O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-18, 09:44   #151
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V

Cytat:
Napisane przez Promykas Pokaż wiadomość
Ja póki co smaruję się balsamem babydream z Rossmana , a gdzieś za dwa tygodnie kupię już sobie coś lepszego przeciw rozstępom.
Też mam od początku ciąży cycuchu wielkie
dzięki, muszę też coś zakupić
Stary 2012-03-18, 09:45   #152
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Witajcie w piękne niedzielne przedpołudnie
Stary 2012-03-18, 09:49   #153
mlodaj
Rozeznanie

Hej dziewczynki
Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
dzień dobry, ja nie mam siły okropnie wczoraj zjadłam zapiekankę z pieczarkami, bo mi mężuś zrobił i pół nocy mnie męczyło. okropne to było.
Emilia, fajna ta opieka w Anglii pod tym względem.
A jak to jest z leczeniem zębów w ciąży, bo ja mam jeden do leczenia, miałam to niby zrobić przed, ale wyszło jak wyszło.
Dziewczyny, smarujecie się czymś? Bo ja mam takie wielkie (.)(.) już na samym początku, że boję się co to będzie dalej i nie chcę rozstępów.
JA smaruję też balsamem z Babydream ale u mnie z systematycznością licho i smaruje tylko jak mi sie przypomni

Super pogoda dziś, gdyby nie popołudniowi goście to wyciągnęłabym męża na spacer. Wogóle to nie mogę się wygrzebać dziś z łóżka i jeszcze chodzę nieubrana
A wczoraj mój dzidziuś dał o sobie znać, całe popołudnie oddawał mi intensywny wysiłek dopołudniowy. Położyłam się spać a on jeszcze kopał

mlodaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 09:51   #154
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki, muszę też coś zakupić
Ja to się boję, że cycuchy po ciąży mi sie rozciągną i będą brzydkie, oby tak się nie stało

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez mlodaj Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

JA smaruję też balsamem z Babydream ale u mnie z systematycznością licho i smaruje tylko jak mi sie przypomni

Super pogoda dziś, gdyby nie popołudniowi goście to wyciągnęłabym męża na spacer. Wogóle to nie mogę się wygrzebać dziś z łóżka i jeszcze chodzę nieubrana
A wczoraj mój dzidziuś dał o sobie znać, całe popołudnie oddawał mi intensywny wysiłek dopołudniowy. Położyłam się spać a on jeszcze kopał
Ja już nie mogę się doczekać kiedy mój będzie mi dawał w kość kopniakami
Ja już ubrana a mój TŻ śpi
Promykas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 09:51   #155
melabn
Wtajemniczenie

Czesc, widze ze zostalam umieszczona na liscie to jestem
u mnie cykl stracony, dzis 38dc @ nie ma ,w ciazy nie jestem. Od wczoraj biore luteine na wywolanie.
Gratuluje Wszystkim którym sie udało
za starajace
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 09:56   #156
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
Czesc, widze ze zostalam umieszczona na liscie to jestem
u mnie cykl stracony, dzis 38dc @ nie ma ,w ciazy nie jestem. Od wczoraj biore luteine na wywolanie.
Gratuluje Wszystkim którym sie udało
za starajace
Witaj nie martw się, musi się w końcu udać, u mnie nadszedł cykl starań, pierwszy dzień testu owulacyjnego, mam nadzieję, że się w końcu uda
Kobietki nie ma mnie na liście

Co jest?

Stary 2012-03-18, 10:03   #157
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość
Witaj nie martw się, musi się w końcu udać, u mnie nadszedł cykl starań, pierwszy dzień testu owulacyjnego, mam nadzieję, że się w końcu uda

Co jest?

Spokojnie w tygodniu dziewczyny Cię dopiszą, tylko się przypomnij

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Przyszły moje butki ślubne jadę do sklepu dziś je odebrać
Stary 2012-03-18, 10:05   #158
mlodaj
Rozeznanie

Cytat:
Ja to się boję, że cycuchy po ciąży mi sie rozciągną i będą brzydkie, oby tak się nie stało

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Mój tż też jeszcze śpi ale zaraz go brutalnie obudzę

mlodaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 10:12   #159
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mlodaj Pokaż wiadomość
Mój tż też jeszcze śpi ale zaraz go brutalnie obudzę
bądź łaskawa dla mężula
Stary 2012-03-18, 10:17   #160
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Spokojnie w tygodniu dziewczyny Cię dopiszą, tylko się przypomnij

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Przyszły moje butki ślubne jadę do sklepu dziś je odebrać
Dziękuję

