![]() |
#151 |
U¿ytkownik ma klikn±æ w link aktywuj±cy (mail)
Wiadomo¶ci: 63
|
Dot.: Czego nigdy na siebie nie za³o¿y³ycie?
heheh nigdy nie za³ozy³abym:
* ubrañ po babci/mamie <nie te lata nie ten styl:P> * dresu * ró¿u od stóp wzwy¿ * butów ala trampki, bia³ych kozaczków itp:P * spodni z krokiem w kostkach * spodni z fabrycznymu dziurami <blehh:P> * czegokolwiek z brokatem i du¿a ilo¶ci± cekinów <fuuu> * i paru innych koszmarnych rzeczy, jak np bluzki z poduszkami:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Wtajemniczenie
|
nie mówiê hop, bo nigdy nie mówiê nigdy
![]()
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 347
|
-ró¿owych rzeczy(nie ubra³abym siê na ró¿owo od stó do g³ów,co wiêcej staram sie nie ubieraæ w nic ró¿owego)
-spodni biodrówek(z których wszystko wychodzi ,³±cznie z bielizn±) -bia³ych kozaczków na obcasie -bia³ych spodni -butów na wysokim obcasie -butów na du¿ym koturnie -bluzki z dekoltem koñcz±cym sie pod biustem -spódniczki mini -bluzki przed pêpek -spodni a'la skejt ![]()
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 811
|
Kozaków na szpilce i sanda³ów na ogromnej koturnie.
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 155
|
kozaków na szpilce
bia³ych ubrañ (nie znosze bia³ego koloru) ró¿owych te¿.. (no chyba ¿e w zestawie z jakim¶ innym ciemnym kolorem) biodrówek spódniczek mini z trudem zakrywaj±cych biodra butów na platformie od 10 cm wzwy¿ dresu bluzki z mega wielkim dekoltem
![]() |
#157 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 432
|
Ró¿owej mini (w ogóle nic ró¿owego)
szpilek zwê¿anych spodni ![]() cekinów dresu ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
-bodów
-butów na koturnie -drechów ortiksów
![]() |
#159 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 983
|
Wiêkszo¶ci rzeczy, które widujê w sklepach, czy - okazyjnie - kolorowych magazynach, które próbuj± mi wmówiæ, ¿e co¶ koniecznie muszê mieæ.
Na zakupy ciuchowe chodzê tylko wtedy, gdy muszê i mam na to kasê - wtedy jestem zdesperowana - muszê co¶ kupiæ - a mimo to czêsto wracam z niczym - wiêkszo¶ci rzeczy, które wisz± w sklepach nigdy w ¿yciu nie za³o¿ê za chiny ludowe. Tandeta, pseudo-klasa, badziewie, no a jak ju¿ - to brak rozmiaru - a mam raczej typowy 36/38. Zreszt± najczê¶ciej szukam konkretnych rzeczy - idê po buty i szukam takich w konkretnym kolorze, na takim a nie innym obcasie, dobrych jako¶ciowo itd - a takich najczê¶ciej nie ma ![]() ![]() ![]() Dlatego zakupów nie lubiê. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 595
|
Du¿o dziewczyn tu pisze, ze nie ubralaby ró¿owych ubrañ. Panuje ju¿ taki stereotyp i jak kto¶ us³yszy ró¿ to odrazu "bleeh". Zabardzo nie przywi±zywalam nigdy zbytniej wagi czy ciuch jest ró¿owy czy zielony, je¶li mi siê podoba to kupuje. Jednak po ca³kowitym, calusieñkim mordowaniu siê z niemal codziennym (odliczaj±c dni wolne) patrzeniem na ró¿ow± kumpele z klasy, która by³a od skarpetek na opasce skoñczywszy ubrana w ró¿u ¿ygaæ mi siê nim chce...
Tak wiêc, czego nie ubiore: -niczego co w ca³o¶ci jest ró¿owe (male dodatki typu ramiaczka w bluzce czy nadruk moga byc) -kabaretek :O (co tu du¿o mówiæ, wydaj± mi siê "latarniowe") -bluzki z jednym szerokim rami±czkiem -spodni rurek -bluzek o d³ugo¶ci do pupy (swetry moga byæ) -tramek na szpilce -kolczyków do ramion -³añcuszków do pasa -za du¿ych lub za ma³ych ciuchów Aha i co do pocz±tku mojej wypowiedzi to chce zapewniæ, ¿e gdybym widzia³a tak czêsto jaki kolwiek kolor to zapewne by mi zbrzyd³ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 531
|
A ja nigdy nie w³o¿ê na siebie zestawu: spódnica, rajstopy, skarpetki i adidasy. Tak, tak zdarzaj± sie takie przypadki
![]() Aaa i jeszcze mi siê przypomnia³y jeansy z "brylantami" ![]()
![]() |
![]() |
#162 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 342
|
sama nie wiem czy juz sie tu wypowiada³am...
