¦wiêto Niepodleg³o¶ci-Marsz Niepodleg³o¶ci - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-11-14, 21:21   #151
Kachulec
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 338
Dot.: ¦wiêto Niepodleg³o¶ci-Marsz Niepod³eg³o¶ci

Cytat:
Napisane przez cosma Poka¿ wiadomo¶æ
Dok³adnie. Patriotyzm w wydaniu panów z tej organizacji zupe³nie do mnie nie przemawia, sorry.
Kojarzy mi siê z podzia³em spo³eczeñstwa na "prawdziwych Polaków" i resztê. Jednym s³owem brak tolerancji dla innych, narzucanie spo³eczeñstwu jedynie s³usznych warto¶ci, rzecz jasna katolickich.

Kole¿anka ma mê¿a policjanta. Mówi³a mi, ¿e ten wóz transmisyjny, który zosta³ spalony, chciano zrzuciæ z trasy na dó³, na przeje¿d¿aj±ce samochody!! Brak mi s³ów dla takiej ho³oty!
Do pierdla z nimi wszystkimi, a dla organizatorów tej manifestacji wysokie kary pieniê¿ne. Mo¿e jak dostan± po kieszeni to czego¶ siê naucz±!
Kary pieniê¿ne nic takiego nie dadz±. Choæ dac i tak powinni - byle jak najwy¿sze.

Cytat:
Napisane przez Kreskaaa Poka¿ wiadomo¶æ
malutkaosw19 - nie wiem czy widzia³a¶ moj± relacjê sprzed kilku stron ale te¿ by³am i mam takie samie wnioski )) Fajnie, ¿e wypowiedzia³ siê w koñcu kto¶ kto SAM BY£, WIDZIA£ i na tym opiera swoje zdanie - a nie na na maksa zmanipulowanym przekazie telewizyjnym... Rozumiem, ¿e niewygodnie jest psuæ sobie czarno bia³y obraz, w którym geje i policja s± anio³kami a narodowcy to faszy¶ci i chuligani... No ale ¶wiat nie jest taki prosty.

Zreszt± w kraju gdzie dziennikarka na pytanie "czy s± wznoszone prowokuj±ce has³a" odpowiada "no có¿, s±, s±, "Bóg honor i ojczyzna" i inne agresywne zawo³ania" to ju¿ chyba nic nie dziwi. :/

Je¶li kto¶ chce dowiedzieæ siê czego¶ wiêcej o tym, jak wygl±da³ marsz polecam reporta¿ kontestacji - dobra robota.
By³am i widzia³am. Nie uczestniczy³am w tym marszu. Ale wszystko to co siê dzia³o na Nowym ¦wiecie - ³±cznie z Niemcami widzia³am z boku, s³ysz±c i widz±c wszystkie strony.

Nieprzyzwoicie uparta i troszkê z³o¶liwa

Kachulec jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-14, 21:25   #152
ewka1987
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 681

Cytat:
Napisane przez blair witch Poka¿ wiadomo¶æ
I chciej tu zrobiæ cz³owiekowi przyjemno¶æ i wkleiæ po polsku...
A skoro leñ jest taki ¿e nawet w google nazwiska nie wpiszesz, to proszê:
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...treatment.html
http://edition.cnn.com/2011/09/27/he...ids/index.html
i wiêcej wyników z pierwszej strony:
KLIK

U nas niestety w innych mediach o tym nie mówi±, bo zostaliby oskar¿eni o homofobiê i Bóg jeden wie co jeszcze, poza tym nie wolno nic z³ego napisaæ o osobach odmiennej orientacji, bo czeka wrêcz publiczny lincz od ¶lepo zapatrzonych w nowoczesno¶æ m³odych wykszta³conych z wielkich o¶rodków
mnie bardziej chodzi³o o jakie¶ badania, które potwierdza³yby twoj± tezê i o ¼ród³a o trochê wiekszym impact factorze ni¿ super express albo dailynews.
a co z dziecmi które urodzi³y sie w rodzinie hetero i chca zmieniæ p³eæ?

Edytowane przez ewka1987
Czas edycji: 2011-11-14 o 21:27
ewka1987 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-14, 21:26   #153
cosma
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 880

Cytat:
I chciej tu zrobiæ cz³owiekowi przyjemno¶æ i wkleiæ po polsku...
A skoro leñ jest taki ¿e nawet w google nazwiska nie wpiszesz, to proszê:
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...treatment.html
http://edition.cnn.com/2011/09/27/he...ids/index.html
i wiêcej wyników z pierwszej strony:
KLIK

U nas niestety w innych mediach o tym nie mówi±, bo zostaliby oskar¿eni o homofobiê i Bóg jeden wie co jeszcze, poza tym nie wolno nic z³ego napisaæ o osobach odmiennej orientacji, bo czeka wrêcz publiczny lincz od ¶lepo zapatrzonych w nowoczesno¶æ m³odych wykszta³conych z wielkich o¶rodków
S³uchaj, mnie temat zmiany p³ci naprawdê nie interesuje bo mnie nie dotyczy. Nie muszê tego szukaæ po ca³ym internecie.
Ten ch³opak od urodzenia by³ "inny", wychowanie przez lesbijki nie ma tu nic do rzeczy.Ludzie, którzy chc± zmieniæ p³eæ wychowywani s± te¿ w heteroseksualnych rodzinach.
cosma jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-14, 21:31   #154
blair witch
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 533

Cytat:
Napisane przez ewka1987 Poka¿ wiadomo¶æ
mnie bardziej chodzi³o o jakie¶ badania, które potwierdza³yby twoj± tezê i o ¼ród³a o trochê wiekszym impact factorze ni¿ super express albo dailynews.
a co z dziecmi które urodzi³y sie w rodzinie hetero i chca zmieniæ p³eæ?
Niestety obiektywnych badañ na tematy takie i im podobne nie ma. Jak napisa³am wcze¶niej odno¶nie adopcji - albo skrajnie katolickie, albo skrajnie z lobby homo. A z takimi dzieæmi to niestety nie wiem co jest nie teges

Cytat:
Napisane przez cosma Poka¿ wiadomo¶æ
S³uchaj, mnie temat zmiany p³ci naprawdê nie interesuje bo mnie nie dotyczy. Nie muszê tego szukaæ po ca³ym internecie.
Ten ch³opak od urodzenia by³ "inny", wychowanie przez lesbijki nie ma tu nic do rzeczy.Ludzie, którzy chc± zmieniæ p³eæ wychowywani s± te¿ w heteroseksualnych rodzinach.
Ta, i ju¿ jak mia³ 3 lata sobie chcia³ p³eæ zmieniæ, nie pod wp³ywem mamusiek? Dziecko ma 11 lat i ju¿ rozpoczê³o proces zmiany p³ci, pakuj± w nie hormony, ¿eby mu prezent zrobiæ, i siê dziwi± oburzeniu znajomych i ¶wiata

A dotyczyæ Ciê bêdzie na pewno, zw³aszcza Twoich pieniêdzy. W koñcu s± plany refundowania operacji zmiany p³ci przez NFZ
Stary 2011-11-14, 21:48   #155
ewka1987
Rozeznanie

Cytat:
Niestety obiektywnych badañ na tematy takie i im podobne nie ma. Jak napisa³am wcze¶niej odno¶nie adopcji - albo skrajnie katolickie, albo skrajnie z lobby homo. A z takimi dzieæmi to niestety nie wiem co jest nie teges
artyku³ z biological psychiatry (impact factor 8.674/10.00)

http://www.abc.net.au/science/articl...27/2401941.htm

(niestety artyku³ jest p³atny, wiêc uda³o mi siê znale¼æ streszczenie w innej gazecie)
Stary 2011-11-14, 21:56   #156
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
artyku³ z biological psychiatry (impact factor 8.674/10.00)

http://www.abc.net.au/science/articl...27/2401941.htm

(niestety artyku³ jest p³atny, wiêc uda³o mi siê znale¼æ streszczenie w innej gazecie)
Pe³no tam s³ów takich jak:
might
we speculate
suggest
It is possible
hypothesised

Wiêc pewne to to nie jest, chocia¿ obiektywne mo¿e tak (ale to ju¿ zale¿y kto sponsorowa³, a tego nie napisali)
Stary 2011-11-14, 21:57   #157
paniKA88
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 985

Cytat:

A tutaj to rozumiem komisariat? Cholercia, przestronne te komisariaty w Warszawie, nawet sklepy s± i kawiarnie

http://www.youtube.com/watch?v=l-PeR...layer_embedded

Ale rozumiem ¿e relacja jest autentyczna i w ogóle potwierdzona milionami potwierdzeñ, nie mog³a powstaæ w wyobra¼ni, a filmik kto¶ sprytnie wyre¿yserowa³, poskleja³, wyretuszowa³, na³o¿y³ ¶cie¿kê d¼wiêkow±. Normalnie majstersztyk, Oscar powinien i¶æ za ten film fantasty, zrodzony z chorej wyobra¼ni parszywych Polaków chc±cych upodliæ dobroczynnych i niewinnych niemców

Moj± godno¶æ bardziej bezcze¶ci niemiec pokazuj±cy faka i spuszczaj±cy wpier... Polakowi w dniu niepodleg³o¶ci, no ale godno¶æ jak - ka¿dy ma w³asn±
Proszê Ciê....gdzie Niemiec bije Polaka? A film pokazany przez Ciebie pokazuje to co jest w realacji, wiec nie rozumiem o co Ci chodzi. A fak pokazany do kamery jest jak najbardziej zrozumia³y - osoba filmuj±ca nie mia³a prawa filmowaæ wydarzeñ, trzeba mieæ na to zgodê.

Cytat:
malutkaosw19 - nie wiem czy widzia³a¶ moj± relacjê sprzed kilku stron ale te¿ by³am i mam takie samie wnioski )) Fajnie, ¿e wypowiedzia³ siê w koñcu kto¶ kto SAM BY£, WIDZIA£ i na tym opiera swoje zdanie - a nie na na maksa zmanipulowanym przekazie telewizyjnym... Rozumiem, ¿e niewygodnie jest psuæ sobie czarno bia³y obraz, w którym geje i policja s± anio³kami a narodowcy to faszy¶ci i chuligani... No ale ¶wiat nie jest taki prosty.

Zreszt± w kraju gdzie dziennikarka na pytanie "czy s± wznoszone prowokuj±ce has³a" odpowiada "no có¿, s±, s±, "Bóg honor i ojczyzna" i inne agresywne zawo³ania" to ju¿ chyba nic nie dziwi. :/

Je¶li kto¶ chce dowiedzieæ siê czego¶ wiêcej o tym, jak wygl±da³ marsz polecam reporta¿ kontestacji - dobra robota.
Widzisz, ja by³am po drugiej stronie i z waszej widzia³am jedynie petardy i bójki którzy kibole toczyli z policj±, czu³am gaz i jak mantrê s³ysza³am "Raz sierpem, raz m³otem, czerwon± ho³otê". Peace & love pe³n± gêb±.
Co do dziennikarki to jej s³owa mo¿na ró¿nie interpretowaæ, dla mnie brzmi± one bardziej jak "By³ takie has³a.", a potem jest powiedzanie o tym które wystêpowa³o najczê¶ciej.

Cytat:
Napisane przez malutkaosw19 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam,
Blokada Policji skierowana w uczestników Marszu? Dlaczego nie w uczestników kontr demonstracji? Skoro to oni zak³ócali nasz pochód.
W jaki sposób? ¯e nie pozwolili¶my wam przej¶æ? Jako ciekawostka: Kolorowa Niepodleg³a by³a zarejestrowana jako pierwsza
Stary 2011-11-14, 22:05   #158
sugarcane
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 295