Butki ślubne, jaka to była radość, fajna sprawa
Stary 2012-03-18, 10:34   #161
kefii
Wtajemniczenie

Witajcie na oczywiscie na chwile bo jedziemy z mezem do krakowa
dzis juz byłam w kościółku bo mamy tekolekcje ale sie usmiałam dawno takiego fajnego ksiedza nei widzialam
on cos tam mowi a cały kosciół sie sieje a nauki dla kobiet to myslalam ze wyjde bo mnie mogłam sie powstrzymac od smiechu
fajnie gada az chce sie słuchac

Cytat:
Napisane przez monamur Pokaż wiadomość
Hej kobietki
ale dzis był cudny dzień a jutro ma być jeszcze ładniej chociaz pogoda jest optymistyczna

MałeMaleństwo uważaj na siebie, rzeczywiście miałaś przezycia kurcze, dobrze że się nic nie stało

Monini witaj jesteś mi bliska geograficznie tak jak i Gusiak a Gusiak to jeszcze zawodowo

Promykas dzieciątko cudne, jej ale Ci fajnie

Natala zamiast na męża to ty na kibelek energię tracisz, nie daj się tym mdłościom

Kefii kwiecień będzie nasz co tam marzec hihi
oby byl nasz tak chciała bym w swieta zobaczyc 2 kreseczki
pozyjemy zobaczymy

Cytat:
Napisane przez Malemalenstwo Pokaż wiadomość
mnie duphaston kosztuje 29,50zł. Nie wiem dlaczego ty płacisz za niegoo aż 50zł. Może to zależy od apteki
szukajcie dobrze niektóre apteki maja podpisane umowy z hurtowniami i niektóre leki sa naparwde tanie ja jak kupowąłm .... skleroza bo nie poamietam nazwy na watrobe to było i nie mogłam nic innego bo w skałdzie bylo cos zo wywwoływało u mine alergie i ból brzucha
chodziłam pa aptekach i pytałam sie po ile maja wszedzie kosztowła tak 36 -38 zl a opakowanie starcza na 4 tygodnie przy zwiekszonej dawce na 2 tygodnie a znalazłam w jednej aptece mieli to samo po 23 zł i cłay zcas maja w takiej cenie wiec jak jade to 3 opakowania i mam spokuj na dłuzej
a internetowe apteki tez sa super ja nawet leki na recepte tak kupowąłam tylko musiałam do krakowa jechcac ale zaoszczedziłam połowe ze zamowiłam na internecie a odebrałam osobiscie bo na recepte to tzreba sobie samemu odebrac
takze szukajcccccie
Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
a moze zamow w aptece internetowj kilka opakowań, czasem powyżej jakieś kwoty jest darmowa wysyłka

witam sie slonecznie u mnie piękna pogoda, aż chce sie życ
Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość

Co jest?

napisz do natali prywatna wiadomosc to cie wpisze albo przypomni sie jutro jak bedzie

ja uciekam do tesciów i do krakowa
miłego dnia papapa

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 10:51   #162
beautystyleandme
Zadomowienie

cześć kobitki
Cytat:
Hej dziewczyny Ja niedawno wróciłam ze spacerku. Pogoda boska

Wczoraj to myślałam, że zejdę na zawał. Tak strasznie się bałam. Dostałam tak silnego krwawienia. Normalnie leciała ze mnie żywa krew, później już trochę się uspokoiło. Pojechałam na IP. Na szczęście z dzidziolkiem wszystko dobrze ruszał się, serduszko biło, łożysko bez cech odklejania się. Dostałam zwiększoną dawkę duphastonu i definityny zakaz dzwigania. Ta krew właśnie zaczęła mi lecieć, jak podniosłam małego i włożyłam do łóżeczka. Zdążyłam tylko dojść do łazienki i poczułam, że coś mi poleciało. Na początku myślałam, że się po prostu posikałam. Zamarłam jak zobaczyłam krew. Myślałam, że straiłam swoje maleństwo.
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Miłego weekendu dziewczynki
matko ale mnie wystarszyłaś.. dobrze że wszystko ok
Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
witam sie weekendowo.
Natalia wiem o cxzym mówisz... Ja dziś też tylko chleb z masłem i herbata. Nie mogę patrzeć na żadne jedzenie...
Dziewczyny czy Wy też odczuwacie usisk w żołądku? Bo ja się aż wyprostować nie mogę czasami. ból jest nad pępiem jakby. to taki skurcz. Który ciągle trwa... Mam już dośc tego bólu płakać mi się chce...
MAlemalenstwo. odpoczywaj teraz dużo. To dobrze ze wszystko ok.
ja dzisiaj łączę się z Wami w bólu.. mam tak potwornego kaca po wczorajszym całodniowym grilowaniu że hej... wkuta jestem na siebie bo miałam dzisiaj jechać na zakupy.. a tu energii brak..
Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Dziewczyny tutaj w UK jest na tyle dobrze, ze wszystkie tabletki, witaminy sa za darmo dla kobiet w ciazy i do roku czasu po urodzeniu dziecka dodatkowo leczenie zebow jest darmowe, normalnie to do Polski latalam aby zrobic zeby. Jak mna mdlosci przestana targac to wybiore sie na kontrole. A Wy jak sie czujecie?
zazdroszczę.. szkoda że w Polsce czegoś takiego nie ma
beautystyleandme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 10:58   #163
Malinka0907
Raczkowanie

Witajcie w Nowej Części
Matko jak wy pędzicie uduszę Was
Gusiak wspaniały pomysł z tą koszulką szkoda,że ja nie pomyślałam o takim czymś no ale trudno,już po ptokach
Promykas Dzidziuś śliczny boski
Malemalenstwo bardzo Ci współczuje tak przykrego przeżycia ja sama takie coś przeżyłam tylko że u mnie skończyło się tragicznie. Uważaj na siebie i nie możesz już dzwigać nic ani małego.Trzymam żeby było wszystko dobrze.
Zielona zgadzam się z Tobą Antidral sama kiedyś kupiłam i używałam i myślałam,że się zadrape na śmierć także ja też jego nie polecam
Black cieszę się że w końcu Ci się udało i że masz takie ogromne szczęście Gratuluje, że słyszałaś już Maleńkie Serdusio
Natala współczuje Ci tych mdłości musisz jakoś wytrzymać dla Dzidziusia a potem On Ci wszystko wynagrodzi

09.07.2011r

Aniołek 29.04.2011
http://www.suwaczki.com/tickers/uesh6c7eohjscu7x.png
Malinka0907 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 10:58   #164
gosiaczek20004
Zadomowienie

cześć dziewczynki
ja tez dzisiaj rano wstała poszłam do kościółka zjadłam śniadanie i znowu poszłam spać i włąsnie wstałam na obiadek do rodziców jedziemy więc nie muszę gotować a później może na lody jakieś znowu męża wyciągnę miłego dnia kochane do później
gosiaczek20004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 11:02   #165
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Hej
U mnie piekna pogoda, zjemy obiad i idziemy na dłuuuuuuugi spacer
Miłego dnia
Stary 2012-03-18, 11:09   #166
Malinka0907
Raczkowanie

Wyobraźcie sobie,że ja się nie nakręcam,że się udało (okres ma nie przyjść 25marca) a mój Mąż tak! Strasznie to przeżywa.I mówi,że jestem w ciąży ale coś dziwnego mi się dzieje... może to hormony albo coś ale na pewno nie nakręcanie się.Po owulacji miałam dwu dniowe lekkie plamienia to raz,dwa dni temu babcia zrobiła mi herbaty i dosłownie pachniała mi spalenizną! Wczoraj byłam u teścia na imieninach na działce,był grill itd no i jak jadłam kiełbaskę to wziełam sobie kawałek chleba to ON MI smakowal RYBA! no szok.I na koniec wczoraj Mąż leciał mi po śledzie w śmietanie to je zjadłam,później znowu kiełbaske a potem ciasto. w tam tym roku dowiedzieliśmy się że jestem w ciąży w Dzień Wiosny,i mój Małż mówi że w tym roku marcu dowiemy się że jest Dzidziuś.On takie ma przeczucie i lata za mna i caly czas to powtarza chyba chce zebym przez Niego sie nakrecila a potem plakala z rozczarowania

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Gosiaczek i Mysti SMACZNEGO Wam życzę obiadku i po poludnia

09.07.2011r

Aniołek 29.04.2011
Stary 2012-03-18, 11:21   #167
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinka0907 Pokaż wiadomość
Wyobraźcie sobie,że ja się nie nakręcam,że się udało (okres ma nie przyjść 25marca) a mój Mąż tak! Strasznie to przeżywa.I mówi,że jestem w ciąży ale coś dziwnego mi się dzieje... może to hormony albo coś ale na pewno nie nakręcanie się.Po owulacji miałam dwu dniowe lekkie plamienia to raz,dwa dni temu babcia zrobiła mi herbaty i dosłownie pachniała mi spalenizną! Wczoraj byłam u teścia na imieninach na działce,był grill itd no i jak jadłam kiełbaskę to wziełam sobie kawałek chleba to ON MI smakowal RYBA! no szok.I na koniec wczoraj Mąż leciał mi po śledzie w śmietanie to je zjadłam,później znowu kiełbaske a potem ciasto. w tam tym roku dowiedzieliśmy się że jestem w ciąży w Dzień Wiosny,i mój Małż mówi że w tym roku marcu dowiemy się że jest Dzidziuś.On takie ma przeczucie i lata za mna i caly czas to powtarza chyba chce zebym przez Niego sie nakrecila a potem plakala z rozczarowania

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

No to może i mężu ma rację ale dobrze że się nie nakręcasz bo później te nie miłe rozczarowania są najgorsze w każdym bądź razie będę mocno trzymała kciuki żeby się udało.
A jak mam takie pytanie czy używałyście testów owulacyjnych i czy wam pomogły czy po prostu było łatwiej zafasolkować
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 11:33   #168
Malinka0907
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
No to może i mężu ma rację ale dobrze że się nie nakręcasz bo później te nie miłe rozczarowania są najgorsze w każdym bądź razie będę mocno trzymała kciuki żeby się udało.
A jak mam takie pytanie czy używałyście testów owulacyjnych i czy wam pomogły czy po prostu było łatwiej zafasolkować
Dziekuje ze trzymasz kciki za mnie mam nadzieje ze pomoga
Nie, ja takich rzeczy nie uzywam.Nie mierze tepki,ani nie robie testow owu.
Wszystko leci na spontana w tym cyklu bylo mega duzo przytulanek i robilismy to z checi a nie zeby zrobic Dzidziusia. Jedynie co uzywam to wiesiolek biore on mi pomaga na sluz.

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Ja wchodze na watek mamus listopadowo-grudniowych i co sie okazalo? ze nie ktore dziewczyny Nas zdradzily. Foch i to z przytupem

09.07.2011r

Aniołek 29.04.2011
Stary 2012-03-18, 11:36   #169
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Malinka, dołączam się do trzymania kciuków jeszcze tydzień tylko i będzie wiadmomo
A ja dziś jestem strasznie wściekła, w sumie to nie wiem z jakiego powodu. Po prostu, mam okropny spadek formy. (.)(.) mi urosły, tak, że się nie mieszczę w żadną kurtkę wiosenną, mimo, że jem mniej niż zanim zobaczyłam II, po prostu mi ręce opadają
a z dobrych wiadomości, mamy odbiór budowlany i mamy już swój nr domu teraz tylko czekać na taką moją zaległą kasę, kupujemy farby, malujemy i się przeprowadzamy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-18, 11:36   #170
gosiaczek20004
Zadomowienie

dzięki Malinko to widzę że cykl nam leci podobnie bo ja mam termin na 24 ale też się nie nakręcam bo objawów żadnych nie mam i jakoś tak po prostu ie czuje że się udało ale nic poczekamy zobaczymy trzymam za Ciebie kciuki żeby były II kreseczki
Stary 2012-03-18, 11:37   #171
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:

Ja wchodze na watek mamus listopadowo-grudniowych i co sie okazalo? ze nie ktore dziewczyny Nas zdradzily. Foch i to z przytupem
e tam zdradziły zaraz

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiaczek20004 Pokaż wiadomość
dzięki Malinko to widzę że cykl nam leci podobnie bo ja mam termin na 24 ale też się nie nakręcam bo objawów żadnych nie mam i jakoś tak po prostu ie czuje że się udało ale nic poczekamy zobaczymy trzymam za Ciebie kciuki żeby były II kreseczki
to w takim razie i za Ciebie
Stary 2012-03-18, 11:40   #172
gosiaczek20004
Zadomowienie

Cytat:

to w takim razie i za Ciebie
dzięki
Stary 2012-03-18, 11:50   #173
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny Ja niedawno wróciłam ze spacerku. Pogoda boska

Wczoraj to myślałam, że zejdę na zawał. Tak strasznie się bałam. Dostałam tak silnego krwawienia. Normalnie leciała ze mnie żywa krew, później już trochę się uspokoiło. Pojechałam na IP. Na szczęście z dzidziolkiem wszystko dobrze ruszał się, serduszko biło, łożysko bez cech odklejania się. Dostałam zwiększoną dawkę duphastonu i definityny zakaz dzwigania. Ta krew właśnie zaczęła mi lecieć, jak podniosłam małego i włożyłam do łóżeczka. Zdążyłam tylko dojść do łazienki i poczułam, że coś mi poleciało. Na początku myślałam, że się po prostu posikałam. Zamarłam jak zobaczyłam krew. Myślałam, że straiłam swoje maleństwo.
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Miłego weekendu dziewczynki
oooo matko!

I co teraz będzie?tzn jak będziesz sobie radzić z Kamilkiem?No bo wiadomo czasem trzeba podniesc. Masz schody w domu?

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:

moje nie ucierpiały

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Dziekuje ze trzymasz kciki za mnie mam nadzieje ze pomoga
Nie, ja takich rzeczy nie uzywam.Nie mierze tepki,ani nie robie testow owu.
Wszystko leci na spontana w tym cyklu bylo mega duzo przytulanek i robilismy to z checi a nie zeby zrobic Dzidziusia. Jedynie co uzywam to wiesiolek biore on mi pomaga na sluz.

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

zdradziłyja się udzielam w kilku klubach i wątkach, także sama nie wiem kogo zdradzam

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:

i oby tak było

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

U nas bosko jest!
A mój mąż pierwszy leń RP wymył okna na górze i dół też zamierza. Jest mega nakręcony, bardziej niż za pierwszym razem. Chyba to # pogoniło mu kota. Dba co jem, co robię. No szok

Wczoraj prawie cały dzien byliśmy na podwórku, dziś też się zbieramy po objedzie do lasu. Jak jest tak pięknie to chce się żyć

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 12:01   #174
Malinka0907
Raczkowanie

O kurcze Gosiaczek to jestesmy w takiej samej sytuacji
To ja tez trzymam kciki za Ciebie
Dziekuje Gusiak ze tez trzymasz.

A z tym zdradzeniem to nie bierzcie sobie do serca bo przeciez zartuje
Kazdy ma prawo do pisania.

09.07.2011r

Aniołek 29.04.2011
Stary 2012-03-18, 13:54   #175
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

A ja właśnie wstawiłam pizze do pieca
Ależ pachnie!
Zrobie sos czosnkowy i bedziemy jeśc
Stary 2012-03-18, 17:55   #176
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
A ja właśnie wstawiłam pizze do pieca
Ależ pachnie!
Zrobie sos czosnkowy i bedziemy jeśc
tez mysłam dzis o pizzy ale wygralkurczak w jarzynach z ryzem

Cytat:
O kurcze Gosiaczek to jestesmy w takiej samej sytuacji
To ja tez trzymam kciki za Ciebie
Dziekuje Gusiak ze tez trzymasz.

A z tym zdradzeniem to nie bierzcie sobie do serca bo przeciez zartuje
Kazdy ma prawo do pisania.
bede trxzymac mocno kciuki zeby wam wyszło
u mnie zaczna sie wtedy dni płodne
ide jesc papa

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 17:58   #177
Tigresse86
Raczkowanie

Witajcie
ja dziś cały dzień po sklepach łaziłam i na dodatek nic sobie nie kupiłam za to kupiłam mojemu TŻ dwie koszulki więc jest happy i ja w sumie też.
Szkoda że jutro do pracy trzeba iść bo taka piękna pogoda że nic tylko spacerować, jeździć na rowerze, cóż teraz z każdym dniem będzie tylko lepiej

Edzia masz śliczny awatarek

Miłego wieczoru
Stary 2012-03-18, 18:23   #178
beautystyleandme
Zadomowienie

właśnie wróciłam z zakupów jestem wypompowana maksymalnie! kupiłam tyle ciuchów że rozbiłam bank spłukałam się do zera ale co tam! wiosna idzie najchętniej wyniosłabym całą zarę i innych sklepów też nawet TŻ nie narzekał że tyle musi ze mną biegać
Stary 2012-03-18, 18:27   #179
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beautystyleandme Pokaż wiadomość
właśnie wróciłam z zakupów jestem wypompowana maksymalnie! kupiłam tyle ciuchów że rozbiłam bank spłukałam się do zera ale co tam! wiosna idzie najchętniej wyniosłabym całą zarę i innych sklepów też nawet TŻ nie narzekał że tyle musi ze mną biegać
Eh ja pracuje w Zarze tyle, ze w UK i wiem o czym piszeszDoskonale Cie rozumiem

Edytowane przez emillia006
Czas edycji: 2012-03-18 o 18:28
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 18:36   #180
beautystyleandme
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Eh ja pracuje w Zarze tyle, ze w UK i wiem o czym piszeszDoskonale Cie rozumiem
ale masz fajnie wszystkie perełki możesz wykupić i czatować na przeceny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości