![]() |
#151 | |
Podróżniczka
|
Dot.: Gdzie nad morze..
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Sopot Gdansk Gdynie Jurate Hel Jastarnie Władysławowo
![]() |
![]() |
#153 |
Przyczajenie
|
NAJ LEPSZE WCZASY W USTRONIU MORSKIM PIEKNA PLAZA SZUKAJCIE KONTAKTU WWW.FAJNEWCZASY.PL
![]() |
#154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#155 |
Zadomowienie
|
ja wlasnie wybieram sie w czratek do krynicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
Zeby nie bylo, ze jestem jędzą, a raczej mila i pomocna wizazanka wklejam linki do watkow o podobnej tematyce specjalnie dla zalozycielki:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=128953 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=35628 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=56360 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=57255
![]() |
#157 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() W imieniu swoim jestem wdzieczna za linki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
Ja byłam tydzien temu w Ustce , kwaterke miałam 2 minuty od morza z tv lazienką wieza
![]() ![]() Piwko 4zł , Zapiekanki 50cm - 6zł , Kebab 7 , w Ustce znajduja sie 3 fajne dyskoteki Maxx i Viva oraz Albatros, jest duzo knajpek , a miejscowosc nie jest duza POLECAM serdecznie Zalanczam kilka fotek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
...
![]() ![]() Jupi! 6-go wyjeżdżam ![]() Jakies refleksje, uwagi, praktyczne porady odnośnie Władysławowa? Za wszystkie będę wdzięczna ![]() ![]()
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
Władysławowo?
Ja bylam tam i jakos mi nie odpowiada po 1 brudna i zaniedbana plaza :-/paprochy podpaski w wodzie ble :-/ (we Władziu wykryto pałeczki Coli, plaza powinna byc wogule zamknieta ), duzo ludzi i w miescie i na plazy, ceny gdzie niegdzie takie ze głowa boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Re: gdzie nad morze??
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Między innymi dlatego skusiłam się właśnie na Władysławowo ![]() Poza tym nie jadę tylko leżeć na plaży - jadę przede wszystkim odpocząć, wyspać się i aktywnie powypoczywać. Między innymi w tamtejszym ośrodku sportowym ![]() A te pałeczki to w tym roku?
![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny wybieram się w czwartek na weekend nad morze. Ale nie mogę znaleźć wolnego pokoju! Dzwonię od wczoraj i nic. Wiem że to późno, ale cudem udało mi się zdobyć wolne w pracy i to dopiero w piątek się dowiedziałam. Może wy macie jakieś sprawdzone miejsca? Podajcie nr tel. lub chociaż miejscowośc i nazwę ośrodka. Tylko raczej chodzi mi o miejscowości typu Śwonoujście, Międzyzdroje, Dziwnów, Rewal itp., czyli bliżej Szczecina niż Gdańska np. A może znacie jakieś typowe ośrodki, takie "masówki", gdzie jest dużo pokoi i jest niedrogo. Bo w pensjonatach to już wszystko pozajmowane...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gdzie nad morze?
ja w zeszła niedziele wrócilam z kolobrzegu, pokoje w domku jednorodzinnym nocleg 40 zł za dobe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie nad morze?
Olivia, moze pojedz na zywiol?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Przyczajenie
|
![]()
DARŁÓWKO
![]() To śliczne małe miasteczko, o wyjątkowym uroku i klimacie... Wracam tam co roku ![]()
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja polecam: Międzywodzie, Międzyzdroje, Dziwnów, Dziwnówek.
![]() Osobiście odpoczywałam w Międzywodziu, baaardzo polecam. ![]()
![]() |
#168 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: gdzie nad morze??