Cytat:
Witam,
By³am na Marszu i ¶mia³o mogê powiedzieæ kto ma wiedzieæ ten wie. Marsz by³ po to aby pokazaæ jak du¿o nas w narodzie, Polaków zajaranych histori± Polski i w cholerê dumnych ze swoich bohaterów. Podziêkowaæ za Niepodleg³± Polskê. By³ równie¿ po to aby udowodniæ, ze w Polsce jest du¿o ludzi z prawicy. Do¶æ lewactwa w Polsce. Bo do czego to dochodzi? ¯eby do Polski przyje¿d¿a³a niemiecka antifa i bi³a naszych za to, ze chodz± z flag± Polski w dniu naszego ¶wiêta?
Niemcy byli do tego dnia bardzo dobrze zorganizowani. Spêdzili nasze ¶wiêto w wiêzieniu? A co zrobili przed aresztowaniem? Pobicia Polaków z barwami Polski. Zorganizowani dziêki Polskiemu lewactwu i mediów. Wstyd o tym mówiæ ale to prawda. A mo¿e byli nawet sponsorowani? Wolê nie wiedzieæ, bo by obrzydzenie mnie nasz³o.
Ile Polskich m³odych ekip stadionowych przyjecha³o w barwach. Szli w ramiê w ramiê ze swoimi najwiêkszymi kosami, zero ci¶nienia na siebie. Kompletny brak.
Tylko jedno w g³owie - idziemy na Marsz. Zaczê³o siê na Placu Konstytucji. Blokada Policji skierowana w uczestników Marszu? Dlaczego nie w uczestników kontr demonstracji? Skoro to oni zak³ócali nasz pochód. Od pocz±tku by³o podawane, ¿e wszystko niezgodne z prawem bêdzie ukarane interwencja bezpo¶rednia.Z góry za³o¿ono, ¿e bêdzie zadyma i tyle.
Ile przyk³adów na to, ¿e Policja sama w sobie mia³a potê¿na agresje? Przyk³ad kolegi - ubrany kaptur przed marszem - godzina mniej wiêcej 14 - tylko za kaptur dosta³ po nogach pa³k± i dotkniêty has³em "wypierda.. faszysto" . Tak oczywi¶cie!! Jestesmy faszystami, naziolami, kibolami za to ¿e posiadali¶my barwy Polskie. To jest normalne w pañstwie prawa? A jak nasz ukochany TVN siê wypowiada³ "Marsz ogólnie by³ zabarwiony faszyzmem - posiadali transparenty z napisami "BÓG, HONOR I OJCZYZNA". Pozwólcie, nie skomentuje tego.
Rozróba na koñcu marszu. TVN tak manipuluje faktami, ze budzi ogromn± frustracje. Nazbiera³o im siê i ludzie dali upust emocjom w taki sposób.. nie widzieli innej drogi, zeby im daæ do zrozumienia - PRZESTAÑCIE MANIPULOWAÆ.
Wniosek. Agresji nie popieram, ale z góry nie tylko przez uczestników marszu, ale przez policjê i przez lewaków by³a za³o¿ona ta akcja. Tylko oczywi¶cie prawica musia³a dostaæ w TV po ty³ku.
nigdy nie wierzy³am w to, ze tv tak mo¿e manipulowaæ faktami. Po marszu gdy siedzia³am w barze i ogl±da³am TVN 24 (specjalnie t± stacjê, poznaj wroga a wygrasz ka¿d± bitwê) i zobaczy³am jak manipuluj±. Jak pokazuj± akcjê uciekaj±cych matek z dzieæmi przed Policja (bo by³o widaæ, ze nadci±ga kordon), a zaraz uciêta klatka i pokazani kibice w barwach to wziê³o mnie na odruch wymiotny.
Koñczê. W jednym dniu przejecha³am ponad 600 km tylko po to ¿eby siê tam znale¼æ. I powiem, ¿e by³ to dla mnie bardzo wa¿ny dzieñ w ¿yciu. Poczucie atmosfery Polsko¶ci, ludzi w wieku od 1-90. Kombatantów wojennych którzy ¶piewali "PRECZ Z KOMUN¡", widok dla mnie bezcenny.
Spotkamy siê za rok w Warszawie!
Cytat:
Lewaków?
Samo to, ¿e mieli flagê polski tylko, ze uciêta bia³± po³owê. to nie jest beszczeszczenie barw narodowych? Wybacz, ale to ura¿a moj± narodowosc i samo to, potrafi nie¼le wkurzyæ.
Z brakiem tolerancji? A przepraszam na co? Na to, zeby w Polsce nie by³o zwi±zków homoseksualnych legalnych ? To chyba do¶c normalne, rodzina to kobieta i me¿czyzna.
Osmieszaj siê dziewczyno? Widac, ze na poziomie nie ogarniemy tej sytuacji. A przeklinac nie ma po co bo mo¿na miec poprostu tylko dobre i mocne argumenty
Cytat:

Cytat:
Ka¿dy ma swoje zdanie. Ale, chcesz znaæ moje.
Zwi±zek który daje potomstwo jest tylko mo¿liwy (biologicznie) tylko miêdzy kobieta i mê¿czyzn±.
Widzia³a¶ mo¿e relacje za granicy, gdzie s± legalne takie zwi±zki?
Ile m³odych par dajmy przyk³ad dwie kobiety, pod swoj± opiekê zabra³y maleñstwo- ch³opczyka. Ch³opak w wieku 5 lat chce zmieniaæ p³eæ, bo nie chce byæ facetem który nie umie daæ mi³o¶ci. Jest pe³no takich przypadków. I to w³asnie nie jest normalne.
A czy ja gdzies pisa³am o chorych babciach na rydzyka? Nie. Wiêc proszê, nie manipuluj.

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Bo najwa¿niejsze to wiedzieæ o czym siê mówi. Ale Polak chyba nigdy siê nie nauczy.
By³am, widzia³am.

Tych chorych gówniarzy z patologii, którzy kochaj±c Polskê tak bardzo, prawdopodobnie nie potrafi± przeliterowaæ s³owa "przedsiêbiorstwo", a tym bardziej nie znaj± historii kraju.

Widzia³am tê agresjê, to by³ pretekst do napierdalanki, a nie manifestacja patriotyzmu. Bóg, honor, ojczyzna? Proszê was.
Nacjonalizm, agresja, wyzywanie od peda³ów, lesb, lewaków i masonerii. Mnie te¿ siê dosta³o.

Fascynuj±ce do¶wiadczenie, zobaczyæ jak takie prostactwo i cho³otê mo¿na nazwaæ MANIFESTACJ¡ PATRIOTYZMU.

Dziêkujê za takich patriotów.
sugarcane jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-14, 22:09   #159
ewka1987
Rozeznanie

Cytat:
Pe³no tam s³ów takich jak:
might
we speculate
suggest
It is possible
hypothesised

Wiêc pewne to to nie jest, chocia¿ obiektywne mo¿e tak (ale to ju¿ zale¿y kto sponsorowa³, a tego nie napisali)
artyku³ powstal na podstawie badan prowadzonych na prince henry's institute http://www.princehenrys.org/, gdzie ju¿ na stronie pocz±tkowej znajduje sie zdanie:

PHI is an independent not-for-profit medical research institute based at Monash Medical Centre in Victoria, Australia.

i dlatego w³a¶nie powo³uje siê na artyku³y z czasopism z wysokim impact factorem aby nikt nie mógl zarzuciæ, ¿e s± one sponsorowane/pisane dla kogo¶.

tyle w temacie
Stary 2011-11-14, 23:04   #160
YaggaYo
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 298

Cytat:
Napisane przez paniKA88 Poka¿ wiadomo¶æ

Widzisz, ja by³am po drugiej stronie i z waszej widzia³am jedynie petardy i bójki którzy kibole toczyli z policj±, czu³am gaz i jak mantrê s³ysza³am "Raz sierpem, raz m³otem, czerwon± ho³otê". Peace & love pe³n± gêb±.
Co do dziennikarki to jej s³owa mo¿na ró¿nie interpretowaæ, dla mnie brzmi± one bardziej jak "By³ takie has³a.", a potem jest powiedzanie o tym które wystêpowa³o najczê¶ciej.

W jaki sposób? ¯e nie pozwolili¶my wam przej¶æ? Jako ciekawostka: Kolorowa Niepodleg³a by³a zarejestrowana jako pierwsza
Poza tym, pojawia³y siê inne "patriotyczne" has³a takie jak "Polska dla Polaków", "¯ydzi do gazu", koszulki "White power" oraz flagi ze swastykami. Nie ma co, patriotyzm na maksa ;/.
Co do adopcji dzieci przez homoseksualistów jestem przeciwna, tylko dlatego, ¿e niestety nasze spo³eczeñstwo nie jest na to gotowe.
YaggaYo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-15, 02:00   #161
Kachulec
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 338

Cytat:
Napisane przez sugarcane Poka¿ wiadomo¶æ
By³am, widzia³am.

Tych chorych gówniarzy z patologii, którzy kochaj±c Polskê tak bardzo, prawdopodobnie nie potrafi± przeliterowaæ s³owa "przedsiêbiorstwo", a tym bardziej nie znaj± historii kraju.

Widzia³am tê agresjê, to by³ pretekst do napierdalanki, a nie manifestacja patriotyzmu. Bóg, honor, ojczyzna? Proszê was.
Nacjonalizm, agresja, wyzywanie od peda³ów, lesb, lewaków i masonerii. Mnie te¿ siê dosta³o.

Fascynuj±ce do¶wiadczenie, zobaczyæ jak takie prostactwo i cho³otê mo¿na nazwaæ MANIFESTACJ¡ PATRIOTYZMU.

Dziêkujê za takich patriotów.
klask i:

Nieprzyzwoicie uparta i troszkê z³o¶liwa

Kachulec jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-15, 07:47   #162
malutkaosw19
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 125
GG do malutkaosw19

Nie cytujê ka¿dej z osobna, bo to by nie mia³o sensu.
Wy¶miewanie siê z kogo¶ bo co¶ napisa³ merytorycznego to oznaka samej g³upoty. Poogl±daj parê innych programów w tv (oczywi¶cie nei lewackie TVN, poma³u pod to podchodzi Polsat), nie czytaj GWnu, expressu i innych manipuluj±cych.
Co dzo zwi±zku homoseksualnego to czysty film dokumentalny z discovery. Wpisz, poszukaj - zabaw siê. Ogl±dnij niezale¿n±. http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater na tym zdjêciu te¿ s± sami hools, faszy¶ci?
Wed³ug wiêkszo¶ci pewnie tak, bo maj± flagê. Trochê wiêcej ogarniêcia do tematu który siê szkaluje. Je¶li co¶ siê krytykuje to powinno znaæ siê meritum.
Stary 2011-11-15, 07:54   #163
suszarka
Buc

Wiadomo¶ci: 9 914

Cytat:
Lewaków?
Samo to, ¿e mieli flagê polski tylko, ze uciêta bia³± po³owê. to nie jest beszczeszczenie barw narodowych? Wybacz, ale to ura¿a moj± narodowosc i samo to, potrafi nie¼le wkurzyæ.
Z brakiem tolerancji? A przepraszam na co? Na to, zeby w Polsce nie by³o zwi±zków homoseksualnych legalnych ? To chyba do¶c normalne, rodzina to kobieta i me¿czyzna.
Osmieszaj siê dziewczyno? Widac, ze na poziomie nie ogarniemy tej sytuacji. A przeklinac nie ma po co bo mo¿na miec poprostu tylko dobre i mocne argumenty

dobrze wiedzieæ, ¿e kolor czerwony, w rêkach diabelnych lewaków to uciêta flaga Polski, która rani uczucia.
widaæ, ¿e cz³owiek uczy siê ca³e ¿ycie.

no rzeczywi¶cie, tolerancja ogranicza siê tylko do seksualno¶ci,
gratulujê szerokich horyzontów.

i owszem, my¶lê, ¿e nie ogarniemy tej sytuacji.
na poziomie czy bez poziomu.
Stary 2011-11-15, 09:00   #164
malutkaosw19
Raczkowanie

GG do malutkaosw19

Cytat:
Napisane przez suszarka Poka¿ wiadomo¶æ
dobrze wiedzieæ, ¿e kolor czerwony, w rêkach diabelnych lewaków to uciêta flaga Polski, która rani uczucia.
widaæ, ¿e cz³owiek uczy siê ca³e ¿ycie.

no rzeczywi¶cie, tolerancja ogranicza siê tylko do seksualno¶ci,
gratulujê szerokich horyzontów.

i owszem, my¶lê, ¿e nie ogarniemy tej sytuacji.
na poziomie czy bez poziomu.
Widzê, ¿e Pani nawet zdjêæ nie ogl±da³a i siê wypowiada
Oczywi¶cie poszarpany czerwony pasek z bia³ym to nic nie ¶wiadczy Ale tu jest zabawnie
Stary 2011-11-15, 11:17   #165
paniKA88
Rozeznanie

Cytat:
Nie cytujê ka¿dej z osobna, bo to by nie mia³o sensu.
Wy¶miewanie siê z kogo¶ bo co¶ napisa³ merytorycznego to oznaka samej g³upoty. Poogl±daj parê innych programów w tv (oczywi¶cie nei lewackie TVN, poma³u pod to podchodzi Polsat), nie czytaj GWnu, expressu i innych manipuluj±cych.
Co dzo zwi±zku homoseksualnego to czysty film dokumentalny z discovery. Wpisz, poszukaj - zabaw siê. Ogl±dnij niezale¿n±. http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater na tym zdjêciu te¿ s± sami hools, faszy¶ci?
Wed³ug wiêkszo¶ci pewnie tak, bo maj± flagê. Trochê wiêcej ogarniêcia do tematu który siê szkaluje. Je¶li co¶ siê krytykuje to powinno znaæ siê meritum.
haha... lewacki tvn rozumiem ze lepszym ¼ród³em informacji jest prawicowa rzepa, fakt i fronda?
Nie mowie, ¿e ka¿dy kto by³ na marszu jest faszyst±, ale organizatorzy i wiele grup które tam by³y tak. Ca³y czas nie mogê poj±æ jak mo¿na siê tak daæ nabraæ i i¶æ ramiê w ramiê z ch³opcami z onru
Cytat:
Widzê, ¿e Pani nawet zdjêæ nie ogl±da³a i siê wypowiada
Oczywi¶cie poszarpany czerwony pasek z bia³ym to nic nie ¶wiadczy Ale tu jest zabawnie
a mozesz zamie¶ciæ zdjêcie na którym to widac? wydaje mi siê, ¿ê widzia³am ju¿ wszystkie zdjêcia z blokady i na ¿adnym czego¶ takie nie by³o. Nie mowi±c ju¿ ¿e czerwonych nie by³o, by³y za to czarno-czerwone, czarne, ró¿owe, têczowe, jak równie¿ polskie flagi.
Stary 2011-11-15, 12:02   #166
malutkaosw19
Raczkowanie

