![]() |
#151 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 338
|
Dot.: ¦wiêto Niepodleg³o¶ci-Marsz Niepod³eg³o¶ci
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#152 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 681
|
Cytat:
a co z dziecmi które urodzi³y sie w rodzinie hetero i chca zmieniæ p³eæ? Edytowane przez ewka1987 Czas edycji: 2011-11-14 o 21:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 880
|
Cytat:
Ten ch³opak od urodzenia by³ "inny", wychowanie przez lesbijki nie ma tu nic do rzeczy.Ludzie, którzy chc± zmieniæ p³eæ wychowywani s± te¿ w heteroseksualnych rodzinach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 533
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A dotyczyæ Ciê bêdzie na pewno, zw³aszcza Twoich pieniêdzy. W koñcu s± plany refundowania operacji zmiany p³ci przez NFZ ![]()
![]() |
![]() |
#155 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.abc.net.au/science/articl...27/2401941.htm (niestety artyku³ jest p³atny, wiêc uda³o mi siê znale¼æ streszczenie w innej gazecie) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
might we speculate suggest It is possible hypothesised Wiêc pewne to to nie jest, chocia¿ obiektywne mo¿e tak (ale to ju¿ zale¿y kto sponsorowa³, a tego nie napisali) ![]()
![]() |
![]() |
#157 | |||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 985
|
Cytat:
Cytat:
Co do dziennikarki to jej s³owa mo¿na ró¿nie interpretowaæ, dla mnie brzmi± one bardziej jak "By³ takie has³a.", a potem jest powiedzanie o tym które wystêpowa³o najczê¶ciej. Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 | ||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 295
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tych chorych gówniarzy z patologii, którzy kochaj±c Polskê tak bardzo, prawdopodobnie nie potrafi± przeliterowaæ s³owa "przedsiêbiorstwo", a tym bardziej nie znaj± historii kraju. Widzia³am tê agresjê, to by³ pretekst do napierda ![]() Nacjonalizm, agresja, wyzywanie od peda³ów, lesb, lewaków i masonerii. Mnie te¿ siê dosta³o. Fascynuj±ce do¶wiadczenie, zobaczyæ jak takie prostactwo i cho³otê mo¿na nazwaæ MANIFESTACJ¡ PATRIOTYZMU. Dziêkujê za takich patriotów. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
PHI is an independent not-for-profit medical research institute based at Monash Medical Centre in Victoria, Australia. i dlatego w³a¶nie powo³uje siê na artyku³y z czasopism z wysokim impact factorem aby nikt nie mógl zarzuciæ, ¿e s± one sponsorowane/pisane dla kogo¶. tyle w temacie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 298
|
Cytat:
Co do adopcji dzieci przez homoseksualistów jestem przeciwna, tylko dlatego, ¿e niestety nasze spo³eczeñstwo nie jest na to gotowe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 338
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
Nie cytujê ka¿dej z osobna, bo to by nie mia³o sensu.
Wy¶miewanie siê z kogo¶ bo co¶ napisa³ merytorycznego to oznaka samej g³upoty. Poogl±daj parê innych programów w tv (oczywi¶cie nei lewackie TVN, poma³u pod to podchodzi Polsat), nie czytaj GWnu, expressu i innych manipuluj±cych. Co dzo zwi±zku homoseksualnego to czysty film dokumentalny z discovery. Wpisz, poszukaj - zabaw siê. Ogl±dnij niezale¿n±. http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater na tym zdjêciu te¿ s± sami hools, faszy¶ci? Wed³ug wiêkszo¶ci pewnie tak, bo maj± flagê. Trochê wiêcej ogarniêcia do tematu który siê szkaluje. Je¶li co¶ siê krytykuje to powinno znaæ siê meritum.
![]() |
#163 | |
Buc
Wiadomo¶ci: 9 914
|
Cytat:
dobrze wiedzieæ, ¿e kolor czerwony, w rêkach diabelnych lewaków to uciêta flaga Polski, która rani uczucia. widaæ, ¿e cz³owiek uczy siê ca³e ¿ycie. ![]() no rzeczywi¶cie, tolerancja ogranicza siê tylko do seksualno¶ci, gratulujê szerokich horyzontów. ![]() i owszem, my¶lê, ¿e nie ogarniemy tej sytuacji. na poziomie czy bez poziomu.
![]() |
![]() |
#164 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oczywi¶cie poszarpany czerwony pasek z bia³ym to nic nie ¶wiadczy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie mowie, ¿e ka¿dy kto by³ na marszu jest faszyst±, ale organizatorzy i wiele grup które tam by³y tak. Ca³y czas nie mogê poj±æ jak mo¿na siê tak daæ nabraæ i i¶æ ramiê w ramiê z ch³opcami z onru a mozesz zamie¶ciæ zdjêcie na którym to widac? wydaje mi siê, ¿ê widzia³am ju¿ wszystkie zdjêcia z blokady i na ¿adnym czego¶ takie nie by³o. Nie mowi±c ju¿ ¿e czerwonych nie by³o, by³y za to czarno-czerwone, czarne, ró¿owe, têczowe, jak równie¿ polskie flagi.
![]() |
![]() |
#166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I widaæ tam równie¿ Polsk± flagê, ja nie wrzucam wszystkich ludzi z dwóch pochodów do worków. Nie uogólniam. Bo i tak samo w¶ród lewaków mogli byæ ludzie, którzy przyszli z my¶l± ¿e Marsz Niepodleg³o¶ci by³ z za³o¿enia dla nich "Faszystowski"- po prostu b³êdne informacjê. Tej potarganej Ci nie znajdê bo od 4 dni przegl±dnê³am milion prywatnych zdjêæ. Wiem o tym, ¿e u nas by³y debile, które chcia³y typowej awantury.Ale ich by³o ma³o. Zaczê³o siê od rac rzuconych w naszych. Oni zaczêli walczyæ z system, oni walczyli o co¶. Bo je¶li my¶licie, ¿e walczyli dla rozróby to mówiê setny raz poczytajcie, niezale¿ne ¼ród³a. Tak samo by³o w PRL'u ludzie, którzy walczyli z systemem równie¿ dla innych byli lud¼mi którzy dewastowali Plac Konstytucji, a co pó¼niej siê sta³o? Ten sam system upad³ sam od siebie. A co do pary homoseksualnej to jest jeden z przyk³adów http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,...wiadomosc.html. Ogl±da³am o nich program. I tak jak to kto¶ wcze¶niej napisa³, wy¶miewaj±c mnie "Dziewczyno nawet nie wiesz ze dziecko by nie wiedzia³o co mówi". Najlepiej wy¶miaæ kogo¶, no g³upota. Wie co mówi, od ma³ego mia³ wpajan± ide± rodziny jako zwi±zek dwóch kobiet, jako to ¿e kobieta jest silniejsza i m±drzejsza od mê¿czyzny. De facto.
" Pocieszy mnie Twoje serce i Twój karabin. Twoje serce i karabin bêd± m± ko³ysk± i grobem." ![]() Edytowane przez malutkaosw19 Czas edycji: 2011-11-15 o 12:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
A wiesz w ogóle co oznacza czerwona flaga?
Sytuacja ze zmian± p³ci jest jedna na zapewne du¿± ilo¶æ przypadków. Domy¶lam siê, ze to nie wina dwóch matek, tylko spo³eczeñstwa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
matko.. nie nie wiem- to by³o idiotyczne pytanie. Dobra do¶æ off topów. Ja sie wypowiedzia³am.
Co¶ wam siê powie, wy¶miewacie, udowodni siê wam co¶ to przekrêcacie. My¶lcie dalej, ¿e na naszym marszu by³o pe³no swastyk. I oczywi¶cie pozdrowienie hitlerowskie. U nas pewnie by³o pozdrowienie rzymskie dla "Wielkiej Polski". To po waszej stronie i z wami lata³a antifa niemiecka, wznosi³a rêkê (gest pozdrawiaj±cy) z okrzykiem na ustach "Heil Hitler". Ale dalej my¶lcie ¿e my to naziole i faszy¶ci ![]()
" Pocieszy mnie Twoje serce i Twój karabin. Twoje serce i karabin bêd± m± ko³ysk± i grobem." ![]() Edytowane przez malutkaosw19 Czas edycji: 2011-11-15 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 859
|
Malutkaosw19, a które to s± te niezale¿ne ¼ród³a? Serio pytam, bo nie podajesz przyk³adów, a chcia³a bym wiedzieæ. I jeszcze co do twojej ostatniej wypowiedzi, to z jakim systemem oni walczyli i o co dok³adnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Hahaha, na pewno antifa pozdrawia³a Hitlera, Bo¿e, witki mi opadaj± po prostu. Nie chodzi o to ze ca³y Marsz Niepodleg³o¶ci to naziole i faszy¶ci, ale ONR, MW i JKM (on jest akurat homofobem) owszem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Chodzi nam o Lwów i o Wilno. Tam nasi rodacy walcz± o swoj± kulturê i jêzyk. Ich w tych miastach jest ponad po³owa. Musimy im pokazaæ, ze jeste¶my z nimi. Ile ludzi my¶li, ze musimy i my tam pojechaæ i wesprzeæ ich w dzia³aniach. O to jak policja dzia³a. Czy to, ze kopi± ludzi którzy nawet nie stawiaj± oporu daj± im ¶wiadomo¶æ, ¿eby ¼le nie robili? ucz± ich czego¶? My¶lê, ¿e budz± jeszcze wiêcej agresji. Zeby od razu na mnie nikt nie naskoczy³ (by³am i widzia³am równie¿ idiotów którzy sami startowali do Policji). Ale teraz mówiê o czym¶ innym. Ludzie s± sfrustrowani walk± z zak³amanymi mediami. Byli nabuzowani, jak to by³o mo¿liwe ¿e niemiecka antifa przyjecha³a biæ naszych rodaków, za to ¿e ¶wiêtuj± niepodleg³o¶æ w swoim w³asnym kraju!! Policja nic im nie robi³a dopóki nei zaatakowali grupê rekonstrukcyjn±. I pytanie. Dlaczego to my mamy cofaæ siê, pozwoliæ zablokowaæ nam marsz jakim¶ obcokrajowcom. Chcieli pokazaæ swój hart ducha i tyle. A zreszt± to chyba nie ma sensu opisywaæ, bo zaraz zaczn± siê wy¶miewiska ![]() Dla was i tak jestem naziolem! ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
A co do pozdrowienie hitlerowskiego przez niemieck± antifê. Ogl±dnij sobie filmiki na youtubie. Czy podaæ na tacy? 1:45 masz pozdrowienie i okrzyki aushtwitz heil http://www.youtube.com/watch?v=l-PeR...ayer_embedded#!, no ale oczywi¶cie wed³ug ciebie to ani nie niemcy ani nie antifa! To pewnie Polscy kibole ![]() ![]() Bo¿e widzisz i nie grzmisz. I dalej niektórzy Polacy dadz± siê wyruchaæ Niemcom.
" Pocieszy mnie Twoje serce i Twój karabin. Twoje serce i karabin bêd± m± ko³ysk± i grobem." ![]() Edytowane przez malutkaosw19 Czas edycji: 2011-11-15 o 14:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 764
|
Cytat:
![]() Ale przecie¿ nie ka¿dy aspiruje do bycia prawdziwym Polakiem-katolikiem, który to nie ¶mia³by u¿yæ takiego po³±czenia...
![]() |
![]() |
#173 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 491
|
Ja zgadzam siê z tym co napisa³a Kataryna
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#174 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Za to u was by³y flagi z celtykiem, któryjako znak uzywaj± tylko dane grupy,wiadomo jakie.
![]() |
![]() |
#175 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 955
|
Cytat:
![]() Uwielbiam wprost ludzi, którzy widz± tylko tyle, ile im wygodnie ![]()
![]() |
![]() |
#177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Prawicowa telewizja jest dla mnie ¿adnym ¼ród³em. A Twoim ostatnim zdaniem, idealnie pokaza³a¶, ze faktycznie Twoje miejsce by³o na MN z ONRem i MW. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 076
|
Haha, to ciekawe gdzie s³ysza³a¶ takie okrzyki bo raczej nie na MN. :/ Swoj± drog± ciekawê, relacja ¶wiadków - tak, ale tylko takich co mówi± zgodnym chórkiem z tvnem... Ludzie obud¼cie siê.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Raczkowanie
|
Jak kto¶ wy¿ej napisa³, nie napisa³am w jednym zdaniu s³owo BÓG jak i pojêcie do¶c seksualne
![]() Macie piêkny przyk³ad http://www.youtube.com/watch?feature...jKupCO0#at=673 ta wasza kolorowa niepodleg³a ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- znowu sie pytam kiedy to Niemcy heilowali, caly czas o tym czytam, ale jakos tego nie widze. Za to u was by³y flagi z celtykiem, któryjako znak uzywaj± tylko dane grupy,wiadomo jakie.[/QUOTE] Kiedy heilowali? No poczytaj trochê wy¿ej, poda³am filmik nawet minute na filmiku, ¿eby¶cie mieli ³atwiej, Tak trudno?
![]() |
![]() |
#180 | |
Buc
Wiadomo¶ci: 9 914
|
Cytat:
w rzeczy samej, obud¼cie siê i zobaczcie rado¶nie z kim ramiê w ramiê na Marszu szli¶cie, zamiast piaæ tu o lewacki TVNie i innych diob³ach z czerwonymi flagami.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.