nie za³o¿y³abym: -ró¿owych ciuchów (tzn. ew. taki przybrudzony ró¿, i tylko i wy³±cznie bluzka lub jakis dodatek) -butów platform -zwê¿anych spodni -sportowych spodni lub spódnic z naszywanymi kieszeniami itp. -bluzki bokserki (tej z takim dziwnym wyciêciem z ty³u) -b³yszcz±cych, brokatowych ciuchów z cekinami -spodni, które sie bardzo wysoko koñcz± |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 587
|
- spodnie zwezane na dole
- legginsy w panterkê - we³nianej kamizelki ( np. jajkowego koloru ) - rózowych spodni - bialych kozakow - czarnych skorzanych spodni lub takich " wêzowych " ( a jakby jeszcze byly zwezane ku dolowi to hoho ![]() - koszuli z krotkim rekawem z poduchami na ramionach - zbyt krotkiej spodniczki - biale rajstopy - np. czerwony sweter do kolan, ktory sluzy jako sukienka ( cos w stylu mojej pani od biologii ) chociaz jak juz tu zostalo wspomniane: Nigdy nie mow nigdy!!
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 137
|
Staram siê nigdy nie mówiæ nigdy
![]() Ale na chwile obecn± nie zalo¿y³abym czego¶ w czym ¼le wygl±dam-bo jest za ma³e, za du¿e, zbytnio eksponuje biust, po¶ladki(np super mini) albo ogólnie defekty mojej figury. Poza tym wysokich szpilek-bo nie potrafie w nich chodziæ(ale mo¿e sie kiedy¶ naucze ![]() Nic co ma widoczne logo, szczególnie z tych drogich firm- dior, versace itd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 397
|
nigdy nie za³o¿e futra ze zwierzêcia.. spdni z zwê¿anymi nogawkami.. co by tu jeszcze spudnice w krate hehehehe ani w ¿adne groszki ;p
![]() |
#166 |
Wtajemniczenie
|
Baaardzo króciutkiej mini
![]()
![]() |
#167 |
Wtajemniczenie
|
No i moherowego beretu
![]()
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 540
|
Oj bedzie tego trochê:
- baaardzo króciutkich spódniczek(ty³ek na wierzchu) - bia³ych kozaczków i wogóle bia³ych butów(jako¶ mi siê bia³e buty nie podobaj± ![]() - bia³ych, prze¶wituj±cych spodni(a pod spód np. czarne stringi ![]() - nie ubra³abym siê ca³a w jednym kolorze np. od stóp do g³ów na niebiesko czy czerwono ![]() - dresów i bluz sportowych(wolê np. sweterki ni¿ bluzy ![]() - krótkich bluzeczek i topów, które wiêcej ods³aniaj± ni¿ zas³aniaj± - spodni biodrówek z bardzo niskim stanem(takich, ¿e przy schylaniu widaæ jak± siê ma bieliznê i nie tylko).
![]() |
#169 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 898
|
Ciekawy w±tek
![]() Ja nie za³o¿y³abym nigdy: - spodni z wysokim stanem, tolerujê tylko biodróki (no ale te¿ nie za niskie) - ró¿u w du¿ej ilo¶ci i brzydkim, ¿arowiastym odcieniu - bluzek z debilnym angielskim napisem, dodatkowo z b³êdem, (co siê zdarza, kiedy¶ na bazarku by³y bluzki z napisem 'ghotic' ![]() - trampek na obcasie, ani w sumie ¿adnych - koloru granatowego nienawidzê, kojarzy mi siê z mundrkiem - stroju jednoczê¶ciowego na pla¿ê - mini, poniewa¿ obawiam siê, ¿e bêdê zle wygl±daæ, lecz jak poprawie mój wygl±d to co innego (gorzej jak nie poprawiê) - no lateksu te¿ bym nie za³o¿y³a Za to glany jak najbardziej, tak samo jak i skórzane spodnie, zwê¿ane ku do³owi - ah jak ja siê przed nimi broni³am, g³upia by³am. Tzn spodnie s± na motocykl i najlepiej jak s± zwê¿ane poniewa¿ wtedy nie wieje po nogach, co jest ogromnym plusem.
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 465
|
no tak
![]() moda lubi sie powtarzaæ i czasem co¶ co wydaje nam sie nie do za³o¿enia, potem mo¿e byæ ca³kiem niez³e, ja tak my¶la³am na temat dzwonów kiedy¶ tam, a potem w dzwonach chodzi³am ![]() ale jest kilka "pere³ek" których na siebie nie w³o¿e, chocby nie wiem jak by³y modne, trendy, jazzy... itd ![]() - bia³e rajstopy -> bleeeeeeeeeeee - bardzo niskie biodrówki lub spodnie z wysokim stanem.... - bia³e kozaki na szpilce z pseudoskóry ![]() - mikroskopijna, obcis³a mini - bluzki z poduchami na ramionach - ró¿owe spodnie - cokolwiek w NEONOWYM kolorze - spodnie marchewy ![]() - dresy z ortalionu, pluszu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No to moja kolej. Nie za³o¿y³abym(przynajmniej na dzieñ dzisiejszy): - niczego w deseñ typu ró¿owe moro - bia³ych rajstop - butów na koturnie (choæ paradowa³am w takich za czasów ¶wietnosci Spice Girls ![]() - ogólnie nie przepadam za ró¿em, ale ubraæ siê ca³a na ró¿owo to ju¿ tragedia - Kurtki ortalionowej z futrem -¿adnej koszulki itp. z duzym logo firmy (np. Big star, Reebok i jak ju¿ kto¶ pisa³ typu. Versace itd.) -hiphopowe ciuchy -wszystkiego (buty, spodnie, koszulki) co ma wielkie "ozdobne" klamry pewnie jest tego wiele wiecej, ale ju¿ mi nic do g³owy nie przychodzi. Napiszê jeszcze ze gusta szybko siê zmieniaj±. Jeszcze niedawno zarzeka³am siê, ¿e nie za³o¿ê butów z czubem, ale bratowa przywioz³a mi takie z anglii (co prawda czub nie jest jaki¶ ogromny) i teraz przy jak¿dej wiêkszej okazji (wymagaj±cej obcasa) je zak³adam. Prze¿y³y 2 wesela, studniówkê, matury i wiele innych. Tak samo strasznie narzeka³am na kolor turkusowy, wydawa³ mi siê ochydny, a ostatnio coraz bardziej mi siê podoba (z tym ¿e ³±czê go raczej z ciemnymi kolorami np. br±z a nie z biel±) Za to s± ciuchy których inne wiza¿anki nigdy by nie za³o¿y³y a ja noszê z uwielbieniem, np.: -glany (oczywi¶cie w zimie, nie w 30 stopniowym upale) -bluzki bez rami±czek typu tuba
![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
- nic ró¿owego (prócz majtek i staników, bo te rzeczy w tym kolorze bardzo lubiê
![]() ![]() - Bialych spodni (po prostu mam za szerok± pupê ![]() - Butów na platformach - Bardzo niskich biodrówek - Krótkich bluzek
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
-bialych spodni
-bluzki, ktra wiecej odkrywa niz zaslania -bialych kozakow -koszulki z jakims zespolem/wokalista/poltiykiem/pseudosmiesznym textem -cala w jednym kolorze -przewieszonego psa jako torbe -czarnego stanika pod biala bluzke -skarpetek do sandalow/japonek/klapek ![]() to sa rzeczy, ktrych na 100% nie zaloze..a przynajmniej mam taka nadzieje :P kiedys sie zapieralam ze nigdy nie zaloze spodni zwezamych ku dolowi, a terazglowie w takich chodze, to samo z okularami muchami, czy dluzszymi bluzkami... ![]() - |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#174 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 572
|
nic ró¿owego
bluzki przed pêpek trampek na obcasie niczego z naturalnej skóry dresu spodni z krokiem w kolanach bluzy z trzema paskami, w ogóle nic z takiego skejciarskiego stylu mukluków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 572
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
*wysokich szpileczek + dres do tego
![]() *ogólnie wysokich butów, bo czujê sie w nich jak jaki¶ gigant i na dodatek mogê siê zabiæ ![]() * kombinezonu (kiedy¶ widzia³am takie z jeansu bleeeh) * bluzek z guzikami ( a takie zboczenie) * body * powyci±ganych ciuchów (to ju¿ za mn± ![]() * czerwonych, ró¿owych ani bia³ych spodni zw³aszcza jak spod tych ostatnich prze¶wituje czarna bielizna ![]()
![]() |
#177 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 45
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 827
|
Oczywi¶cie oprócz ubrañ typu ró¿owa mini czy ortalionowy dres mam du¿e opory przed za³o¿eniem:
- bolerka -legginsów Nie wiem dlaczego ![]()
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 215
|
Napewno nigdy nie wskocze
-w mocno ró¿owe ubranka -w japonki (nie lubie p³askich butów) -w zakrótkie spodniczki i bluzki, które wiêcej pokazuja ni¿ kryj±... -w spodnie z materia³u bez kantu ( a z kantym mam ca³± szafe) -czapce na g³owie (nawet w zimie) -itp
![]() |
![]() |
#180 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 860
|
*szerokich spodni z klinem
*glanów *ubrañ typu hippie * worka do kartofli ![]()
Nikt mnie nie pozna³ i nie zna mnie za dobrzE Nie wa¿ne co osi±gnê,co stworzê,co zrobiÊ Dla ¶lepych g³upców pozostanê taka samA Nigdy przed nikim g³owy nie z³o¿Ê Nigdy przed nikim nie padnê na twarZ Tutaj..czy w piekle..do koñca z honoreM Taka ju¿ jestem..i to w³a¶nie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.