GG do malutkaosw19

Cytat:
haha... lewacki tvn rozumiem ze lepszym ¼ród³em informacji jest prawicowa rzepa, fakt i fronda?
Nie mowie, ¿e ka¿dy kto by³ na marszu jest faszyst±, ale organizatorzy i wiele grup które tam by³y tak. Ca³y czas nie mogê poj±æ jak mo¿na siê tak daæ nabraæ i i¶æ ramiê w ramiê z ch³opcami z onru

a mozesz zamie¶ciæ zdjêcie na którym to widac? wydaje mi siê, ¿ê widzia³am ju¿ wszystkie zdjêcia z blokady i na ¿adnym czego¶ takie nie by³o. Nie mowi±c ju¿ ¿e czerwonych nie by³o, by³y za to czarno-czerwone, czarne, ró¿owe, têczowe, jak równie¿ polskie flagi.
Nie pisa³am o prawicowych, pisa³am o niezale¿nych. No czytajcie ze zrozumieniem. Proszê was. Daj mi sekundê a znajdê Ci sam± czerwon±. Raz.Proszê http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...81191252_n.jpg.
I widaæ tam równie¿ Polsk± flagê, ja nie wrzucam wszystkich ludzi z dwóch pochodów do worków. Nie uogólniam. Bo i tak samo w¶ród lewaków mogli byæ ludzie, którzy przyszli z my¶l± ¿e Marsz Niepodleg³o¶ci by³ z za³o¿enia dla nich "Faszystowski"- po prostu b³êdne informacjê.
Tej potarganej Ci nie znajdê bo od 4 dni przegl±dnê³am milion prywatnych zdjêæ.
Wiem o tym, ¿e u nas by³y debile, które chcia³y typowej awantury.Ale ich by³o ma³o.
Zaczê³o siê od rac rzuconych w naszych. Oni zaczêli walczyæ z system, oni walczyli o co¶. Bo je¶li my¶licie, ¿e walczyli dla rozróby to mówiê setny raz poczytajcie, niezale¿ne ¼ród³a.
Tak samo by³o w PRL'u ludzie, którzy walczyli z systemem równie¿ dla innych byli lud¼mi którzy dewastowali Plac Konstytucji, a co pó¼niej siê sta³o? Ten sam system upad³ sam od siebie.

A co do pary homoseksualnej to jest jeden z przyk³adów http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,...wiadomosc.html. Ogl±da³am o nich program. I tak jak to kto¶ wcze¶niej napisa³, wy¶miewaj±c mnie "Dziewczyno nawet nie wiesz ze dziecko by nie wiedzia³o co mówi".
Najlepiej wy¶miaæ kogo¶, no g³upota.
Wie co mówi, od ma³ego mia³ wpajan± ide± rodziny jako zwi±zek dwóch kobiet, jako to ¿e kobieta jest silniejsza i m±drzejsza od mê¿czyzny. De facto.

Edytowane przez malutkaosw19
Czas edycji: 2011-11-15 o 12:21
malutkaosw19 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-15, 13:33   #167
YaggaYo
Raczkowanie

A wiesz w ogóle co oznacza czerwona flaga?
Sytuacja ze zmian± p³ci jest jedna na zapewne du¿± ilo¶æ przypadków. Domy¶lam siê, ze to nie wina dwóch matek, tylko spo³eczeñstwa.
Stary 2011-11-15, 13:36   #168
malutkaosw19
Raczkowanie

GG do malutkaosw19

matko.. nie nie wiem- to by³o idiotyczne pytanie. Dobra do¶æ off topów. Ja sie wypowiedzia³am.
Co¶ wam siê powie, wy¶miewacie, udowodni siê wam co¶ to przekrêcacie.
My¶lcie dalej, ¿e na naszym marszu by³o pe³no swastyk. I oczywi¶cie pozdrowienie hitlerowskie. U nas pewnie by³o pozdrowienie rzymskie dla "Wielkiej Polski". To po waszej stronie i z wami lata³a antifa niemiecka, wznosi³a rêkê (gest pozdrawiaj±cy) z okrzykiem na ustach "Heil Hitler".
Ale dalej my¶lcie ¿e my to naziole i faszy¶ci

Czas edycji: 2011-11-15 o 13:43
Stary 2011-11-15, 13:42   #169
Madzik14
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 859

Malutkaosw19, a które to s± te niezale¿ne ¼ród³a? Serio pytam, bo nie podajesz przyk³adów, a chcia³a bym wiedzieæ. I jeszcze co do twojej ostatniej wypowiedzi, to z jakim systemem oni walczyli i o co dok³adnie?
Madzik14 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-15, 13:47   #170
YaggaYo
Raczkowanie

Cytat:
matko.. nie nie wiem- to by³o idiotyczne pytanie. Dobra do¶æ off topów. Ja sie wypowiedzia³am.
My¶lcie dalej, ¿e na naszym marszu by³o pe³no swastyk. I oczywi¶cie pozdrowienie hitlerowskie. U nas pewnie by³o pozdrowienie rzymskie dla "Wielkiej Polski". To po waszej stronie i z wami lata³a antifa niemiecka, wznosi³a rêkê (gest pozdrawiaj±cy) z okrzykiem na ustach "Heil Hitler".
Skoro wiesz to faktycznie, okropny symbol, bezcze¶ci Polske
Hahaha, na pewno antifa pozdrawia³a Hitlera, Bo¿e, witki mi opadaj± po prostu.
Nie chodzi o to ze ca³y Marsz Niepodleg³o¶ci to naziole i faszy¶ci, ale ONR, MW i JKM (on jest akurat homofobem) owszem.
Stary 2011-11-15, 13:56   #171
malutkaosw19
Raczkowanie

GG do malutkaosw19

Cytat:
Napisane przez Madzik14 Poka¿ wiadomo¶æ
Malutkaosw19, a które to s± te niezale¿ne ¼ród³a? Serio pytam, bo nie podajesz przyk³adów, a chcia³a bym wiedzieæ. I jeszcze co do twojej ostatniej wypowiedzi, to z jakim systemem oni walczyli i o co dok³adnie?
Poda³am przyk³ad. Np niezale¿na tv i wypowiedzi ludzi którzy byli tam którzy wiedz± co chc±. M.in chodzi o to, ¿e Polska nie by³a gotowa na wejscie do UE, powinni¶my stworzyæ Unie S³owiañsk±. bo ³±czy nas kultura.
Chodzi nam o Lwów i o Wilno. Tam nasi rodacy walcz± o swoj± kulturê i jêzyk. Ich w tych miastach jest ponad po³owa. Musimy im pokazaæ, ze jeste¶my z nimi. Ile ludzi my¶li, ze musimy i my tam pojechaæ i wesprzeæ ich w dzia³aniach. O to jak policja dzia³a. Czy to, ze kopi± ludzi którzy nawet nie stawiaj± oporu daj± im ¶wiadomo¶æ, ¿eby ¼le nie robili? ucz± ich czego¶? My¶lê, ¿e budz± jeszcze wiêcej agresji.
Zeby od razu na mnie nikt nie naskoczy³ (by³am i widzia³am równie¿ idiotów którzy sami startowali do Policji). Ale teraz mówiê o czym¶ innym. Ludzie s± sfrustrowani walk± z zak³amanymi mediami.
Byli nabuzowani, jak to by³o mo¿liwe ¿e niemiecka antifa przyjecha³a biæ naszych rodaków, za to ¿e ¶wiêtuj± niepodleg³o¶æ w swoim w³asnym kraju!!
Policja nic im nie robi³a dopóki nei zaatakowali grupê rekonstrukcyjn±. I pytanie. Dlaczego to my mamy cofaæ siê, pozwoliæ zablokowaæ nam marsz jakim¶ obcokrajowcom. Chcieli pokazaæ swój hart ducha i tyle. A zreszt± to chyba nie ma sensu opisywaæ, bo zaraz zaczn± siê wy¶miewiska
Dla was i tak jestem naziolem!

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
Napisane przez YaggaYo Poka¿ wiadomo¶æ
Skoro wiesz to faktycznie, okropny symbol, bezcze¶ci Polske
Hahaha, na pewno antifa pozdrawia³a Hitlera, Bo¿e, witki mi opadaj± po prostu.
Nie chodzi o to ze ca³y Marsz Niepodleg³o¶ci to naziole i faszy¶ci, ale ONR, MW i JKM (on jest akurat homofobem) owszem.
Czyta³a¶ co dla mnie by³o bezczeszczeniem symboli Polski i hañb± narodow±? Ta na pewno pisa³am o czerwonej fladze... Czytaj ze zrozumieniem.

A co do pozdrowienie hitlerowskiego przez niemieck± antifê. Ogl±dnij sobie filmiki na youtubie. Czy podaæ na tacy?
1:45 masz pozdrowienie i okrzyki aushtwitz heil http://www.youtube.com/watch?v=l-PeR...ayer_embedded#!, no ale oczywi¶cie wed³ug ciebie to ani nie niemcy ani nie antifa! To pewnie Polscy kibole zaproszeni przez krytykê polityczna na Nowy ¦wiat
Bo¿e widzisz i nie grzmisz. I dalej niektórzy Polacy dadz± siê wyruchaæ Niemcom.

Czas edycji: 2011-11-15 o 14:31
Stary 2011-11-15, 15:24   #172
dzustam
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 764

Cytat:
Bo¿e widzisz i nie grzmisz. I dalej niektórzy Polacy dadz± siê wyruchaæ Niemcom.
Jak widaæ niektórzy Polacy patrioci u¿ywaj± rynsztokowego s³ownictwa i bezb³êdnie potrafi± po³±czyæ s³owo Bóg i okre¶lenie czynno¶ci seksualnej

Ale przecie¿ nie ka¿dy aspiruje do bycia prawdziwym Polakiem-katolikiem, który to nie ¶mia³by u¿yæ takiego po³±czenia...

dzustam jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-15, 15:36   #173
ever-dream
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 491

Ja zgadzam siê z tym co napisa³a Kataryna
Cytat:
Szybka kwerenda w google i mo¿na siê przekonaæ jak bardziej cywilizowane kraje radz± sobie z bandytyzmem - niezale¿nie od tego w co przebranym - za prawicê, lewicê, kibica czy antyfaszystê. To co wczoraj pokazali "antyfaszy¶ci" ma z antyfaszyzmem tyle wspólnego co rozróby kiboli z kibicowaniem. Jako¶ nie czujê wdziêczno¶ci do niemieckich antyfaszystów i ich polskich kolegów, którzy ich wezwali na bratni± pomoc, bo te¿ nie czujê, ¿eby Zbigniew Romaszewski czy Pawe³ Kukiz id±cy w Marszu Niepodleg³o¶ci stanowili jakiekolwiek zagro¿enie. Nie przekonuje mnie te¿, ¿e podobno niektórzy uczestnicy Marszu maj± nacjonalistyczne pogl±dy, bo przecie¿ nikt nie blokuje pochodów pierwszomajowych tylko dlatego, ¿e jego niektórzy uczestnicy mog± mieæ pogl±dy komunistyczne. Tymczasem pani z Norwegii wystêpuj±ca jako nieformalna rzeczniczka Kolorowej Niepodleg³ej pisuje na stronie z sierpem i m³otem (symbolem ideologii równie zbrodniczej jak faszyzm, i tak samo jak on zakazanej) i nikomu to jako¶ nie przeszkadza. Dopóki wiêc uczestnicy Marszu Niepodleg³o¶ci nie zaczn± afiszowaæ siê z faszystowskimi pogl±dami, nikomu nic do tego, a ju¿ najmniej Niemcom.
Po tym co pokaza³a policja, i po tym jak dzisiaj niektórzy mainstreamowi dziennikarze z wdziêczno¶ci± chwal± "ch³opców z Antify", spodziewam siê za rok jeszcze wiêkszych "atrakcji" bo gdzie im bêdzie tak dobrze jak w Polsce? W ka¿dym normalnym kraju policja, wiedz±c o przygotowaniach do zadymy i maj±c s³u¿by tak wprawione w walce z ka¿dym zagro¿eniem (patrz, skuteczne rozprawienie siê z autorem g³upiej strony internetowej antykomor.pl) podjê³aby przynajmniej próbê niedopuszczenia do eskalacji agresji. U nas jeden z brutalniejszych obrazków to policjant katuj±cy przechodnia. Mo¿na wiêc byæ pewnym, ¿e za rok do Polski ¶ci±gn± du¿o wiêksze zastêpy bandytów g³odnych ulicznej nawalanki, bo w tym roku pokazali¶my, ¿e u nas mo¿na, nie zrobimy nic aby zapobiec, i niewiele aby ukaraæ. Mandat, którego i tak nikt nie zap³aci, to ¿adna cena za mo¿liwo¶æ prawie legalnego nawalania siê na g³ównej ulicy stolicy du¿ego europejskiego miasta. Przy aplauzie sporej czê¶ci mediów, które reprezentuj± nie tylko tak nierozgarniête panienki jak ta z TVN, która zapytana o wzywaj±ce do nienawi¶ci transparenty przywo³a³a..."Bóg, honor, ojczyzna", ale tak¿e dziennikarze uchodz±cy za ca³kiem powa¿nych.
Trudno sobie wyobraziæ inny szanuj±cy siê kraj, gdzie pozwolono by garstce zwyk³ych chuliganów (z obu stron) ca³kowicie przej±æ i obrzydziæ najwa¿niejsze pañstwowe ¶wiêto. Tylko Polacy maj± takie kompleksy, ¿eby sobie pozwoliæ wmówiæ, ¿e powinni siê wstydziæ przyznaæ do rado¶ci z niepodleg³o¶ci bo to komu¶ ¶mierdzi faszyzmem. Polskim antyfaszystom i ich niemieckim kolegom mo¿na tylko pogratulowaæ, nikt nie zrobi³ tyle dla odradzania siê antyniemieckich nastrojów ni¿ ci, którzy wymy¶lili, ¿e to w³a¶nie niemieccy bandyci powinni nam wybijaæ z g³owy rado¶æ z niepodleg³o¶ci. Chyba powinni¶my wdziêczni, ¿e w tym roku oszczêdzono nam widoku antyfaszystowskich "blokersów" poprzebieranych w o¶wiêcimskie pasiaki. Zbigniew Romaszewski blokowany przez ubranego w pasiak niemieckiego chuligana - tego nawet tak spokojna osoba jak ja by nie wytrzyma³a.
Na kilka miesiêcy przed EURO pokazali¶my, ¿e u nas mo¿na sobie pozwoliæ na wiele, prawie na wszystko. Je¶li policja bêdzie wobec angielskich pseudokibiców tak skuteczna jak by³a wobec niemieckich pseudoantyfaszystów to czeka nas wielki eurowstyd. A za rok pewnie powtórka z rozrywki, tylko na du¿o, du¿o wiêksz± skalê, bo tegoroczne "obchody" z pewno¶ci± zachêc± bojówkarzy z ca³ej Europy, Warszawa to ju¿ ostatnie takie miejsce gdzie mo¿na sobie bezkarnie, a nawet z ogromnym przyzwoleniem, podymiæ.
W oczekiwaniu na Budapeszt w Warszawie, ani siê obejrzymy, a niemieccy anarchi¶ci nam tu urz±dz± Rzym.
¬ród³o: http://kataryna.blox.pl/2011/11/Do-z...ia-za-rok.html
Stary 2011-11-15, 16:16   #174
paniKA88
Rozeznanie

Cytat:
Poda³am przyk³ad. Np niezale¿na tv i wypowiedzi ludzi którzy byli tam którzy wiedz± co chc±.
Niezalezna jest niezalezna tylko z nazwy Nie ma czego¶ takiego jak niezalezne, obiektywne media czy relacje. Najlepiej pojechaæ i zobaczyæ na w³asne oczy.

Cytat:
znowu sie pytam kiedy to Niemcy heilowali, caly czas o tym czytam, ale jakos tego nie widze.
Za to u was by³y flagi z celtykiem, któryjako znak uzywaj± tylko dane grupy,wiadomo jakie.
Stary 2011-11-15, 16:23   #175
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Proszê Ciê....gdzie Niemiec bije Polaka? A film pokazany przez Ciebie pokazuje to co jest w realacji, wiec nie rozumiem o co Ci chodzi. A fak pokazany do kamery jest jak najbardziej zrozumia³y - osoba filmuj±ca nie mia³a prawa filmowaæ wydarzeñ, trzeba mieæ na to zgodê.
Czytaj ze zrozumieniem Gdzie napisa³am ¿e na tym filmiku niemcy bij± Polaków? Pisa³a¶ ¿e niemcy siedzieli na komisariacie, to pokaza³am Ci jak ten komisariat w Warszawie wygl±da - ca³kiem przypomina Nowy ¦wiat i tak± jedn± kawiarniê, ale ja, krakuska, na warszawskich komisariatach siê faktycznie mogê nie znaæ, i mo¿e faktycznie to komisariat na filmiku a nie bunkrowanie siê w kawiarni (chocia¿ w sumie jak historia pokazuje, bunkrowanie to to, co niemcy lubi± najbardziej natury nie pokonasz )

Cytat:
artyku³ powstal na podstawie badan prowadzonych na prince henry's institute http://www.princehenrys.org/, gdzie ju¿ na stronie pocz±tkowej znajduje sie zdanie:

PHI is an independent not-for-profit medical research institute based at Monash Medical Centre in Victoria, Australia.

i dlatego w³a¶nie powo³uje siê na artyku³y z czasopism z wysokim impact factorem aby nikt nie mógl zarzuciæ, ¿e s± one sponsorowane/pisane dla kogo¶.

tyle w temacie
W takim razie zwracam honor odno¶nie sponsorowania badañ i artyku³u, jestem przewra¿liwiona od kiedy profil na fb 'adopcja dla gejów i lesbijek' spamowa³ wszêdzie wyniki 'badañ' amerykañskich lekarzy na temat adopcji, a badania by³y sponrosowane przez amerykanskie stowarzyszenie homoseksualistów Dodatkowo badania nie by³y prowadzone na dzieciach, a na rodzicach wychowuj±cych dzieci, co miarodajne nie jest

Cytat:
Napisane przez ever-dream Poka¿ wiadomo¶æ
Ja zgadzam siê z tym co napisa³a Kataryna

¬ród³o: http://kataryna.blox.pl/2011/11/Do-z...ia-za-rok.html
Nic dodaæ, nic uj±æ
Stary 2011-11-15, 16:30   #176
Fela Von Helvete
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 955

Cytat:
Czytaj ze zrozumieniem Gdzie napisa³am ¿e na tym filmiku niemcy bij± Polaków? Pisa³a¶ ¿e niemcy siedzieli na komisariacie, to pokaza³am Ci jak ten komisariat w Warszawie wygl±da - ca³kiem przypomina Nowy ¦wiat i tak± jedn± kawiarniê, ale ja, krakuska, na warszawskich komisariatach siê faktycznie mogê nie znaæ, i mo¿e faktycznie to komisariat na filmiku a nie bunkrowanie siê w kawiarni (chocia¿ w sumie jak historia pokazuje, bunkrowanie to to, co niemcy lubi± najbardziej natury nie pokonasz )
Dziewczyno, kto tu nie potrafi czytaæ ze zrozumieniem? Czy w relacji gdziekolwiek by³o napisane, ¿e Niemców nie by³o w "Nowym Wspania³ym ¦wiecie"? Albo mo¿e inaczej - zada³a¶ sobie chocia¿ tê odrobinê trudu, ¿eby rzeczon± relacjê przeczytaæ?

Uwielbiam wprost ludzi, którzy widz± tylko tyle, ile im wygodnie
Stary 2011-11-15, 16:39   #177
YaggaYo
Raczkowanie

Cytat:
Poda³am przyk³ad. Np niezale¿na tv i wypowiedzi ludzi którzy byli tam którzy wiedz± co chc±. M.in chodzi o to, ¿e Polska nie by³a gotowa na wejscie do UE, powinni¶my stworzyæ Unie S³owiañsk±. bo ³±czy nas kultura.
Chodzi nam o Lwów i o Wilno. Tam nasi rodacy walcz± o swoj± kulturê i jêzyk. Ich w tych miastach jest ponad po³owa. Musimy im pokazaæ, ze jeste¶my z nimi. Ile ludzi my¶li, ze musimy i my tam pojechaæ i wesprzeæ ich w dzia³aniach. O to jak policja dzia³a. Czy to, ze kopi± ludzi którzy nawet nie stawiaj± oporu daj± im ¶wiadomo¶æ, ¿eby ¼le nie robili? ucz± ich czego¶? My¶lê, ¿e budz± jeszcze wiêcej agresji.
Zeby od razu na mnie nikt nie naskoczy³ (by³am i widzia³am równie¿ idiotów którzy sami startowali do Policji). Ale teraz mówiê o czym¶ innym. Ludzie s± sfrustrowani walk± z zak³amanymi mediami.
Byli nabuzowani, jak to by³o mo¿liwe ¿e niemiecka antifa przyjecha³a biæ naszych rodaków, za to ¿e ¶wiêtuj± niepodleg³o¶æ w swoim w³asnym kraju!!
Policja nic im nie robi³a dopóki nei zaatakowali grupê rekonstrukcyjn±. I pytanie. Dlaczego to my mamy cofaæ siê, pozwoliæ zablokowaæ nam marsz jakim¶ obcokrajowcom. Chcieli pokazaæ swój hart ducha i tyle. A zreszt± to chyba nie ma sensu opisywaæ, bo zaraz zaczn± siê wy¶miewiska
Dla was i tak jestem naziolem!

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Czyta³a¶ co dla mnie by³o bezczeszczeniem symboli Polski i hañb± narodow±? Ta na pewno pisa³am o czerwonej fladze... Czytaj ze zrozumieniem.

A co do pozdrowienie hitlerowskiego przez niemieck± antifê. Ogl±dnij sobie filmiki na youtubie. Czy podaæ na tacy?
1:45 masz pozdrowienie i okrzyki aushtwitz heil http://www.youtube.com/watch?v=l-PeR...ayer_embedded#!, no ale oczywi¶cie wed³ug ciebie to ani nie niemcy ani nie antifa! To pewnie Polscy kibole zaproszeni przez krytykê polityczna na Nowy ¦wiat
W takim razie jaki masz problem z czerwon± flag± ?
Prawicowa telewizja jest dla mnie ¿adnym ¼ród³em.
A Twoim ostatnim zdaniem, idealnie pokaza³a¶, ze faktycznie Twoje miejsce by³o na MN z ONRem i MW.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-15, 18:22   #178
Kreskaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 076

Haha, to ciekawe gdzie s³ysza³a¶ takie okrzyki bo raczej nie na MN. :/ Swoj± drog± ciekawê, relacja ¶wiadków - tak, ale tylko takich co mówi± zgodnym chórkiem z tvnem... Ludzie obud¼cie siê.
Kreskaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-16, 07:36   #179
malutkaosw19
Raczkowanie

GG do malutkaosw19

Jak kto¶ wy¿ej napisa³, nie napisa³am w jednym zdaniu s³owo BÓG jak i pojêcie do¶c seksualne . Wiecie co to jest jedno zdanie? Faktycznie z ta maniupulacj± to u was do¶æ dobrze, mo¿na siê uczyæ od was.
Macie piêkny przyk³ad http://www.youtube.com/watch?feature...jKupCO0#at=673 ta wasza kolorowa niepodleg³a .

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Cytat:
Napisane przez YaggaYo Poka¿ wiadomo¶æ
W takim razie jaki masz problem z czerwon± flag± ?
Prawicowa telewizja jest dla mnie ¿adnym ¼ród³em.
A Twoim ostatnim zdaniem, idealnie pokaza³a¶, ze faktycznie Twoje miejsce by³o na MN z ONRem i MW.
Dalej nie doczyta³a¶ jaki mam problem z "czerwon± flag±"? Pisa³am wcze¶niej, bezcze¶cili nasz± Polsk± flagê dla swojego czerwonego paska.

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

znowu sie pytam kiedy to Niemcy heilowali, caly czas o tym czytam, ale jakos tego nie widze.
Za to u was by³y flagi z celtykiem, któryjako znak uzywaj± tylko dane grupy,wiadomo jakie.[/QUOTE]

Kiedy heilowali? No poczytaj trochê wy¿ej, poda³am filmik nawet minute na filmiku, ¿eby¶cie mieli ³atwiej, Tak trudno?
Stary 2011-11-16, 08:24   #180
suszarka
Buc

Wiadomo¶ci: 9 914

Cytat:
Haha, to ciekawe gdzie s³ysza³a¶ takie okrzyki bo raczej nie na MN. :/ Swoj± drog± ciekawê, relacja ¶wiadków - tak, ale tylko takich co mówi± zgodnym chórkiem z tvnem... Ludzie obud¼cie siê.

w rzeczy samej, obud¼cie siê i zobaczcie rado¶nie z kim ramiê w ramiê na Marszu szli¶cie, zamiast piaæ tu o lewacki TVNie i innych diob³ach z czerwonymi flagami.

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-11-11 21:23:43

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.