|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w marcu Zara, Mango, H&M - od XS do L
bardzo chętnie zobaczę zdjęcie tej mgiełki
![]() no i napisz od razu jak widzisz wymianę
|
|
|
|
|
#153 |
|
A.
|
podoba mi sie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1331562768 |
|
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
marynarka jeśli to L, to raczej będzie za duża, ja noszę xs/s chyba że wypada mniejsza
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- dobrze, to bardzo bym prosiła, jak również o wymiary sukienki, szczególnie długość i szerokość pod pachami, na mgiełkę z h&mu jestem już zdecydowana na pewno
|
|
|
|
|
#156 |
|
A.
|
niestety nic wiecej nie widze
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
ok, marynarka na pewno odpada, zainteresowały mnie jeszcze okulary z dokładki, te brązowe z zary, plus ta cała reszta którą wypisałam we wcześniejszym poście, napisz mi co oddasz za płaszczyk, może coś jeszcze dobierzesz, żeby wymienić się za całość
![]() sukienką też jestem nadal zainteresowana, no i tak jak już napisałam tą całą reszta z postu poprzedniego ;p
|
|
|
|
|
#159 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1331562768
tylko ta sukienka mi się podoba, ale nie wiem czy nie będzie za duża. dałoby radę podać wymiary? |
|
|
|
|
#160 |
|
A.
|
dziekuje,ale nadal tylko sukienka
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
cos za dwie pary okularów?
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic, dziękuję
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety 11 minut już wymieniłam z inną wizażanką, która wpisała się kilka postów wyżej. Został mi tylko jeden szampon.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się parę rzeczy z kosmetycznego ( nie wiem czy wymieniasz kosmetyki na ubrania)
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Zainteresowało mnie Olimp Omega,może coś dobierzesz do szamponu z dostępnych rzeczy? Albo obserwuj mój wątek,może dorzucę cos,co Cię zainteresuje
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
a nie znajdziesz u mnie już nic więcej, raczej peeling, balsam i żel pod prysznic z body shopu bardziej mnie interesuje niż sukienka
![]() czekam narazie na wymiary sukienki i napisz mi coś więcej o tych wadach okularków ![]() i wstępnie zarezerwuj te wszystkie ciuszki, ja też rezerwuję płaszcz ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- aa, jutro wyjeżdżam rano i wracam dopiero w piątek, więc dopiero wtedy odpiszę ![]() i dogadamy szczegóły, więc trzymaj dla mnie te rzeczy
Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2012-05-08 o 23:49 |
|
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
coś za okulary mango i/lub pleciony sweter?
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisałam
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Czarna koszula w groszki H&M - mgiełka, delikatnie przeswitująca, z lejącego materiału, rozmiar 38, używana, w stanie idealnym
Czarne rajstopy w czerwone serduszka H&M - cienkie rajstopy w małe serduszka, rozmiar M, nowe (tylko wyjęte z pudełka) ? |
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
coś za rozkloszowaną sukienkę z Zary i rajstopy w serduszka i kropeczki?
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kochana już mam dostęp do internetu, więc czekam na wiadomość z wymiarami i ustalamy ostatecznie wymiankę
|
|
|
|
|
#176 |
|
Wtajemniczenie
|
zapraszam do obu wątków!!
coś za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1336483109
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana ostatecznie zrezygnowałabym z kosmetyków Body shop,a interesują mnie te rzeczy:
-Czarna koszula w groszki H&M - mgiełka, delikatnie przeswitująca, z lejącego materiału, rozmiar 38, używana, w stanie idealnym -Granatowe w kropeczki H&M - cienkie rajstopy w malutkie kropeczki, rozmiar M, nowe (tylko wyjęte z pudełka) -Czarne rajstopy w czerwone serduszka H&M - cienkie rajstopy w małe serduszka, rozmiar M, nowe (tylko wyjęte z pudełka) -Czarne okulary przeciwsłoneczne Mango - w stylu retro, nowe, w stanie idealnym, z pokrowcem -Brązowe okulary przeciwsłoneczne Zara - w stylu retro, używane, w stanie dobrym (noszą niewielkie ślady użytkowania, lekko przetarty plastik i minimalne ryski na szkiełkach - nie przeszkadza to jednak w noszeniu ani jest widoczne po założeniu), z pokrowcem -Sephora Eyeliner - eyeliner z pędzelkiem, kolor czarny, na pewno zostało więcej niż połowę, użyty tylko kilka razy -Inglot 21T - pędzel do podkładu, używany, z wymianki, w stanie bardzo dobrym -H&M - dwustronny pędzel do podkładu i pudru, używany, w stanie bardzo dobrym -Darbur Vatika - olejek do włosów wzbogacony olejem kokosowym, wersja płynna , użyty tylko raz -Ziaja Rebuild Termo Wyszczuplanie - żel rozgrzewający, użyty raz, ubytek minimalny -Smashbox - mały pędzelek kabuki (idealny do poprawek w ciągu dnia), z wymiany, w stanie idealnym -H&M - pędzelki kabuki, dwie sztuki, używane, w stanie bardzo dobrym, umyte i zdezynfekowane czekam na odpowiedź ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- sukienka na pewno będzie mi za duża, więc muszę z niej zrezygnować, dlatego byłabym zainteresowana tymi rzeczami za płaszcz: -Czarna koszula w groszki H&M - mgiełka, delikatnie przeswitująca, z lejącego materiału, rozmiar 38, używana, w stanie idealnym -Granatowe w kropeczki H&M - cienkie rajstopy w malutkie kropeczki, rozmiar M, nowe (tylko wyjęte z pudełka) -Czarne rajstopy w czerwone serduszka H&M - cienkie rajstopy w małe serduszka, rozmiar M, nowe (tylko wyjęte z pudełka) -Czarne okulary przeciwsłoneczne Mango - w stylu retro, nowe, w stanie idealnym, z pokrowcem -Brązowe okulary przeciwsłoneczne Zara - w stylu retro, używane, w stanie dobrym (noszą niewielkie ślady użytkowania, lekko przetarty plastik i minimalne ryski na szkiełkach - nie przeszkadza to jednak w noszeniu ani jest widoczne po założeniu), z pokrowcem -Sephora Eyeliner - eyeliner z pędzelkiem, kolor czarny, na pewno zostało więcej niż połowę, użyty tylko kilka razy -Inglot 21T - pędzel do podkładu, używany, z wymianki, w stanie bardzo dobrym -H&M - dwustronny pędzel do podkładu i pudru, używany, w stanie bardzo dobrym -Darbur Vatika - olejek do włosów wzbogacony olejem kokosowym, wersja płynna , użyty tylko raz -Ziaja Rebuild Termo Wyszczuplanie - żel rozgrzewający, użyty raz, ubytek minimalny -Smashbox - mały pędzelek kabuki (idealny do poprawek w ciągu dnia), z wymiany, w stanie idealnym -H&M - pędzelki kabuki, dwie sztuki, używane, w stanie bardzo dobrym, umyte i zdezynfekowane Edytowane przez waqwerek Czas edycji: 2012-05-11 o 20:53 |
|
|
|
|
#180 |
|
Wtajemniczenie
|
to zastanów się i daj mi do jutra znać, bo mam ostyatnią
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.