Na pierwszy śnieg się szykujemy, buty z kożuszkiem nowe kupujemy cz.52 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2011-11-28, 22:57   #151
teja1
Zakorzenienie

Dot.: Na pierwszy śnieg się szykujemy, buty z kożuszkiem nowe kupujemy cz.52

a najlepsze jest to, że nie chciałam przyjać takiego absurdalnego mandatu wiec mnie trzymał 40minut, nie chciał dać wezwania do sądu i powiedział, że nie wie ile wyniosą koszty procesu wiec mam się przyznać...
Stary 2011-11-28, 23:06   #152
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astaaa Pokaż wiadomość
ja kupiłam dziś jedno avanti ale jutro chyba kupię i drugie
Ja mam na razie dwie karty, ale będę miała 3 chociaż zastanawiam się czy nie kupić więcej, bo podoba mi się jedna sukienka za 129zł, tylko pytanie czy dotrwa do promocji (widziałam tylko jedną sztukę na sklepie)
Stary 2011-11-28, 23:25   #153
seduction
Zakorzenienie

Teja, współczuję

Chłopaki, chodźcie zapisywać się na rozbiórkowy na uguisu no fun dużo (100) g dziewczyny będą próbować rozebrać, bo taniej wyjdzie, niż standardowe pudełka po 26g

Daj dwójaka i nakarm zwierzaka

Lepiej żyć jeden dzień jak tygrys, niż sto dni jak owca.

Edytowane przez seduction
Czas edycji: 2011-11-28 o 23:36
seduction jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 01:55   #154
ultrafiolet88
Zakorzenienie

Cytat:
albo do mieszania by się nie zastały. takie kuleczki były też we wkładach z atramentem do piór (tyle że chyba plastikowe) - kiedyś nałogowo je zbieralam.
ja tez mialam taki moment
Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
dostałam mandat... Pierwszy raz w życiu (jak już wypatrzyłam temat motoryzacyjny). 200zł, pan policjant twierdził, że rozmawiałam z kimś przez mp3... zabronił mi dzwonić do kogokolwiek, kazał wysypać wszystko z torebki w celu znalezienia 'drugiego' telefonu i nie dał sobie przetłumaczyć, że to że ma kabel podłaczony do radia pozwala na odtwarzanie muzyki a nie ładowanie 'telefonu'... Brak mi słów.
nie mozesz sie jakos odwolac od tego?
Cytat:
Napisane przez seduction Pokaż wiadomość
Teja, współczuję

Chłopaki, chodźcie zapisywać się na rozbiórkowy na uguisu no fun dużo (100) g dziewczyny będą próbować rozebrać, bo taniej wyjdzie, niż standardowe pudełka po 26g
a co to takiego?

---------- Dopisano o 02:55 ---------- Poprzedni post napisano o 02:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość

Ja mam na razie dwie karty, ale będę miała 3 chociaż zastanawiam się czy nie kupić więcej, bo podoba mi się jedna sukienka za 129zł, tylko pytanie czy dotrwa do promocji (widziałam tylko jedną sztukę na sklepie)
moze ja kup, potem przyjsc oddaj i kup zaraz znowu z kodami
ja tak zamierzam zrobic z czapka

http://www.poomoc.pl/
ultrafiolet88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 06:47   #155
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

od godziny nie śpię
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 06:53   #156
misssg
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;30786856]od godziny nie śpię [/QUOTE]

ja też Tż wychodził do pracy, obudziłam się i już nie mogłam zasnąć a za godzinę sama muszę wyjść
misssg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 06:55   #157
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez misssg Pokaż wiadomość

ja też Tż wychodził do pracy, obudziłam się i już nie mogłam zasnąć a za godzinę sama muszę wyjść
a ja właśnie nie muszę tylko spać nie mogę
głowa mnie boli, a trzeba się zabrać do nauki
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 06:55   #158
SuLoVa
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;30786856]od godziny nie śpię [/QUOTE]
ja od pół h
SuLoVa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 07:50   #159
justa_l
Zakorzenienie

GG do justa_l

Life is about moving on, accepting changes and looking forward to what makes you stronger and more complete
justa_l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 08:13   #160
speare
exmod na urlopie:)

a ja własnie wstałam

Ultra od przyjętego mandatu nie idzie się odwołać
speare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 08:23   #161
em_ka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość
Ja robiłam pierwszy przelew na paypala wczoraj po północy, do Sperki zresztą też.
Sperka przelew dziś dostała. A do paypala nie doszły pieniądze.

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Nie mam już na co czekać
Zrobię zamówienie w Meow z inną opcją płatności i poproszę jutro o zmianę na paypala lub dane do przelewu zagranicznego.
Innego wyjścia nie widzę a nie mogę przegapić takiej zniżki.
Jestem taka wściekła
nie wiem co z tym paypalem możesz mieć. ja nigdy takiego problemu nie miałam

nie wyspałam się kolejny dzień. od jakiegoś tygodnia źle śpię, a dziś obudził mnie telefon po 7 i już zasnąć nie mogłam... chyba dla poprawienia humory pójdę sobie do drogerii mam nadzieję, że nie minę się z kurierem, bo czekam na paczuchę a no i dzień dobry

em_ka90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-29, 08:48   #162
LikeTheChocolate
BAN stały

GG do LikeTheChocolate

LikeTheChocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 08:54   #163
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
a najlepsze jest to, że nie chciałam przyjać takiego absurdalnego mandatu wiec mnie trzymał 40minut, nie chciał dać wezwania do sądu i powiedział, że nie wie ile wyniosą koszty procesu wiec mam się przyznać...
A przyjelas w koncu mandat?
Ja tez mialam kiedys taka akcje, ze autobus urwal mi lusterko. Kierowca uparcie twierdzil, ze to ja jechalam zbyt blisko srodka ulicy (podczas gdy ja prawie wjechalam w zaspe na poboczu przez niego, bo nie byl laskawy zjechac) Policja na miejscu chciala byc bezstronna wiec obojgu wlepili mandaty, oboje nie przyjelismy . Pozniej, po miesiacu chyba, policjant podczas przesluchania probowal zwalic cala wine na mnie i tak prowadzil przesluchanie, zeby wyszlo na to ze wina jest moja i zebym sie przyznala. Dostalam wyrok sadu, ze jestem winna na podstawie przesluchania tego wrednego policjanta. Napisalam obszerne odwolanie, chyba na 3 strony a4 i otrzymalam odpowiedz, ze na podstawie analizy calej sytuacji, dokumentacji fotograficznej itp i przeprowadzonej rozprawy (bez mojej obecnosci) zostaje uniewinniona , a za winnego uznaja kierowce autobusu
Co prawda trawalo to kilka miesiecy, ale udalo sie!!
Wiec z tej przygody wyciagnelam wniosek taki, ze warto walczyc do konca jak nie jest sie winnym!! Nie masz wiele do stracenia, a zyskac zawsze mozesz.

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 09:25   #164
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez em_ka90 Pokaż wiadomość
nie wiem co z tym paypalem możesz mieć. ja nigdy takiego problemu nie miałam

nie wyspałam się kolejny dzień. od jakiegoś tygodnia źle śpię, a dziś obudził mnie telefon po 7 i już zasnąć nie mogłam... chyba dla poprawienia humory pójdę sobie do drogerii mam nadzieję, że nie minę się z kurierem, bo czekam na paczuchę a no i dzień dobry

Problemów z paypalem ciąg dalszy
Pieniedzy nadal nie ma na paypalu i dostałam dziwnego maila:
Dear Customer PayPal,

From: paypal@paypal.com
Subject: PayPal Online : Message Alert !

Resolution Center: Your account is limited.

Regarding this, please follow the link below to resolve this
issue:

http://www.mdgr.jp/www.paypal.com/onlines

(linka nie wkleiłam całego, bo nie działa a wygląda jakoś podejrzanie)
PayPal - NUMBER: ID831959-PayPal/2011

Please allow us 1 to 3 days to your resolve problem.

Thank you,
PayPal
tova1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 09:45   #165
em_ka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tova1 Pokaż wiadomość

Problemów z paypalem ciąg dalszy
Pieniedzy nadal nie ma na paypalu i dostałam dziwnego maila:
Dear Customer PayPal,

From: paypal@paypal.com
Subject: PayPal Online : Message Alert !

Resolution Center: Your account is limited.

Regarding this, please follow the link below to resolve this
issue:

http://www.mdgr.jp/www.paypal.com/onlines

(linka nie wkleiłam całego, bo nie działa a wygląda jakoś podejrzanie)
PayPal - NUMBER: ID831959-PayPal/2011

Please allow us 1 to 3 days to your resolve problem.

Thank you,
PayPal
może ten limit to chodzi o to że za często korzystałaś z paypala albo za duże kwoty dawałaś? paypal może pomyślał że to nie ty, tylko jakiś włam?

Stary 2011-11-29, 10:02   #166
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mortish Pokaż wiadomość

moja znajoma po ukończeniu kursu dokupowała sobie 50godzin jazd przed pierwszym egzaminem
i później przed kolejnymi też po kilka-kilkanaście
miałam raz 'zaszczyt' z nią jechać. mam nadzieję, że nigdy więcej.
niektórzy po prostu nie powinni posiadać prawa jazdy

ale prowadzenie auta to nie nauczenie się alfabetu na pamięć. niektórzy nie mają predyspozycji do tego.

też boję się, że nie wypali to. ja mam na razie jedną gazetę. jak gdzieś znajdę to dokupię jeszcze 1 -2, bo za tyle to jakąś biżuterię w razie niepowodzenia akcji wybiorę spokojnie

w tej gazecie nie ma NIC do czytania
Ale to nie znaczy, że ktoś może decydować czy ta osoba może sobie robić prawko czy nie. Chce robić, to robi do oporu. Znam osobę, która kompletnie nie miała daru do jazdy, a zdała za pierwszym razem, bo przestrzegała wszystkich zasad na egzaminie. I co z tego, skoro jak wsiadłam do jej auta to byłam przerażona tym jak jeździ. Wiele osób zdaje od razu mimo, że nie ma daru, więc nie oceniajmy w tych kategoriach.
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 10:06   #167
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
może ten limit to chodzi o to że za często korzystałaś z paypala albo za duże kwoty dawałaś? paypal może pomyślał że to nie ty, tylko jakiś włam?
Korzystam z Paypala max 3 razy w miesiącu i nigdy na kwoty nie wyższe niż 100$
Stary 2011-11-29, 10:40   #168
teja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
A przyjelas w koncu mandat?
Ja tez mialam kiedys taka akcje, ze autobus urwal mi lusterko. Kierowca uparcie twierdzil, ze to ja jechalam zbyt blisko srodka ulicy (podczas gdy ja prawie wjechalam w zaspe na poboczu przez niego, bo nie byl laskawy zjechac) Policja na miejscu chciala byc bezstronna wiec obojgu wlepili mandaty, oboje nie przyjelismy . Pozniej, po miesiacu chyba, policjant podczas przesluchania probowal zwalic cala wine na mnie i tak prowadzil przesluchanie, zeby wyszlo na to ze wina jest moja i zebym sie przyznala. Dostalam wyrok sadu, ze jestem winna na podstawie przesluchania tego wrednego policjanta. Napisalam obszerne odwolanie, chyba na 3 strony a4 i otrzymalam odpowiedz, ze na podstawie analizy calej sytuacji, dokumentacji fotograficznej itp i przeprowadzonej rozprawy (bez mojej obecnosci) zostaje uniewinniona , a za winnego uznaja kierowce autobusu
Co prawda trawalo to kilka miesiecy, ale udalo sie!!
Wiec z tej przygody wyciagnelam wniosek taki, ze warto walczyc do konca jak nie jest sie winnym!! Nie masz wiele do stracenia, a zyskac zawsze mozesz.
no tak, tylko pokrycie kosztów procesu w przypadku przegranej już nie jest takie fajne, ja nie mam dokumentacji zdjęciowej, policjantów było dwóch, ja sama, sprawdziłam nawet czy skrzyżowanie nie było przypadkiem monitorowane, bo może byłoby mnie widać na nim. Co do odwołania się od mandatu, można to zrobić, ale nie wiem dokładnie na czym polega procedura wycofania się z przyjęcia mandatu.
Stary 2011-11-29, 10:41   #169
BrownEyedGirl
Przyczajenie

Dziewczyny, widałałyście gdzieś te butki?? Chciałabym je kupić a na all już ich chyba nie ma
BrownEyedGirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-29, 11:02   #170
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:
no wiadomo na drodze myśli się za wszystkich wróżbiarstwo się uprawia. ja w sobotę kiedy wracałam ze szkoły to jechałam po trasie całkowicie rozwalonej bo robią na euro i jest ruch jednym pasem tylko i za mną jechał tir. oczywiście za blisko mnie i włączył światła długie! oślepił mnie że w lusterkach tylko widziałam blask. a nie mogłam jechać szybciej bo ograniczenie do 70, zaraz miałam skręcać a to już było po 19:00 i te pachołki na drodze w ogóle nie odbijały światła, nie wiedziałam między które mam wjechać i jeszcze musiałam przyspieszyć bo cham nie wyłączył świateł dopóki nie zaczęłam przekraczać prędkości [COLOR="Silver"]
Co za idiota, ja bym sie zatrzymala, wysiadla i powiedziala mu pare slow. Wiadomo, ze to ograniczeni kretyni, ale te dlugie to juz przesada, nie mowiac o lamaniu przepisow.

A ja Wam powiem, ze wczoraj na jezdzie bylo SUUPER! Noga mi zdretwiala od uczenia sie dozowania gazu, ale ogolnie jestem zadowolona. Pojechalismy na lotnisko, poruszalam troche i na miasto. Zalicylam rondo Czyzynskie, Mogilskie, Grzegorzeckie. Oczywiscie sie balam, ale podobalo mi sie. Wrzucilam 5 oraz jechalam 70, myslalam ze to predkosc nadswietlna, tak mi sie wydawalo Dziekuje Wam za slowa otuchy, bo to Wasza zasluga, ze podeszlam do tego na lajcie

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
dalej mi się nie chce wierzyć z tym avanti że to prawda wszyscy nakupią gazet a 15 grudnia wyjdzie jakiś zonk z tym
Tez ta uwazam Liczy sie regulamin promocji, ktory powinien byc dosteny w sklepie, a nie jakies wiadomosci na fanpegach na fb, czy cos...

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Napisane przez trute Pokaż wiadomość
no tak, bo tu sami mężczyźni.. [COLOR="Silver"]
Lol Ten post, kolezanko.

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
dostałam mandat... Pierwszy raz w życiu (jak już wypatrzyłam temat motoryzacyjny). 200zł, pan policjant twierdził, że rozmawiałam z kimś przez mp3... zabronił mi dzwonić do kogokolwiek, kazał wysypać wszystko z torebki w celu znalezienia 'drugiego' telefonu i nie dał sobie przetłumaczyć, że to że ma kabel podłaczony do radia pozwala na odtwarzanie muzyki a nie ładowanie 'telefonu'... Brak mi słów.
Co za idiota. Moglas nie przyjac mandatu przeciez.

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Jeszcze wiekszy idiota. Teja, wez to zglos

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Witaj w moim swiecie wstawania o 5.40

Edytowane przez Kruche Ciastko
Czas edycji: 2011-11-29 o 10:59
Kruche Ciastko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 11:04   #171
em_ka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość
Co za idiota, ja bym sie zatrzymala, wysiadla i powiedziala mu pare slow. Wiadomo, ze to ograniczeni kretyni, ale te dlugie to juz przesada, nie mowiac o lamaniu przepisow.

A ja Wam powiem, ze wczoraj na jezdzie bylo SUUPER! Noga mi zdretwiala od uczenia sie dozowania gazu, ale ogolnie jestem zadowolona. Pojechalismy na lotnisko, poruszalam troche i na miasto. Zalicylam rondo Czyzynskie, Mogilskie, Grzegorzeckie. Oczywiscie sie balam, ale podobalo mi sie. Wrzucilam 5 oraz jechalam 70, myslalam ze to predkosc nadswietlna, tak mi sie wydawalo Dziekuje Wam za slowa otuchy, bo to Wasza zasluga, ze podeszlam do tego na lajcie
bym zablokowała cały ruch jakbym sie zatrzymała a zresztą on był tak blisko że by mi wjechał w zad jakbym się zatrzymała

rośnie nam nowy Kubica

Stary 2011-11-29, 11:12   #172
tova1
Zakorzenienie

Cytat:
bym zablokowała cały ruch jakbym sie zatrzymała a zresztą on był tak blisko że by mi wjechał w zad jakbym się zatrzymała

rośnie nam nowy Kubica
To mi przypomina, ze muszę się zapisać na dodatkowe godziny
Stary 2011-11-29, 11:57   #173
justa_l
Zakorzenienie

GG do justa_l

Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Tez ta uwazam Liczy sie regulamin promocji, ktory powinien byc dosteny w sklepie, a nie jakies wiadomosci na fanpegach na fb, czy cos...

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Lol Ten post, kolezanko.

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Co za idiota. Moglas nie przyjac mandatu przeciez.

Jeszcze wiekszy idiota. Teja, wez to zglos

Witaj w moim swiecie wstawania o 5.40
najważniejsze to sie nie bać i nie panikować

Life is about moving on, accepting changes and looking forward to what makes you stronger and more complete
justa_l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 12:04   #174
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Dziewczyny informacja z H&M jest raczej potwierdzona Napisałam do nich maila to odpisali mi to samo co na Facebooku Dzwoniłam do H&M w moim mieście i pani powiedziała, że można mieć kilka kart i płacić TYLKO nimi Jest też wątek na szafie (nie wiem czy tu mogę wstawić linka??) tam dziewczyny też podzwoniły do swoich H&M i wszędzie potwierdzili tą informację
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 12:50   #175
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BrownEyedGirl Pokaż wiadomość
Dziewczyny, widałałyście gdzieś te butki?? Chciałabym je kupić a na all już ich chyba nie ma
fajne

Stary 2011-11-29, 12:54   #176
astaaa
Zakorzenienie

brawo Ciastek

butoholizm nabyty. 82.
astaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 12:58   #177
dd1dd
Zakorzenienie

Nie wiecie co się dzieje z Aerith ? Bo coś długo jej tu nie było i nie wiem co z zamówieniem na obcasy z kokardką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-29, 12:58   #178
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, tylko pokrycie kosztów procesu w przypadku przegranej już nie jest takie fajne, ja nie mam dokumentacji zdjęciowej, policjantów było dwóch, ja sama, sprawdziłam nawet czy skrzyżowanie nie było przypadkiem monitorowane, bo może byłoby mnie widać na nim. Co do odwołania się od mandatu, można to zrobić, ale nie wiem dokładnie na czym polega procedura wycofania się z przyjęcia mandatu.
ehhh rzeczywiscie ciezka sprawa
a co do mandatu to nie przyjmujesz poprostu, pozniej zostajesz wezwana na przesluchanie, pytaja czy moze nie przemyslalas sprawy i czy moze chcesz sie przyznac do winy jesli nadal nie to sprawa idzie do sadu, po przeanalizowaniu dokumentacji policyjnej sad naklada na Ciebie kare wraz z kosztami sadowymi (u mnie to bylo 100 zł) i dopiero od tego mozesz sie odwolac robiac opis sytuacji wraz z ewentualnymi dowodami na slusznosc Twoich racji, jesli sprawe wygrasz koszty sadowe sa anulowane razem z mandatem

ps. ja w niedziele tez dostalam mandat, niestety zasluzony - za predkosc :brzyda l:

Stary 2011-11-29, 13:10   #179
astaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość

Nie wiecie co się dzieje z Aerith ? Bo coś długo jej tu nie było i nie wiem co z zamówieniem na obcasy z kokardką
sprawy osobiste i musiała nagle gdzies wyjechać (chyba). i też nie wiem co z butami, raczej nie miała głowy by je ponownie zamawiać.
ale jak wróci to myślę, że wszystko się wyjaśni.

butoholizm nabyty. 82.
astaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-29, 13:16   #180
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
sprawy osobiste i musiała nagle gdzies wyjechać (chyba). i też nie wiem co z butami, raczej nie miała głowy by je ponownie zamawiać.
ale jak wróci to myślę, że wszystko się wyjaśni.
Aha,ok Dzięki za informacje

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości