bransoletki, podrukuję kolrowanki, kupimy trochę kredek. Fajnie byłoby kupić balony z helem ![]() świeczniki.jpg lub w Tesco podobają mi się duże świece takie różowiutkie boskie... ale to jeszcze bardzo otwarta sprawa. Z dekoracji na pewno też pompony 4.jpg za nami baner z naszego foto: dekoracja-stolu-hortensja-wysoki-wazon4.2.jpg famka89 z terminami jest różnie - usługi foto i video radzę szybko np. u Ossolińskich, bo są mega oblegani, dobre orkiestry także. Ja mam Quest - facet przy PKP ma ubezpieczenia i gra w tej orkiestrze. A macie już datę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Przyczajenie
|
hej dziewczynki!
![]() nam już zostało tylko półtora tygodnia do ślubu... stresss się zaczął! my załatwialiśmy salę, catering, orkiestrę, fotografa, noclegi ponad półtora roku przed ślubem - wszystko na spokojnie i bez pośpiechu. i może właśnie dopiero dwa tygodnie przed ślubem doszło do nas, że to JUŻ!!!!.... przy okazji wieczoru panieńskiego ![]() w poniedziałek byliśmy już ostatecznie dogadać się z cateringiem jeszcze nam zostało: zamówić swój wyśniony tort ![]() ![]() no bo bukiet będzie taki bordowo-czerwony, zależnie od tego jakie będą róże ![]() jeszcze trzeba ostatecznie porozmawiać z orkiestrą, poćwiczyć nasz taniec - bo coś ciężko z tym... i zaczynam dokańczać podziękowania dla rodziców - trochę z tym pracy na sam koniec zostawiłam, ale mam nadzieję, że się wyrobimy ![]() jeszcze tylko dwa dni pracy, później urlop przez tydzień do ślubu... czy coś nam jeszcze zostało? czy o czymś nie pamiętamy? obrączki, kwiaty, (o! kwiaty na podziękowania trzeba zamówić), suknia się szyje (dzisiaj idę na przymiarkę ostatnią), stroik dopiero będę wybierać, dekoracje na samochód wybrane hm... co jeszcze? help! ![]()
![]() |
#161 |
Przyczajenie
|
Witajcie! Cieszę się że zrobiło sie tutaj troszkę aktywniej
![]() Dziękuję Wszystkim za rady ![]() Magdalenka7: Trzymaj się widzę że wszystko doskonale pilotujesz napewno będzie wszystko wspaniale. I nie stresuj sie bo to jest najgorsze co może być osłabisz sobie organizm i nie daj Bóg jeszcze jakiegoś uczulenia dostaniesz.Mi się tak od stresu nie raz robi... Martwi mnie to że tyle się czeka na to wydarzenie tyle przygotowań a to tak szybko minie. Chwilo przygotowań TRWAJ! ![]() Ja nie mam narazie żadnych atrakcji dodatkowych dla gości zaplanowanych... może coś jeszcze wymyśle. Dziewczyny dalej proszę o rady ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Famka89 Witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
Daty jeszcze nie mamy, zastanawiamy się od czego zacząć.
Myślałam ,żeby najpierw objechać wszystkie sale ,które nas interesują - wypytać o wszystko i wziąć rozpiskę dostępnych terminów a następnie udać się z tym do kościoła. Też tak robiliście? Czy od razu do kościoła? Myśleliśmy o maju/czerwcu lub wrześniu 2013. Ale ciągle mam obawy ,że nie wyrobimy się do tego czasu, ciągle widzę po forach opinię ,że dziewczyny mają już wszystko zarezerwowane 2 lata przed. A tak poza tym z sal zaciekawiły mnie w Hotelu Sękowskim, Arkadii , Cubusie i Książęcym. Hotel Nowodworski też ma piękny wystój lecz niestety za mało tam miejsca - planujemy na ok.120 osób - a jak wyjdzie to się przekonamy ![]()
![]() |
#163 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Ostatnio byłam tu jako panienka, a teraz wita się z Wami mężatka ![]() Mogę Wam powiedzieć - choć to pewnie banał - że Dzień Ślubu był najszczęśliwszym dniem mojego życia! Wszystko było tak, jak miało być - czułam się pięknie, wyjątkowo, było mi bardzo wygodnie, wszystko było tak, jak sobie wymarzyliśmy ![]() Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić wszystkich, z którymi współpracowaliśmy przy organizacji tego dnia: - Zespół Parkowo-Pałacowy w Bądzowie, - usługi foto-video - Państwo Ossolińscy (tutaj nasze zdjęcia: http://floweroflove.pl/), - zespół muzyczny Adonis, - wizażystka Pani Magdalena Rojek, - fryzjerka Pani Bożena Kocjan, - dekoracje http://cameliawesela.pl/ - tort cukiernia Korneliusz Okoń, - suknia ślubna salon Euforia we Wrocławiu. Nie umiem napisać jakiejś pięknej relacji, bo to zbyt wiele emocji i wrażeń, ale jeśli macie jakieś pytania, to postaram się na nie odpowiedzieć ![]() Wam wszystkim życzę spokojnych i owocnych przygotowań, a w Dniu Ślubu żadnych stresów i wielu uśmiechów ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zadomowienie
|
w przyszłym tygodniu planujemy z narzeczonym obejrzeć parę sal bankietowych w Lcy i tu moje pytanie - umawiałyście się wcześniej na wizytę czy od razu szłyście do sali wypytać o szczegóły?
![]() |
#165 | |
Rozeznanie
|
hej hej
![]() Mąż wyjechał za granicę, więc mam troszkę czasu na zaglądanie do Was ![]() Madzia wszystkiego cudownego na dalszej drodze życia!!! 85_Prima - jeśli chodzi o zaproszenia, to my zamówiliśmy na All u użytkownika GajaArt i byliśmy bardo zadowoleni, a gościom się podobało ![]() ![]() Cytat:
![]() bardziej oblegane sale, zespoły czy usługi foto-video trzeba zamawiać co najmniej rok przed ślubem, jeśli interesuje Was któryś z bardziej "rozchwytywanych" miesięcy (czerwiec, sierpień, wrzesień). my zaczęliśmy w lipcu 20122 od wybrania interesującego nas miesiąca ślubu (czerwiec, wrzesień 2012). zapytaliśmy xiędza czy są wolne terminy - były ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Angelka1984 widzę, że u Was mnóstwo atrakcji ![]() Co do godziny ślubu, to tak, jak wspomniałam w poprzednim poście - my mieliśmy 13 i martwiłam się, że po pierwsze nie zdążę ze wszystkim, a po drugie, że wcześnie rozpoczęte wesele szybko się skończy, bo goście się szybko upiją i zmęczą. Teraz mogę Wam powiedzieć, że gdybym miała mieć ślub na 15, to bym chyba padła na zawał! Ne mogłam spać w nocy przed ślubem, więc wstałam z łóżka o 5:45, bo już nie chciało mi się leżeć... Zrobiłam sobie godzinną, gorącą kąpiel z pianą, podczas której starałam się o niczym nie myśleć. Później zjadłam śniadanko, wypiłam herbatę i o 7:30 byłam już gotowa, żeby jechać do znajomej fryzjerki. Połknęłam 1 tabletkę neopersen forte... U fryzjerki byłam spokojna - nakręciła mi włosy na wałki i zaczęła czesać moją Mamę. Nie wypiłam w domu kawy, więc zrobiłam sobie w salonie. Ja mam swoje ulubione kubki i nie lubię, gdy ktoś z nich korzysta, dlatego zdjęłam z półki kubek wyglądający na "bezpański" - cały biały. Jaki był śmiech wszystkich babeczek, kiedy weszłam z kubkiem "ozdobionym" zupełnie nagim mężczyzną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Rozeznanie
|
TŻ był wzruszony, kiedy mnie zobaczył. Powiedział, że wiedział, że będzie pięknie, ale nie spodziewał się, że aż tak
![]() ![]() ![]() ![]() Przed Kościołem wszyscy goście czekali uśmiechnięci i mówili, że pięknie wyglądamy. Dokumenty podpisaliśmy w zachrystii - na szczęście w porę zauważyłam, że xiądz podał nam najpierw dokumenty następnej pary ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Było trochę życzeń pod Kościołem od koleżanek, pań z pracy i sąsiadów, a później wsiedliśmy do samochodu (jak dobrze, że była klimatyzacja!) i pojechaliśmy na wesele ![]() Przed salą były życzenia, które trwały w nieskończoność ![]() ![]() ![]() Było rewelacyjnie! Goście zachwycali się nami, miejscem, organizacją, atmosferą i zespołem. My wytańczyliśmy się za wszystkie czasy. Niestety niewiele jedliśmy, bo nie było czasu ![]() ![]() ![]() Dzień poprawin zaczął się dla nas o godz. 8, bo nie mogliśmy już spać ![]() ![]() to były piękne dni i Wam wszystkim życzę podobnych przeżyć! służę radą jeśli macie jakieś pytania ![]() cieszę się, że obyło się u nas bez awantur związanych z przygotowaniami, że cieszyliśmy się tym czasem i był on dla nas taki, jak sobie wymarzyliśmy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Przyczajenie
|
Witajcie !
Na początek do kasioonya: Cieszę sie ,że się odezwałaś i że wszystko było tak jak sobie tego życzyłaś. Oglądałam zdjęcia piękne, rzeczywiście wyglądałaś zjawiskowo. I cieszy mnie też ten kolor przewodni pomarańczowy bo też uwielbiam Zagłębie ![]() ![]() Teraz kwestia zaproszeń ja zastanawiałam się nad zamówieniem z tej strony http://www.amelia-wedding.pl/madoro/...ge/50?sef=hcfp dokładnie tych zaproszeń.. Teraz jest gorący okres ślubny. Nie można zamawiać próbek. Więc poczekam myślę tak do września lub października i pozamawiam kilka i zobaczę które mi się najbardziej spodoba. Teraz bardzo ważny temat weselny a mianowicie alkohol. Ja bym chciała Finlandie. Jeżeli ta Pani z tego baru ma możliwość w dobrej cenie sprzedać mi to była bym Ci bardzo wdzięczna za jakieś namiary. Na razie się nie rozglądałam tak bardzo tylko np w realu była po 31.99 zł więc w hurtowni powinna być tam myślę może 29zł... Kasiu jeszcze jedno pytanie... zastanawiam się czy ty miałaś jakiś transport do Bądzowa? czy goście dotarli tam we własnym zakresie? I jak rozwiązałaś sprawę z powrotami. Pytam się bo ja mam ślub w Sanktuarium w Grodowcu i myślałam o transporcie do tego Sanktuarium on jest 15 km od Lubina przyjęcie w Oberży na Ustroniu... Kasiu jeszcze raz Gratulację !!! Życzę Wam Abyście za 10-20 lat nadal uważali że był to Najpiękniejszy Dzień w Waszym Życiu! Do usłyszenia! P.S Magdalenka7: Dla Ciebie również Najlepsze Życzenia ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
Miło tak czytać o tak pięknie zorganizowanym weselu
![]() ![]() Dziś z koleżanką obeszłyśmy Legnickie salony - jej ślub szykuje się dużo wcześniej niż mój. Powiem szczerze ,że nie było ani jednej sukienki która by nas urzekła od razu - wszystkie niby są ok - ale to nie to. Natomiast jutro wybieramy się do Sękowskiego ![]()
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
Kasia przepiekne zdjęcia! Wyglądasz cudnie! No i gratulacje! Iwona właśnie chwaliła się Twoim weselem - rozmawiałyśmy ostatnio i opowiadała o pomarańczowych dodatkach i o Tobie - a tu niespodzianka Ty to Ty
![]() A powiedz mi ten mały kościółek to tak do ślubów ozdabiają tak? Wygląda ślicznie. My byliśmy ostatnio spisać protokół i było wszystko ok. Prawie się rypło, bo Karol mieszka już u mnie, więc podlegamy pod św. Barbarę, ale nie robił problemów, bo to wieloletni kościółek Karola, no i za młodu i mój ![]() ![]() ![]() Ustaliliśmy menu weselne. jesteśmy bardzo zadowoleni z sali, miałam jakieś obawy itp., ale na spotkaniu wszystko się rozwiało. Będziemy mieć wiejski stół w cenie, no i dodała od siebie jedną zimną zakąskę ![]() ![]() ![]() Kasia a Camelia robi dekoracje balonowe? potrzebuje kilka balonów na hel dla dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Rozeznanie
|
85_Prima - no pewnie, że znam Zastę
![]() ![]() ![]() kolor pomarańczowy rzeczywiście głównie z uwagi na Zagłębie, ale też ze względu na moje rude włosy i na to, że kiedy się na niego decydowaliśmy, to nie było jeszcze szału na pomarańcz ![]() ![]() jeśli podobają Ci się koronkowe wykończenia sukienek, to polecam też zerknąć na kolekcje Nabli - niektóre modele są przecudowne! z tym że na kiedy ja patrzyłam, to w naszych okolicach żaden salon nie współpracował z tą firmą... dziękuję za zaproszenie na kawę - będę pamiętać ![]() co do zaproszeń - te, które wstawiłaś są bardzo oryginalne i wyglądają ciekawie, ale jednocześnie są potwornie drogie ![]() ![]() oczywiście zamawialiśmy autobus, który zabrał niezmotoryzowanych gości spod Kościoła do Bądzowa, w nocy przyjechał po nich i przywiózł do Lubina, a następnego dnia przywiózł gości na poprawiny i przyjechał po nich. nie wiem ile to kosztowało, bo transportem zajmował się mój MĄŻ (lubię to słowo ![]() ![]() dziękuję za piękne życzenia ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- famka89 - ja też w Legnicy nie widziałam żadnej sukni, która powaliłaby mnie na kolana... podobnie było w Lubinie, dlatego zdecydowałam się pojechać do Wrocławia i tam kupiłam pierwszą mierzoną suknię, w pierwszym salonie ![]() ![]() i jak wrażenia z oglądania sali na żywo? ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Angelka1984 - cieszę się, że podobają Ci się zdjęcia! ale z takim fotografem nie mogło być inaczej ![]() ![]() jeśli chodzi o dekorację Kościoła, to nie jetem pewna czy zawsze tak wygląda na ślubach, bo my przysięgaliśmy w Boże Ciało, a wtedy Kościół jest zawsze bardziej niż zwykle udekorowany i ukwiecony. my też mieliśmy tylko jedną spowiedź, choć najpierw miały być 2, ale xiądz powiedział, że skoro razem mieszkamy, to nie ma sensu spowiadać się dwa razy, bo po pierwszej spowiedzi pewnie i tak nadal żylibyśmy w grzechu ![]() czytając na forach ceny "cołaski" jestem w szoku, że ludzie płacą tyle pieniędzy i my w porównaniu z niektórymi kwotami daliśmy niewiele, choć oboje uważaliśmy, że wystarczająco. 200zł za dekorację, 200zł cołaski i 170zł dla organisty. ksiądz nie powiedział nam cennika, my też o niego nie pytaliśmy i daliśmy tyle, ile uważaliśmy. nie słyszeliśmy żadnych zastrzeżeń, zresztą ksiądz przy nas nie zajrzał do koperty, tylko napisał na niej numer naszego ślubu i schował do szuflady. fajnie, że wiejski stół macie w cenie. podoba mi się to, bo uwielbiam swojskie jadło ![]() ![]() super pomysł z tym stolikiem dla dzieci! ogólnie wszystkie Twoje pomysły są świetne - widać, że masz wszystko dopracowane i dopięte na ostatni guzik ![]() ![]() z tego co wiem, Camelia robi też dekoracje z balonów, bo nam takie proponowali. poza tym wynajmują też fontanny czekoladowe ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sala piękna , duży taras z ogrodem ,placem zabaw. Wszystko byłoby cudne gdyby nie jedno ALE - sala chyba jest za mała - mimo zapewnień menagerki ,że spokojnie zmieści się 120 osób. Ale normalnie zakochałam się w tej sali ahhh... Na przyszły tydzień planuje odwiedzić Adrię , Nowodworski, Tango, Napoleońską i Klub Nauczyciela ![]()
![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
A właśnie zapomniałam o zaproszeniach Amelia - jest wieeeeele skarg na nich. Chyba na ślubowisku czytałam. Jeśli chcecie, to z dużym wyprzedzeniem, bo kontakt z nimi ponoć okropny i długo za długo się czeka. Cały czas ponoć zwodzą.
Z Iwoną nie jesteśmy znajomymi, choć może no tak można powiedziec. Po ślubie cywilnym jakoś tak fajnie się rozmawiało i teraz na FB właśnie ![]() ![]() ![]() opowiadała właśnie o upragnionej rudej pannie młodej, którą mogła w końcu sfotografować i pomarańczowych dekoracjach, że fantastycznie wyglądały ![]() co do łaski to się uspokoiłam, bo się bałam, że będą problemy ![]() No my musimy załatwić jeszcze sprawę tortu w tym tygodniu oraz myślę, że dekoracje czyli odezwać się do Camelia i kupić organzę - chyba że oni wypożyczają. no zobaczymy ![]() zaczyna się powoli u mnie stresik - czy wszystko zorganizujemy, czy nie zapomnę o czymś... Masakra... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Przyczajenie
|
Kochane mam prośbe polećcie mi jakiegoś kamerzyste niestety Pan Osolliński nie ma terminu. Mamy problem bo nie bralismy pod uwage nikogo innego
![]() Ślubujemy 22.06.3013 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do wielkości sali - rozumiem, że chcesz zaprosić 120 osób i dlatego szukasz sali tej wielkości? a może nie warto z niej od razu rezygnować, bo przecież istnieje prawdopodobieństwo, że nie wszyscy zaproszeni goście pojawią się na weselu... może uda Ci się znaleźć gdzieś na forum kogoś, kto miał tam wesele i może realnie określić dla ilu osób rzeczywiście jest ta sala... a może znalazłaś już kolejną, w której się zakochałaś...? ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Angelka1984 nie stresuj się! jak czytam Twoje posty i oglądam zdjęcia, to widzę, że wszystko od dawna masz już świetnie zorganizowane, więc na pewno wszystko się uda! ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Raczkowanie
|
Co do sali, to u mnie będzie 170-180 osób i wybraliśmy z tego względu Magnat, chyba jedna z większych sal w Lubinie, ma swoje plusy, ale i także minusy, między innymi to, że jest na uboczu, w raczej mało ciekawej okolicy, ale za to blisko dwóch, a nawet trzech hoteli, w których można zakwaterować gości. Ale to fakt warto poczekać, my rozesłaliśmy zaproszenia ostatecznie do 290 osób, a odpadła 100 ponad.
kasioonya piękny był Twój ślub, powiedz mi proszę czy miałaś problemy z organistą w tym kościele? ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- A w ogóle co tam sobie dziewczyny robiłyście bądź planujecie robić u kosmetyczki przed ślubem? Orientujecie się może gdzie w Lubinie można wybielić zeby? Kogoś polecacie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Przyczajenie
|
to ja pokaze wam kilka moich inspiracji
![]() moze ktorejs z was tez sie spodobajanajbardziej ostatnio podoba mi sie pomysł z tekturowymi inicjałami naszych imion...będą najpierw na drzwiach od kościoła pózniej zawisną na sali za nami a na końcu mamy w planie zabrać je ze sobą na sesje foto ![]() co o nich sądzicie? najbardziej obawiam sie ze bede musiała zrobić je sama bo kompletnie nie wiem gdzie ich szukać ![]() moze ktoraś z was gdzieś widziała?? fajne sa tez numeracje na stoliki w białych ramkach na zdjecia(to chyba ramki z ikea) . A co sądziecie o rumiankach na weselu i w bukiecie ślubnym? ![]() ciekawa jestem też waszego zdnia na temat winietek w fererce ![]() no i ten koszyk na japonki hmmm mysłe ze to fajny pomysł dla gości ![]() Pozdrawiam wszystkie przyszłe PM i Żony również ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Przyczajenie
|
Jeszcze dołączam winietki w ferrer o ktorych wspominałam wcześniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
Legniczanka, tu masz ze styropianu albo styroduru dużo propozycji
![]() http://allegro.pl/listing.php/search...ategory=0&sg=0 http://allegro.pl/listing.php/search...ategory=0&sg=0
![]() |
#179 |
Przyczajenie
|
no tak alle... niew wpadłam na to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zadomowienie
|
w naszym leroy merlin też widziałam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.