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sandra, skąd masz te zdjęcia? ![]() Ustka też jest fajna, ale inna. Na pewno większa, bardziej gwarna... Solidnie ubita, szerooka plaża, ładnie i płasko "wchodząca" w morze... Z Ustki można wybrać się np. do Słowińskiego PN ("pustynia" ![]() W ogóle wszędzie dookoła pełno atrakcji ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zadomowienie
|
Ostatnio byłam w Juracie.Bardzo mi się tam spodobało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: gdzie nad morze??
polecam dziwnówek
![]()
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
Była któras z was w Jastrzębiej Górze? Jest gdzie się tam pobawić?
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
Byłam w Jasrzębiej na majowy weekend. Są tam trzy dyskoteki ( na pewno), pewnie w sezonie więcej. Poza tym puby generalnie na całym deptaku. Dyskoteka przy Hotelu Ara, druga przy deptaku a trzecia 200 metrów dalej (zapomniałam nazwy). Więc jest w czym wybierać.
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
tjaa.. jak bylam we wladysławowie dwa lata temu to jezdzilismy czesto wlasnie do ary..bardzo fajna..dwie sale-techno i taka ogolna gdzie lecialy wszystkie przeboje..a do tego spotkalismy tam ludzi z "bar"..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
W przeciągu całego swojego życia
![]() * Jastrzębiej Górze - raz jako mała dziewczynka, drugi raz z TŻ i ten drugi raz zdecydowanie bardziej mi się podobał ![]() ![]() ![]() * Ustka - tam poznałam TŻ ![]() ![]() * Władysławowo - byłam tam 2 lata temu, i wtedy plaża była czyściutka; fakt, ceny wysokie, ale za to klimat rewelacyjny - przynajmniej dla mnie. * Mielno - polska Ibiza jak je nazywają ![]() * Łeba - byłam 2 razy, ale jakoś mi się nie podobało. * Świnoujście - też jakoś nie wywarło na mnie większego wrażenia. * Rowy - małe miasteczko, ale sporo pubów. Bez problemu z zakwaterowaniem. * Kołobrzeg - typowe portowe miasto, widoki ładne, ale nie dopisała mi wtedy pogoda, więc pewnie też dlatego nie oceniam tego miasta na wielki plus. * Trójmiasto - byłam kilkakrotnie, ale bez noclegów. Dużo się dzieje i masa możliwości ![]() * Międzyzdroje - podobnie jak z Władysławowem ![]() Ja generalnie KOCHAM morze... ![]() edit: pewnie jeszcze o czymś zapomniałam, ale będę sukcesywnie dodawała. bo to tak "na gorąco" było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
|
Ja wlasnie wrocilam z Sopotu
![]() Ogolnie zrazilam sie do polskich nadmorskich miejscowosci i stwierdzilam, ze raczej sie tam nie zaklimatyzuje w wakacje, ale sopot zrobil na mnie naprawde wrazenie! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
polecam HEL ;D aa bylam w tym roku i bylo bosko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez N4TI Czas edycji: 2007-04-15 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
naprawde polecam Hel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jako mała dziewczynka jeżdziłam z rodzicami i starszą siostra do wielu nadmorkich miejscości, ale tylko jedna "wpadła nam w oko", mianowicie Ustka..i od tamtej pory mam straszny sentyment do tego miejsca, co roku musze tam pojechać, "coś" mnie tam ciągnie jakaś dziwna siła
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie wróciałam z Międzyzdrojów. szczerze mówiąc zachwycona nie jestem tym miastem
![]() A wracając do knajp, to najlepsze jedzenie -rybki przepyszne! ![]() Dobrą pizzę i przepyszną herbatkę z cytryną i pomarańczą podają w pasażu na molo. Nie wiem jak się nazywa ta pizzeria, ale mieści się mniej więcej w środku pasażu po prawej stronie (idąc od miasta), koło stoiska z bursztynami, chyba ma zielony napis. Szczerze polecam. Ogólnie Międzyzdroje takie sobie. Zdecydowanie wolę Łebę i Kołobrzeg, o czym wspomniałam w innym poście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.